![]() |
Re: E36 - 325i '94
Quote:
|
trebuie neaparat!
din nou iti spun ca jantele sunt foarte frumoase |
:)) mersi inca o data! si mie imi plac mult. in poze, mi s-au parut dragute si atat. dar pe masina mi se pare ca dau super bine.
|
2 Attachment(s)
ok, back. in ultimele zile m-am tot foit pe langa niste injectoare. ma gandeam eu ca ar fi treaba sa-i mai dau niste benzina. ceea ce am si facut.
am dat jos injectoarele mele verzi (bosch 0280150415 - 180cc) si am pus unele de 328i (bosch 0280150440 - 220cc). masina pare sa raspunda mai bine si sa traga ma bine, mai ales in zona de mijloc a turelor (2000-4000rpm), insa merge mult prea bogat. evac s-a inegrit in doar 2km de teste iar relantiul oscileaza grav pe revenire. mai exact cand cade din ture in relanti, oscileaza intre ~300 si ~1100rpm de 8-10 ori, dupa care se stabilizeaza la 600rpm. o sa curat azi si icv-ul, care oricum dadea semne de oboseala dinainte sa fac swap-ul, dar acu deja e prea grav. sper sa mai rezolv macar relantiul cu asta. si dupa aceea, sa imi montez sonda lambda, ca deocamdata nu am deloc. poate mai amelioreza si ea ceva. si eventual o admisie mai sport (filtru conic si scut de caldura). una peste alta, snt multumit, masina pare sa traga mai bine si sa accelereze mai usor, mai ales din ture mici, dar mai trebuie umblat la amestec. si bani de soft deocamdata nu snt. daca mai aveti si voi sugestii.. snt deschis la orice (sugestii in domeniul asta, adica :)) |
dupa ce schimbi sonda s-ar putea sa se mai amelioreze dar acum cred ca ai nevoie neaparat de alt soft
|
da, curatai azi si icv-ul, si merge mult mai bine in relanti. da' tot intrerupe finut, e clar prea multa benzina acolo. astept sa o scot la o tura mai tarziu, sa se mai duca traficul. softul e sfant, asa e.. ala mi-ar trebui acum, dar nu mai am bani. o sa pun sonda si mai vad mai departe. cand e rece merge snur, prob apare cand se incinge.
|
Daca tot ai facut o treaba fa o pana la capat, fa ti rost de admisie si evacuare de m3 si abia atunci fa softul ...
|
Quote:
|
Salut Misterkule. Ti-am urmarit si eu topicul asa din umbra, si te felicit pentru munca si pasiunea pe care o ai pentru marca asta de masini. Am vrut decat sa te salut si sa-ti urez multa bafta in continuare. Poate daca vi si tu la vara ne intalnim la vre-un meet prin Craiova cu bmw-istii. Bye bye :)
|
frumoasa masina , a prins forme de cand ai pus jantele astea pe ea:P.
buna treaba cu injectoarele de 2.8, oricum masina tragea ft bine si fara injectoarele astea -''esti dat pe jar'' astept incontinuare alea sa ma anunti si pe mine cu ceva timp inainte sa ma pregatesc ... felicitari .!!!!! |
multumesc la amandoi! la vara sigur ne vedem la un meet! eventual la un gratar, la aeroport.. vedem, ca mai e. mersi inca o data de aprecieri! :)
|
ok, am montat si o lambda noua, acum chiar merge f bine masina, pare sa nu mai fie nici o problema. snt curios sa vad ce schimbari apar pe dyno, dar cred ca abia luna viitoare o sa aflu. poate pana atunci reusesc sa pun si un kit de admisie de aer rece. acum un sfat: am gasit pe cineva aici care alezeaza clapete de acc, in sensul ca le poate mari cu 2mm sau cu 3mm. o fi vreo imbunatatire? nu e chiar ieftina treaba asta, vreo £150 m-ar duce distractia, si parca nu as vrea sa-i dua degeaba. voi ce ziceti?
