![]() |
Re: NSL filiala Drobeta Turnu Severin
hai bai gangstah ce dreaq...eu lipsesc din asta...:P pune si u una si cu mine...:)
|
Quote:
CLUB NO SPEED LIMIT ROMANIA !!!! |
Quote:
dodo?........ai baut gaz? |
:???::???:Dodo ma mai rog mult de voi sa imi spuneti si mie kre merge la Buc???:-P:-P
Haideti sa ne intalnim mai incolo sa vedem ce si cum pt k ma intereseaza sa ajung la 4tuning.....Sti k nu imi place sa ma rog de lume si pana la urma nu mai merg...... |
Quote:
doar o bere fara alcool :???::???: am zis asa ca in poza sunt atat eu cat si Lekio cu mana pe inima ... Gangstah .. stai ca vorbim in seara asta ce si cum ... |
1 Attachment(s)
hai sa traiti....ce facetzi... bai am intrat si eu un pic...sa mai citesc posturile voastre, ca imi era tare dor ... si cu ocazia asta sa va aduc la cunostinta ...ca odata cu ziua de 15 oct a venit si prima mea modificare mai serioasa.... toba sport... :D va pup si abia astept sa facem o intalnire...la care sa particip si eu:(
|
Nu vreau sa par cārcotaş dar... modificare serioasă = tobă sport ?!:rolleyes2
|
ne descurcam si noi cum putem! ... la mine modificare serioasa e " placutele de frane "
insa eu am alte belele.... si masina a inceput sa semene cu o dacie! repar o chestie , apare alta.. si tot asa :D |
nxtaz...daca te uiti mai bine ...exista un emoticon acolo....cu alte cuvinte...eu ziceam asa sarcastic,la baza,la misto, intelegi... si punctele alea... cred ca ceilalti s-au dat seama despre ce vb...ptr ca ma cunosc. daca m-ai cunoste si tu ti-ai da seama, eu sunt un om cu un foarte mare simt al umorului.
|
frumos frumos hai puneo pe masinutza si sa te auzim prin oras..sa vedem cum suna
|
abia astept iti dai seama......maine merg sa o pun si fac si un film
|
asa asa ca am si eu un nebun care vrea o toba sa imi spui si mie de unde o ai
|
frumoasa toba el3ctron. O admiram deseara la intalnirea ..
|
normal ca o admiram :D:D
am auzit ca e dementa rau de tot .... aaa... era sa uit :shock::shock: Astazi la ora 20:30 pe platou in fata la teatru .... intalnirea saptamanala No SpeeD Limit DTS ... revenim cu poze ... ca nu am mai postat poze de la o intalnire de ceva vreme ... NO SPEED LIMIT !!! Forever and Ever !!! |
super tare intalnirea!!!
FUM ZGOMOT MOTOARE DISTRUSE OAMENI MAI PUTIN NORMALI* Ce sa mai zic.....ce mai tare intalnire vazuta de mine vreodata!! |
toate ca toate capota meaaa=))..da ff tare intalnirea
|
bai nene...da cum a zburat "men" ala....doamne ...am crezut ca e jackey chan:))
|
ne distram si noi cum putem :lol::lol::lol::lol::lol::lol:
|
Dodo care merge la Craiova???:sad::cry::?:careva....oricare???:???::? ??::???:
|
Electron...ai zis k pui o inregistrare cu toba minune...???mai astept mult?:???::???:
|
Raliul Craiovei - 25 oct 2008 - ANULAT !
Cursa sa anulat .... nu stiu motivele ... nu stiu daca sa amanat pentru o data anume .. alte detalii nu se dau pe site-ul lor oficial ... :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: stiu ca vroiai sa mergi Gangstah ... eram mai multi care mergeam ... dar asta e... El3ctr0n ne-a aratat la toti toba la intalnire ... suna super :D |
sa fiu al dreacu daca pot sa descarc de pe dvd...am filmat cu camera si nu pot sa dau jos de pe dvd:(((
|
Quote:
|
Deci ....update golf HFV :Xenoane..capacul de la motor si capacul filtrului de aer vopsite.....si sper k very soon praguri de la rieger si folie geamuri:shock:8)
|
Aveti si voi p careva de face prize de aer p capota dar nu din aia mare p mijloc.....vreau doua micute p laterale si p spoilerul fata inca 2:?::?::?:
|
5 Attachment(s)
ceva de genu...
sunt misto si astea p aripi :D:D:shock::???: |
1 Attachment(s)
Astea sunt alea de pe capota
|
Quote:
ai vorbit cu Cipri ? poate stie el ... hai ca ne auzim la un telefon zilele astea ... |
salutare la toata lumea....
gangstah...spor la munca daca ai nevoie de un mester il ai aici..:P va pup ne auzim:D |
sambata am sa fiu si eu prezent la severin
si as vrea sa vad masinile si membrii....(se poate?) |
cum sa nu se poata man.... te asteptam cu mult drag.!!!
|
VINERI 31.10.2008
Intalnire CLUB NO SPEED LIMIT ROMANIA - Filiala DROBETA TURNU SEVERIN PREZENTA ESTE OBLIGATORIE !!! Daca pana acum am mai trecut cu vederea "absentele" membrilor ... la aceasta intalnire PREZENTA ESTE OBLIGATORIE !!! BIX .. Te asteptam ! |
abia astept...:P
trebuie sa dam tot ce e mai bun... sa ne dam si noi mari la astia de la bucale:P:D |
2 Attachment(s)
bai uite ca imi amintii...de gangstah...ca ne arata...niste kituri...uite ce vreau si eu ptr bimeru meu...da mai la iarna:P
numai ca cu 2 iesiri...pe spate....una pe fiecare parte... opresc toba care o am..si mai cumpar una si ptr partea celalta... niste jante simoni r2///si sunt pe cale sa imi indeplinesc in totalitate visul |
[/QUOTE]
E fain kitu si sincer ar fi cel mai frumos 5-ar din Severin dak ti l-ai pune la punct...multa bafta si vezi k dak ti-l faci tre sa dai si de baut..8):lol::shock::!: |
Quote:
|
1 Attachment(s)
cu jantele astea ziceam eu...
mie mi se pare super tare kitu si sper...cu voia lui dumnezeu...vand si eu fordu...si fac bimeru |
E fain kitu si sincer ar fi cel mai frumos 5-ar din Severin dak ti l-ai pune la punct...multa bafta si vezi k dak ti-l faci tre sa dai si de baut..8):lol::shock::!:[/QUOTE]
cu siguranta dau!!! |
Quote:
|
El3ctr0n ... e super kitu .. mai ales pe culoarea mai inchisa a masinii tale ... in combinatie cu jantele alea ... ar fi super ...
un packet m e deja banalitate ... elvislorin ... scoti rechinu` vineri ? |
| All times are GMT +2. The time now is 05:50. |
- Copyright 2026 4Tuning