Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Curse de Accelerare - Liniute (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute.html)
-   -   LICENTIATII ATACA NELICENTIATII PROVOACA! (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute/7816-licentiatii-ataca-nelicentiatii-provoaca.html)

andreitentean 13-09-05 11:29

NU VREAU SA ZIC NIMIC DE RAU.
MASINA LUI VIRGIL E TARE.

PE 400M NU ESTE COMPETITIVA.
ONO A CASTIGAT ASEARA CATEGORIC.CATEGORIC. BRAVO ONO.

SA STITI CA ONO ARE DREPTATE - SUBARU A BATUT ADVERSARI MULT MAI REALI, SUPRA ESTE DEPASITA PE 400M DE MULTI DIN ADVERSARII LUI SUBARU ANTERIORI. LAMBO GALARDO, 911TURBO, 65AMG.

PT EVOLUTION: CRED CA PE TOATA LUMEA ENERVEZI CU PRESUPUSUL TAU DESPRE CE SE INTAMPLA PE STARDA.

slkamg 13-09-05 11:40

E adevarat ca poate pune jos STI un Galardo?[/b]

andreitentean 13-09-05 11:43

SUBARU ARE POWER, NU E DOAR STARTUL.

SUNT MULTE INTEGRALE CARE NU AR FI NICI UN METRU IN FATA SUPREI, TOCMAI PT CA NU AU POWER.

EVOLUTION8 13-09-05 11:43

Quote:

Poate putina decenta nu strica.
Jignesti un campion, tu ce merite ai?
Nu esti singurul care a vazut o foaie scoasa la imprimanta. Arata ca un dino test fara nici o certificare.
Se vede 609cp la 6300-6400rot/min , masina face 7300la limita, graficul la putere era crescator si la cuplu plafonat constant la valoarea mentionata. Desigur mai lua ceva putere pana la cat ca masinile turbo la cap de linie a turelor scad, estimez intre 20-40 in plus.
Multa putere fara eficienta si nu poate detrona un STI cu filtru, evacuare supapa ambalat la refuz.
Sebastian a fost obiectiv cand a cerut ca Supra sa certifice valoarea pretinsa, mult sub asteptari.
Dupa cate il cunosc eu pe Virgil nu v-a aratat un fals ci exact ce are masina.Nu cred ca s-a chinuit sa bage atia banii si munca in masina ca sa vina cu un fake. :wink:
NU ii sta asa ceva in caracter,crede-ma,spre deosebire de altii. :wink:
Vad ca ai ca avatar skyline.Cam acceasi arhitecura de motor dar de capacitate cilindrica mai mica
Si Skyline-ul cat se tureaza si pana la ce turatie trage ????
Supra s-au facut de 1500 bhp si skyline de 1600 bhp.
Subaru nu.
Nu o sa scoti niciodata din motor de 2000 ce scoti din unul de 3000 respectiv 2600. :wink:
Daca este un mare campion sa se comporte ca un mare campion !!!
Si cu asta am incheiat orice discutie cu si despre el.

Al3xius 13-09-05 11:46

Respect pentru om ca a venit din Germania pana aici in primul rand.... :roll: pacat ca se iroseste ocazia cum a spus si Mihai .... :roll:

Sebi nu te laudai ca faci si cu moatoare....dc nu accepti o supra pe 1000 m ? Daca imi aduc bine amine asa s-au facut liniutele intre masinile mai puternice(M5 - Ferrari) cand a fost Legal Racing la Craiova acum 2 ani :roll:

P.S. : ce-ar fi sa-ti zica si tie virgil : daca vrei sa ne dam vii in Germania si ii faci prima data pe toti prietenii mei care au masini puternice si dupaia faci cu mine daca meriti ...astea mi se par basme ! :roll:
P.P.S: sa nu mi-o iei in nume de rau pentru ca nu o zic cu rautate, imi spun si eu parerea mea de muritor de rand! :wink:

andreitentean 13-09-05 11:47

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EVOLUTION8\"
Daca este un mare campion sa se comporte ca un mare campion !!!
Si cu asta am incheiat orice discutie cu si despre el.

REALIZEAZA CA ESTI MIC RAU IN COMPARATIE CU EL.

