![]() |
Re: E39 - un DUH
Gabi sau Madalin (ca nu stiu care intrati :lol: ) Multa bafta la 4Tuning Days ! Ne vedem duminica cand o sa ajung si eu. Aveti grija pe drum sa nu le murdariti prea rau :lol:. Bafta ! :twisted:
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
Quote:
ultimele pregatiri si mici rectificari facute la masina pt 4td :P ... ne vedem maine baieti :P nu facui mai multe poze ca nu prea avusei timp si se inegurase afara ... este ora 10:41 si eu acum 1 ora si 30 min max 2 ore terminai pregatirile :P |
pacat ca nu pot sa fiu si eu prezent la 4td.dar promit ca data urmatoare o sa fiu prezent si o sa ne cunoashtem mai bine.respecte oricum cum iti ingrijesti masina
|
bitzucv9: frumoasa masina. astazi am vazut-o live le romexpo
|
2 Attachment(s)
Provenzano : ms
cateva poze luate de pe un site , o sa mai revin cu ceva poze dupa ce descarc tel. |
frumos frumos.pacat ca nu am putut sa vin si eu
|
:tenisclap:tenisclap:tenisclap brava brava!
|
frumos!felicitari inca odata pentru masina
|
ms baieti!:D
|
10 Attachment(s)
poze noi!
|
tipa de pe capota n`ati mai bagat`o in portbagaj ? :))))
|
nu mai pune poze ca numa trebe sa o laud...masina asta sa shtii ca e unica.te astept in mai la koe la cluj:D
|
dragutza tipa cum zice si Cataaa
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
Quote:
+ cateva poze noi |
frumoase poe.. dar ce sunt punctele alea pe eleron????sunt cumva holsuruburi??:???:
|
ms...da sunt holsuruburi...sa nu il mai fure astia!...dar ce se vede este colant carbon pus in capetele suruburilor!....iti dai seama ca nu lasam holsuruburile
la vedere! p.s poe este nr de inmatriculare al pisicutei de langa :-P....tu vroiai sa zici "poze |
Quote:
|
o sa il chituiesc...dar mai tarziu!
|
1 Attachment(s)
...nice
|
1 Attachment(s)
1 mica poza! :rolleyes2
|
Provenzano : ms!
iMAGiNE : ms! ma bucur ca va place :P |
cum ar putea sa nu ne placa?
|
chiar iti place folia aia peste far ?
|
Quote:
|
Quote:
|
mie imi irita ochiu :D
mai bine puneai direct pleoapele... |
1 Attachment(s)
Quote:
oricum ms pt sfat. |
Mie mi se pare destul de Ok folia acolo. E foarte finut si nu prea se observa decat daca te uiti atent. Felicitari pt 4tuning days.
PS: Ce sexy sunteti langa fete pe masina :lol: |
1 Attachment(s)
ms stefi !!!! suntem saxy rau :P
+ 1 poza |
si mie mi se pare ok folia aceea pt ca pe toate gardurile vezi e39 cu pleoape.asta e ceva mai interesant.se observa ca ii ceva diferit la faruri fata de e39 dar numai daca te uiti atent observi ce ii schimbat.
mi se pare ok.acuma fiecare cu gusturile lui |
1 Attachment(s)
de aceeasi parere sunt si eu cristi!....ms pentru spirijin in lupta cu Caius! :))))))
|
Ti-am citit topicul acum ceva timp si am fost placut impresionat iar acum ti-am vazut si masina la 4tdays si am ramas si mai impresionat.Foarte frumoasa.Felicitari
|
ms mult...ma bucur ca iti place masina!....data viitoare cand ma mai vezi poate treci sa schimbam 2-3 vorbe!
|
8 Attachment(s)
care ma ajutati si pe mine cu o idee\un sfat ???? mi sa rupt cablul la capota si nu reusesc sa mai deschid capota , aveti idee cum se deschide????
2-3 poze noi cu masina + un nou membru in familie achizitionat joi ( pe viitor micul DUH:P ) - BMW 316: primele 2 poze masina stoc urmatoarele cu jante pe ea OZ Fittipaldi . |
Quote:
|
:))))....te-am facuttt!!!:-P
|
frumoasa foc , mai ales cu rotile alea ;)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:50. |
- Copyright 2026 4Tuning