![]() |
Re: E46 - black
pui mei vrei si tu sa pari ca ai motor mai mare cu dubla evacuare :))))) :lol: bha nai mai dat berea aia las ca te tin eu minte :x
|
lau ... oricum ma da de gol "teracota" ... mai exact fumu de dizelake... :D
din pacate stopuriile nu mi-au ajuns inca... si eu plec in concediu... le iau cand ma intorc.. asta e eleronu pe portbagaj il montez maine.. daca apuc.. daca nu, toate pe la inceputu' lu septembrie! (stoapele, eleronu pe luneta/portbagaj, semnale negre pe aripii si o toba sport) numa bine si grija mare pe sosele..! :wave: |
Iti doresc vacanta placuta si fara griji !:D:wave:
|
Quote:
dute mha in concediu ca meriti vreau sa vi fresh de acolo s anu mi te intorci obosit ca ma apuc de proiect :-):-):lol::-):-) hai distractie tati dai un tel cand te intorci bem o bere ;) |
6 Attachment(s)
uite pozele despre care ti_am zis...
|
foarte faina masina Caius,am avut ocazia s`o vad de la geam alaltaieri in fatza blocului(Oradea,BD.Dacia),mi se parea cunoscut numaru si abia apoi mi`am adus aminte cine esti:) oricum..e de un bun-gust iesit din comun :)
|
Doryn ..da.. e frumos :)
horicutz... ai vazuto murdara, de cateva zile sunt prin oradea.. gata concediu, miercuri ma intorc la TM si astept piesele.. pana atunci ma pun sa-mi schimb uleiu/placutele am facut 1680km .. siguranta, confort, de vis :D am avut ceva durerii de dorsal de cate ori il incordam sa nu ating cu baia de ulei dar in rest a fost frumos.. deci.. sper sa vina tot ce am comandat... ca o sa fie intr-un fel.... |
Stai flex ca ma incord eu cat pot si te rezolv :D... Tu vi miercuri, eu plec miercuri :P
|
Quote:
|
Sa vorbesti cu mine :)
|
Razvane... ti-l recomand pe sebastian... e de incredere.. 8)
apropo.. Seba.. grabeste transportu' ca stau ca pe ace... si fa cumva sa vina si chestia aia lunga... :D |
Quote:
|
Razvane.. termina cu afirmatiile astea, nu-mi spulbera micul vis... :P
apropo.. cand e gata si a ta, vorbim cu golfuletzs sa traga o sedinta foto cu bestiile? mam uitat pe blogu' lui si chiar are niste poze belea.. |
Pei e adevarat ce ai citit pe threadul meu... doar ca daca stau sa ma rog mult de el...se rezolva, intelegi? Si chestii de astea mai micute gen semnale..bla bla..mai merg :D
|
Aveti amandoi PM.... si nu caius, nu vreau sa-ti spulber nimic :P
|
am si eu nevoie de un sfat + poza cu o evacuare ok.. sau tips.. egal..
gen 320i (cea cu 2 iesirii)... si binenteles un pret daca stie careva... |
Eu ti-as recomanda toba pe care o am eu pe masina... dar nu cred ca iti place tie....
|
ba imi place, ceva de genu cautam... e borla?
cat $ ? |
Quote:
|
merg maine sa vad la un preten ceva si daca nu, te caut pt. un magnaflow dinala..
maine sper sa ajunga si stoapele... care e mai bun eleronu mic de m .. de cauciuc sau plastic?! |
plastic . ala de cauciuc chiar se vede ca e cauciuc :(
|
Quote:
|
Quote:
|
xxdadixx ... nu raspunde tipu ala...
lau .. o sa fiu la munca sambata, sorry.. |
caius .. e prea bestiala masina :X asteptam si ceva la interior :D
|
ms! :)
la interior o sa imi pun la iarna cred navi oem 16:9 ... pana una alta... ma duc jos sa montez niste stopurii noi... pe niste ledurii.. cu semnalu' pe ceva smoked... cica sunt noi, in cutie.. ma asteapta in masina.. azi le-am achizitionat.. revin cu photo.... urmatoarea comandat e la pleoapa pe luneta cu loc pt. frana.. din plastiiiiiic... |
Superba masinutza ta,prima data cand am vazut-o am zis WAW ,la fel a fost si cu fostul tau golf.Ai grija la gropi si denivelari cu bestia neagra si Bafta cu proiectu
|
Ai montat stopuriile? cum arata ?8)8)
Asteptam poze...:!: |
caius...asteptam poze cu stopurile si cu eleronul montate...:rolleyes2
|
adi.schumi - mersi de apreciere :D
am comandat pleoapa aia de luneta... mareo & doryn ... o sa fac niste poze dupa ce pun eleronu pe portbagaj si ala pe luneta.. |
A iesit frumos,bravo..Spune`mi te rog cat a ajuns suspensia?E rigida tare tare fata de aia de fabrica?
