![]() |
Re: 2FAST Customs Bucureşti
vreau si eu o priza de aer....astept un rasp zed_kadett id...
|
Quote:
sa hotarat razvan pana la urma ce face la oglinzi sau le lasa pe ale ei ? |
am o intrebare
vinzi fibra rasina si intaritor ? am nevoie sa fac o prelungire ma poti ajuta ?si ce bani |
1 Attachment(s)
Quote:
ce model te-ar interesa? si pt ce masina Quote:
Quote:
nu vand rasina dar te pot ajuta cu prelungirea daca vrei ai datele mele de contact in semnatura Quote:
|
2 Attachment(s)
reparatie bara fata mazda
|
1 Attachment(s)
suport pt display in lucru
misto vreme pt tuning:D |
2 Attachment(s)
suport display custom (matritat si apoi turnata piesa)
|
Execut tuning auto exterior sau interior.
Exterior: - bari custom(dupa poza sau schita) sau din modelele disponibile - bari clean - praguri - pleoape - bad boy look (cu fibra) - scoatere sigla din capota sau din grila sau portbagaj - prize de aer capota sau aripi - portbagaj clean si/sau cu bad boy look pe stopuri - usi clean(fara bandouri si manere) - aripi umflate - wide body kit Reparatii - reparatii bari auto facute din plastic sau fibra - reparatii barci, canoe etc - reparatii carene motociclete sau scutere Interior: - incinte subwoofer custom din mdf si/sau fibra - fete de usi modificate pt mai multe boxe sau pt boxe mai mari - suport ceasuri - suport display Contact: tel 0726188312 0766488921 YM rodeast69ro |
2 Attachment(s)
al doilea suport pt display
|
Asa ceva poti face? https://forum.4tuning.ro/attachment.p...4&d=1251247211
Astept un pm cu un pret |
Quote:
iti pot face prelungirea dar daca te intereseaza am si bari de m daca vrei si de pe e36 si modelul de pe e46 la un pret f apropiat de pretul prelungirii da-mi un add pe mess sa-ti arat toate modelele pt prelungire ai pretul pe pm |
pentru un ford mondeo din 97 ..niste prelungiri si praguri?la cat ma duce ?
|
Quote:
|
salut. Pleoape pentru Logan poti face ?
|
sal
da pot face orice model vrei |
Execut tuning auto exterior sau interior.
Exterior: - bari custom(dupa poza sau schita) sau din modelele disponibile - bari clean - praguri - pleoape - bad boy look (cu fibra) - scoatere sigla din capota sau din grila sau portbagaj - prize de aer capota sau aripi - portbagaj clean si/sau cu bad boy look pe stopuri - usi clean(fara bandouri si manere) - aripi umflate - wide body kit Reparatii - reparatii bari auto facute din plastic sau fibra - reparatii barci, canoe etc - reparatii carene motociclete sau scutere Interior: - incinte subwoofer custom din mdf si/sau fibra - fete de usi modificate pt mai multe boxe sau pt boxe mai mari - suport ceasuri - suport display Contact: tel 0726188312 0766488921 YM rodeast69ro |
Asta e facuta de voi? Cat ma costa partea de jos, adica de deasupra suportului pt numar in jos... Din fibra desigur...
http://www.daciaclub.ro/galerie/disp...407&fullsize=1 |
Quote:
|
Da, mersi... Pretul e putin cam mare, nu am cerut deca o coaja turnata in matrita care deja o ai, de adaptare ma ocupam singur... Spor in continuare!
PS Nu ma intelege gresit, nu o voiam moca, dar totusi... |
Quote:
|
bai cata, hai ca am pierdut numaru tau ****** :D. lasa-mi si mie un pm pe mess sau suna-ma sa-mi spui daca ai prelungirile de rieger pentru golf 3 sau ce matrite ai.urgent ca bag cotetu la vopsit! te pupa omv-u.succes in afaceri :P
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
vreau si eu un kit exterior ca asta
|
Quote:
se poate face kitul de g4 da-mi un add pe mess sa discutam cateva detalii si sa-ti zic si un pret |
2 Attachment(s)
bara spate opel astra bertone
|
salut! ce modele de bad boy look ai pt bmw pisicutza? se poate sa pui niste poze?:shock:
|
5 Attachment(s)
Quote:
sunt mai multe variante la pisika putem integra grila in capota sau putem prelungi capota peste grila pun cateva poze cu cateva masini facute |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ai pm cu pretul |
salut,cat ma costa sa fac asta : https://forum.4tuning.ro/609-exterioa...ml#post3124693
|
salut
ai raspuns cu pretul pe pm |
3 Attachment(s)
bara fata pt opel astra bertone si buza sub bara fata
bara spate |
Salut! Pentru Skoda Fabia ai cumva vreo matrita pentru bara fata? Daca nu, vreo adaptare sau ceva de genul asta poti sa-mi recomanzi? (de preferat cat mai ieftina)
|
Quote:
special pt fabia nu am dar putem adapta mai multe modele sau putem face ceva custom depinde si de bugetul de care dispui pt modificari da-mi un add pe mess sa-ti arat cateva modele si sa stabilim si un pret |
salut,repari si praguri auto?
|
Quote:
da repar si praguri |
Pune si tu niste preturi ca ai facute ceva masini pana acum...eu spre exemplu vreau bara fatza+spate+praguri la un e36 coupe ... ori M ori ce ai tu in cap sa-i faci:???:
|
3 Attachment(s)
Quote:
pun cateva poze cu ce am eu da-mi un add pe mess gasesti id-ul in semnatura pt restul de poze si un pret |
2 Attachment(s)
cam ma ajunge sa imi modific bara fata de vectra a in genul celei de vectra, insa prizele de aer le-as vrea in genul celor de e60 :arrow:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:32. |
- Copyright 2026 4Tuning