![]() |
Re: Punto - 1.2 16v Novitec
Quote:
fiecare isi face ce vrea la masina si cum ii place...nuh? a te exprima liber pe un forum nu inseamna ca trebuie sa si jignesti!asta cel putin asa de bun simt as spune..... te rog nu-mi lua asta in nume de rau dar nu imi plac chestiile genu. |
n'ai inteles...
|
Nici eu nu am inteles.
dute mai date o tura cu scuteru ... |
se pare ca te'a afectat foarte foarte mult intrebarea mea : ) ).
Bafta cu masina!! |
rog un moderator sa stearga aceste mesaje si poate sa ia mici masuri pt cei care jignesc INTENTIONAT si apoi mai si rad!
multumesc! |
tu ce te bagi ba?
Am vorbit cu baiatu prin Pm, si nu l'am jignit si nici nu am ras de el. |
ok....dar atunci cand vrei sa mai faci pe cnv tigan sau mai stiu eu cum fa asta numai pe PM...numai poluati topicurile oamenilor.
si pt tine eu nu sunt "ba"...sunt cel mult MARIUS ok? |
rs-dey... o sa treaca mult timp pana o sa ajungi sa faci ceva la vreo masina, ar trebui sa stai deoparte, sa vezi ce se face la masina asta, sa vezi varianta finala.
pt tampenii se dau Ban-uri , la fel ai merita si tu unul. |
3 Attachment(s)
Gen ...
|
Frumos domnu :D, a iesit super bine bara fata...imi dai si mie idei :)).Per total arata bine masina...ceva mai deosebit.
|
frumos domnu erros,frumos,dar cred ca ar fi trebuit inca putin finisat BB look-ul.cel putin asa am obs din poza sau poate mi se pare mie.bara e super misto.e cumparata asa sau e facuta pe comanda?
|
2 Attachment(s)
Pai ... bara e adusa din germania ... deci e originala nu chinezarii , atat ca trebe sa schimb plasa la el .. sa fie nevopsita. (culoarea aluminiului)
Cat despre capota ... ai dreptate .. mai trebe finisat ... insa intr`o zi cu soare ... nu pe frigu asta :D L`am vopsit sa fie totusi intr`o culoare. Next ... rims :) |
eee...am vrut sa imi mai veric sa vad daca mai vad bine:D
cam ce jante vrei sa ii pui?nu de alta dar erau misto si alea care le aveai tu si sa le revopsesti.;) |
ai dato in spaima. :P sincer, bara e prea "racing" pt masina .
|
adaptam masina dupa bara :)... o sa fie si pragurile si spatele in tema cu spoileru etc ...
fiecare cu parerea lui, unora le place clean .. plin .. mie cat mai multe gauri cu plasa :) Da ca de obicei ... unii se mira de le cade gura cand o vad ... alti vorbesc in batjocura . Cat despre jenti ,am probat azi 7,5 j cu 9 pe spate ... si dezamagit am renuntat la ele ... ca nu intra :( Freaca in surubul de la amortizor si prin carenaj pacolo ... si nu merita improvizat cu flanse . O seara faina domnilor. |
improvizat? :lol: ce purist esti mai errose :p
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
195/50/15
Next - folii ........again :rolleyes2 |
N'ai putut si tu sa furi niste jante mai mari? :)))
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Spike - Bum
|
simpatic punto :D
|
dupa o perioada indelungata am reusit sa intru si eu pe forum. Tin sa il felicit pe erros pentru masina si ce a reusit sa faca, un + mare de la mine deoarece a tinut cont de unele sfaturi primite cum ar fi jantele, chestia de la stergatoare precum si numarul pozitionat in locul lui initial :) . bravo
|
1 Attachment(s)
8)8)8)
|
Criminal :D
|
2 Attachment(s)
:grandmar:
|
ce se mai aude de masina?ai mai facut cv la ea?
detaliiii............:D |
de ce arata de parca pica in bot in poza de mai sus?
