![]() |
1 Attachment(s)
:arrow:
|
1 Attachment(s)
|
1 Attachment(s)
|
1 Attachment(s)
|
mikey baga`le pe toate frate!
Offtopic: frate ce de sunt pe sectiunea asta :lol: :yikes: Users browsing this forum: Al3xius, catalin rs4, ESPinoza, Lemeleul, steph, synkro, tekno |
g-spott: astea sunt toate. Am selectat ce se intelegea. Au fost multe din care nu se intelegea nimic (blitzu'... 'gami-as...).
PS: Users browsing this forum: synkro |
mai era o poza cu mine langa supra ! nu mai e ? :cry: :cry: :cry:
P.S. : G-Spott le-am dat eu mesaj privat pe messenger sa intre sa vada pozele ! si de-aia sunt multi ! :wink: |
Alex: o fi uitat s-o puna. Am pus-o eu pe forumu' 4ss.
|
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: NO FUCKIN COMMENT !!!!!!!!!!!!!
|
\"S-a terminat smecheria!\"
Santos is all fucked up :) Hai la Craiova maaaaaaaa :wink: |
ce ati facut mai ??? :evil: Lati omorat pe Santos! :P :P :P :P :P :lol:
|
1 Attachment(s)
Al3xius & Tha Supra :D
|
ce papusa masculina ! :lol: :lol: :lol:
|
Super frumoasa Supra....Mai se afla omul in Craiova cu ia sau a plecat inapoi?????
Ce strica tot la masina asta este motorul....nu se merita sa bage atatia bani in o supra fara turbo....E cea mai mare jignire sa stai co o Superbitate ca asta la semafor si sa te faca orice masina puternica...incepand de la golf VR6 sau Fiat coupe Turbo in sus.....pacat..... |
1 Attachment(s)
Ma Al3xius da-ti sta bine langa masinutza aia...ar trebui s-o cumperi. :D :P :lol: Hai ca le bag si pe ultimele ca azinoapte nu mergea bine forumul.
|
1 Attachment(s)
|
1 Attachment(s)
...
|
1 Attachment(s)
...
|
Multumim mikey
|
Mistoaca masinutza. Pacat... (stiti voi de ce).
|
DZ: masina e inca in tara, in Craiova, dar nu se stie cat va ramane.
|
SUper adevarata..........inspirate poze baeti felicitari
|
Re:
tuningul optic de pe supra asta e.......marfa rau!!!!insa motorul este aspirat,puterea sa de fabrica fiind de 220 de cai si poate ca din admisie si evacuare s-au mai castigat vreo 30 de cai sa zicem......deci vreo 250 de cai in total.......asa ca daca nu are si altceva care sa o ajute nu este o masina atat de fioroasa pe cat pare.....
|
Mikey daca as avea bani as lua-o ...ca asa ziceam si eu ca : \"e naspa ca are motor mic\" si bla bla ..dar cand am vazut-o langa mine era sa cad din picioare ! :lol: in concluzie masina e BOMBA! :lol:
|
1 Attachment(s)
e belea masina pacat ca se face ffffffffffffffffffff greu rost de una si lasa ca trebuei sa ne multumim cu ce avem acuma
|
soimule era vorba de poze cu masini tunate de pe la noi ...din craiova ! nu din Guatamala! :evil:
|
1 Attachment(s)
uite mashina mea din CRAIOVA :)
|
alexius lasa ca asta in o luna o sa fie in cr dar alta culoare :P
|
Re:
ce gentzi si-a luat pisicu!!!!!!!!!!??????!!!!!!!!!!!ce urmeaza mai nebuno ???nos????????
|
gabule urmeaza sa te alerg prin orash cu mashina shi sa te fac ca de fiecare data :D
eventual sa iti pui tu roti de 13 shi io de 16 ca sa ai vreo sansa :D :D :D (p... mea mamaie ) |
Re:
Quote:
cand o aparea aia intr-o luna in cr si o fi a ta io-mi tai ... stii tu ce :lol: :lol: :oops: ...oricum bafta ! da` yo zic k e o carutã de bani masina aia ...si nush daca tu ai caruta la indemana ! :wink: |
Re:
iti recunosc valoarea pisic...........pt cei care nu stiu MONDEO=DJ 34 KLA
|
loolz.. GAB si exact asta vroiam sa intreb.. aveam impresia ca Mondeo are numarul TUN.. dar se pare ca m-am inselat...
uff.. da. .cine are banu.. are masina.. ;) |
Re:
Quote:
|
Mondeo.. n-am comparat-o.. dar pe a ta nu o jtiu.. am vazut doar putzin din bot.. si janta.. atat..si m-am gandit la acea masina.. :cry: ma da repede va suparatzi.. :x
|
Re:
1 Attachment(s)
Pisic uite niste jante dintr-astea a'la hummer trebuia sa iti iei.....te scoteai....ca dupa aia vindeai aripile ca si asa nu iti mai foloseau:)))))
|
mai degraba poza asta intra la kitch tuning , mie sincer nu imi plac cum dau pe mashina asta jantele
|
Pe masina stau nasol rau de tot ... Dar asa jantele sunt marfa rau
|
alea merg pe un h2 :shock: :lol:
|
mie chiar nu-mi place cum arata masina cu jantele alea, hai ca pe un SUV da bine, dar pe aia chiar arata penal
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:33. |
- Copyright 2026 4Tuning