Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Primul Sarut/Intamplari/Regrete/Iubirea Vietii (https://forum.4tuning.ro/28-femei/7864-primul-sarut-intamplari-regrete-iubirea-vietii.html)

Mustang 06-02-06 08:23

acum stii ... now shhhht :D

CT-03-ART 06-02-06 09:00

Re:

Quote:

Originally Posted by \"needBrain\"
vreau sa zic ceva OFICIAL:TE IUBESC!!! :lol: :lol: :lol:

shi eu!!!

GolfuletzS 06-02-06 09:17

opa ce faci cataline ?:D :)

d3vilish_lips 06-02-06 09:23

Re:

Quote:

Originally Posted by \"GolfTuning\"
bey ce furori face fata pe aici ;)

daca nu va bateti pt ea tot degaba :twisted:

....lasa k asa e dragutz k e pustiu forumu asta (fete) ..mai e nevoie si de pareri diferite si putina agitatzie....sa vedem care o cucereste primul?? :twisted: :twisted: :twisted: ....brain nu te lasa chiar dak e la buc... 8)

Mustang 06-02-06 09:29

brain...lasa-te frate :)

Eugen_TL 06-02-06 10:26

Re:

Quote:

@tuningBoy:I know something u don't know 8)
@aleks:stiu,mi-era ca mi-am iesit din mana :lol: :lol: :lol: btw....I'm baaaack :twisted: :twisted: :twisted:

ia uimeste-ma ce stii tu.... poate ma ajuta cu ceva :twisted:

ca bine spune MUSTANG: sa vina toate fetele aici sa vada ca doar asa isi schimba parerea despre noi

needBrain 06-02-06 12:12

@tuningboy:nu se poate :lol:
@devilish_lips:stii ca nu ma las :twisted:

Eugen_TL 06-02-06 12:16

Re:

[quote=\"needBrain\"]@tuningboy:nu se poate :lol:

hmmmz iti iau un pachet de gume :lol: :boxing: :bat: :poke: ziiiii

needBrain 06-02-06 12:22

daca faci un full la masina....ma mai gandesc 8)

GolfuletzS 06-02-06 12:27

imi palce cu m gandesti devilish :D

de unde stiti ca spiridusa nu are prieten :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Eugen_TL 06-02-06 12:43

Re:

Quote:

daca faci un full la masina....ma mai gandesc 8)

eu abia faceam full la scuter la mine si tu vrei full la masina.... daca imi mai spui ca ai hummer sa terminat balciul! si oricum la gume ma refeream la gume de mestecat 8) :twisted:

spiry_moto 06-02-06 13:40

mey baieti.....asa e,,,nu's la varsta la care sa ma indragostesc cum ziceti voi...dar eu cica am iubit (iubire d'asta de varsta noastra) si am \"suferit\" cica la despartire dar nu mai tin minte exact...ca stiu ca asta nu-i dragoste deci suferinta pt asta e la fel....

d3vilish_lips 06-02-06 13:51

Re:

Quote:

Originally Posted by \"GolfTuning\"
imi palce cu m gandesti devilish :D

de unde stiti ca spiridusa nu are prieten :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

...si kare e problema si barbatimiu e de`al casei pe aici si nu vad nici o problema :twisted: :twisted: ....si nu kred k o sa se jeneze fata k are preten...ce ii cade mana sa scrie doa vb pe forum :lol: :lol: ....sau u esti ubitu ei? :poke:

spiry_moto 06-02-06 13:57

gata cipi...ne-au prins :boxing:

GolfuletzS 06-02-06 13:59

mdea :evil:

needBrain 06-02-06 14:00

cipi..imi pare rau dar pe tine tre sa te sacrificam........asa ca...treci la aparat :lol:

d3vilish_lips 06-02-06 14:24

.....imi pare rau de desmacare :joy: ........lasa k ma recompensez eu cumva :drunk: :woowoo:

EvLSant0S 06-02-06 15:52

try to stay on topic ..

deci .. spirydusha ... ai de ales

avem .. needbrain , e departe ,la cta ... baiat bun ..
si mai avem cateva variante ..
iar tu ?esti combinata cu unul care a stat 12 ani cu una ?
cati ani are ? :lol: doamne nici nu vreau sa-mi imaginez ..

