![]() |
Re: E36 - Coupe :x
frumos ia schimbat toata infatifarea la masina:D:D:D
|
keemo:ms:D si mie imi place cum arata:D...
zku76:o sa ma gandesc si la oglinzile de ///M dar nu prea imi place cum vezi in ele:D dr pricop:mie imi e batuta buza de interior dar cu jantele astea putin imi atinge....nush ce o sa fac...ma mai gandesc.....ori pun gume mai trase ori o sa vad dc mai pot bate buza aia:D brummy:ma bucur ca iti place....ne vedem la unguri:)) madalin e36:da sincer parca e alta masina...e mult mai sportiva:D...dar si mult mai joasa:lol: |
Bravo frate, sfatu meu ar fi sa tragi un pic de aripi ca e pacat sincer ... nu are rost sa pui un cauciuc mai ingust.. good work
|
foarte misto cu noile jante.... :)
imi place k e low ;)) |
Quote:
|
Quote:
|
merge ma nu te mai plange... daca nu, exista rola si le face cum trebuie :D
imi place masina.. cum e in poza, asa arata si in realitate.. foarte misto! sa ai grija si parte de ea ... :D apropo.. nam retinut numele... |
Quote:
si in legatura cu numele....ti-am spus ca ai imbatranit si nu mai tii minte nimic:))) |
Ce smechera e :D
Felicitari Raul! ... neaparat poze |
Quote:
|
vezi prietene ca si tu ai de lucru.. nu arunca toata vina asupra mea ..
apropo... ma gandeam la niste poze.. la vinga.. la un picnic.. :lol: |
Quote:
RECTIFIC....SA TERMINAM BIJUTERIILE :)))))))) si in legatura cu picnicul......ai grija la suste:)))...ca de o sa te prind eu la inghesuialaa.....waiii waiii:))):)))) |
cum zicea si fratele sprinter mai bine tragi un pic de aripi ca nu o sa mergi toata viata singur in masina:D si se vede altfel cu un cauciuc mai lat .numai bine
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
carne carne carne,carne cruda :))) frageda...traiesc traiesc...sapt viitoare o sa traiesc si mai bine las ca vezi tu da-mi mesaj cu id tau de mes sconcsule :))
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
am mai primit ceva poze mai claree cu "roatele":)) nu poze cu telefonu:))
|
salut ai transformat foarte frumos masina de la starea initiala la asta..ia id meu: ct37www - sa vb-im ceva daca vrei ...succes..
|
salut... m-am tot uitat pe la paginile acestui post.. si trebuie sa spun
pisicuta ta arata absolut impecabil:D am si eu o pisica tot coupe IS..da a mea nici nu se compara cu al tau ..deja nu ma mai satur de uitat prin poze:)) masina este chiar bestiala.. sa ai grija de ea mult km fara incidente:D |
Foarte frumos ii sta cu noile jante, ti-am zis si pe mess :P foarte frumoasa pisica ta, am "boala" pe ea sa zic asa :) e exact cum as vrea sa arate si pisica mea daca o sa am e36, poate mici modificari.Cu jantele vechi ce ai facut?
PS: aia e una din putinele borduri pe care poti sa o urci?sau singura?:)) :P |
nui de vanzare e39-le? :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ps:are roti pe 20 la ea:(((:(((..astea is de iarna....:( |
acum cu noile jante parca ar merge shi niste oglinzi :P
|
Quote:
|
Quote:
m5 e39..... |
Quote:
|
Quote:
|
.......................................
|
Quote:
ps:erau pe net la vanzare de vreo 2 luni cum de nu le-ai vzt???? |
sunt nou pe forum si am observat o chestie ciudata la comentarii! daca isi prezinta cineva masina si unul dintre''cunoscatori'' care inca nu le-au dat toti flocii zice''e groaznica masina ta'' toti in cor spun acelasi lucru si invers daca i se pare frumoasa! nu inteleg de ce pt ca unul care si-a investit probabil multi bani intr-o masina si vede ca in loc de o lauda cat de mica primeste maciuci in cur are reale sanse sa se puna cu paru pe ea!cre' ca o idee sa-i dai ar fi mai frumos! cam atat.. tot respectul pt raul si vreau sa-ti multumesc pt jante!
|
Quote:
in rest ce sa zic.....la tine au ajuns jantele mele???daca da as vrea sa pui cva poze pe ce masina le-ai pus ca sunt tare curios...numai bine... |
nu inteleg rautatea asta proasta sa-i descri tu masina altuia ca fiind groaznic de urata! da-i o idee si daca vrea sa tina cont bine daca nu lasa-l pe **** lui acolo ! eu unu' ma abtin la comentarii d-astea,poate ca si din cauza asta ma calca pe nervi! jantele,tot pe o pisica,rosie! am sa pun poze cat pot de repede! salut.nu vi la bucuresti pe 13-14 martie?
|
Quote:
oricum nu conteaza....;).....sunt foarte curios sa vad cum dau jantele pe masinutza taa....e tot coupe?? nu pot sa vin la bucuresti:(....astept sa fie ceva la noi in zona:D:D:D numai bine...te salut... |
au comentat la o pisica albastra cativa baieti aici pe forum a lu'unu nitu! la comentariile alea ma refeream,n-au legatura cu masina ta! tot coupe si e frumoasa raaaauu!salut..
|
Quote:
hai k ma faci curiosss......:D:D:D:D sa vad matza beleeaa;)....cius |
| All times are GMT +2. The time now is 20:32. |
- Copyright 2026 4Tuning