![]() |
Re: Discutii intre membrii grupului Tigra Club
Salut, de curand am intrat pe aici pe la voi si am observat ca suntem destul de multi posesori de opel tigra si m-am gandit sa fac un forum, care sa fie doar al nostru ( www.clubtigra.myforum.ro ) Momentan doar domeniul este facut dar intentionez pe viitor sa il fac cat mai mare si mai frumos. Cine doreste sa ma ajute este binevenit. Astept propuneri de topicuri, idei, poze si tot ce vreti voi. Sper ca sunteti incantati de ideea mea.
|
bine ai venit!
|
invazie de cluburi tigra:))
|
daaaaaaaaaaaaa more to come
|
e foarte bine,fiecare club cu cate 5 utilizatori :))
|
De fapt speram sa facem unul si bun unde sa intre toata lumea. Cel putin asta e ideea :P
|
Pana la urma unul si bun o sa ramana, o sa vezi. E greu totusi sa aduni lumea, uita-te la clubul calibra...e subtire...si numarul de proprietari de calibra este mult mai mare decat al celor de tigra.
|
Stiu ca e greu. Pot sa fie ei si de 100 ori mai multi, daca nu sunt dornici sa faca ceva impreuna degeaba. Eu sper ca la noi o sa fie altfel si chiar daca o sa fim putini sper totusi sa fim o adevarata comunitate.
LE: Am pus destule subiecte pe forum (www.ClubTigra.MyForum.ro). Cine e interesat ma gaseste acolo. Sper ca cel putin cei de aici sa arunce o privire pe acolo. Multumesc. |
Super ideea cu noul forum , felicitari !:))
|
Quote:
|
Am scris un tutorial despre Cum sa inlaturam restrictiile filtrului de aer. Cine doreste, poate intra pe www.clubtigra.ro la sectiunea Articole si tutoriale sau poate da direct click AICI
|
cosmin da-mi te rog un PM cu id ul tau de msg
|
Am lipsit mult timp pe forum, dar nu am pierdut nimik ca am recitit subiectele... tot ce am observat mai nou e forumul tigra... deci pe care o sa il folosim? spunetimi si mie sa imii fac cont pe care o sa il foloseasca toata lumea... eu zic pe cel cu domeniu.ro ca totusi arata mai bine la nume
|
Conteaza sa ne placa noua :)) dar am vorbit cu cosmin si am hotarat sa il facem pe al lui mai mare. Deci cred ca ala ramane :P
|
dap. asa ar trebui sa faceM. m-am inregistrat si eu pe www.clubtigra.ro si i rog pe toti cei de pe acest forum sa faca la fel. usor usor sa ne retragem pe clubtigra, sa avem un loc numai al nostru.!!!!!
DECI TOATA LUMEA PE WWW.CLUBTIGRA.RO !!!!!!!!!!! ACUM !!!!!!!! :twisted: |
park era www.clubtigra.ro :rolleyes2
|
www.clubtigra.ro si e ... a gresit si omu :))
|
Quote:
|
Quote:
e cumva din cauza ca nu ai a/c? sau ai si am retinut eu gresit? |
scuze...:oops:
|
am modificat eu
|
Termocupla din poza este cea de la radiator, si e adevarat, nu am aer conditionat. Modelul pentru AC nu stiu cum arata si ce are in plus.
|
Nu pot deschide topic nou pe clubtigra.ro! De ce?
Vroiam sa fac cateva propuneri legate de posturi noi. De ce nu este nici un post in care sa ne prezentam masinile? |
si topicurile trebuie aranjate si ele intr-o oarecare ordine...
|
Merge acum deschiderea de topicuri noi. Nu am inteles la ce te referi cu topicurile aranjate in ordine. Deocamdata sunt doar 3 topicuri, doua la tutoriale si unul la bursa. In rest sunt categorii. Poti scrie direct acolo cum ai vrea sa arate.