A CASTIGAT NET. CE VREI SA ZICA?

slkamg 13-09-05 11:56

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Al3xius\"
Respect pentru om ca a venit din Germania pana aici in primul rand.... :roll: pacat ca se iroseste ocazia cum a spus si Mihai .... :roll:

Sebi nu te laudai ca faci si cu moatoare....dc nu accepti o supra pe 1000 m ? Daca imi aduc bine amine asa s-au facut liniutele intre masinile mai puternice(M5 - Ferrari) cand a fost Legal Racing la Craiova acum 2 ani :roll:

P.S. : ce-ar fi sa-ti zica si tie virgil : daca vrei sa ne dam vii in Germania si ii faci prima data pe toti prietenii mei care au masini puternice si dupaia faci cu mine daca meriti ...astea mi se par basme ! :roll:
P.P.S: sa nu mi-o iei in nume de rau pentru ca nu o zic cu rautate, imi spun si eu parerea mea de muritor de rand! :wink:

Sebastian s-a plictisit de atata vrajeala, vad ca unii apreciaza puterea Suprei deci e real totul insa observ ca va place sa-i bagati vorbe in gura lui Sebastia, unde a zis ca face motoarele, nu zic poate le face insa voi scoateti din context ce va convine.
Nu se da ba cu el ca e prea slab si-a luato Supra.
Venitul din Germania nu e legat de cusa nimeni nu poate fi atat de prost sau naiv, omul pare sa aiba iubita aici, familie, oricum e roman laudaros.
Conditile impuse de Sebastian sunt clare, corecte si nu a abdicat de la ele.
Apreciez ca are taria de a sta pe bara cand vede pe unul care se agita langa el.

slkamg 13-09-05 12:12

Ma enerveaza!
S-a supus la vot da s-a hotarat a-ti votat si acum, iar reveniti?
Uite ce s-a votat:
https://www.4tuning.ro/forum/viewtopi...asc&highlight=

Respectativa voi mai intai respectand propile optiuni sau pe cele ale mojoritatii.

slkamg 13-09-05 12:19

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Al3xius\"
Eu imi aduc aminte ca ferrari si m5 s-au dat pe 1000 ...poate ma insel :roll:

P.S. : tu de unde stii ? ai fost acolo ? :roll:

Fu 400 si a redus putin inainte de finish si M5 a fost pe bune in fata, iar daca accelera la cap Ferarri(400m) ar fi trecut primul.
A fost acolo o discutie chiar pe sonorizare in care Florica a anuntat Ferarri castigator sa nu se puna rau cu propietarii si altcineva a corectat eroarea lui Florica.
Totul a mers la 400m.
Pe vrenuri s-a facut 1000 dupa vot desi lui Sebastian nu-i convenea s-a trecut la 400, el avea Cielo atunci.

slkamg 13-09-05 12:30

Re:

Quote:

Quote:

Posted: Sat Feb 26, 2005 10:06 am Post subject:
Viteza-acceleratia se va tine pe 400m.
Capitol inchis.

IA UITE-TE TU MAI ATENT LA DATA SI VEZI CE SCRIE SI CAND S-A VOTAT.
LA INCEPUTUL ANULUI SI CURSA DE LA CRAIOVA NU A FOST ANUL ACESTA.

Stiu cursa trebuia sa fie pe 1000 dar a fost balamucul cu publicul si au comasat totul la 400m.
te rog nu mai amesteca ca nu am spus nimic de tata votului legat de Craiova, ci de Sebastian cu masina Cielo.
Am pus votul sa se vada ca respecta ce s-a stabilit.
Invatati sa respectati si voi reguliele autoimpuse.

200SX 13-09-05 12:57

intrebam si eu mai sus daca are cineva detalii despre cursa asta. care sunt cei de la VTM care participa, unde si cand se tine sau se preconizeaza ca o sa se tina, care sunt grupele , exista o grmada de topicuri pe marginea acestui subiect dar informatia lipseste

care sunt cei de la VTM care au acceptat provocarea?

PS: sper sa nu mai piarda SQL-ul posturile mele pt ca nu am injurat pe nimeni si nici nu am facut offtopic

200SX 13-09-05 12:57

Quote:

Originally Posted by \"slkamg\"
Ma enerveaza!
S-a supus la vot da s-a hotarat a-ti votat si acum, iar reveniti?............