|
data viitoare cand ai chef de injuraturi pe messenger fa-i cont la maica-ta si baga mare cretinoidule
|
Quote:
Ce sa mai zici marius cand mereu se afla careva sa vorbeasca aiurea numa sa te enerveze :)))))) Si app ... de ce scri aici ? sa iti ia careva apararea ? exista prv :) |
ai dat-o'n spaima. :P foarte tare masina, daca era realizata acum 10 ani. :P. un stil foarte vechi si din cate vad nu foarte bine realizat. nu e frumos sa te legi de Joker, pentru ca are niste gusturi foarte fine in ale tuningului. o sa iti cada fata cand o sa ii fie gata masina. pacat ca nu o sa o vezi pe patrutuning. o sa fie prezenta unde lumea stie sa aprecieze calitatea lucrarilor.
bafta. mai documenteaza-te. :) |
Quote:
am scris aici din 2 motive: pentru ca ti-am dat ignore, si in al 2lea rand sa vada si restul oamenilor cat de taran esti si cum reactionezi la o intrebare banala. acum du-te holbeaza-te la neoanele tale si bucura-te ca nu am postat si ce ai inceput sa scrii pe messenger... ps. mi-am dezactivat si subscribeul de la threadul tau fiindca nu ma intereseaza ce ai de zis de acum incolo |
eu nu iau apararea nimanui, dar deja daca face cineva o greseala, si i se zice, sare in sus. daca asta e adevarul, ce poti sa ii faci? daca cineva zice ca nu e bine, accepta parerea lui si gata, pana la urma e masina ta, si poti sa o faci oricat de frumoasa sau de kitsch-oasa. doar nu eu o conduc. la fel ca si la multi altii... iti dau un site, intra acolo si documenteza-te.
http://forums.puntomk2.co.uk/forumdi...1-Car-Profiles mersi. oricum nu o sa te mai deranjez de acum incolo. |
:shock:SERIOS?
|
[QUOTE=Jokerman170;4092753]stai chill ca nu de aia am scris aici ca sa-mi ia apararea cineva, ca nu era nevoie
OK. DACA bara spate ti-a fost customizata de alex nuj ce sa fac, dar trebuie sa ii fac si eu antireclama. (vreau sa spun ca omul vrea[se straduieste] intr-un fel. dar nu isi impune singur un control al calitatii. de ce nu se straduieste mai mult??) mi-a facut si mie o bara ca a lui bogdan ( ala cu "cel mai frumos punto" care e cu SPL-ul auto) doar ca mi-a livrat-o cu o luna si 3(trei) zile peste termenul convenit si 1. nu e bine finisata. 2."gura" nu e centrata calumea=e cu 23mm mai spre dreapta 3.cu toate astea il felicit si ii spun ca de vrea sa mai aiba clienti(fericiti) sa isi ia 2 ucenici (elevi de la sam-ul din Floresti sau Cluj ) care sa-i fure meseria si sa stie(invete) sa umble cu fibra. sa isi faca treaba si sa nu spuna ca face ceva intr-o luna, cand de fapt poate in timp mai indelungat(bine totusi ca vb frumos la telefon, dar mai bine isi ia secretara pt asta) 4.inteleg ca de ceva ani face o meserie din asta dar, daca ne apucam sa spunem ca facem tuning, sa facem cu respect. |
cata originalitate... se copiaza bari... :P ce mai e nou la masina asta? cand pot sa vad masina asta la tiuning show? eu as spune eventual sa schimbi jantele, ca e prea mult negru pe masina si sa dai cel putin "neonele" jos.
inca ceva, as putea sa stiu despre ce Alex e vorba? |
Quote:
|
[QUOTE=florinwqi;4120850]
Quote:
|
ce ai scris tu mai sus, a fost spus de - florinwqi - nu de Joker. ai dat quote gresit.
da, stiu, sa fii original e greu in ziua de azi. |
acum vad..scuze ..eram obosit :oops: la florin am vrut sa dau quote..scz joker :*
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:52. |
- Copyright 2026 4Tuning