|
Lume e de rau.Am fost azi la service cu masina si imi trebuie un radiator de apa si o valva egr.(de la ea imi oscileaza motoru)
|
asta e de rau? pfuai, pai stai sa-ti zic eu. Am facut azi compresia si am cilindrul 1: 12 atm, cilindrul 2: 4 atm, cilindrul 3: 12 atm, cilindrul 4: 3 atm... si ma miram de ce nu trage in treapta 2. Deci la mine rezulta segmentare, reconditionare supape etc. Maine dau motorul jos......
|
Ce pot sa zic... bafta amandurora :D
|
Eu nu i-am facut compresia dar motoru trage bine si nu consuma ulei (poate putin da nesemnificativ)Imi poate da cineva niste preturi pentru valva egr si radiator de apa ????si cine e din constanta sa imi zica si niste magazine.
|
eu tocmai am rupt cablul de la kilometraj cand am incercat sa pun ceasurile la loc...............
|
Iar incep belelele cu tigrele noaste.A mai fost o perioada cand toata lumea patea cate ceva.
|
asta e un semn ca nu prea le place iarna :P
|
Nu e ca nu le place iarna.Sunt masini vechi si forjate de alti ca doar nu au fost vandute de bune.
|
Quote:
|
Quote:
dupa cum am zis cu un post mai sus, am schimbat EGR; am schimbat si sonda lambda ca tot lucreaza in tandem , am schimbat bujii , fise , ce puii mei sa ii mai fac nu stiu. Ma gandesc cu disperare sa ii fac un test de asta de compresie , desii motorul trage bine zic eu ... |
Eu zic sa facem o adunare si sa facem un foc mare voi ce ziceti??
|
Quote:
Hai sa stabilim un loc e intalnire sa facem un foc si sa mai vb .... merge in portul tomis pe nisip ca nu e nici dracu in aceasta perioada a anului :D sau la un vin fier aka cafea/ciocolata calda , daca vreti la interior. :D Dar sa fim macar cativa.. |
Pai eu zic ca 5-6 ne stragem lejer care suntem de prin zona.Daca mai vin si din tara cu cea mai mare placere ii primim.
|
Quote:
1.E in avantajul fiecaruia una la mana , aflam lucruri noi scapam de ganduri inutile , invatam de la altii 2. Devenim amici buni , poate reusim sa formam si o mica comunitate.Stiti vorba aia la bele cu masina ...prietenii din CLub sunt langa tine ( era copiata de pe un forum din germania , suna mai bine in limba lor :lol:) 3.Scapam uneori de " sfaturile " pline de dume ale mecanicilor care ne pun sa schimbam tot ce are masina pana sa dam de buba. 4.Mai facem schimb de experienta... Ma rog..sunt multe intelegeti ideea.... Daca nu o sa incepem sa ne intalnim sa ne strangem si asteptam inca 1 an ....nu o sa ne stranga nimeni.... Eu propun ca Duminica la ce ora vreti voi ...de ex la 16:00 ca la 17:00 se inopteaza sa ne inalnim in portul tomis in parcarea de la modern ...aia mare .... E loc si ne gasim sigur. Daca aveti alta propunere...... Dar hai sa fie ceva concret....mai vb si tu cu baietii..E greu inceputul.! |
@lexick intai de toate un bun venit..si asteptam topic in care iti prezinti si tu masina. Sunt de accord cu ce zici tu,mai ales ca eu vorbisem deja cu un membru de aici sa ne intalnim in constanta,insa mai pe la sfarsitul lunii. Insa e buna ideea asta a ta,cu un meeting tigra * Constanta only * si bineinteles cine mai dorea sa vina era si este si va fi bine primit. Insa ce ai zis tu mai sus ai zis-o in graba,nimeni nu a apucat sa vb cu nimeni. Asta trebuie zisa si apobata de mai multi,sa fim vreo 3-4 membrii sa zicem toti cand si unde sa ne intalnim. Uite de ex acum am vz ca nimeni nu a zis nimic,ca vine sau nu vine...in fine. Eu zic ca daca vorbim din timp putem realiza o intalnire..ramane de vazut. Cum am zis mai sus, astept(am) o prezentare a masinii tale,deschide-ti un topic. Salut
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:11. |
- Copyright 2026 4Tuning