![]() |
Re: Club MATIZ
eu ziceam daca ii pot scoate cochilia aia cum o ai tu si sa le prind fara ea, PT ESTETIC multumesc mult pt ajutor si alea cat $ ????????? si zici ca pot pune jenti de 14 fara sa atinga si fara modificari la arcuri si amortizoare
|
Daca vrei fara cochilie, pune-ti de Logan!
E cea mai mare tiganie, dar in fine! ;) |
1 Attachment(s)
Manuale de reparatii MATIZ in format pdf (Adobe Reader)! Sper sa va fie folositoare! ;) |
cine are stergator pe spate? Si daca ii merge stropitoarea tot pe spate? are cineva jenti 14'' mar interesa foarte mult
O IESIRE PRIN ORAS.....................CE SPUNETI? coman razvan cand ai vopsit masina? o vopsitorie buna si bine la bani in bucuresti cunoasteti ??? |
ce vreau sa intreb la dvs. se poate monta teporizator stergatoare? la cele care nu au din fabrica asa ceva ms mult
|
4 Attachment(s)
Da, normal ca se poate!
poti adapta temporizator de dacie (poza1 si 2) sau si mai simplu cauta la mag cu piese daewoo maneta stergatoare cu temporizare (poza 3) PS: ti-am atasat si schema electrica din manual... |
Quote:
Quote:
|
salut.ce fel de placaj ar fi mai bun ca suport de boxe pentru spate?mdf sau pal?si de ce grosime?
si inca ceva...tobele sport universale mert pe matiz?sau trebuie ceva modificari pe acolo? |
eu am pe spate explod de 16 cm pe polita originala dar am intarit-o cu o bara din aluminiu,pe dedesupt pe partea dinspre haion si e OK
Cat despre tobe .........nu stiu Quote:
tu ai avut probleme cu becurile sau sa se arda sau sa iti ia foc instalatia???????? D-nul de la daewoo asa mia zis ca acelea mai ieftine sunt fff proaste (sa isi vanda marfa) |
Eu am originale de matiz...nu am avut niciodata probleme! :)
|
Astea made in ungary sunt la fi ca ale tale(aspectul) + cablurile ,dar nu stiu cat de calitative sunt
cat tea costat vopsitoria la masina ca gume pot une pe jante de 13" in afara de 155 cu talonul mai mic |
Nu mai stiu cat a costat...in jur de 1500 ron cu tinichigerie! :)
Eventual sa pui jante pe 14 cu cauciuc cu talon mai mic...:) |
Pentru bucuresteni (si pentru cine vrea sa vina din afara Bucurestiului):
facem o intalnire saptamana viitoare? Pe sambata? |
Quote:
|
Bobeica dezvolta ideea cum ai ajuns tu la 65 cp te rog :) E posibil sa te mai fi intrebat pe undeva, dar nu mai gasesc acum...Targetul meu ar fi tot asa un 60-65, dar mi se pare cam greu de atins, in conditiile in care acum lucrez la partea de confort interior ...:)
|
Quote:
Inainte de toate, sa mai raspunda si alti posesori de Matiz - Bucuresti. |
2 Attachment(s)
:twisted:Chevy matiz V8 550 cai (404kW),0-100 3.7 secunde ar face de rusine multe masinutze oricum erea cazul sa ne razbune si pe noi cineva cu asemenea "bestie" nu credeti?!:D
|
Quote:
Sa mai raspunda si alti dar hai sa schimbam ora. ce ziceti de 12 |
Hai sa mai posteze lumea!
Nu imi place - lumea intreaba de intalniri in paginile anterioare, dar cand dam o data, nu raspund decat 2 insi care spun ca vor sa vina... Restul tac. Si aici nu ma refer la cei care nu sunt din Bucuresti, ci doar la bucuresteni. Not nice! |
Quote:
|
Mustang s-a referit strict la bucuresteni! :(
|
Quote:
|
Stati sa ne intelegem - poate postul meu nu a fost bine inteles:
1. toata lumea este invitata la intrunire (ca este din Sibiu, din Brasov, din Craiova, etc) - asta ar fi fost o super intalnire Matiz. 2. lumea care o da de gard sau se face ca nu "aude" sunt bucurestenii... acum o gramada de timp, intreba lumea "cand un meeting?" - cand am stabilit o data, n-a mai zis nimeni nimic si s-a anulat, decat cei din afara Bucurestiului au spus ca nu pot ajunge - Coman Razvan era unul dintre ei... sa fim seriosi... Sunt de acord cu intalnirea la ora 12. Nu cred ca am treaba - dar poate altii lucreaza la ora respectiva - se mai lucreaza si sambata. Sa vedem daca sunt si altii care se anunta ca vor sa onoreze cu prezenta. |
Quote:
DECI NE VEDEM?????????????? |
Eu am inteles perfect man ce ai vrut sa zici! Nu am zis ca tu ai spus ca numai cei din Bucuresti! :)
Din Brasov, chiar nu merita sa vin! :( Sunt vro' 180 de km... Poate odata o sa se faca o intalnire undeva, intre Bucuresti si Brasov! Stiu..din Bv o sa vin eu, si poate inca 1,2. Din Bucuresti sunteti vreo 20...:) Si nu o sa convina nimanui..:???: |
sincer, imi doresc f mult sa facem si sa reusesc sa ajung la o mare intalnire de "matiz'ari"... problema e ca fix pe 07.02. 1985 m-am nascut... gandinu-ma bine...deci pe 07.02.2009 fac exact 24 de ani... => rezultatul este ca nu pot ajunge...oricat de mult as vrea. km nu sunt prb... ci aniversarea si petrecerea :lol:. la urmatoarea promit ca vin...
|
Quote:
|
Heheee ... La multi ani...
O sa mai vorbesc cu lumea si vad daca pot sa motivez si alte persoane... :) |
Quote:
|
Pai hai sa fim noi pionerii...
Daca nu venim decat noi 2 ... mergem dracu la un suc si mai vorbim. :lol: |
Quote:
|
Daca nu cumva l-ati vazut: https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/106886-chevrolet-matiz-motor-v8.html
|
Quote:
Quote:
Nota moderator: Poti sa dai Edit pe parcursul a 5 minute! Nu mai fa posturi consecutive! |
Quote:
|
vom fi cum au fost si prima data .de mult nu a mai postat nimic aici
Pe jante de 13" merg gume de 165/60??????? |
Quote:
|
multumesc mult... sanatate si fericire multa si voua... ahhh .. ce as vrea sa vin si eu la intalnire... :sad: la urmatoarea vin..promit ;)
|
Quote:
|
ne mai intalnim fratilor sambata?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:38. |
- Copyright 2026 4Tuning