![]() |
si mie-mi place fundul ei......dar k de obicei ni cele cu fundulet frumos suferim d LADS :)))))))))
ata ete poate intr-o alta viata vom putea fi toti perfecti :P on topic....femeia ....chia are cu ce!:P |
santose eu sunt silvian contra ...asa mi se zice ...si mie imi place NORMAL !
acolo glumeam :roll: grow up :? :wink: later edit : fund curios am eu daca vrei sa vezi :lol: :oops: :evil: pe bune chiar stiu unu da nu pot sa zic aici , iti zic la un tel sau in fata :wink: |
mdah .. tipa aia are super cur .. dar daca , cautzi pe net o sa gaseshti o gramada k ea ... uite p mine unu ma fascineaza tipele din filmele xxx cat pot fii de frumoase unele .. si ce fac ... bine ... nu k nu mi`ar place sa le vad facand astea ... dar unele sunt superbe .. cu totii o shtiiiiimmm :)) p jenna :) ... sau gauge ... sau ashley` ...
sunt nishte super gagici .. au si fund au si corp au .. de toateee ... so ... ?? |
dar sunt coarde :ashamed:
|
Re:
Quote:
da sunt ale noastre :)) daca nu`ti plac si cunoshti vreuna si vrea sa te chinuie zii sa vina sa ma mulga p mine :)) |
Re:
Quote:
:peace: |
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
mie tanti asta imi place
|
e veche .. :) demodata :P glumesc...
faceam un pic pe ... sil4tuning ... |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
v-o prezint pe verisoara mea de la tzeara :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
|
madskilz ia baga tu pozele cu Kary :D sau cum o mai cheama pe aia dl avatar =)) :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
|
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
nu-i asa?
uite k mai am una, tot din acelasi sat... :lol: :lol: :lol: |
ce buze :cry:
|
1 Attachment(s)
kari....sweeet(s) :D
|
aicea santose chiar nu mai am ce carcota ..... :roll:
|
madskilz ai pus pe domnisoara meditatoare pe forum :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
|
:yikes: :yikes: :yikes:
e reala??????????????? :lol: ce pot sa zic.... :tenisclap parintilor ei :lol: |
cum sa nu fie reala :D mai aveam si eu niste poze da .... mi`am formatat hardu si nus pe ce dvd`uri am salvat :D poate le pune madskillz :D
|
1 Attachment(s)
cred ca needbrain se referea la faptul ca e romanca... sau ca e cunoscuta de-a lui madskilz...
din pacate e usor de gasit doar aici :wink: |
buna pasarica asta :D
|
Re:
Quote:
|
bai baieti....da voi pe ce site-uri \"navigati\"?
d-alea deocheate? :lol: ntz ntz ntz |
probabil k n-ai vazut k site-ul explik clarr NON NUDE
|
6 Attachment(s)
mor dupa femeia asta ! :shock: :shock: :shock: :shock:
o sa revin cu poze :D banuiesc ca o stit din multe filme : Van WIlder..... mai erau cateva :D |
sinecr mie mi se pare cam anemica
|
hm... e buna draguta frumoasa dulce :D in orice alt fel :D
nu`s cel putin mie imi place suuper mult :D mai ales cand zambeste :D |
Re:
Quote:
aoleu...golfuletzule aici suntem de aceeasi parere alta care imi place : elisha cuthbert :oops: |
2 Attachment(s)
cum poti sa rezisti la un asemenea zambet ? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
|
inchizi ochii , garantez ca rezisti
|
lasa boss asta ! nu vezi cum zambeste m`am indragostit dja ! :D
|
cam nasol sa te indragostesti de o actrita :)
tin minte cand aveam ... 13 ani sau 14 ...eram mort dupa katie holmes...si acu' imi place...da' nu sa ma gandesc la ea ca si cum m-as fi gandit la o gagica de-a mea :D |
:)):):) nu mai pto de ras .... vorba vine \" m`am indragostit \" :))
|
e bine tata, ai uitat`o repede pe colega ta :lol: :lol:
|
2 Attachment(s)
moama ce blondina....de cand imi doream eu o blondina ca asta....! :lol:
pt golf: |
le stiu tata pozele astea :D altele :D mai misto
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:14. |
- Copyright 2026 4Tuning