![]() |
Re: Maşina mea: Astra G 1.6
Quote:
Nu stiu inca, nici macar nu stiu ce o sa fac cu masina. Daca reusesc sa-mi cumpar o masina de zi cu zi fara sa vand Astra, o sa mai "coafez" putin masina in vara. Quote:
|
Quote:
P.S. Era mai ok dacă vopseai plafonul pānă sub haion. Nu este grav pentru că se vede doar de sus... |
Quote:
Daca se ajunge la faza in care nu mai dau masina, o sa fie pe lista de "coafat" plafonul, bara fata care mi-a atins-o un amic pe o suprafata de 2-3 cm (don't ask), continuata evazarea de pe spate, schimbat capota (parca nu ma mai atrage priza de aer). Astea-s chestiile majore, mai sunt 2-3 nimicuri care nu se vad dar stiu eu ca-s acolo si nu-s cum vreau eu:))) |
3 Attachment(s)
O distorsiune a unui degajament intr-o...apa?!
Ma ajuta cineva cu un VT? ma gandesc sa o fac ori alba...ori neagra (daca oricum trebuie sa fac toata fata), si putin mai coborata(daca tot trebuie sa schimb un telescop pe care sunt sanse foarte mici sa-l mai gasesc):) |
Cum ai reusit? :| Eu zic sa ramai la culoarea asta ca da bine!
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Gata, e pe roti, mai trebuie reparata fata:)
|
Azi ne-am luat " La revedere", a fost mai dureros decat ma asteptam avand in vedere ca oricum nu o mai foloseam. Uite asa se incheie un capitol din viata mea!
|
Ce bani ţi-au ieşit pe ea?
|
Quote:
|
Asta ştiu, pentru că ai luat-o de mult timp, atunci cānd preţurile erau altele.
Aceeaşi treabă se aplică şi la mine, nu că aş dori s-o dau vreodată. |
| All times are GMT +2. The time now is 18:35. |
- Copyright 2026 4Tuning