|
2 Attachment(s)
bm's meet: :D
|
sigur ai in plan oglinzile M si un eleron.. pe cand ?
|
Quote:
|
prin romania cand ajungi cu frumusetea aia?
|
Quote:
|
Hai Mistret, ca ne e dor de tine !
|
Quote:
|
lasa ca la toate le vine vremea :)
|
2 Attachment(s)
primele goodies: kit de inductie (fara scut de caldura insa, trebuie sa-l cumpar separat) si bara stabilizatoare pt fata.
inca astept sa imi ajunga si suspensiile (JOM coilovers) care teoretic ar trebui sa ajunga tot azi. urmatorul pas: bara stabilizatoare spate si suporti de telescoape reglabili (pt geometrie) intariti. incet, incet, sper sa aduc partea de suspensie unde vreau. nimic extrem, insa ceva mai bun ca stock. si mai jos, evident. :D |
2 Attachment(s)
in sfarsit si suspensiile, si distantierele pt roti. mai trebuie sa-mi ajunga suportii de telescoape pe spate, si sa fac comanda de cei de fata, reglabili. off, abia astept sa pun suspensiile. pt viitorul apropiat, bucse powerflex pt brate (fata - spate) si discuri ventilate.
|
brava brava :D
|
o masina fericita :)
|
felicitari .... frumos .
sa-mi spui si mie cum se comporta cu suspensia asta .... am inteles pe cineva ca nu ar fi cine stie ce ... dar ''vorbe''. cu ti se comporta masina cu injectoarele alea ?? ca eu nu am apucat sa le testez ca s-a dus ambreajul , diferenta este dar nu am cum sa-mi dau seama . multam!!!! |
mah, pe aici snt destul de populare ca "budget coilovers", pt banii lor snt chiar reusite. cel putin asta zic cei care le-au montat. snt o gramada de review-uri de la baieti care le-au pus pe masini, pe bimmerforums.co.uk, toate pozitive. acum, voi vedea dupa ce le montez. finger crossed! :D de injectoare, nush ce sa zic, masina pare mai puternica jos, in ture mici. sus, nu mi se pare nici o diferenta, dar, pe de alta parte, nici nu am cum sa-mi dau seama de 3-5 cai in plus sau in minus. o sa ma duc sa-i fac un dyno, probabil in vreo 2 sapt, si atunci o sa vad exact ce si cum. un lucru e cert, masina merge cam pe bogat acum, ca e evac cam neagra! :))
|
2 Attachment(s)
si ultimele jucarii: suportii pt fata si pt spate! YAY! abia astept weekend-ul, sa dau cu ele pe masina! sapt viitoare, discuri ventilate fata spate si placute uprated! :D
|
prea tare a iesit masina, felicitari si sa o stapanesti sanatos, mai ales la cata munca ai bagat in ea....e de nedescris, multi km fara evenimente si asfalt uscat !!
|
poti da mai multe detalii despre suportii fata?vad ca au ceva reglaje pe acolo...pentru ce sunt? firma ,pret.Mersi
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
foarte misto jucariile sa te bucuri de ele si daca nu sunt indiscret cat au costat suportii pt fata eventual pe pm ms
|
Quote:
|
acum am terminat de citit tottttt.... belea masina ! bafta cu ea ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
sa iti faci provizii cu piese din anglia cand vii in romania ca sunt multi baietii care vor chestii d-astea
|
4 Attachment(s)
in sfarsit, azi am reusit sa montez si suspensia. mi-a luat o zi intreaga, suruburi intepenite, pozitii dubioase, o gramada de julituri si injuraturi, dar in cele din urma am reusit:
|
mistretule...moi jos dom'ne,ce-nseamna asta?
putin mai jos:D:D |
Quote:
|
Arata bine asa, bravo, a meritat efortul.
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:15. |
- Copyright 2026 4Tuning