p.s: si voi berbeci .. va aruncati ca ...
doar ptr ca atzi vazut un avatar ? ce naiba ..
golfuletz .. prv :)

spiry_moto 06-02-06 20:40

bey baieti...nu sunt cu unu care a avut o relatie de 12 ani...lol....am zis ca e UN AMIC...ma scuzati dak ati inteles altceva...si nu mai exagerati

va poop

EvLSant0S 06-02-06 21:10

eh :) lasa-i sa se dea-n spectacol :)
si deci sa inteleg ca ... nu ai ce raspunzi la ... ---- Iubirea Vietii ...
dupa cum bine vezi .. topicul asta .. are si partea asta ...
2 bad ... :)

Mustang 06-02-06 21:48

Re:

Quote:

Originally Posted by \"spiry_moto\"
bey baieti...nu sunt cu unu care a avut o relatie de 12 ani...lol....am zis ca e UN AMIC...ma scuzati dak ati inteles altceva...si nu mai exagerati

va poop

iti dai seama cati trebe pupati pe forumu asta ?
tre' sa incepi cu moderatorul sectiunii de femei :D

EvLSant0S 06-02-06 23:12

Intradevar, ar fi un inceput ..
dupa/daca ma pupa ... nu mai pupati ;)
:P
mersi mustangule , esti un mic zeu ..

btw, mi-am amintit de primul sarut , toata viata am avut senzatia ca .. primul sarut a fost in clasa 6-ea ...
wrong ! azi mi-am amintit .. cand eram clasa a 2-a sau 3-a :lol: :lol: i had a lip contact with a girl ... :lol: :lol: ala da moment haios :lol: :lol:

p.s: vedeti ca .. poop in ... englezoaica = kk ... so .. watch out .. :)

GolfuletzS 07-02-06 07:25

cono ai fost gigolo inca de mic ;) asa imi palce :))

pup nu poop :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Mustang 07-02-06 07:37

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
Intradevar, ar fi un inceput ..
dupa/daca ma pupa ... nu mai pupati ;)
:P
mersi mustangule , esti un mic zeu ..

btw, mi-am amintit de primul sarut , toata viata am avut senzatia ca .. primul sarut a fost in clasa 6-ea ...
wrong ! azi mi-am amintit .. cand eram clasa a 2-a sau 3-a :lol: :lol: i had a lip contact with a girl ... :lol: :lol: ala da moment haios :lol: :lol:

p.s: vedeti ca .. poop in ... englezoaica = kk ... so .. watch out .. :)

si ce insemnase pt tine chestia aia atunci ???
mai tii minte ? :D

d3vilish_lips 07-02-06 10:10

...moama santos da pe bune mai rau k un gigolo in clasa a2a....nu stiu dak sti au dat la stiri niste elevi de clasa 2 singuri intr`o clasa-> ea capra el in spatele ei ...iai dat lectii baietelului? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: ..... :hug:

GolfuletzS 07-02-06 10:12

hihihi :) ce \"draguta \" esti tu cu santos :))

kiding

d3vilish_lips 07-02-06 10:16

.....ma deskurk si eu kum pot :twisted: :twisted: ... :evil_laug

GolfuletzS 07-02-06 10:18

fii rea :) ca nu merita santos :D auzi si tu in calsa a 2`a

IUDA :D

RA_2fast4u 07-02-06 10:22

Re:

Quote:

Originally Posted by \"spiry_moto\"
Nu credeam ca si baietii pot sa iubeasca asa..si ca exista baieti care ofteaza dupa fete....care adorm cu ele in gand si plang cand nu li se da atentie din partea persoanei iubite....dar vad ca m-am inselat...nu numai ca am citit despre experientele voastre dar am vazut si tentative de sinucidere....e grav :P

pfoiiii....chiar asa zei ne credeti? :lol:

shi may santos nu stii tu ce ai ratat daca nu te-ai dat la fumei de gradinitza...ce stiu alea frateeee :lol:

d3vilish_lips 07-02-06 10:29

....gloftuning nu imi pemit sa ma iau de el ptr k este un zeu dak in clasa a doua se ocupa cu d`astea aku ce o face :oops: .....ZEUL SANTOS....nu e de mirare k il iubesc toate fetele pe el............ :twisted: :twisted: :twisted:

santosik :icon_kiss :hug:

GolfuletzS 07-02-06 10:33

il iubeste femeile :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

EvLSant0S 07-02-06 12:54

:oops: pseudozeu :P
nu , adevarat, chiar asa e , mi-am amintit de chestia cu cls. 2-a :)

sau a 3-a , p.s: ea era a 5-ea :D

p.p.s : continuati cu .. regretele si iubirea vietii ..

