Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Exterioare custom (https://forum.4tuning.ro/609-exterioare-custom.html)
-   -   ProTuning Baia Mare (https://forum.4tuning.ro/609-exterioare-custom/85047-protuning-baia.html)

The MIG 18-12-09 15:33

Re: ProTuning Baia Mare

abia astept sa vad rezultatul final..bafta in continuare:D

protuning 24-12-09 19:41

ProTuning va doreste sarbatori fericite !!!!

aleyx_oltcit 24-12-09 20:29

multumim, bafta la proiecte in anul viitor

aleks 25-12-09 19:42

Sărbători liniştite şi la cāt mai mulţi clienţi :)

protuning 30-12-09 21:07

14 Attachment(s)
revin cu cateva poze mai proaspete .
intrun final am gasit si un vopsitor serios care sa se tina de treaba ,se si vede deja pe partea de spate rezultatele. intre timp noi tragem tare pe faruri si finalizarea pragurilor.

Geox` 30-12-09 21:17

Foarte Frumos La multi ani!Succes in 2010:D

marik44 30-12-09 22:01

adevarul e ca e criminala masinutza, esti cel mai tare din romania, a durat cv timp dar iese a 8a minune a lumi, bv tie si echipei tale, sarbatori fericite tuturor

no limits design 30-12-09 23:08

felicitari robert .....un an nou plin de proiecte frumoase .....si abia astept primul eveniment la care va participa masina sa o vad.....

barladi 30-12-09 23:37

Arta......

ps. Sarbatori fericite

flow87 30-12-09 23:42

vad ca aici e treaba cu tuning ....rog si eu cunoscatori si mai ales cei care se ocupa cu asa ceva ,cat ma costa un bad boy look la un yaris cu tot cu vopsit sa stiu si yo ms anticipat

Creative256 30-12-09 23:59

Felicitari !!! Masina arata super , urmaresc topicul asta de o vreme si sincer sunt foarte impresionat, inca o data felicitari pentru munca depusa, calitatea se vede cand e facut lucru din pasiune. Cand o sa fie vopsita si aranjata cred ca o sa lase multa lume cu gura cascata :-P.Tare curios as fi sa ii vad pe aia la ITP cand merge proprietaru cu ea ;)

Bogyciu 31-12-09 07:45

NU cred ca e cineva care sa zica "e Urata, nu imi place"... Sincer nu credeam ca am sa vad vreodata asa ceva in Romania, nu credeam ca exista cineva care in primul rand sa investeasca atat intr-o masina, si in al doilea rand cineva care sa munceasca atat la ea... Felicitari, felicitari proprietarului ca v-a ales pe voi pt proiect, felicitari ca existati si faceti o treaba a draqului de buna! Spor in continuare si sper ca va fi prezenta in Bucuresti la editia de primavara a 4tuning Days... Un an nou plin de bucurii si cu realizari pe toate planurile!

PS Farurile vor avea si "sticla" in fata lupelor, sau raman asa, "aerisite"?

claudiu lucian 31-12-09 16:38

Nu am cuvinte, sunte-ti nebuni! dar "nebunii" au revolutionat lumea!
Felicitari, se zice ca pot reusi proiecte iesite din comun doar cei care pot sa viseze, poti reusi tot ce iti propui cu o ambitie de fier si cu multa pricepere!

Felicitari, e tot ce as putea sa zic!

protuning 31-12-09 17:19

Va multumesc tuturor ce ati fost alaturi de mine .A fost un an greu pt noi toti si va doresc ca anul 2010 sa va aduca sanatate si tot ce va doriti !!!
PRO TUNING VA UREAZA LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!!!!

kill^^ 02-01-10 12:34

Bafta in continuare,super proiect.ma bucur ca avem in Baia Mare asa firma serioasa de tuning.La mult ani si multa sanatate.