\"Cum credeti ca ar trebui sa fie la o etapa de acceleratie?\" parca asta era intrebarea topicului.

ce legatura are o etapa de acceleratie cu o cursa intre 2 masini? ce Ono cu DZ1 s-au dat la o etapa de acceleratie? cand se dau 2 oameni se dau pe cat au ei chef, nu cred ca tre sa le spuna nimeni pe cat sa se dea

PS: la Craiova am vazut cursa si M5-ul s-a dus pe 1000m din cate imi amintesc ferrari a incetinit dupa primii 400m (oricum in trecut se faceau si pe 1000m curse la legale)

SEBASTIAN 13-09-05 15:11

Va rog sa tineti cont de subiectul topicului!

In conditii contrare incep sa sterg la greu.
Nu am tinut din scurt moderarea ca sa nu para a tiranie insa vad ca unii sar calul.

SEBASTIAN 13-09-05 16:02

Re:

Quote:

Originally Posted by \"SEBASTIAN\"
Quote:

Originally Posted by \"GolfTuning\"
se va intampla curand aceasta competitie sau mai inkolo octombrie noiembrie ?

Destul de curand!
Este un proiect in care LEGAL RACING crede si se implica in calitate de ORGANIZATOR.
Locatia este incinta Aeroportului International Baneasa+Bucuresti pista Delta.
Data va coincide probabil cu ultima zi a SIAB2005 https://www.4tuning.ro/forum/viewtopi...asc&highlight=

Ora si restul de amanunte nu le+am gandit dar cel mai probabil in jurul orelor 14 sau 15.

pt cine n-a retinut.

ono41 13-09-05 21:00

Re:

Quote:

ono wrote:
Quote:

Am batut rau d tot supra in seara asta, nu o mai laudati atat, pana acum am facut 0.400 metri numai cu masini tari, eu zic k il bate multa lume.
P.S SUPRA a fost ce-l mai slab adversar pe care l-am intalnit pana acum.
Am hotarat ceva cu Sebastian si cu Andrei sa terminam contrazicerile si jignirile,si dupa cum vezi am renuntat a mai posta aici.
Dar nu pot sa ma abtin cand vad ce idiotenii iti ies din gura.(am stabilit ceva si nu vreau sa incep dinnou).
Dar cand ai facut cu Virgil din mers nu mai spui ??????
Hai ca deja m-ai scos din sarite.
Tu nu ai vazut fisa de Dyno a SUPREI ????????
Nu ai vazut ca masina are la 6000 rpm cat a masurat acel Duyno,ca mai mult nu stia , avea 610 cai si 680 Nm ?????
Ai observat cat de constant isi pastreaza motorul cuplul ??????
Si la 7500 rpm nu crezi ca se apropie de 700 de cai.
Gandeste inainte de a vb. ca de aceeia ti-a dat dumnezeu cap. :wink:
De ce nu ai avut curaj sa o dati pe o distanta mai mare ?????
E normal ca Subaru sa plece mai bine din loc.
Cum mai sus a spus si Aviator ca pe cheky il manaca dupa plecare. :wink:
Ce zici nu asa se va intampla si cu tine ???
Hai sa vb discutii.
Daca esti asa de bun da-te pana la capatul treptelor pana in a-6-a si atunci sa vezi ce poate SUPRA.
Subaru este facuta pt. cu totul altceva.Adika pt raliuri.
Daca ai putea lasa Subaru doar pe spate cam ce s-ar intampla ??
Supra are voie la linutze ca doar este peste 7000 de euro nu !!

Gratian@ Din respect pentru tine am sa incerc sa ii raspund fara cuvinte urate.
So... Evo8, vezi k ai sarit cam mult calul si am fost pana in acest moment mai mult decat permisiv. Daca nu iti revizuiesti atitudinea cand mi te adresezi, nu e problema, ti-o revizuiesc eu. Acum, pe subiect, ideea e in felul urmator: cu omul am stabilit de la inceput k ne dam pe 400 m. Stia si a acceptat, dar la sfarsit a simtit nevoia sa o dea putin la intors. Oricum, nu e nici primul, nici ultimul care o incearca asa - de atitudinea asta sunt satul. Nu era vorba de ce ar putea face Supra dupa 10000000 de km si de cati cai are, si de ce a aratat Dyno si de bla, bla, bla, ci de strict ce s-a intamplat aseara. Daca simti nevoia sa te bagi si tu in discutie, fa-o baieteste. Daca nu, stai jos. Data viitoare sa imi spui chestiile astea in fata daca te tine, nu din spatele tastaturii, ca sclav al altcuiva.

PS Sunt dispus sa ma \"alerg\" cu Supra pe orice distanta, asta ca sa nu mai existe speculatii. Propun un traseu gen Bucuresti - Brasov sau Bucuresti - Constanta, eventual si pe o suma corespunzatoare \"efortului\" amandurora.

