![]() |
WTF :yikes: ??? camere de luat vederi , pe post de radare ?? :yikes: :chainsaw:
|
da. pe post de radare. da nu au bani decat pt DN1 :)
asta imi aduce aminte de un film francez parca, (a fost acu 2 luni la TV): era cu unii care se intreceau si camerele astea ii fotografiau.apoi era unu care scotea pozele din ele si asa vedeau castigatorul. :) |
a fost pe pro tv si se chema autostrada succeselor!! :lol:
a fost tare filmu' |
da .. nu chiar asa tare
aveti grija cei care faceti drumuri pe DN1 :wink: subiectu asta a fost tratat si pe \"Tot ce nu poate fi incadrat\" cu poze si cu mai multe detalii |
autostrada succeselor, sau autostrada exceselor?
in orice caz si mie mi-a placut... |
autostrada exceselor
eu zic ca este in avantajul vostru pt ca vor fi mai putine camere si ce pana acuma nu erau camere pe masinile politiei |
am fost pe aproape :lol:
|
Cine are bani de amenzi nu cred ca o sa-si faca probleme si asa bugetul polititei se va mari !! Apropo ca idee asa a-ti vazut ca mare e parcarea de la Carefour 8)
|
ai uitat sa pui semnul intrebarii Skmadtm. \"?\"
astfel mesajul tau este mai greu de inteles pt cititori :) te-as ruga frumos sa nu se mai intample :) :) |
Data viitoare o sa fiu mai precaut :D
|
Propuneti si voi teme de discutie .. faceti/deschideti daca considerati necesar topicuri pe diferite teme auto sau nu numai , (inainte propuneti aici si apoi treceti la treaba)
Implicati-va si voi putzin in dezvoltarea comunitatii |
mah tng dc tot ai adus vb ma gandeam ca ar trebui ca moderatoru de pe forumu asta (oare cine o fi?) :) sa mai stearga din topicurile alea inchise de pe PLOIESTI. k prea sunt multe si nu le mai viziteaza nimenea....
|
ca bine zici man !!! :peace: :poke:
|
ce s-a intamplat cu tweety ca nu l-am mai vazut pe aici
|
E si el la facultate :wink:
|
e belea si sensu giratoriu de la Carefour,la iarna daca o sa fie zapada sa vedeti ce o sa mai faca oamenii pe acolo :lol: :wink:
|
Re:
Quote:
Topicurile inchise si cele vechi raman in arhiva Comunitatii Ploiesti. Ce s-a intampla daca tot am sterge topicurile(aici pe comunitate sau in general pe forum) ? Nr posturilor insemna sa fie mereu 0 sau foarte mic PS: Twwety e la bucuresti la facultate |
sa nu sariti pe mine!!!
dar eu am observat ca pe comunitatea noastra se posteaza cel mai des!! ati vazut ca arata unde sunt posturi noi mi-am dat cu parerea :cry: |
Re:
Quote:
oricum e binishor si cum e acum tinand seama ca nu este infiintata de mult timp |
\"si tu si dshockevo .. nu va mai dati prost cu parerea ,eu stiu mai bine ce trebuie facut si cum trebuie\"
ok. :( sorry :( |
filme... trebuie sa aiba cine sa le faca. trebuie ceva pt show, nu poti pune ceva banal sau care se intampla zilnic.
un burn, o liniuta... d-astea |
@RaulNFS
nu man.. nu vreau sa te superi dar crede-ma .. stiu ce trebuie sa fac, stiu bine chiar :wink: |
las ca-mi trece :)
|
acuma vorbesc din cate am vazut eu dar suntem printre cei mai numerosi
asta nu poate sa fie decat de bine |
si aceste poze.filme etc nu sunt pentru ca noua ne trebuie vreo 2 sapt pentru a organiza o intalnire :D
|
Re:
Quote:
looool |
Re:
Quote:
degeaba te miri!!ntre 1 si 2 sapt ne trebuie pentru un eveniment de acest gen,si in plus doar cativa au aparate foto/video. :cry: puteti sa imi spuneti daca nu am dreptate undeva :wink: :boxing: |
Ma aici mai e faza si de timp stii tu... :? Ca nu toata lumea are timp asa mult si plus de asta la unii e si de bani :wink:
|
pai mah nebunilor. vin si eu cu camera foto/video cand mai e la evenimente dastea. da tre sa ma avetzi grija de mine.... adica sa ma luatzi cu masina voastra si sa ma ducetzi.... :)
numa sa pot. |
Raul, tu unde invetzi?
ce fac baietzii sambata? |
ASE Bucuresti - fac de MRK
|
pey si ai 18 ani? :shock: la facultate? :shock: :roll:
|
da mah. eu am fost la scoala de la 6 ani... ce sa mai ... sunt baiat destep :)
in ian implinesc 19 |
Bah esti nebun si io tot in ianuarie si tot 19 asa ca nu te mai mira atata MOMO :twisted:
|
:) aproape ca iau iesit ochii din cap de mirare :)
|
ma sa stiti ca intr-un fel este mai bine asa
decat mult si prost mai bine putin si bun |
Te simti bine ca ai 17 ani :wink: sa inteleg
|
yo cred ca e mai bine la 17 ani decat ca voi!!! parerea mea
|
Re:
Quote:
cat despre shantzu cu 17 ani.... frate n-ai sa ramai toata viata la 17 ani! viata merge inainte cu sau fara voia ta! |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:09. |
- Copyright 2026 4Tuning