![]() |
Re: General - AUDI vs BMW -
Quote:
Numai bine. |
daca vii in alba iulia, te urc untr`un 320d a unui pr pe care il cunosc si sa te dea o tura
trage ca si caruta! si dupaia intr`un a4 sa vezi cum merge.. toate trafele or luat SIDA din bmw alea prea jegoase! depinde de sofer. normal, daca schimbi tot la 5000 rpm clar si mergi tot cu a 2 -a si in plus nu imi zii tu ca tractiunea spate te tine mai bine pe drum ca tractiunea fata sau quattro.. sa fim serios ca doar avem carnet:) |
cum a spus cineva cu cateva pagini in urma
exista clase unde audi e mai bun ca bmw si invers. acum depinde de gusturile fiecaruia. eu sunt fan audi, dar nu am nici o problema sa recunosc ca seria 1 e mai tare ca a3 sau ca 3 coupe e mai sexy decat a5, sau ca x5 e mai agresiv decat q7 ... |
@flocea bmw-urile alea pierdeau pentru ca erau conduse de mentalitatea specifica "bmw rulzz".Adica "dom`le vin cu bemveu si te fac" (asa a zis un tipu un audi tt la buzau dupa ca si-a luat-o de la sgm).
De aceea probabil sunt mai multe accidente cu bmw-uri pentru ca oamenii au tendinta sa se creada regii soselelor pentru ca au o sigla alb-albastra pe capota.Tot o masina e si trebuie sa se supuna legilor fizicii. Orice masina ai avea si oricat de rapida o crezi tu se va gasi unul mai rapid ca tine, dar sa crezi ca 3 litere te fac Dumnezeu pe strada asta e prostie. |
Quote:
|
Si daca un lucru reiese din topicul asta este ca bmw este o masina sport si trebuie condusa ca atare nu?? Conteaza ca cel de la volan nu e in stare sa schimbe vitezele si sa ia si un viraj in acelasi timp???? Bineinteles ca asta e valabil pentru orice brand auto dar aici vorbim despre o masina adevarata, sport nu-i asa?? Audi iese din schema ca nu se ridica la inaltimea tuturor pustilor care isi iau carnet si visul lor de la 13 ani este ursul.****** Gandeste-te ca are un urs care are sa zicem 2,5 24v pe el. Masina aia fuge ceva mai tare ca Audi-ul meu si de fiecare data cand m-am dat cu un urs cu motorul ala era pe toata strada cand chimba a 2a. Nu poti spune ca experienta nu te ajuta sa conduci o masina puternica. Altfel masina te conduce pe tine si deja la 200cp pe urs ai nevoie de o fractiune de secunda de nehotarare si esti pa. Audi nu are genul asta de fani Deja trebuie sa treci de 23-24 de ani sa iti placa eleganta si stilul masinii.Intr-adevar e cam de "batrani" asa dar macar nu se fereste lumea de tine pe strada stiind ca e o masina foarte greu de tinut sub control. |
ce violent suna un s5...parca ar avea un v12 de 600 de cp :D
|
Quote:
Imi place bmw pt interior, exterior, dinamica, pozitie la volan, rwd. si sa povestesc si eu ceva nesemnificativ ca vad ca se poarta...acum cateva luni un prieten a vrut sa-si ia un A3 2,0tdi. a facut greseala sa intre si intr-un show room seat. pai l-a aburit vanzatorul de la seat si chiar i-a demonstrat ca leonul, in afara de interior, are majoritatea componentelor(platforma, suspensii, motor...) de la golf 5 si A3. mai mult, ceea ce nu cred nici eu, spunea ca pana la un punct...sa zicem 40% din procesul de fabricatie pe platforma respectiva nu se stie ce masina va fi: a3, g5 sau leon. nu si-a mai luat a3, si-a luat leon. la bmw nu o sa ai niciodata 'problema' asta. stii ca acel bmw a fost facut sa fie...BMW. numai bine. |
Quote:
exemple de astea toti stim,ca si-a luat unul si nu l-a tinut sau ca unu a trecut de la o marca la alta...eu zic, ca tine numai si numai de gusturi.bmw tinde spre un segment mai sportiv (se vede la M3 vs. RS4,335i coupe vs. S5) iar audi sper un segment sportiv+elegant (la RS6>M5 si A8>7). |
Quote:
|
Quote:
de ce e m5 mai bun ca rs6 ? explica-mi si mie ... |
Quote:
|
Quote:
Un fel de superduba ca sa intelegi tu :D m5 2006 4,8 s 0/100 Rs6 2007 4,6 s 0/100 Si generatia veche : m5 1998 5,3 s 0/100 Rs6 2002 4,9s 0/100 Am zis ca este vorba de un brand sportiv vs un brand al grupului vag care cica nu se stie daca va iesi seat sau skoda de pe linia de asamblare??? As putea sa scriu si cifrele intre M3 si rs4 dar ce rost are? Cineva pierde teren grav, teren care candva ii apartinea in totalitate. Intr-adevar modelele Audi au aparut dupa modelele bmw dar.... ce nevoie avea bmw de un M touring????? Era cumva o incercare de atacare a unui segment de clienti care se duceau in alta parte??? |
Quote:
|
sper ca audi vreodata in viata asta sa faca o masina rwd (chiar daca nu-i permite traditia) si sa faca putina dragoste cu bmw-urile chiar daca se descurca onorabil si cu awd
|
Quote:
|
Chiar ieri m-am dat cu o dacie de 95 cp.
