![]() |
Re: E46 - 320i B-19-RRM
hehe, stai stai ca acum is umpic in urma...dar promit sa-i mai daruiesc inca vreo 10-15 caluti si atunci da! macar la cai sa fim egali :P v-as putea zice cat face pana la suta dupa spusele manualului tehnic, dar in realitate inca nu, pana nu schimb ambreiajul...
|
te-ai intors mah in sfarsit. Sunt Andrei, amicul lui Scoop, ne-am intalnit vara trecuta la universitate. da-mi si mie un pm cu idul de mess s mai vb;) bft!
|
Quote:
|
In sfarsit desfunda razvan jigleoru, ba ti-am zis ca e infundat si de aia nu trage da tu batman 8-|
|
4 Attachment(s)
Mai dau putin avans, si dupaia sa vedeti voi.....
In fine, Alex, te astept, prin buc, sa ne distram printr-o parcare, pe ploaie.... :) In alta ordine de idei, cateva poze cu titlu informativ. |
Nu pui inele cromate in jurul ceasurilor? Arata mai bine cu plinul facut :P
|
nu lai dat ma si cu crema solara? sa nu cumva sa se bronzeze prea tare..
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ca sa o pui de-a latu, tre sa faci asa zis-ul shift lock, pleci 1a, pana sus 5-6mii, apoi virezi, si schimbi a2a, si o tii, astfel cand schimbi, primul 'zvac' de cuplu, va fi directionat in mod egal la ambele roti, si o vei face sa supra vireze, si dupaia, te juci cu volanul, si centrul de greutate, ca sa o tii de-a latu, (bine cu diff deschis, nu poti sa o tii prea mult mai ales pe uscat) pe umed, e alta poveste, insa la fel n-am reusit sa o tin ff mult. Ce mai poti face, e sa mergi drept, vi, sa zicem in a3a, ii dai downshift, in a2a, blochezi rotiile, pt cateva milisecunde(pe spate), si i-ar te joci cu ea.... Dude, its just like LFS, numai putin mai usor, datorita faptului ca avem praf pe strazi, sau de ce nu, apa imbibata cu praf, (multumim rebu). In alta ordine de idei, azi mi-au venit si celelalte 2 jante, et35, dar pot spune ca vin super pe masina. Este pentru prima oara cand conduc o masina cu jante pe 18, si late, god, va zic e foarte ciudat, simti si cea mai mica pietricica de pe drum. Cand am sa spal masina o sa pun si cateva poze. Oricum am facut o mare prostie, punand 235/40r18 pe spate, pentru ca pe fata am pus 225/40r18 ca la carte, si pot spune ca arata SUPER GRAV, deci tre sa caut 2 anvelope 225/40r18 (asta daca nu cumpar 4 gume noi direct). @andreiu, i-as fi dat, dar inca n-au scos astia crema cu protectie solara atat de mare, pana si aia de sugari are o protectie mult prea mica pt bijuteria mea :) |
ms mult de sfaturi, dupa ce schimbam ambreiajul clar ma bag la niste probe! si da in lfs am incercat si m-am jucat umpic cu ea (xrg) dar destul de greu....oricum, like u say, practice makes perfect!
|
110k km si a trebuit sa imbraci volanu deja, nu crezi ca are cam putini km?:D
|
Quote:
Sincer am vazut masini in stare mult mai deplorabila decat a mea , cu km mai putini decat a mea.... All in all, kilometri multi putini cat or fi masina ma satisface pe toate planurile mai putin unul :lol: atata timp cat merge bine, interiorul arata cum arata, si nu prezinta semne de oboseala... poate sa aibe si 500,000km, ca nu m-ar interesa. Alea sunt doar niste cifre. sincer, (daca ar fi fost dupa mine) i-as fi dat kilometrajul la 0... Sa vad asa cati km am facut cu ea. |
pe care plan nu te satisface? :D
|
Quote:
|
ia spune :D
|
11 Attachment(s)
Eeee, lasa devenim prea indecenti.....
