Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Maşina mea: Astra G 1.6 (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/80464-masina-mea-astra-1-6-a.html)

Antilles 26-02-13 06:27

Re: Maşina mea: Astra G 1.6

Quote:

Originally Posted by GJ 64 GAB (Post 5378741)
Prelungirea aripă-bară (spate) aşa rămāne ?

Nu stiu inca, nici macar nu stiu ce o sa fac cu masina. Daca reusesc sa-mi cumpar o masina de zi cu zi fara sa vand Astra, o sa mai "coafez" putin masina in vara.
Quote:

Originally Posted by andreibadea (Post 5378752)
Rau nu arata.

Merci!

andi_cimpean 26-02-13 15:09

Quote:

Originally Posted by Antilles (Post 5378793)
Nu stiu inca, nici macar nu stiu ce o sa fac cu masina. Daca reusesc sa-mi cumpar o masina de zi cu zi fara sa vand Astra, o sa mai "coafez" putin masina in vara.

Aşa cum am şi mărturisit anterior, nu prea īmi plăcea īmbinarea barei cu aripa spate pentru că nu avea continuitate dar acum pot spune că a ajuns să-mi placă. Este altceva. :)

P.S. Era mai ok dacă vopseai plafonul pānă sub haion. Nu este grav pentru că se vede doar de sus...

Antilles 26-02-13 16:00

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 5379322)
Aşa cum am şi mărturisit anterior, nu prea īmi plăcea īmbinarea barei cu aripa spate pentru că nu avea continuitate dar acum pot spune că a ajuns să-mi placă. Este altceva. :)

P.S. Era mai ok dacă vopseai plafonul pānă sub haion. Nu este grav pentru că se vede doar de sus...

Da, stiu, si-i destul de grav. Cand am vopsit plafonul era o nebunie la mine in hala, lucram cu oameni putini pe cate 3-4 masini deodata. Practic, desi am avut timp berechet la masina asta, s-a ajuns in punctul in care am tras ca nebunii pe final ca sa o terminam in cateva zile (ma refer mai mult la vopsit). Stiu ca eram asa de obsedati de nuanta si pigmentatie incat, in momentul cand am vopsit interiorul hayonului, am urcat cu portocaliul pana sus, ne-am dat seama de greseala abia cand era totul montat si nu mai vroiam sa o dezmembrez iarasi.
Daca se ajunge la faza in care nu mai dau masina, o sa fie pe lista de "coafat" plafonul, bara fata care mi-a atins-o un amic pe o suprafata de 2-3 cm (don't ask), continuata evazarea de pe spate, schimbat capota (parca nu ma mai atrage priza de aer). Astea-s chestiile majore, mai sunt 2-3 nimicuri care nu se vad dar stiu eu ca-s acolo si nu-s cum vreau eu:)))

Antilles 28-06-13 23:14

3 Attachment(s)
O distorsiune a unui degajament intr-o...apa?!

Ma ajuta cineva cu un VT? ma gandesc sa o fac ori alba...ori neagra (daca oricum trebuie sa fac toata fata), si putin mai coborata(daca tot trebuie sa schimb un telescop pe care sunt sanse foarte mici sa-l mai gasesc):)

B-99-SAA 29-06-13 06:23

Cum ai reusit? :| Eu zic sa ramai la culoarea asta ca da bine!

Antilles 29-06-13 07:31

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 5513928)
Cum ai reusit? :| Eu zic sa ramai la culoarea asta ca da bine!

Nu eu eram la volan:) Da bine culoarea da-i a dreq de greu de reparat, acum de exemplu, fiind nevoie sa vopsesc toata fata o sa ma coste peste 1000 ron DOAR vopseauaplus ca nici de aplicat nu-i treaba simpla:)

Antilles 14-07-13 12:10

1 Attachment(s)
Gata, e pe roti, mai trebuie reparata fata:)

Antilles 16-06-14 18:32

Azi ne-am luat " La revedere", a fost mai dureros decat ma asteptam avand in vedere ca oricum nu o mai foloseam. Uite asa se incheie un capitol din viata mea!

andi_cimpean 16-06-14 22:13

Ce bani ţi-au ieşit pe ea?

Antilles 16-06-14 22:18

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 5717127)
Ce bani ţi-au ieşit pe ea?

Cred ca vrei sa ma intrebi "cati bani ai pierdut in ea"?:))))))

andi_cimpean 17-06-14 11:08

Asta ştiu, pentru că ai luat-o de mult timp, atunci cānd preţurile erau altele.
Aceeaşi treabă se aplică şi la mine, nu că aş dori s-o dau vreodată.

All times are GMT +2. The time now is 18:35.

- Copyright 2026 4Tuning