Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Klanurile ( TEAM-urile ) din Constantza (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/826-klanurile-team-urile-constantza.html)

Psycho 20-02-06 14:12

Io zic sa incetatzi inainte k gabi sa inchida din nou topicu`

vb serios ..

13RvR 20-02-06 14:14

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Psycho\"
Io zic sa incetatzi inainte k gabi sa inchida din nou topicu`
vb serios ..

Era katerinca mai.... ne mai relaxam si noi.... (au asa cred... daca nu e caterinca atunci....)

13RvR 20-02-06 14:17

Re:

Quote:

Originally Posted by \"x-28-TRA\"
hahahah a x-team rullz ca sa te oftici si mai tare

Vorbim pe pista la legale.... ;) ....a si LR rullz ... ca sa te oftic iar ... :lol: :lol:

YZF-PWR 20-02-06 15:23

Ce ma?:) avem voie sa ne dam cu parerea despre cluburi , de`asta este topicu , si D_M_X si`a dat si el cu parerea ca omu! ooo Domnu presedinte XTREME EMOTION acum sa intelegem ca tzii se pare mai bun sau ca ne facetzi voi cei de la XCE pe X Team racing club ? 8) ca suntem pe topic , da`tzi cu parerea :P chiar m-ai facut curios

Gabi 20-02-06 15:35

Hai mă băieţi, chiar nu puteţi discuta de klanuri/team-uri/cluburi (sau cum vreţi voi să le ziceţi)? :roll: Cine rullz (între X-Team şi XCE) trebuie văzut la finish, că aici, din cuvinte, nici unii, nici alţii nu rullz deloc :P

YZF-PWR 20-02-06 15:39

eh , incercam sa dezvolt mai mult subiectul , activitate mai multa pe topic/forum! Pentru ca la legale oricum se va dovedi cine si ce! dar pana atunci ar fii frumos sa vedem cui ii se strica surpriza :)

Johnny_C 20-02-06 15:57

Cand sunt urmatoarele legale?

Mustang 20-02-06 17:34

aici ai un comunicat din partea LEGAL RACING: https://forum.4tuning.ro/viewtopic.php?t=17190 ---- momentan nici un club nu a anuntat organizarea unei noi etape ;)
informatiile le gasesti la CURSE OFICIALE ;)

now let's stick to the topic, shall we ? :D

13RvR 20-02-06 18:17

Re:

Quote:

Originally Posted by \"CT-06-YZF***X-Team\"
Ce ma?:) avem voie sa ne dam cu parerea despre cluburi , de`asta este topicu , si D_M_X si`a dat si el cu parerea ca omu! ooo Domnu presedinte XTREME EMOTION acum sa intelegem ca tzii se pare mai bun sau ca ne facetzi voi cei de la XCE pe X Team racing club ? 8) ca suntem pe topic , da`tzi cu parerea :P chiar m-ai facut curios

Pe tine te provoc la o liniuta la urmatoarea legala ;)

am 1,4 75 hp asa ca nu o sa-ti fie greu.... dar macar sa iasa spectacol :)

-=X-Team=-82-MDN 20-02-06 18:20

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Xtreme-Razvan\"
Quote:

si eu pe tine :) tot 1,4 MPI 75 Cp - solenza . tot asa .. .la libere ... macar de spectacol ... ce zici ... merge ? :)

13RvR 20-02-06 18:23

Re:

Quote:

Originally Posted by \"-=X-Team=-82-MDN\"
Quote:

Quote:

si eu pe tine :) tot 1,4 MPI 75 Cp - solenza . tot asa .. .la libere ... macar de spectacol ... ce zici ... merge ? :)

normal... doar asta e placerea la curse .... se ne dam frate... :)

Organizati ceva ???

-=X-Team=-82-MDN 20-02-06 18:33

Re:

Quote:

Organizati ceva ???

cat de curand ... :) o sa fie surpriza :) ... asa speram :)

13RvR 20-02-06 18:35

Re:

Quote:

Quote:

Organizati ceva ???

cat de curand ... :) o sa fie surpriza :) ... asa speram :)

AAAA... da .....OK... astept ;)

x-28-TRA 20-02-06 23:31

Re:

Quote:

Quote:

Quote:

Quote:

Organizati ceva ???

razvan te provoc si eu cu FABIA :))))))) TOT ASA de spectacol:)))

faruk_fyk 20-02-06 23:37

si eu pe voi MDN si TRA cu cielo...70 cai 8) De abia astept la legale...