Gratzian 13-09-05 21:42

nu va cunosc pe nici unul din voi, dar principial, fara discutie, ono are dreptate

daca convenim, eu si inca cineva asupra unor conditii ca sa ne intrecem, pot castiga sau nu
si daca castig, este de prost gust ca cel care a pierdut sa imi spuna ca in alte conditii ar castiga... asta dupa ce a pierdut in mod clar in conditii reciproc acceptate.

in felul asta, cineva rauintentionat, poate la fiecare pierdere sa inventeze alte conditii si asa la nesfarsit

ce nu e clar in faptul ca o foaie de hartie nu poate sa castige o liniuta?
intelegem ca supra are o foaie de hartie dar subaru a castigat, nu poate contesta nimeni asta, asa ca nu mai creati tensiuni artificial, mai ales ca nu sunteti implicati direct in subiect.

WannaDie 13-09-05 22:01

nu stiu cati contesta rezultatul si asa, stiu numai ca nu s-a spus tot....s-a spus doar ce i-a convenit la unul sau la altul....si nu mi se pare corect sa se vb despre cineva care nici macar nu isi poate spune si el versiunea din cauza ca este banat pe acest forum......oricum pana cand nu o sa fie expuse clar ambele versiuni parerea mea e ca nu o sa se termine cu discutiile.....oricum am auzit ca la a 2-a tura cand s-a apropiat de ono acesta ar fi incetinit ,chiar daca nu a trecut de cei 400m , spunand ca nu mai are rost.....deci parerea mea e ca nu o sa se termine, fiindca fiecare va spune doar ceea ce ii convine,ceea ce il avantajeaza.....si mai nasol mi se pare ca sunt permise aceste discutii in care se fac referire la unii care nu isi pot spune si ei varianta.....si sincer incep sa ma satur din ce in ce mai tare de ceea ce a ajuns acest forum, un loc de cearta si amenintari si alte chestii de genul....sincer multi dintre voi aveti o varsta la care ar trebui sa nu reactionati asa cum reactionati ,lumea se asteapta la mai mult de la voi nu la certuri si amenintari ca si in piata, si asta numai din cauza ca nu acceptati si parerile altora sau nu sunteti de acord unul cu altul si ajungeti sa va certati anapoda, sincer stau si ma intreb de ce....probabil din cauza orgoliului prea mare pe care il au unii de pe acest forum....chiar imi pare rau dupa vechiul 4 tuning.....
(asta e o parere proprie si personala si nu o sa mi-o schimb,dupa cum se si vede din nr de post-uri pe care il am nu sunt unul care sta numai in spatele tastaturii si comenteaza....asa ca va rog abtineti-va de la remarci de genul \"tastaturisti\" si asa....postez numai cand am ceva de spus....)

Gratzian 13-09-05 22:35

WannaDie:

tu acuzi tocmai lucrurile pe care le faci
dupa cum vad, scrii un post in care jignesti multe lume, inclusiv pe mine...
este posibil ca reclami faptul isi dau diversi cu parerea si nu cei in cauza?
si sa te numeri instant de unul singur printre \"diversi\" tocmai prin interventii si pledoarii care incep cu:
Quote:

oricum am auzit ca la a 2-a tura cand
ai auzit?
serios?
eu nu il cunosc pe ono.. stiu doar ca a scris cateva posturi aici, si daca a mai \"dat pe laturi\", cand am vb cu el a aratat ca poate da dovade de respect si politete
cellalt, din pacate, nu...
inteleg din postul tau ca dz1 se victimizeaza ca e banat?
crede-ma ca am avut motive intemeiate, nu sunt peste 10 persoane in istoria 4tuning care sa fi fost banati astfel...
circula lansat de el o poveste ca a fost banat ca s-a luat cu sebastian...
pai daca esti atent, tu si ceilalti 2000/zi de cititori, gasiti sute de posturi si de persoane care se iau de sebastian, in multe moduri...
pe astia nu ii baneaza nimeni, observi?
el a fost banat ca m-a mintit repetat, trecand peste probleme de limbaj, orgolii deplasate si altele...
am salvate si acum posturi de-ale lui...

