Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - Coupe :x (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/81039-e36-coupe.html)

Madalin_e36 25-02-10 12:28

Re: E36 - Coupe :x

frumos ia schimbat toata infatifarea la masina:D:D:D

ar_66_rau 25-02-10 14:15

keemo:ms:D si mie imi place cum arata:D...
zku76:o sa ma gandesc si la oglinzile de ///M dar nu prea imi place cum vezi in ele:D
dr pricop:mie imi e batuta buza de interior dar cu jantele astea putin imi atinge....nush ce o sa fac...ma mai gandesc.....ori pun gume mai trase ori o sa vad dc mai pot bate buza aia:D
brummy:ma bucur ca iti place....ne vedem la unguri:))
madalin e36:da sincer parca e alta masina...e mult mai sportiva:D...dar si mult mai joasa:lol:

sprinter 25-02-10 16:25

Bravo frate, sfatu meu ar fi sa tragi un pic de aripi ca e pacat sincer ... nu are rost sa pui un cauciuc mai ingust.. good work

Gyo*TDS 25-02-10 16:57

foarte misto cu noile jante.... :)
imi place k e low ;))

ar_66_rau 25-02-10 18:05

Quote:

Originally Posted by sprinter (Post 3122838)
Bravo frate, sfatu meu ar fi sa tragi un pic de aripi ca e pacat sincer ... nu are rost sa pui un cauciuc mai ingust.. good work

stiuu....de asta imi e si miee....k o sa arate urat cu gume inguste....dar imi place sa fie cat mai original....de aia nu vreau sa umblu la aripi......am gasit ceva gume 225\35......ar merge??...stie careva??.....acum am 215\40......;)

ar_66_rau 25-02-10 18:06

Quote:

Originally Posted by Gyo*TDS (Post 3122936)
foarte misto cu noile jante.... :)
imi place k e low ;))

ma bucur k iti place..;)....da e ft ft low.....

Caius TM 25-02-10 18:56

merge ma nu te mai plange... daca nu, exista rola si le face cum trebuie :D

imi place masina.. cum e in poza, asa arata si in realitate.. foarte misto! sa ai grija si parte de ea ... :D

apropo.. nam retinut numele...

ar_66_rau 25-02-10 18:59

Quote:

Originally Posted by Caius TM (Post 3123321)
merge ma nu te mai plange... daca nu, exista rola si le face cum trebuie :D

imi place masina.. cum e in poza, asa arata si in realitate.. foarte misto! sa ai grija si parte de ea ... :D

apropo.. nam retinut numele...

vedm noi cum facem si cu rola aia si cu gumele:)).....si ma bucur ca iti place....;)
si in legatura cu numele....ti-am spus ca ai imbatranit si nu mai tii minte nimic:)))

mareo 25-02-10 19:10

Ce smechera e :D
Felicitari Raul! ... neaparat poze

ar_66_rau 25-02-10 19:16

Quote:

Originally Posted by mareo (Post 3123370)
Ce smechera e :D
Felicitari Raul! ... neaparat poze

da cummm....sa termina si caius bijuteria.....si rupem romaniaa...;).....si germania si europa....si america:)))):)))):lol::lol::lol::lol::lol:

Caius TM 25-02-10 19:22

vezi prietene ca si tu ai de lucru.. nu arunca toata vina asupra mea ..

apropo... ma gandeam la niste poze.. la vinga.. la un picnic.. :lol:

ar_66_rau 25-02-10 21:18

Quote:

Originally Posted by Caius TM (Post 3123404)
vezi prietene ca si tu ai de lucru.. nu arunca toata vina asupra mea ..

apropo... ma gandeam la niste poze.. la vinga.. la un picnic.. :lol:

nuu domnu' caiuss.....nu as putea arunca vina asupra taa......
RECTIFIC....SA TERMINAM BIJUTERIILE :))))))))

si in legatura cu picnicul......ai grija la suste:)))...ca de o sa te prind eu la inghesuialaa.....waiii waiii:))):))))

dr_pricop 26-02-10 13:11

cum zicea si fratele sprinter mai bine tragi un pic de aripi ca nu o sa mergi toata viata singur in masina:D si se vede altfel cu un cauciuc mai lat .numai bine

laurentiu_tim 26-02-10 20:29

Quote:

Originally Posted by ar_66_rau (Post 3123898)
nuu domnu' caiuss.....nu as putea arunca vina asupra taa......
RECTIFIC....SA TERMINAM BIJUTERIILE :))))))))

si in legatura cu picnicul......ai grija la suste:)))...ca de o sa te prind eu la inghesuialaa.....waiii waiii:))):))))

si eu vreau la picnic daca e cu carne d'aia :))))):lol:

ar_66_rau 27-02-10 13:47

Quote:

Originally Posted by dr_pricop (Post 3125527)
cum zicea si fratele sprinter mai bine tragi un pic de aripi ca nu o sa mergi toata viata singur in masina:D si se vede altfel cu un cauciuc mai lat .numai bine

stiuuu....:(((.....o sa ma mai gandesc....ms de sfaturi oricum...;)

ar_66_rau 27-02-10 13:48

Quote:

