Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Cielo ERD (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/7745-cielo-erd.html)

casp3r75 08-05-10 21:35

Re: Cielo ERD

vin super scaunele 8) eu caut scaune de GSI de 4 luni si nu gasesc :lol:

dj dodo 09-05-10 07:22

foarte frumos...:shock::shock:

ovidiu89 16-05-10 21:41

masina asta merita bagata in garaj sub prelata si scoasa doar sambata si duminica

Radu ERD 17-05-10 15:30

@N D Y - Merci frate, pentru o masina de 15 ani eu zic ca inca se tine bine... Astept sa scoti si tu batranica aia pitica care o sa iasa PIESA sa dam o tura si sa facem niste poze pentru posteritate:D Cand o sa urci pe ea si motorul ala prafuit din garaj o sa fie BOMBA!

@dun3_g - Multumesc, ai dreptate, nu o sa imi fie usor dupa cat am muncit la ea si cate satisfactii mi-a adus, iar despre bani nici nu mai are rost sa mai vorbesc, putini stiu cati bani intra (doar cei care au investit in asa ceva stiu)

@casp3r75, dj dodo, ovidiu89 - Va multumesc!

banzay 17-05-10 19:46

Cum banii asa e, eu nici nu am facut cine stie ce si au intrat destui. Si tot ce a fost manopera, am facut eu :) Dapai la o bijuterie ca a ta...

Dar si cand ajungi la sfarsit, asa e ca ai o satisfactie de iti lasa un zambet nebun pe fatza? :lol:

PS: pe cand un badboy look, ca am vazut ca cei de la ghetto stiu si asa ceva :twisted:

PS2: semnaliarile fatza sunt din set de faruri cu lupa nu? Cele de la farurile clare cred ca s-au ingalbenit nu? Eu le-am reconditionat pe ale mele dar tot degeaba, se vede o tenta de galbui...

GopPo 28-05-10 11:46

frumoasa masina
s-o stapanesti sanatos!
ma tin sa-ti dau un post pe topic de cand te-am vz ultima data la Jumbo Service.:lol:
bafta in continuare cu masina
o zi buna.

l@uryo_bo$$ 01-06-10 08:38

Salut.. intradevar frumoasa
Cat costa un set de jante ca ale tale si cum se numesk..ms

iviTe 01-06-10 12:59

ma bag io peste ... jantele sunt Champ Shaper 8J cu 9J ... :oops:

nitrouxboy 04-06-10 01:21

Nu au fost facute prea bine evazarile..cam rascaie cauciucurile. Te ajuta acuma ca ai cracanat rotile ? Dai un ochi la cielo verde YMA(mai trebuie finisata a lui,vopsita etc...dar vb strict de evazari),sunt mult mai bine facute. In rest super masina...

nt98adu 15-06-10 17:39

Quote:

Originally Posted by nitrouxboy (Post 3441763)
Nu te vad avizat sa spui asaceva....
Nu am postat aici doar asa,sa ma aflu in treaba sau sa intru in polemici ....

Eu cred ca ai postat doar ca sa te afli in treaba. Cand YMA v-a ajunge la nivelul ERD-ului atunci sa postezi. Pana atunci silent si nu ma provoca.:twisted: Crezi ca niste fibra si un flex pe aripa e mare smecherie? Eu zic ca trebuie sa te mai gandesti.:lol::lol:

Maryus96 19-06-10 23:40

RADU.................masina e super!ai aparut si la promotor,si pe youtube,esti tare cu un cielo ca asta !ai modificat-o de tot!am si eu unul si sper ca intr-o buna zi sa arate ca al tau!eu sunt un mare fan cielo dar asta al tau e super de tot!pacat ca vrei sa o vinzi!era unica! mai incarca poze cu ea !