Gratzian 13-09-05 22:44

sa revenim
practic, nu inteleg pt ce pledezi
aici pot sa isi dea cu parerea pe subiect, cei implicati, deci si dz1 cum a mai facut-o si alta data prin delegati, nu? sau martori oculari.

ce am auzit, eu sau tu, nu are valoare, chiar daca am auzit ca
Quote:

la a 2-a tura cand s-a apropiat de ono ...\"
aha... nu o sa imi dau cu parerea la ce inseamna \"s-a apropiat\" si faptul imi sugereaza prea clar imaginea...
s-a apropiat? de la ce distanta apreciezi?

hmmmm

Quote:

s-a spus doar ce i-a convenit la unul sau la altul
pai se pare ca asta faci si tu acum... sincer, nu inteleg de ce faci asta?

de ce nu iti asumi EXACT sfaturile pe care le dai?
sa le dam sansa sa se dea in public, oficial, si sa nu mai intretinem discutii de animozitate.
eu postasem ca replica pt evolution8 care facea exact ceea ce condamni tu. daca esti sincer, ar fi trebuit sa ma sprijini.
hai sa vedem faptele, nu sa lasam orgoliile si povestile sa creasca tensiunea

Ford_V6 13-09-05 23:44

Quote:

PS Sunt dispus sa ma \"alerg\" cu Supra pe orice distanta, asta ca sa nu mai existe speculatii. Propun un traseu gen Bucuresti - Brasov sau Bucuresti - Constanta, eventual si pe o suma corespunzatoare \"efortului\" amandurora.
Instigare la comiterea de infractiuni si asociere in vederea comiterii de infractiuni. . . asta e parnaie tata . . . :wink:

Gratzian 13-09-05 23:48

mai fordule... eu ma chinui sa scap de off-topic, si tu ce faci, mai tata, mai?

SEBASTIAN 14-09-05 00:58

Gata cu prostiile!

Cred ca este altul; subiectul de discutie aici, daca DZ1 vrea sa vina cand e etapa pe aeroport facem un efort special si-l primim punandu-l sa-si aleaga adversarii.
Pana atunci doresc sa terminati cu speculatile si jocurile pe calculator.

slkamg 14-09-05 11:04

Intradevar calitatea la aceste competitii trebuie crescuta si pana acum se pare ca a crescut intr-un mod corect natural media masinilor crescand vizibil in ce priveste calitatea. Acest trend ascendent nu face decat sa ne bucure.
La aceasta competitie chiar avem nevoie de cei mai buni, trebuie sa ne reprezinte iar o reusita inseamna inca un plus adus acestui tip de curse.
Pot da o lista putin mai completa acum referitor la marea intrecere de pe Baneasa:
Eu, Andrei Tentean, Alex Tudose, Onoriu Daniel alergam pe Subaru
Sasa , Dragos(braila) pe Mitsubischi EVO8 preparate
Andrei UGA Kadett turbo
Dragos Astra Turbo
SEI Cielo EVO2.5 2.0 16v
Ceki Leon tdi 4x4
GAM , KWX renault 5 turbo.
Buti Honda Civic Type R
Bogdan WRC a fi curand in discutie
deja sunt peste 10.
Sorici e si el printre posibili nominalizati daca nu vinde masina.
Ne-am gandit la el pt ca este 1,9 tdi si are corspondent in masina lui Puiu Rusu care alearga la vtm tot cu 1.9tdi.
Cursa e deschisa si sunt curios de rezultat.
In discutie e si DOG-ul, pentru selectionare.
concurenta e un lucru bun,fie k cel mai bun sa kstige,pt a avea mai multe sanse sa dovedim k pasiunea noastra e mai puternik dekt jignirile altora
pana la urma ei vor veni cu masinile d concurs,nu cele d strada,nu ?
al meu e 2,5 tdi quattro

AM COPIAT PE UNDE AM GASIT PRETENDENTII.

NSL_Doru 14-09-05 11:26

Re:

Quote:

Pot da o lista putin mai completa acum referitor la marea intrecere de pe Baneasa:

Deci slkamg = \"Eu\" ... tu esti cine ? din lista lipseste Sebastian ! Deci Sebastian este slkamg ? :lol:

Ai uitat sa schimbi userul ... ce rusine :lol: :lol: :lol: No offence !

slkamg 14-09-05 11:30

Re:

Quote:

Originally Posted by \"NSL_Doru\"
Quote:

Deci slkamg = \"Eu\" ... tu esti cine ? din lista lipseste Sebastian ! Deci Sebastian este slkamg ? :lol:

Ai uitat sa schimbi userul ... ce rusine :lol: :lol: :lol: No offence !