YZF-PWR 20-02-06 23:49

cu toata placerea! pana la prima legala am si eu timp sa`mi fac tot ce am de facut la ea :twisted: dak nu e gata pana atunci , sunt destui prieteni de la x team cu motoare egale sau mai mici decat al tau pe care as paria si 1000$ ca te fac

Ursu-=X-Team=- 21-02-06 10:14

Si eu pe toti:))

YZF-PWR 21-02-06 10:50

razvan si ce te faci ma daca iti zic k sub capota de fapt nu stau 75 de cai de cielo si stau vreo 204 de calibra turbo ?:) mai vrei spectacol sa`ti fac cu mana din partea cealanta a pistei ?:) nu-i problema , avem cu cine sa te dai! chiar vrea unu Romeo sa se dea cu o Dacia berlina si nu e gluma , o as vezi despre ce-i vba

13RvR 21-02-06 11:23

Re:

Quote:

razvan si ce te faci ma daca iti zic k sub capota de fapt nu stau 75 de cai de cielo si stau vreo 204 de calibra turbo ?:) mai vrei spectacol sa`ti fac cu mana din partea cealanta a pistei ?:) nu-i problema , avem cu cine sa te dai! chiar vrea unu Romeo sa se dea cu o Dacia berlina si nu e gluma , o as vezi despre ce-i vba

Avand in vedere ca eu nu \"sufar\" ... si chiar vreau sa ma relaxez la curse ... poti sa ai si 700 de cai sub capota ;) , in cazul asta crezi ca m-as face de ras sau.... :lol: mi-ar prinde chiar bine la imagine... ca eu cu 75 ma dau cu masini de 200 ;) ....

Ma dau si cu dacia si cu orice masina... eu vreau sa ne distram si sa ne simtim bine... :)

YZF-PWR 21-02-06 17:53

ti-ar prinde bine ca imagine?:) uimeste-ma vroiai sa zici k ii faci pe aia de 200 de cai cu cei 75 ai tai? eu vorbesc aici pe o lungime de 400m ca pe aeroport nu loc scurt ca sa poti sa pleci inainte ca demaraj , masina mai usoara sau etc! cursa de 400m ca doar oameni suntem:) ce zici ? iti sutzii ideea ca pe 400m ii faci pe aia cu 200 de cai cu cei 75 ai tai ? :twisted:

D_M_X 21-02-06 18:11

nu a zis asa ma yzf-ule...las-o draq....bah razvane ...eu va provoc pe toti mah din extreme...pe bune......la prima legala sau...mamaia sau la navodari sau unde vreti voi mah....asa de distractie

YZF-PWR 21-02-06 18:13

asa D_M_X`ule , da`le clasa :twisted:

YZF-PWR 21-02-06 18:15

P.S. am inteles ce a zis. k i-ar prinde bine ca imagine sa-l vada ca se da cu cei de 200 de cai! da vroiam si eu sa sucesc cutzitu in rana putin :P

13RvR 21-02-06 18:29

Re:

Quote:

ti-ar prinde bine ca imagine?:) uimeste-ma vroiai sa zici k ii faci pe aia de 200 de cai cu cei 75 ai tai? eu vorbesc aici pe o lungime de 400m ca pe aeroport nu loc scurt ca sa poti sa pleci inainte ca demaraj , masina mai usoara sau etc! cursa de 400m ca doar oameni suntem:) ce zici ? iti sutzii ideea ca pe 400m ii faci pe aia cu 200 de cai cu cei 75 ai tai ? :twisted:

:lol: :lol: Am zis sa ma dau nu sa ii fac , ca ar fii aberant ca eu cu 75 sa-l fac pe unul chiar si cu 90.... nici daca e logan de 90 nu cred ca il fac.... ai inteles tu gresit :wink:

13RvR 21-02-06 18:31

Re:

Quote:

Originally Posted by \"D_M_X\"
nu a zis asa ma yzf-ule...las-o draq....bah razvane ...eu va provoc pe toti mah din extreme...pe bune......la prima legala sau...mamaia sau la navodari sau unde vreti voi mah....asa de distractie