|
mersi,
suspensia a fost 550e , e reglabila de la DTS nu e chiar asa rigida... e super ok |
prea dragutza masina....cum a fost facuta prelungirea la capota?cu fibra de sticla?
|
cu tabla liviutz.. daca te uiti pe paginiile anterioare, o sa vezi poze de atunci.. ;)
am fost ieri la mecanic pt. o inspectie... si am luato prin surprindere, am gasit un suport la motor rupt, si unu fisurat.. + placutele de frana fata/spate.. + uleiu.. asa ca 200e au zburat... dar dupa o sa fie impecabila 8) maine imi ajunge pleoapa aia de luneta, o vopsesc si pun si ala pe portbagaj.. o sa vina si un tips borla cu 2 iesirii... sper sa dea bine pe masina... o sa revin cu poze... |
Foarte tare.... buna alegerea cu tipsurile, numai ca sa vezi cum le montezi, tinand cont ca tzevile de la diessel sunt indreptate in jos....
Insa cum ziceam ff buna alegerea, pentru ca oricum(acum nu vreau sa ma dau mare, sau sa zic nimic la modul negativ) la diessel nu o sa sune o toba sport, cum suna la o benzina..... |
pai o sa fac sa iasa frumos.. sa nu arate urat..
stiu ca pe diesel nu suna.. am avut pe golf toba "japan style" care daca o pui pe un benzinar.. e sinfonie.. si pe diesel abia se auzea.. :???: o parere, oare e prea impodobita daca pun ala pe luneta si ala pe portbagaj ? oricum in afara de oglinzi, nu cred ca mai schimb ceva la exterior... |
Quote:
Nu prea se observa.... (cel putin asa vad eu lucrurile), nu m-am uitat niciodata la o masina sa vad.... "domne oare are pleoapa pe luneta" hai mai zic, eleronu M, iti sare in ochi mai ales daca e o culoare mai deschisa, (masina), pentru ca e ceva care, sare in ochi, care iese din tipar, din formele masinii... insa cea de pe luneta..... Oh well asa vad eu lucrurie, de aceea la a mea nu prea ma zbat pentru aceste accesorii. |
Ai montat stopuriile? Am vazut azi masina si nu mi sa parut sa fie schimbate , poate din cauza pozitiei masinii:sad:
ps : tare murdara e:!::D |
Razvane.. ai dreptate, sunt niste accesorii pe care nu toti pun accent.. mie imi place cum arata cu pleoapa aia pe luneta.. imi da impresia de masina sport.. (chiar daca cu atata raman, fiind diesel :) ) o sa vad dupa ce pun toate pe ea.. sper sa apuc saptamana asta..
mareo .. le-am montat alea in ziua in care le-am luat de la curier, nu trebuia sa vezi mizeria de pe ea.. m-a prins ieri ploaia sub un pom si toata bucuria aia de mizerie e pe masina.. imi fac maine timp sa ajung pe la o spalatorie.. nu prea mi-a venit sa zambesc dupa ce am primit lista de la piese auto.. suport motor - stanga/dreapta = 425lei placute frana - fata/spate = 260lei tips borla - 100lei pleoapa luneta - 200lei eleron M - 150lei manopera la piese 200lei (cat de cat moka zic eu) la ultimele 2 se adauga si vopsitul... deci undeva la 1250lei total.. asta a fost o recapitulare asa de noapte buna.... :???: |
Caius, daca te face sa te simti putin mai bine, maine ma duc si eu in service, doar asa pentru o verificare, vom vedea exact ce si cum, dar mai ales CAT!
Lasa ca ai o masina frumoasa, merita sa o mai ajuti nitel... pacat, pacat ca e diessel (ouf de ce oare ai facut tu miscarea asta)... :P |
| All times are GMT +2. The time now is 17:20. |
- Copyright 2026 4Tuning