Eugen_TL 02-01-10 12:38

A R T A :D bravo tinem pumnii.

vwgolf_trei 07-01-10 16:00

Super tare proiectu !!! bafta in continuare

xander911 14-01-10 15:20

am citit tot topicul...de la inceput si pana acum...se vede ca ai o adevarata experienta...in domeniul asta....la inceput cand am vazut pozele..cu tt`ul si cu audi`ul celalalt..am zis...ce leg are? nu intelegeam...si cand am vazut ce forme a putut sa ia...am ramas uimit...la un moment dat am vrut sa dau direct la sfarsitul topicului...sa vad unde sa ajuns....intradevar dupa cum ziceau multi...iti trebuie multa rabdare...indemanare..si nu in ultimul rand...curaj...pentru asa ceva...banuiesc ca nu esti casatorit....din mom ce toata ziua o petreci langa audi`ul ala...:))) sau esti casatorit cu el..glumeam...este ceva super...multi au pus totusi o intrebare...la cati bani se ridica un asemenea proiect....si ai cam evitat raspunsul...:) asteptam un rasp si noi...si pe langa asta ...dintr`un opel astra f din 94 in 5 usi...hatckback ce ai putea scoate...?:) ms frumos...si pe langa asta la cati bani m`ar duce...o modificare la el...multa bafta si asteptam...poze si info noi...:D

barladi 14-01-10 15:29

Va fi gata pana in martie? Va fi prezent la Tuning Day? Multa bafta in continuare, si speram sa-l putem vedea in realitate cat mai curand :)

ggd_87 14-01-10 21:16

Din ce stiu ca Roby trage tare sa termine masina pana`n martie sa vina cu ea la Bucuresti la 4Tuning Day. Asa ca nu-l mai stresati si lasati omu sa lucreze ca si asa are un stres mare de 1an si ceva. :lol:
P.S. Roby sper ca nu te-ai suparat pe mine ca am raspuns in locul tau! :lol:

xander911 14-01-10 22:16

coool abia asteptam....e bne ca are prieteni care au timp sa ne mai lamureasca si pe noi...:) marfa masina ta ggd`ule..sa ai grija in continuare de ea...si asteptam sa vdm masina la 4 tuning days:X

ggd_87 15-01-10 14:48

Quote:

Originally Posted by xander911 (Post 2978244)
coool abia asteptam....e bne ca are prieteni care au timp sa ne mai lamureasca si pe noi...:) marfa masina ta ggd`ule..sa ai grija in continuare de ea...si asteptam sa vdm masina la 4 tuning days:X

Pai l-am mai prins noaptea in fuga asa pe mess si am mai scos 2 3 cuvinte de la el. e foarte obosit, trage din iulie 2008 la tt-u, cred ca dupa ce-l termina isi ia concediu! :lol:
In afara de asta,am vazut si eu atunci cand am fost sa-mi iau loganul de la el, cum munceste (si eu am stat doar o singura zi ... dar 1an jumate :rolleyes2) si in afara de munca la el intervine si pasiunea; el pune suflet si pasiune in ceea ce face. Cand am scos loganul de la el din garaj,am pus bara fata si nu-i placea lui cum sta pe masina; pai nu am plecat de acolo pana nu a asezat-o sa stea perfect. E prea perfectionist. Cine are curaj sa ma contrazica inseamna ca ori are ceva cu Roby,ori nu-l cunoaste ori e nebun. ;)

Bafta in continuare Roby si abia astept sa vi la Bucuresti.

xander911 15-01-10 14:53

e bne bne...poate voi apela si eu la el....cat a costat ggd`ule sa iti faca loganu asa?banuiesc ca loganul il ai decat de showuri....nu e masina de zi de zi...nu?:)

FAST&FURIOUS 15-01-10 15:16

Quote:

Originally Posted by ggd_87 (Post 2979840)
Pai l-am mai prins noaptea in fuga asa pe mess si am mai scos 2 3 cuvinte de la el. e foarte obosit, trage din iulie 2008 la tt-u, cred ca dupa ce-l termina isi ia concediu! :lol:
In afara de asta,am vazut si eu atunci cand am fost sa-mi iau loganul de la el, cum munceste (si eu am stat doar o singura zi ... dar 1an jumate :rolleyes2) si in afara de munca la el intervine si pasiunea; el pune suflet si pasiune in ceea ce face. Cand am scos loganul de la el din garaj,am pus bara fata si nu-i placea lui cum sta pe masina; pai nu am plecat de acolo pana nu a asezat-o sa stea perfect. E prea perfectionist. Cine are curaj sa ma contrazica inseamna ca ori are ceva cu Roby,ori nu-l cunoaste ori e nebun. ;)

Bafta in continuare Roby si abia astept sa vi la Bucuresti.

ROBI=PERFECTIUNE
Asa a fost si la mine la masina, am lasat-o la ei 3 saptamani si cand am luat-o nu am recunoscut-o si nici acum dupa aproape 2 ani (in aprilie)nu am avut probleme cu lucrarea de calitate pe care au executata-o Robi si baietii cu care lucreaza.