Citeste jos ca am scris ca am copiat pretendentii.
Am lucrat fara sa mo0dific nimic cu copy-paste.

CZR 14-09-05 12:49

park p 16 oct,in ultima zi d siab

ERY 14-09-05 18:21

Cine si-a confirmat participarea din partea pilotilor?

ono41 14-09-05 19:30

Ieri mi sa comfirmat prezenta a 2 piloti din CNR, nu vreau sa le zic numele pt k vrem sa fie o frumoasa surpriza.
P.S Insa pot sa va spun k sunt in primii 5 in clasamentul general CNR.

akimoto 14-09-05 19:51

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Gratzian\"
sa revenim
practic, nu inteleg pt ce pledezi
aici pot sa isi dea cu parerea pe subiect, cei implicati, deci si dz1 cum a mai facut-o si alta data prin delegati, nu? sau martori oculari.

ce am auzit, eu sau tu, nu are valoare, chiar daca am auzit ca
Quote:

la a 2-a tura cand s-a apropiat de ono ...\"
aha... nu o sa imi dau cu parerea la ce inseamna \"s-a apropiat\" si faptul imi sugereaza prea clar imaginea...
s-a apropiat? de la ce distanta apreciezi?

hmmmm

Quote:

s-a spus doar ce i-a convenit la unul sau la altul
pai se pare ca asta faci si tu acum... sincer, nu inteleg de ce faci asta?

de ce nu iti asumi EXACT sfaturile pe care le dai?
sa le dam sansa sa se dea in public, oficial, si sa nu mai intretinem discutii de animozitate.
eu postasem ca replica pt evolution8 care facea exact ceea ce condamni tu. daca esti sincer, ar fi trebuit sa ma sprijini.
hai sa vedem faptele, nu sa lasam orgoliile si povestile sa creasca tensiunea

Gratzian
Virgil zice ca prima oara a plecat slab si totusi l-a ajuns pe Ono pe la 400, a doua oara, Virgil a recuperat mai repede dar Ono a luat gazu' motivand ca \"nu mai avea rost\", ultima oara s-au dat din treapta 2 si a castigat Supra fara drept de apel
Virgil mai spune ca i-a oferit un avans de 50m lui Sebi, pe 1000, dar acesta a refuzat

il cunosc si pe Virgil si pe Sebi si pe Andrei, hello my friend :wave: , nu am motive sa tin partea nimanui, dar daca m-ar intreba cineva care e parerea mea...
cred ca Supra aia spulbera tot ce misca pe 4 roti in tara asta, si nu numai
IMHO

andreitentean 14-09-05 21:02

Re:

Quote:

Originally Posted by \"akimoto\"
Virgil zice ca prima oara a plecat slab si totusi l-a ajuns pe Ono pe la 400, a doua oara, Virgil a recuperat mai repede dar Ono a luat gazu' motivand ca \"nu mai avea rost\", ultima oara s-au dat din treapta 2 si a castigat Supra fara drept de apel

eu am fost acolo. Virgil CHIAR SPUNE ASTA?
PS: si chiar daca ar spune, lasa sa vina din gura lui nu din a ta.

akimoto 14-09-05 21:17

nah, ca doar n-oi fi vinovat io daca nu-i asa...daca minte el, mint si io
totusi, cum a fost defapt daca nu asa ?

SEBASTIAN 14-09-05 22:13

Re:

Quote:

Originally Posted by \"akimoto\"
nah, ca doar n-oi fi vinovat io daca nu-i asa...daca minte el, mint si io
totusi, cum a fost defapt daca nu asa ?

Nu stiu ce orientari are Virgil, dar daca-mi face avansuri, fie ele si-n metri, e normal sa le refuz.
Mai vorbeste o data cu el si poate are alta varianta la ce ti-a spus, dar pentru faptul ca nu poate intra pe acest site e bine sa nu-i puneti vorbe in gura.

Lasati faptele sa vorbeasca.

sevi 15-09-05 13:15

Surprize

Vorbea Seastian de un drum pe care el se intoarce? Se pare ca are probleme... :arrow:

SEBASTIAN 15-09-05 23:25

Da probleme avem cu totii si daca nu avem ni le facem, important este ca rezolvarea lor sa duca la un progres al curselor.

aviator 20-09-05 17:45

https://www.4tuning.ro/forum/viewtopic.php?t=11074

All times are GMT +2. The time now is 19:55.

- Copyright 2026 4Tuning