Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Anunturi Auto VW (https://forum.4tuning.ro/501-anunturi-auto-vw.html)
-   -   [VĀND] spoilere , stopuri , faruri , grile , accesorii crom , suspensie , etc (https://forum.4tuning.ro/501-anunturi-auto-vw/71852-vand-spoilere-stopuri-faruri-grile-accesorii-crom-suspensie-etc.html)

fritz-sv 29-01-09 09:37

Re: [VAND] spoilere , stopuri , faruri , grile , accesorii crom , suspensie , etc

5 Attachment(s)
iti arat c e ti pot aduce ca pe stok nu mai am deloc

vioami 29-01-09 17:05

Re: [VAND] spoilere , stopuri , faruri , grile , accesorii crom , suspensie , etc

Quote:

Originally Posted by fritz-sv (Post 2019879)
iti arat c e ti pot aduce ca pe stok nu mai am deloc

Salut! Pentru octavia1 ceva faruri sunt.Stima!

Fixius 29-01-09 18:59

imi trebuie faruri ptr lupo farurui cu lupa
si arata-mi tot ce ai din gama stopuri

sym4 29-01-09 19:17

asa ceva se poate

LILU 30-01-09 00:41

faruri clare si grila fara semn pt. golf 2 .......zimi un pret te rog (si la transport un pret)

fritz-sv 30-01-09 09:22

la golf 2 faruri clare la 200 lei set sau cu angel la 330 lei set ... grila fara stema cu 2 sau cu 4 faruri la 35 euro

fritz-sv 30-01-09 09:26

salut , la octavia 1 ... nu gsesc nici un fabricant ...

fritz-sv 30-01-09 09:30

2 Attachment(s)
pt lupo peste 99 modelele astea de stopuri negre la 90 , crom la 80 euro
faruri am gasit b ceva la 83 euro n au lupa is fumurii putin

h0p3r 30-01-09 19:33

salut. grila de golf V fara sigla ?? o poti trimite si in constanta? imi poti spune un pret per total? transport + grila. multumesc

sym4 30-01-09 20:40

si eu vreau o grila fara sigla golf 5 ,cat costa cu tot transport la oravita.??

sym4 30-01-09 22:15

1 Attachment(s)
Attachment 774214asa ceva este la firma?si cat costa?:oops:

fritz-sv 02-02-09 09:16

2 Attachment(s)
salutam ... grila fara sigla la golf 5 costa 20 euro , transportul vreo 40 lei
momentan nu mai am pe stok ...

ar mai fi tot as a cu dungile cromate la 50 euro sau d e metal cu palsa la 70 euro

fritz-sv 02-02-09 09:30

stopurile alea rosii la 460 euro le pot aduce ...

h0p3r 02-02-09 16:45

Quote:

Originally Posted by fritz-sv (Post 2029975)
salutam ... grila fara sigla la golf 5 costa 20 euro , transportul vreo 40 lei
momentan nu mai am pe stok ...

ar mai fi tot as a cu dungile cromate la 50 euro sau d e metal cu palsa la 70 euro

grile la 20 euro le poti aduce? eu as vrea 2. daca se poate, ai putea sa le trimiti... :D

dynamo 02-02-09 17:10

sal
m-ar interesa si pe mine niste semnale cu proiectoare clare pentru golf 3 (acelea din spoilerul fata) si la ce pret.
ms

fritz-sv 02-02-09 17:20

grile de golf 5 daca e comanda ferma si poti astepta ceva peste 2 saptamani ti le pot aduce ..

proiector clar cu semnal la golf 3 este la 60 euro daca rei fara proiector sa fie doar de forma e mai ieftin .. pe stok ambele variante

h0p3r 05-02-09 22:34

Quote:

Originally Posted by fritz-sv (Post 2031203)
grile de golf 5 daca e comanda ferma si poti astepta ceva peste 2 saptamani ti le pot aduce ..

proiector clar cu semnal la golf 3 este la 60 euro daca rei fara proiector sa fie doar de forma e mai ieftin .. pe stok ambele variante

pai de asteptat pot, si comanda e ferma. sa-mi zici si mie te rog pretul per total ( transport + grila ), iar comanda e pentru 2 grile. mersi frumos

13dny 08-02-09 00:06

1 Attachment(s)
sal
m-ar interesa o grila de golf 4 cu bad look...sa imi zici un pret pls
asa ceva...Attachment 785006

fritz-sv 08-02-09 12:26

la g4 zi mi u ai bad look`ul si vrei grila sau ? iti trebuiesc ambele piese?