Bafta cu proiectul!!!

xander911 15-01-10 15:23

cu siguranta ceea ce face face cu pasiune si de asta ies asa...sper din tot sufeltul sa am si eu ocazia sa il cunosc la 4 tuning days...pe chip foose al romaniei...:D pentru ca intradevar...este nevoie de multa munca....si rabdare...si nu in ultimul rand sa te cunosc si pe tne ggd`ule..si pe u fast and furios...aveti niste masini frumoase...:)

motzu 18-01-10 21:08

fara comentariiiii cel mai frumos proiect facut vreodata in romania.........bafta multa.....si sa te vedem la 4 tuning days

protuning 18-01-10 21:24

5 Attachment(s)
mersi baieti pt incurajari!pun cateva poze mai noi ,sa lucrat la faruri grila fata, praguri,si am inceput treaba si la hardtop.sa lucrat mai mult la imbinari avand in vedere ca vopsitorul a fost in concediu.foarte curand si poze cu stopurile si alte detalii.

xander911 18-01-10 21:30

esti fenomenal omule....sa speram ca vom avea si noi ocazia sa stam de vb cu u la 4 tuning days...:) si sa am si eu ocazia sa te cunosc personal...multa bafta in continuare si asteptam...sa vdm ce se mai intampla

Victor_Is 19-01-10 00:53

...de la Decebal incoace...
prea tare...nu pasiune cata maiestrie si imaginatie, talent etc...
felicitari si spor in continuare :)

ggd_87 19-01-10 21:49

Uite si Loganul meu facut de Roby, la France5, in Franta. Pe undeva pe la minutul 32:50 incepe.

Filmarea

TM32CIP 19-01-10 22:15

Mi-era dor de limba asta :lol: multi ani de cand am terminat liceul...
FELICITARI baieti, cel mai reusit logan de pana acum, subiect de discutie in celalalt capat al europei. pur si simplu senzational ! inca o data felicitari

protuning 19-01-10 23:28

Quote:

Originally Posted by ggd_87 (Post 2994434)
Uite si Loganul meu facut de Roby, la France5, in Franta. Pe undeva pe la minutul 32:50 incepe.

Filmarea

felicitari tatic pt ce ai reusiot sa faci din masina !meritul meu e doar o partial in timp ce meritul tau e cel care a dus la aceste rezultate.!respect

aiurica 20-01-10 08:49

sper din TOATA inima sa nu mi-o iei in nume de rau, dar asa cum am spus cum mana pe suflet ca este proiectul cel mai tare de pana acum din Romania, asa spun ca nu imi place deloc dunga aia trapezoidala de la praguri.
o arata asa conceptul de la care v-ati inspirat insa eu personal cred ca nu prea se integreaza in liniile circulare ale masinii.
este doar o parere.

barbosa 22-01-10 20:03

Hehe ai ajuns la televiziunile din franta, bv. :D

Mimi17 30-01-10 21:03

ce se mai aude de masina?

poze ceva?:D

protuning 31-01-10 12:33

7 Attachment(s)
postez cateva poze cu hardtopul in lucru,faruri si stopurile aproape de matritare la inceputul saptamanii revin cu poze mai noi

iuly_007 31-01-10 18:29

mult a fost,putin a mai ramas. bafta in continuare :D

FAST&FURIOUS 31-01-10 18:33

Frumos.................Bafta si spor la treaba in continuare!!!

TM32CIP 31-01-10 18:47

Robert, in ce masura tii cont de flexibilitatea fibrei la viteze ceva mai maricele ? Si aici ma refer la hard-top.

Foarte frumos incepe sa prinda contur, mai poti tatic ? :D
Bafta si spor !

protuning 31-01-10 20:45

Quote:

Originally Posted by TM32CIP (Post 3035343)
Robert, in ce masura tii cont de flexibilitatea fibrei la viteze ceva mai maricele ? Si aici ma refer la hard-top.

Foarte frumos incepe sa prinda contur, mai poti tatic ? :D
Bafta si spor !

hardtopul va fii cat de rigid se poate din structura sa ,sunt folosite inchizatori originale si sistemele de prindere foarte ramforsate .cea mai mare problema este etanseitatea la care lucram la greu.

All times are GMT +2. The time now is 21:52.

- Copyright 2026 4Tuning