Originally Posted by laurentiu_tim (Post 3126642)
si eu vreau la picnic daca e cu carne d'aia :))))):lol:

ce picnic vrei u mah....u mai traiesti????nu mai stie lumea nimic de tine....;)....hai sa traiesti....si ne vedem latm

laurentiu_tim 27-02-10 16:35

carne carne carne,carne cruda :))) frageda...traiesc traiesc...sapt viitoare o sa traiesc si mai bine las ca vezi tu da-mi mesaj cu id tau de mes sconcsule :))

ar_66_rau 27-02-10 16:52

Quote:

Originally Posted by laurentiu_tim (Post 3128958)
carne carne carne,carne cruda :))) frageda...traiesc traiesc...sapt viitoare o sa traiesc si mai bine las ca vezi tu da-mi mesaj cu id tau de mes sconcsule :))

:)):)))............ar_66_rau;)

ar_66_rau 27-02-10 17:55

5 Attachment(s)
am mai primit ceva poze mai claree cu "roatele":)) nu poze cu telefonu:))

ct37www 27-02-10 19:35

salut ai transformat foarte frumos masina de la starea initiala la asta..ia id meu: ct37www - sa vb-im ceva daca vrei ...succes..

kingkahn 27-02-10 19:42

salut... m-am tot uitat pe la paginile acestui post.. si trebuie sa spun
pisicuta ta arata absolut impecabil:D am si eu o pisica tot coupe IS..da a mea nici nu se compara cu al tau ..deja nu ma mai satur de uitat prin poze:)) masina este chiar bestiala.. sa ai grija de ea mult km fara incidente:D

Champion 28-02-10 08:24

Foarte frumos ii sta cu noile jante, ti-am zis si pe mess :P foarte frumoasa pisica ta, am "boala" pe ea sa zic asa :) e exact cum as vrea sa arate si pisica mea daca o sa am e36, poate mici modificari.Cu jantele vechi ce ai facut?

PS: aia e una din putinele borduri pe care poti sa o urci?sau singura?:)) :P

Caius TM 28-02-10 08:36

nui de vanzare e39-le? :D

ar_66_rau 28-02-10 11:01

Quote:

Originally Posted by ct37www (Post 3129596)
salut ai transformat foarte frumos masina de la starea initiala la asta..ia id meu: ct37www - sa vb-im ceva daca vrei ...succes..

ms.....ms......dai tu ad la ar_66_rau...k eu cam uit:)))

ar_66_rau 28-02-10 11:03

Quote:

Originally Posted by kingkahn (Post 3129615)
salut... m-am tot uitat pe la paginile acestui post.. si trebuie sa spun
pisicuta ta arata absolut impecabil:D am si eu o pisica tot coupe IS..da a mea nici nu se compara cu al tau ..deja nu ma mai satur de uitat prin poze:)) masina este chiar bestiala.. sa ai grija de ea mult km fara incidente:D

ma faci sa ma rusinez:((....ce sa zic...sa-ti ajute Dumnezeu sa-ti faci is-ul cel putin asa frumos ca al meu....numai bine salut....

ar_66_rau 28-02-10 11:04

Quote:

Originally Posted by Champion (Post 3130749)
Foarte frumos ii sta cu noile jante, ti-am zis si pe mess :P foarte frumoasa pisica ta, am "boala" pe ea sa zic asa :) e exact cum as vrea sa arate si pisica mea daca o sa am e36, poate mici modificari.Cu jantele vechi ce ai facut?

PS: aia e una din putinele borduri pe care poti sa o urci?sau singura?:)) :P

salut...ms mult....ajntele vechi le-am dat la buc......iar de bordura....asa e intrarea acolo la garaj....dar unde e masina nu e bordura...e urcare linaa...;)...cius

ar_66_rau 28-02-10 11:06

Quote:

Originally Posted by Caius TM (Post 3130778)
nui de vanzare e39-le? :D

nu preaa....ca si eu ma tot tin de capu lui....e full masina....2.5d 2003 interior recaro....navi mare....xenon peste tot:))...nu vreau sa imi mai aduc aminte ca iarasi plang:)))=)))
ps:are roti pe 20 la ea:(((:(((..astea is de iarna....:(

madalin_m3 28-02-10 15:28

acum cu noile jante parca ar merge shi niste oglinzi :P

ar_66_rau 28-02-10 15:57

Quote:

Originally Posted by madalin_m3 (Post 3132011)
acum cu noile jante parca ar merge shi niste oglinzi :P

:))...nu am zis k nuu....ma mai gandesc....ce nu imi palce la cele de \\\M,....e cum vezi in elee:(.....

laurentiu_tim 28-02-10 16:00

Quote:

Originally Posted by ar_66_rau (Post 3132104)
:))...nu am zis k nuu....ma mai gandesc....ce nu imi palce la cele de \\\M,....e cum vezi in elee:(.....

m5 e39.....

ar_66_rau 28-02-10 16:04

Quote:

Originally Posted by laurentiu_tim (Post 3132115)
m5 e39.....

