![]() |
Re: Noi si masinile noastre
misto masina... Corrado in general.
|
sunt sigur ca si technik zice la fel :)
|
My car
2 Attachment(s)
Masinutza mea
|
Quote:
Nu te sfii daca treci pe-acolo si ne vezi. Oricum, o sa iti facem noi semn sa vii la noi. Chiar vreau neaparat sa vad masina ta. Am un VENTO VR6. |
Re: My car
Quote:
|
Re: My car
Quote:
frumoasa. te-am mai vazut prin oras cu ea bravo. vezi in pm poate te intereseaza |
Nu stiu ce sa zic, eu sunt putin retras, am si o problema: la varsta de 8 ani am avut un accident si de atunci nu mai pot merge. Masina mea e adaptata k eu sa o pot conduce. Eu nu o sa pot sa cobor sa putem vorbi, poate daca imi iau caruciorul cu mine dar nu m-as simti in largul meu. Nu stiu...
|
Astept incurajari...
|
poti veni la sala chiar si cu cele mai mari eforturi,pt k o sa fii bine primit ;)...aaa si nu uita,pasiunea nu are limite ;)
|
MIN`u are dreptate....nu`i nici o problema k stai in mashina, stam noi langa tine si discutam:)
|
da man, nu iti fa griji. poti veni si suntem alaturi de tine. si poti veni cum vrei, nu e prob. nu ai de ce sa te simti stanjenit. nici unul dintre noi nu e perfect.
|
catageo
nu este absolut nici o problema. poti veni la sala(seara), ca pe acolo stam noi de obicei, sa ne intalnim / sa vorbim/sa ne cunoastem. atata timp cat exista pasiune .. ;) te asteptam ;) |
scoate-ti soriceii de la capace. in rest, keep up the good work.
|
Multumesc mult chiar nu ma astptam la atatea incurajari. Ne vedem in seara asta.
|
catageo ai avut o mica tamponare la inceputul anului parca si ai facuto la pex.............nu?
|
La inceputul lui 2006. A taiat un gabor o curba, era gheata pe jos si mi-a infundat aripa stanga spate. De unde stii ?
|
lucreaza akolo dak nu ma inshel....:)
|
Dupa aceea prin septembrie am vopsit-o toata.
|
4 Attachment(s)
o buburuza :D
|
|
f tari unghirile ;)
erau mult mai tari daca nu era brightenss asha mare |
buey...daca mai ai pareri negative, iti dau bann!!
se subintelege ca nu vreau decat pareri pozitive :))))) si de la pozitive in sus! ca doar nah...Golful e cea mai tare masina de pe pamant si din galaxie :)))) sa moara dusmanii !! :-P gluma! |
la golf am inteles dupa un forum de impatimiti ca ar fi cele mai problematice masini doar ca propietari din dorinta de a nu se face de .......sutin fara nerusinare ca ar fi cele mai tari masini in special cele automate :((
|
Quote:
eram sub acoperire cu un cadyy :)) |
Quote:
da, si eu am auzit ca sunt nerusinati cei cu Golfuri! ce Uameni! |
Mdeaa...Numai Tigani Frate ..Numai Tigani :)) Posesorii de Golv IV =)) =))
|
vezi ca poate vine un RROm si te da in judecata pt jigniri si alte alea, ca am vazut ca se poarta dupa ce ii jignesti :))) asta cu tiganii
|
hai gata cu offTopicu :D
|
Quote:
|
te ai uitat urat la noi si am fugit
:)) |
V-ati speriat nu-i asa? :)Imi pare rau dar nu va cunosteam si in al 2-lea rand ati oprit ati zambit si ati plecat. Dragutz nu?
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
Eu si Broscutza!! Is yo dupa cum ma vedeti si astept sa cunosc membri haitei ......:twisted: :peace: :ciggy:
|
f tare masina ;)
sa o stapanesti sanatos si forja placuta :mrgreen: |
e diesel cumva?...modelul zetec s?
|
nop editia sport benzen
|
urat ca nu se vede toba :(
putea sa fie una frumisica acolo daca ziceti ca e benzina |
check the tachometer
|
Quote:
|
:D Sa-i lamuresc pe toti si sa fiu cat mai clar posibil: e Ford Fiesta S pachet sport, zetec.. ,1.6 benzina, 100 caluti, 16 valve, multi-pct si cam asta pot spune acum caci ne cunoastem decat de vreo 3-4 zile:D 8)
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:36. |
- Copyright 2026 4Tuning