02PSR 21-06-10 21:44

pot sa te intreb cat te-a costat tapiteria ?

mada_ionut_93 27-06-10 21:54

Cel mai frumos Cielo din Romania ..superb

Maryus96 05-07-10 22:45

nu numai din romania......totusi mai e si b 43 aha care e super,dj 90 amy,raly car dar putem spune ca toate sunt reusite ca tunning/modificatii

ai tot respectul meu radu....ai gusturi si pentru piese si mecanici...tot!!!! la promotor knd am auzit k ai zis 235km/h am zis: rar auzi asa ceva....ai imbunatatit imaginea cielo-urilor

Maryus96 17-08-10 17:43

Radule...nu mai dai semne de viata..detalii la masina..poze..ca ai un trhread super da rugineste!!!

Sillentdead 22-08-10 20:45

frumoasa masina:)

Radu ERD 31-08-10 09:42

Acum 2 saptamani s-a desfacut motorul si s-au schimbat urmatoarele:

-segmenti Kolbenschmidt - 300 lei
-cuzineti biela Kolbenschmidt - 100 lei
-cuzineti palier Kolbenschmidt - 200 lei
-garnitura chiulasa Elring - 100 lei
-spargator valuri baie ulei - 100 lei
-simering palier, simering pompa ulei, simeringuri axe came, simeringuri planetare, garnitura metalica pompa ulei - 230 lei
-simeringuri supape, rectificat scaune supape, planat chiulasa - 400 lei
-role distributie INA - 350 lei
-pompa apa HEPU - 150 lei
-curea Gates Power Grip - 100 lei
-timonerie noua GM - 200 lei
-manopera - 1000 lei
-ambreiaj schimbat acum 4000 km
-discuri fata + placute schimbate acum 3000 km

De cand s-a facut motoru am mers 1200 km, am terminat rodajul si am schimbat uleiul. In afara de ce e scris mai sus mai sunt si unele modificari pe care le va afla viitorul proprietar. Nu vreau sa vand masina dar sunt nevoit pentru ca am nevoie de niste bani URGENT. Masina trage foarte GRAV, are compresie 16 bari !

PRET NOU: 3800 euro valabil doar saptamana asta deoarece am nevoie URGENT de niste bani, numai in ultima luna s-au investit aprox. 1000 de euro si masina merge impecabil. Daca nu se da intr-o saptamana revine la pretul initial.

NightClubRacer 07-09-10 00:55

pacat ca il dai, masina merita mult mai multi bani. Spor la vanzare!

PSD-ul 07-09-10 19:48

Nu vinde frate masina asta... fa orice altceva posibil pentru a rezolva fel si fel insa nu o vinde,e pacat,iar istoria a dovedit multe.
M-as bucura totusi daca ar pleca de pe mainile tale sa ajunga pe mana unui adevarat pasionat insa.... am teama de a nu ajunge la un Pokemon. En`joy superba.

crazyfornova 09-09-10 21:27

1 Attachment(s)
Un mic upgrade

Robert_MNW 09-09-10 21:34

Chiar marfa. Superb exemplar!:-) Chiar si fara vt asta...

iviTe 10-09-10 02:50

oricum acest cielo va ramane no.1 la noi in tara :shock:

nitrouxboy 10-09-10 02:53

Cat de bine poate arata cu " bb "....poate ii vin idei proprietarului. Super!

marian92 10-09-10 14:48

Quote:

Originally Posted by crazyfornova (Post 3647026)
Un mic upgrade

E virtual tuning?

crazyfornova 10-09-10 15:53

Da. Te-a pacalit ??

marian92 10-09-10 19:38

Quote:

Originally Posted by crazyfornova (Post 3648952)
Da. Te-a pacalit ??

