![]() |
Re: Matiz...Craiova
Quote:
|
la multi ani boss. vad ca esti nascut in aceeasi zi ca mine:lol:
|
chiar misto si ingrijita masina ...imi pleca mult de tot ! se pare ca eti cu adevarat pasionat de audio in masina ca si mine de altfel...dar numai c tu ai pus deja inpractica ..eu mai am un pic... Spor la treaba in continuare !
|
Quote:
Quote:
|
momentan astept sa imi vina pleoapele si imi caut niste jante de aliaj spitate pe 13 . sa vad ce gasesc. ;) Si m apuc imediat de treaba !
|
1 Attachment(s)
salut,
stiu ca tu ti-ai pus geamuri electrice:D, merg motorasele din poza de mai jos? sau trebuiesc altele? aa si ai cumva vreo idee daca merg si pe spate?:D bafta |
3 Attachment(s)
Nu merg ca Matizul are alt model de macara, asta din poza...Si pe spate e la fel, ma batea si pe mine gandu sa pun si pe spate dar nu are rost ca nu se dau jos de tot si ma enerveaza pe mine. Pe spate aplici metoda mea de g.e ca m-am uitat si merge.
Momentan am ramas fara eleron, l-am maritat si merg in fundu gol:lol: dar vine altul...custom;)gen NFS cu neoane si aplice:D :lol:glumesc desigur... LE: Si doua poze ca tot e curata :-) |
te bate gandu la un eleron tip "uscator de rufe"?:lol: glm:-)
|
Am eu daca vrei :)))))))))))
|
Mersi dar glumeam, oricum nu il mai schimb deocamdata ca nu am reusit sa il vand pe al meu, s-a razgandit omu, am ramas cu el si am inchis si anuntul:rolleyes2. Ma bate un gand sa il modific putin sa urmeze mai bine haionul si il mai tin pana gasesc unu de SE original la un pret rezonabil sau poate un schimb si diferenta daca se gaseste vreun amator.:-)
|
2 Attachment(s)
macaraua aia e identica cu cea care tocmai am puso eu acu 2 zile :D si te-am intrebat mai demult daca merge sa fac la tico geamuri electrice cum ai pus tu, dar iti trebuia o poza cu usa ca sa-ti dai seama... atasez una aici, din alt unghi nu am ca am uitat sa fac special pt asta. ce zici? merge sa fac ce-ai facut tu la geamuri?
|
Daca macaraua este identica, merge sa faci. Trebuie sa ai grija cum decupezi usa astfel sa nu tai nici una din cele patru gauri de prindere. Cumpara un motoras si baga niste teste:-)
|
1 Attachment(s)
chiar e la fel, nu? uite poza cu macaraua (desfacuta e 95% ca a ta). la ce te referi cu "decupezi usa"? presupun ca la fata de usa, deoarece motorasul va ramane in exterior putin, nu? daca nu explicam-mi... lasi motorasul inauntru, intre geam si partea de tabla a usii? hm... astept niste indicatii mai intai, sa nu tai ce nu trebuie pe la usi pe acolo :oops:
|
1 Attachment(s)
Decupezi usa sa treaca motorasul prin ea. Motorasul vine prins de macara vezi poza pusa de mine mai sus putin si macaraua vine prinsa de usa. Macaraua de Matiz e mult mai lata sus asta de Tico e mai mica si nu stiu sigur daca ai cum sa prinzi motorasul. Ia poza sa vezi ce trebuie sa tai si sa pastrezi.
|
2 Attachment(s)
Inca un pas mai aproape de SE :-)...eleron!
|
Din ce in ce mai frumos barzaunele! :oops:
|
Indeed ! Frumos si cu bun gust!
|
Multumesc! Incet, incet ajunge cum vreau eu!;)
|
frumos uscatorul:lol:, este vopsit sau colantat?:-?
|
E vopsit, de ce intrebi?
PS: De unde ai imaginea din semnatura? Cred ca ti-o imprumut si eu!:-) |
ca arata foarte bine:)):D, dasta am si intrebat colantat sau vopsit!!!, poti sa o imprumuti linistit:lol:
|
Quote:
salut! ce grabit erai azi-dimineata:D...eram si eu grabit:twisted:...aveam examen:D ti-am lasat un PM! numai bine!:!: |
2 Attachment(s)
Salut! Da, plecam la plimbare, am bagat un maraton de vreo 500 de km :-)Craiova-Tg Jiu-Hunedoara-Voineasa-Valcea, cateva defileuri vreo doua manastiri si o ploaie cu grindina la Straja:-) Ti-am raspuns la PM!;)
|
hai asteptam noua culoare la consola:D
|
E cam la fel cu cea veche, putin mai gri. O sa ii fac niste poze, oricum consola de la schimbator am facut-o lucioasa si nu imi place cum vine o sa cumpar alta normala in schimb care nu o mai vopsesc.
|
3 Attachment(s)
Quote:
Si sa nu uit...consola de la schimbator nu mai e texturata e lucioasa la fel ca bordul8) |
frumos..imi place culoarea...astept poze si montate pe masina sa vadem cum ii sta...daca o prinde noua "coafura":twisted:
numai bine!!! |
Super! Tot asa aveam si eu la matiz consola. Negru cu perla un pic :)
|
3 Attachment(s)
Ma bucur ca iti place banzay. Si poza pentru Stefy...
|
hmm, prea negru in masina:( nustiu intuneca atmosfera asa, imi placea mai mult inainte griul stelar..nici dupa modelul ala de cotiera nu ma dau in vant:sad:
|
Eu sunt multumit, intradevar era simpatic si argintiul acela dar m-am saturat de el...iar cotiera nu stiu ce sa zic, nu s-a plans nimeni pana acum de ea. Decat cotiera deaia de Logan...universala cica...mai buna asta!
PS: Daca vrei sa fie o atmosfera vesela in masina...vopseste-o roz :-) |
Quote:
|
Merge. Eu la baza am negru mat si peste a fost dat cu lac, acolo e farmecul. Treaba este sa gasesti ce iti place tie, si vezi ca nu e chiar ieftin...;)
|
aa gata acum am observat, mai avea cineva capota , bobeica daca nu ma insel, lac cu perle albastre, gata stiu:oops:, merci, intelesesem ceva in jur de 100 ron tubul..
|
Quote:
ii sta bine;)...cu toate ca si acel gri stelar era frumos...dar asa este in pic de contrast in masina...nu totul o culoare....si nu-i sta deloc rau asa..gri cu negru acela perlat...bravo Robert ...tine-o tot asa... bafta! numai bine!!! |
Mersi! Si bafta si tie!
|
o intrebare:D, cum ai facut sa fie lucioasa si consola de la schimbator? slefuita?
|
Da. Neaparat sa ai un slefuitor electric, altfel poate dura zile sa o faci:-) Si ai nevoie si de filler special de plastic.
|
Quote:
|
Trebuie luat treptat, eu prima data am folosit smirghel de 120...dupa care cresti treptat pana iti iese cum vrei...dar e dificil daca nu te pricepi. Eu nu m-as mai apuca acum de ea stiind cata munca a fost, dar asta e nimeni nu s-a nascut invatat.
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:54. |
- Copyright 2026 4Tuning