In alta oridne, de idei azi am apucat sa spal masina, si sa ii trag cateva poze. Pot spune ca masina arata bestial, jantele dau foarte bine pe ea, mai ales cand e spalata. Jantele astea sunt mult mai pretentioase insa, daca sunt murdare, sunt urate... daca sunt curate, omfg...... gen... Las pozele sa vorbeasca de la sine..... |
wow:oops:
Ce bine arata masina acuma:D jantele o schimba total...superba! |
da, ce pot sa zic. n-am ce sa zic decat ca e BENGA! si merge pe cat de bine arata! ;)
|
superba :P, foarte bine ii vin jantele, felicitari pentru alegerea facuta.
|
shadow line
urgent |
Quote:
Ca titlu informativ piesele necesare sunt? -nari -bandouri cromate si???? |
felicitari, arata super cu jantele astea :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Eeee, si uite ca incepe si distractia.... 2 faze:
1. Pe dupamasa, in parcarea subterana din baneasa shopping ***... fara asc, si cu gumele mele pe spate mai slick decat slickuri, sa vezi ce frumos o aruncam de cur prin parcare p-acolo.... Am facut asta de cateva ori, pana cand a inceput sa zbiere prietena... si deja zbiera mai tare decat sistemul audio... asa ca am plecat. 2. Seara cand m-am intors acasa(dupa ce am lasat femeia acasa)... era ceasu, cam 12:30-1 dimineata.... dinou asc off, anvelope (tractiune maxima, ca deh, mai au putin si ajung la sarma) si i-a ghich, tot muncii era ud..... trecusera recent, 2 d-astia de la rebu si udasera partea me a carosabilului..... stanga dreapta, side to side.... si uite, asa.... pana cand am ajuns acasa... Guess what? pana m-am bagat in pat, aveam ditamai zambetu pe fata.... vorba lu ice cube " it was a good day" |
Te-ai scos, felicitari. Nu schimbi sigla Rial cu BMW?
|
Quote:
Sincer nu ma deranjeaza, in final sunt jante RIAL nu BMW, chit ca RIAL produce si Jante bmw, inclusiv style 44(care guess what, am avut eu pe masina) |
2 Attachment(s)
:rolleyes2
|
4 Attachment(s)
Sincer, se pare ca de cand am pus jantele astea pe ea... asta mica ( ca sa folosesc limbajul lui nenea skillz) a devenit celebra.....
Mai jos, pun cateva poze facute (lucrate) de Aronnel.... care sunt super.... Si vio, si Aronnel, m-ati convins, shadowline.... black grilles, si DA... prelungirea capotei, exact asa.... Multumesc mult baieti. La salariu, ne punem pe treaba |
2 Attachment(s)
nari negre.....da
preungire capota....da dar ornamentele cromate de sus de ce vrei negre(shadow-line) ? astea cromate dau un contrast frumos cu tot restul negru .....ba chiar eu as pune si bandouri laterale pe usi asa mi se par deosebite astea din poze(mai putin manerele de usi) |
deosebit de urate:x :-)
|
hai ca deja pare taranisme ... shadow line da excelent pe ea si nasu negru:)
|
Asta seara, am avut o revelatie, si vreau parerea voastra....
M-am gandit... (ganduri perverse rau).... sa vand cele 5 jante star spoke 44 pe 17 care le am, cu gume cu tot.... si din banii luati pe jantele alea, sa cumpar... 4x rial nogaro pe 15 sau 16 si sa le echipez cu gume de iarna... ce rezulta astfel? Am vara rial nogaro, si iarna tot rial nogaro pe masina... :D pareri? astept? |
frumoase jante / frumoasa masina
dupa descrierea ta.. o sa avem 2 gemene...?? :D |
Quote:
|
Mda.... bad news... am vorbit cu cei care importa jante rial nogaro, si cea mai mica dimensiune, e 17x7.... :( pacat....
In alta ordine de idei.... am vorbit deja cu un tinichigiu, pentru prelungire... deja am stabilit ce si cum... acum urmeaza sa imi fac putin calculele, sa vina leafa, si bagam masina in atelier.... Sper sa iasa calumea...... |
Quote:
Baga si tu masina in garaj si fa-i o setare daia pe LFS drift :-) . |
Quote:
Insa va trebui (mi-a spus si acest om si skz-u) sa cumpar niste camber plates, pentru fata...... |
| All times are GMT +2. The time now is 13:50. |
- Copyright 2026 4Tuning