Da :lol::lol:

Dj Maryus 90 21-09-10 18:13

Il felicit pe radu ERD dar in acelasi timp pot sa il si critic pentru ca vinde masina...am postat aici pentru ca vazusem masina la pro motor...si nu ma asteptam sa o gasesc aici pe forum....dar de cand a fost la pro motor s-au schimbat multe chestii!!!adevarul este ca radu erd nu prea s-a uitat la bani cand a venit vorba de infrumusetat masina!!!!cam lung discursul meu dar...sunt nou aici...totusi stiu forumul dinainte

hammerphilosopher 21-09-10 18:31

Adevarat ca e frumoasa si reusita masina, insa faptul ca o vinde nu inseamna ca face o gresala.Asta e, daca omul simte sa mearga mai departe, te mai plictisesti de model,vrei sa incerci ceva nou, etc:-).El stie mai bine.
Si da, poate ajunge pe mana cuiva cel putin la fel de pasionat ca el, asa cum spunea si PSD-ul.
Bafta la vanzare!

Schweppes 26-09-10 22:59

Super tare masina aceasta , o vad zilnic cand merg la liceu...
Imi pare rau ca se vinde dar in acelasi timp ma bucur deoarece stiu ca proprietarul va face urmatoarea masina la fel de frumoasa daca nu chiar mai frumoasa decat ERD-ul si asta pentru ca ne-a dovedit tuturor pasiunea lui !

B-99-SAA 27-09-10 08:55

Quote:

Originally Posted by Schweppes (Post 3685335)
Super tare masina aceasta , o vad zilnic cand merg la liceu...
Imi pare rau ca se vinde dar in acelasi timp ma bucur deoarece stiu ca proprietarul va face urmatoarea masina la fel de frumoasa daca nu chiar mai frumoasa decat ERD-ul si asta pentru ca ne-a dovedit tuturor pasiunea lui !

Legat de ERD, sper sa nu ajunga pe mana la vreun handicapat cum am mai vazut cazuri... omu are nevoie de bani si nu se mai uita cui o vinde, si ala isi bate joc de ea dupaia. Ar fi trist... :cry:

andreiorga 30-11-10 10:28

FELICITARi!

Am citit totul si masina ta este o "adevaraciune" FELICITARI.
Apreciez faptul ca estetic n`ai dat in stilul extra`tuning.
Imi place la nebunie interiorul si mi-am propus sa fac si eu ca tine ( dar nu identic ), si am inceput deja dar acum ca a venit iarna o sa fac pauza pana la temperaturi mai bune :P.
FELICITARI INCA ODATA!

... si vreau sa te intreb ce telescoape ai pus pe capota fata ca sa stea singura deshisa.
Multumesc!

3-DB 4421 12-02-11 15:17

Re: FELICITARi!

Bravo tie Radu...Imi place cum tiai tunat masina...Sper sa o mai inbunatatesti...Multa bafta in continuare.

alecsC 23-02-11 22:07

superba masina :) nu am cuvinte.... esti un adevarat model de urmat :) si mi-ai dat cateva idei :)

O intrebare am si eu ... Numarul pe fata unde ti l-ai facut si cat te-a costat si daca ai probleme cu cap de creta?

sorin_korg 24-02-11 14:40

Daca ma tinea buzunarul era vanduta acum,si sigur nu regreta niciodata cui a vandut-o.Dar de.....anumite placeri costa bani pe care nu-i avem.Eu mi-am cumparat cielo corean dintr-o intamplare si saraca e perfecta doar ca are nevoie de o vopsea,insa nici nu simt ca am masina daca ma gandesc la costurile de intretinere.Ofera mult la bani putini.;)

DJBOSS 26-02-11 21:55

La masina asta nuprea exista cuvinte de zis decat laude...este ce-l mai frumos cielo pe care l-am vazut credca esti NO1 in RO ;)

Radu ERD 09-03-11 08:15

De alaltaieri Cielo are un nou proprietar care este foarte pasionat si va avea grija cum trebuie de ea. Noul proprietar imi este prieten deci masina va ramane "in familie". Ii doresc mult succes si sa aiba parte numai de bucurii cu ea.
As dori sa se inchida topicul pentru ca el nu prea posteaza pe forum, daca va dori il va redeschide el.

All times are GMT +2. The time now is 15:47.

- Copyright 2026 4Tuning