Asa a fost grupa. Acum ce ar trebui sa fac? Macar nu m-am facut de ras in fata daciei cum am vazut eu niste bmw-uri. Apropo: era ieri la Buzau un tip cu un Peugeot 407 care spunea ca cea mai mare ambitie a lui e sa faca bmw-uri la curse :D Asta e un fel revers al bmw rullz. Santos a castigat vreun bmw ceva ieri?? |
tare rau faza ,conteaza ce masina a castigat?am mai zis odata masinile sunt apropiate si fiecare va alege ceea ce il avantajeaza.
vedeti si linkul asta http://accident-audi-q7.skynetblogs.be/ asta in legatura cu airbagurile care nu sar :) |
Quote:
pai tu crezi ca ei pot face o masina rwd ??? eu nu cred ! ;) |
Quote:
esti copil !! tu chiar crezi ca, conteaza timpi 0-100 ??!! conteaza 0-160, 0-200 ( cam cel mai important !! ) si bineinteles 100-200km/h ! 0 - 100 este ceva relativ mai ales la noi in tara asta infecta si plina de jeg ! |
Quote:
|
eu cred ca bmw sunt mai performante, mai ieftine si mai ieftin de intretinut, insa acopera o plaja putin mai restransa decat audi. si audi sunt putin mai frumoase.
|
Quote:
Ai si tu dreptate frate,m-ai prins :( sa mor io , cum sa ies.. DA LA CALARASI ..... A CASTIGAT VREUN BMW ? DA , BOH! CARE A BATUT TOT ! ... si ca si nivel, masini, calarasi a fost peste buzau .. mai bine tu iti imaginezi cursa la care sa vina wpp,boh,dgh,txa+rip ? pai mai aveti loc de ei ? da , in tribuna :) toate turbo,4xe30T+1xe36T=stop va luati audi`urile,le parcati undeva in spate,si veniti sa-i aplaudati pe oameni .. data viitoare .. :D fara intrebari din astea, ca vin si raspunsurile .. unde-s fanii audi ? de ce nu fac ce fac astia prin strainatate cu .."general lee" si etc ? ... abia astept sa apara audi sa-i bata pe cei insiruiti mai sus .. e doar o chestiune de timp... ani .. decenii .. cine stie .. |
Atunci daca bmw e atat de tare de ce ai mai facut topicul asta??
Vrei sa-ti iei si tu o masina frumoasa?? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
de preferat este sa iei o masina noua din germania(de ex)! + la masinile sh, nemtii nu prea umbla la chilometraje, doar turcii cu cetatenie germana fac treburile astea! am vazut un audi a4 de ~1 an cu ~200.000. km declarati de proprietar! |
Quote:
|
A4 2.0TDI e mai scump cu ~3000 de euro ca BMW 318d si e inferior la capitolul dotari, performante si consum ;) .
|
nu inteleg de ce-mi zici mie sincer...eu n-am zis nimic nicaieri de preturile masinilor :lol:
|
Quote:
2. a4 are dotari mai bune ... (nu cred ca seria 3 are climatronic pe 3 zone standard) |
Quote:
am un prieten care si-a luat a5 din romania si altul care si-a luat acceasi configuratie din franta ... masinile sunt identice din punct de vedere calitate a materialelor. |
Quote:
nu se stie niciodata :D :D :D |
as fi curios sa vad cum sa unul dintre cei mai sus cu un r8 ... cu cutie manuala :)
|
daca aduci un m5 n-are ce discuta cu r8... r8 e o alegere proasta pentru situatia de aici.. r8 e o clasa total neacoperita de bmw(poate doar m1 tribute) si r8 nu este nici pe departe o masina performanta... este in schimb o masina superba
|
eu zic ca oricare dintre cei de mai sus, omoara r8
boh,wpp,dgh,txa si rip .. sincer.. sa zicem c-as fi un pic rezervat la bohu .. dar .. nici atat.. |
Quote:
|
Quote:
problema e ca cine are audi cu care sa bata acolo nu are nici un interes sa iasa cu el in strada - vezi mosu de pe dorobanti cu 2x s3 de 350 si respectiv 450 cai....alea sunt porsche killer....sau vezi ca e un rs2 la noi cam grav prin bv ;) |
Quote:
|
Am zis sa ma bag si eu in discutie :-) sincer n`am stat sa citesc toate paginile , doar cateva .
Conduc de trei ani un A4 , B6 , pachet S-line - 1,9 TDI de 131 CP , masina care nici macar nu e quattro ! M`am alergat cu MULTE bmw`uri , dintre care majoritatea superioare ca motorizare fata de A4`ul meu . Prefer intr`o competitie un traseu virajat si nu liniute si autostrada unde isi spune clar cuvantul masina care are mai multi CP. Nu vreau sa dau exemple cu BMW`urile pe care le`am umilit ca nu isi are rostul, eu vorbesc doar din experienta mea ... dau un ex de BMW cu care m`am luptat destul de mult acesta era un 530 XD + sofer bun, dar tot timpul am fost lipit de el . Multi au BMW si cred ca majoritatea din ei nu stiu sa conduca aceasta masina ...poate doar pe asfalt uscat! Eu personal nu prea am condus BMW si nu ma vad in stare sa conduc o astfel de masina cum conduc un Audi, consider ca as avea nevoie de mult experienta ca sa fac cu un BMW ce fac cu Audi. As vrea si eu sa am un BMW doar pt spectacol si cerculete prin parcari dar sa ma vad cu el la 160 Km/h intr`o curba nici atat. In concluzie nu zic ca BMW`ul e slab fata de audi sau invers ci doar ca eu nu sunt pregatit pt BMW , iar cand imi voi lua RS 4 ( daca o sa am curajul sa`mi iau ) sa terminat jmecheria cu alte masini :peace: numai bine. |
| All times are GMT +2. The time now is 12:57. |
- Copyright 2026 4Tuning