La legale cu cea mai mare placere te poti da cu cei din XCE care vor participa .... :)

13RvR 21-02-06 18:32

Re:

Quote:

P.S. am inteles ce a zis. k i-ar prinde bine ca imagine sa-l vada ca se da cu cei de 200 de cai! da vroiam si eu sa sucesc cutzitu in rana putin :P

:lol: :lol: In ce rana??? :lol: ti-am spus ca nu \"sufar\".... :wink: sunt multumit de ce am deocamdata :wink:

13RvR 21-02-06 18:39

Re:

Quote:

razvan si ce te faci ma daca iti zic k sub capota de fapt nu stau 75 de cai de cielo si stau vreo 204 de calibra turbo ?:)

Pai te intreb ai cielo??? sau calibra???
Sincer inteleg prin tunning modificarea motorului de pe masina pe care o ai...pentru a scoate tot ce e mai bun din el.... altfel de ce nu ti-ai luat direct calibra? ;)

YZF-PWR 21-02-06 22:35

am si calibra 4x4 turbo 2000cmc dar din pacate nu o conduc eu pe aia , alt membru al familiei! dar sincer cielo este mai usor ca greutate plec mai repede 8) decat calibra care-i grea ...

Psycho 21-02-06 22:51

am vazut o gramada de mashini cu sticker street racng daca am inteles bine bravo

CeReS 21-02-06 22:57

Re:

Quote:

am si calibra 4x4 turbo 2000cmc dar din pacate nu o conduc eu pe aia , alt membru al familiei! dar sincer cielo este mai usor ca greutate plec mai repede 8) decat calibra care-i grea ...

Cum draq sa pleci mai repede cu Cielo decat cu Calibra 4x4 turbo ? :shock: :shock: :shock:

Psycho 21-02-06 23:02

Re:

Quote:

Originally Posted by \"CeReS\"
Quote:

Cum draq sa pleci mai repede cu Cielo decat cu Calibra 4x4 turbo ? :shock: :shock: :shock:

eu m`am abtinut :)

x-28-TRA 21-02-06 23:07

sa pleci de pe loc mai repede:))))))))))

YZF-PWR 21-02-06 23:19

exact , de pe loc! plus ca la calibra aia , am incercat asta faza cu plecatu de pe loc , e adevarat ca era pusa doar tractiunea fatza in functiune atunci!

D_M_X 21-02-06 23:23

cand o sa plece cielo mai repede decat calibra ....inseamna ca shoferu de pe calibra mai bine-si cumpara trabant...las-o draq de treaba ca e imposibil

YZF-PWR 21-02-06 23:25

las-o ma in pace ca era o blonda la volan , nu te lua de ea :twisted: :twisted: k era maicamea :twisted: :twisted: hai radetzi

D_M_X 22-02-06 12:04

In prima faza nu am citit bine si am crezut ca ai zis ca era blonda....stii u care...:))))

Ursu-=X-Team=- 22-02-06 12:58

VA provoaca D_M_X pe toti, ce mama dreacu, da sa fie in weekend, ca in cursu saptamanii nu iese:)))))))))))))))))))))))

Psycho 22-02-06 13:00

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Ursu-=X-Team=-\"
VA provoaca D_M_X pe toti, ce mama dreacu, da sa fie in weekend, ca in cursu saptamanii nu iese:)))))))))))))))))))))))

ala`i pia :P

D_M_X 22-02-06 13:08

ce kk manaci acolo ma umflatule :lol: ? Eu pe cine provoc ma :?: ?Ca pana acum doar pe tine te-am provocat la 100 de m garduri si ai zis ca nu vrei :lol: :lol: :lol:

Ursu-=X-Team=- 22-02-06 14:17

bai fii atent ma fac cu tine .. pe 50 de m .. eu pe jos si u cu masina :)) Te tzine?? EU am curajul sa fac asta // Si punem si .. ceva la bataie.. Eu recunsoc .. Andrei WRC m-a facut in port .. el pe jos si eu cu masina. TE tzine???? si am sa ma dau ma cu tine .. in toamna .. pe masini Da nu pe skoda:))

All times are GMT +2. The time now is 12:33.

- Copyright 2026 4Tuning