binee ma baiatulee...nu toti avem banii tai;)

crysty.bobok 28-02-10 17:39

Quote:

Originally Posted by ar_66_rau (Post 3129232)
am mai primit ceva poze mai claree cu "roatele":)) nu poze cu telefonu:))

wow ce tari sunt jantele .. asa ceva caut si eu .. la ce pret le-ai luat :D

ar_66_rau 28-02-10 19:36

.......................................

ar_66_rau 28-02-10 19:36

Quote:

Originally Posted by crysty.bobok (Post 3132415)
wow ce tari sunt jantele .. asa ceva caut si eu .. la ce pret le-ai luat :D

...;)...nu pot sa-ti spun...:lol::lol::lol:....vorba unui prieten.."cu cat m-a ajutat Dumnezeu":)):))):)):)):)):)):lol:...hahha....sper sa nu te superi dar glumesc;)

ps:erau pe net la vanzare de vreo 2 luni cum de nu le-ai vzt????

liviu tex 01-03-10 23:28

sunt nou pe forum si am observat o chestie ciudata la comentarii! daca isi prezinta cineva masina si unul dintre''cunoscatori'' care inca nu le-au dat toti flocii zice''e groaznica masina ta'' toti in cor spun acelasi lucru si invers daca i se pare frumoasa! nu inteleg de ce pt ca unul care si-a investit probabil multi bani intr-o masina si vede ca in loc de o lauda cat de mica primeste maciuci in cur are reale sanse sa se puna cu paru pe ea!cre' ca o idee sa-i dai ar fi mai frumos! cam atat.. tot respectul pt raul si vreau sa-ti multumesc pt jante!

ar_66_rau 03-03-10 13:34

Quote:

Originally Posted by liviu tex (Post 3137605)
sunt nou pe forum si am observat o chestie ciudata la comentarii! daca isi prezinta cineva masina si unul dintre''cunoscatori'' care inca nu le-au dat toti flocii zice''e groaznica masina ta'' toti in cor spun acelasi lucru si invers daca i se pare frumoasa! nu inteleg de ce pt ca unul care si-a investit probabil multi bani intr-o masina si vede ca in loc de o lauda cat de mica primeste maciuci in cur are reale sanse sa se puna cu paru pe ea!cre' ca o idee sa-i dai ar fi mai frumos! cam atat.. tot respectul pt raul si vreau sa-ti multumesc pt jante!

....imi pare rau dar nu prea am inteles partea asta "nu inteleg de ce pt ca unul care si-a investit probabil multi bani intr-o masina si vede ca in loc de o lauda cat de mica primeste maciuci in cur are reale sanse sa se puna cu paru pe ea!cre' ca o idee sa-i dai ar fi mai frumos! cam atat"
in rest ce sa zic.....la tine au ajuns jantele mele???daca da as vrea sa pui cva poze pe ce masina le-ai pus ca sunt tare curios...numai bine...

liviu tex 03-03-10 23:04

nu inteleg rautatea asta proasta sa-i descri tu masina altuia ca fiind groaznic de urata! da-i o idee si daca vrea sa tina cont bine daca nu lasa-l pe **** lui acolo ! eu unu' ma abtin la comentarii d-astea,poate ca si din cauza asta ma calca pe nervi! jantele,tot pe o pisica,rosie! am sa pun poze cat pot de repede! salut.nu vi la bucuresti pe 13-14 martie?

ar_66_rau 04-03-10 10:59

Quote:

Originally Posted by liviu tex (Post 3144719)
nu inteleg rautatea asta proasta sa-i descri tu masina altuia ca fiind groaznic de urata! da-i o idee si daca vrea sa tina cont bine daca nu lasa-l pe **** lui acolo ! eu unu' ma abtin la comentarii d-astea,poate ca si din cauza asta ma calca pe nervi! jantele,tot pe o pisica,rosie! am sa pun poze cat pot de repede! salut.nu vi la bucuresti pe 13-14 martie?

a scris cineva ceva de genu????a fost legat ceva de rautate sau???
oricum nu conteaza....;).....sunt foarte curios sa vad cum dau jantele pe masinutza taa....e tot coupe??
nu pot sa vin la bucuresti:(....astept sa fie ceva la noi in zona:D:D:D
numai bine...te salut...

liviu tex 04-03-10 14:35

au comentat la o pisica albastra cativa baieti aici pe forum a lu'unu nitu! la comentariile alea ma refeream,n-au legatura cu masina ta! tot coupe si e frumoasa raaaauu!salut..

ar_66_rau 04-03-10 19:46

Quote:

Originally Posted by liviu tex (Post 3146237)
au comentat la o pisica albastra cativa baieti aici pe forum a lu'unu nitu! la comentariile alea ma refeream,n-au legatura cu masina ta! tot coupe si e frumoasa raaaauu!salut..

aaaa.....ok.....am inteles....;)
hai k ma faci curiosss......:D:D:D:D sa vad matza beleeaa;)....cius

All times are GMT +2. The time now is 20:32.

- Copyright 2026 4Tuning