Eugen_TL 07-02-06 13:10

SANTOSE: fi atent ca te urmaresc si vad ca numai pe mine mai ars atunci... al draq pielea pe tine! :)))

si ca sa fiu on topic : primul pupik, o simpla atingere de buze a fost cu o vecina de cartier mai mare cu 1 an decat prin cls a4a -a5a maxim eram! a fost misto, stiu ca eram in limba rau dupa ea :) , iar prin a6a am dat de una fratie care pot sa spun ca mia facut greatza/ mia umplut gura de saliva si am trimiso acasa iar eu am bagat in gura orbit ca nu mai puteam(asta ma marcat pe viata) :zombie: tin sa mentionez ca pana in cls a4a mai pupam fetele pe guritza dar nu intelgeam mare chestie asa ca eu primul pupik adevarat il consider cel din a4a iar primul mozol cu regret cel din a6a! :sleep:

EvLSant0S 07-02-06 13:26

urmareste-ma , imi pare rau ca a trebuit sa treci prin ce-ai trecut in cls. 6-ea , eu dupa \"primul\" sarut adevarat , eram ceva la modul ca ....
gata ? asta a fost ? big deal ..
:)

Eugen_TL 07-02-06 13:43

poate tu ai avut parte de unu misto! pe cand eu am avut parte de cascada niagara :) oricum fata nu stiu de unde draq a auzit ca de atunci nu mai vorbim... si acum ne vedem pe strada si nici nu ne cunoastem :))

d3vilish_lips 07-02-06 13:46

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
urmareste-ma , imi pare rau ca a trebuit sa treci prin ce-ai trecut in cls. 6-ea , eu dupa \"primul\" sarut adevarat , eram ceva la modul ca ....
gata ? asta a fost ? big deal ..
:)

...pai tu erai obisnuit deja cu asa ceva :twisted: :twisted: ....la mine am avut o faza super tare eram cls a4a si eram aks la munte cu ai mei si aveam un prieten care se tot tinea sa ma sarute ( k eu deja eram initiata in ale pupatului pe bot :twisted: ) ...atunci am gasit ce`a mai penibila scuza de refuz,numai ptr ca imi era scarba de el, el se tot apropia romantic si eu ma tot dadeam la o parte la kare \"partida de mine \" : \"auzi hai lasa`ma in pace k nu sunt in apele mele\"... :lol: :lol: :lol: va dati seama ce faza idioata eu cls a4a si ala a7a si eu cu fitze d`astea orikum am scapat de o faza nashpa si primul sarut a fost super dragutz prietenii stiu cu cine :oops:

Alexutzzz 07-02-06 14:03

Re:

Quote:

Originally Posted by \"d3vilish_lips\"
.( k eu deja eram initiata in ale pupatului pe bot :lol: va dati seama ce faza idioata eu cls a4a si ala a7a si eu cu fitze d`astea orikum am scapat :

buhuhu in tainele ale pupatului pe bot asta a fost criminala =)) :lol:
ala 14si tu vreo 10 11 imi dai seama =)) ce caterink numai cand imi imaginez scena :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: al dreaq pedofil in clasa a7 ai ceva minte daca esti sanatos da in clasa a4 esti cam inocent =)) ce penal :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Alexutzzz 07-02-06 14:03

Re:

Quote:

.( k eu deja eram initiata in ale pupatului pe bot :lol: va dati seama ce faza idioata eu cls a4a si ala a7a si eu cu fitze d`astea orikum am scapat :

ala 14si tu vreo 10 11 imi dai seama =)) ce caterink numai cand imi imaginez scena :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: al dreaq pedofil in clasa a7 ai ceva minte daca esti sanatos da in clasa a4 esti cam inocent =)) ce penal :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mustang 07-02-06 14:07

first kiss ????
a venit de la sine...culmea...gagica era cu 4 ani mai mare ca mine ... deci parca a stiut cum sa ma ia :D

eu 14...ea 18 ...

d3vilish_lips 07-02-06 17:06

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Alexutzzz\"
Quote:

ala 14si tu vreo 10 11 imi dai seama =)) ce caterink numai cand imi imaginez scena :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: al dreaq pedofil in clasa a7 ai ceva minte daca esti sanatos da in clasa a4 esti cam inocent =)) ce penal :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

... bah ce sai faci si la varsta aia buzele mele omorau pe toatat lumea :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: .................

All times are GMT +2. The time now is 11:07.

- Copyright 2026 4Tuning