13dny 08-02-09 12:30

Quote:

Originally Posted by fritz-sv (Post 2047986)
la g4 zi mi u ai bad look`ul si vrei grila sau ? iti trebuiesc ambele piese?

imi trebuiesc ambele...si grila si bad look-ul...sa imi zici un pret la fiecare...ms

fritz-sv 09-02-09 13:16

deci grila 20 euro , bad look d e plastik 25 euro de tabla 95 euro

sym4 10-02-09 19:10

sal pentru bara model gti pentru golf 5 tdi intrb , nu-ti trebe tragare,am vrut sa mi iau si eu si vopsitoru a zis ca mi trebe si tragare ca nu poate sa o prinda .multam ,astept opinia vanzatorului care spune ca se potriveste, sau parerea de la care siau montat.

bogdansv02lah 10-02-09 22:55

2 Attachment(s)
pentru golf 2 ma intereseaza pretu la astea te rog
Attachment 789457

Attachment 789458

ceasuri cu 200 km fara turometru vreau

vioami 11-02-09 11:39

Pentru Octavia 1 240 k sunt cesasuri?

fritz-sv 11-02-09 23:07

2 Attachment(s)
atasez un golf 5 tdi cu bara de gti montata

am sa l intreb pe dansul daca a mai trebuit ceva ...

fritz-sv 11-02-09 23:09

la golf 2 plasma fara turometru nu este ...
stopurile alea pe comanda la 75 euro set

fritz-sv 11-02-09 23:11

plasmele toate sunt 150 lei .. inclusiv la octavia 1 cu 240km

razvyrulz 12-02-09 00:08

salut,

arcuri sport golf IV? pret/mm drop/producator, multumesc.

fritz-sv 12-02-09 09:23

arcuri golf 4 .. 35mm - 77 euro set - jom

sym4 12-02-09 17:39

chiar te rog si revino cu mai multe informati despre bara gti pentru golf 5 tdi multam.

B83RUP 13-02-09 00:10

2 Attachment(s)
sal
suspensie reglabila de la jom pt vw bora variant motor v6 4motion?
si asa ceva daca ai ,alea rosii din spoilar

fritz-sv 13-02-09 10:31

la bora am gasit ceva 350 euro nu e reglabila si mi spune ca e numai pot 4x4 ..

SoundIdentity 13-02-09 21:59

la un golf 5 gti m-ar interesa ceva faruri cu angel si inlocuibil cu cel cu xenon din fabrica :)model si pret te rog..mersi

fritz-sv 14-02-09 09:20

deci la golf 5 .. d voastra aveti cu xenon din uzina .. si doriti sa l inlocuiti cu unul cu angel .. ? ( xenonul de uzina nu merge montat la astea tuning )

SoundIdentity 14-02-09 13:39

Quote:

Originally Posted by fritz-sv (Post 2065890)
deci la golf 5 .. d voastra aveti cu xenon din uzina .. si doriti sa l inlocuiti cu unul cu angel .. ? ( xenonul de uzina nu merge montat la astea tuning )

deci..problema mea este asa:
am un golf cu fata sparta ....este gata toata masina si mai imi trebuiesc farurile care originale din uzina au fost cu xenon...reglaj automat etc...acuma ...am inteles ca sunt faruri tuning care au cupla ca si cele cu xenon din fabrica ceva de genu..nu as da o groaza de bani pe cele originale maoi bine cumpar faruri tuning eventual si cu inelele deja montate dar important e sa se cupleze cu cuplajul si comenzile celui de xenon din uzina :) sper ca intelegi ce vroiam :) mersi

fritz-sv 16-02-09 11:19

1 Attachment(s)
nu prea ionteleg dar daca vrei farurile cu look ca cele de xenon le am la 400 euro set fara xenon , fara angel ... poza

wolfgang_69 16-02-09 13:02

salut!pentru un golf 3-grila fara semn si bad boy.mersi

B-74-WRC 16-02-09 13:10

stopuri pe leduri pt. golf 2 cam la ce pret le aduci?? am vazut ca ai proiectoare la 70e sint cu suporti de prindere sau fara? si mai am una( daca nu te deranjez) pereche de faruri fara engel tot pt. golf 2 (ma refer la modelul de far sticla interior) tot asa pret.? multumesc.

vwvariant 16-02-09 19:38

Salut ma intereseaza un far stanga cu proiector ceata si semnalizare galbena daca ai pentru un Golf IV Variant 2003 ASZ 96KW da-mi te rog un pm .

Bogdan0118 17-02-09 12:04

Salut am vazut si ceva de suspesii la tine.
M-ar interesa ce pret ar fi desi nu cred ca ai dar poate cunosti.
Suspensie sa lase garda foarte farte jos dar sa fie reglabila electric cum vreau eu.
Spre exemplu in parcare sa o las jos de tot si in momentul cand plec la drum sa pot ridica garda de la sol.

Stii ceva? Ma poti ajuta?

All times are GMT +2. The time now is 21:30.

- Copyright 2026 4Tuning