![]() |
Re: B 28 N U T
Super tare a iesit :D bafta in continuare
|
masina este de vanzare.
|
ce faci omule? de ce? de unde pana unde???
|
http://dacia.anunturi-auto.4tuning.r...ie-304626.html
Evoluezi ? sau de suparare doresti sa o vinzi? |
poate vrea si omul sa se bage la brigada ursulete cum a facut robert:D e doar o gluma....pacat...sa depus mult suflet in acest proiect!
|
M-am gandit sa dau si eu jos asa zisele bandouri de pe usi.....
dar va fi putin chin pana indepartez banda aia adeziva...... u cum te-ai descurcat? |
pacat ca nu o mai ti dar u stii ce si cum e :D
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
2100 e-cu roti si muzica 1800 e-fara muzica 1500 e-fara muzica si roti(masina ramane in 4 prezoane) ai mai trebui 2 aripi noi si vopsea. |
Vinzi jantele separat boss?că am văzut că vinzi maşina !ura
|
Quote:
|
:cry::cry::cry::cry::cry:Nu vinde masinaaaaaa
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Spune şi mie ce dimensiuni au...şi dacă se potrivesc pe aşa ceva ?Şi cam ce bani ai vrea pe ele?
|
:( ...
|
Quote:
am dat 400e pe ele,tot atat vreau sa iau pe ele;) |
bai nebunule ai luato razna cum sa vinzi cea mai frumoasa dacie din club e pacat frate du proiectul pana la capat:boxing::boxing::shakefist..nu fi nebun
|
poate merge un schimb...https://forum.4tuning.ro/191-bazar-auto-masini/116167-ford-sierra-diesel-inmatriculata.html
|
Quote:
Quote:
|
sa dea dumnezeu sa nu se vanda :-P:-P:-P
|
am glumit
SOUTH`S RACERS members |
10 Attachment(s)
new ''hot'' pictures cu amanta:oops:
asta va fi configuratia finala a barii fata,va ramane asa pana la chituire vopsire si am incercat si un prag de vectra sa vad cum se aseaza pe masina:rolleyes2 |
interesanta ideea cu pragurile ...pe care le-am vazut de sambata la 4tuning :P ,,,,n-ar strica o pereche de proiectoare, totusi :P D
|
Quote:
|
Dog-le am si eu o intrebare.....
Mai poti pune cricul sub masina? |
Quote:
|
Auzi....eu zic sa nu te mai chinui de fiecare data cand schimbi o roata sau altceva ce necesita cricul sa dai jos pragul...
Adevarul ca nu am prea vazut in comert niste praguri pt Dacia mai deosebote decat cele 3 meodele care sunt acuma... Oare cat iti ia un meserias care lucra in fibra sa fca unele pt Dacie? |
Quote:
cam 100e se ia pe un set,fara finisaje |
cam scump....
dar ce sa faci.....asta e.. mah ma tot gabdesc daca se merita sa mai investesti bani in Daciana.....? ai auzit ca din august baga taxa la impozit in functie de euro. Cu o Dacia Non-Euro ne-am ars...:( sunt multe taisuri.... |
Quote:
mam scos oleaca:lol: |
Cum de-ai dat folia jos de pe parbriz?
|
Frumos ce vrei sa faci la bara fata si mai ales ideea cu pragurile , per total este frumusica n-am ce zice,dar o singura chestie nu imi place :sigla aia cu dacia de ce ai pus-o tocmai acolo jos la numar?
Am inteles ca o vei vopsi , ok .Nu ti se pare ca sunt prea multe stickere pe ea?sau ca iar trebui un badboy look facut din capota?poate putin jantele iesite in afara cu niste evazari ?ce zici cum ar arata? |
Quote:
Quote:
nu o sa mai aibe stickere dupa ce va fi vopsita,capota o so fac badboy look dupa cum am mai zis.stau foarte bine jantele asa,nu vreau sai fac nici o evazare,vreau sa ramana asa ,si sa o las cat mai jos. bafta am uitat,foarte frumos noul forum 4tuning. bafta |
PASTE FERICIT TUTUROR
|
Multumim la fel! BAFTA cu proiectul si succes in afaceri!.... Paste fericit alaturi de cei dragi.....
Bafta.... |
azi, am vandut rotile de pe masina.
am gasit altele deja. ceva ce caut demult.poze in curand. |
Quote:
|
Quote:
cumpar 4 anvelope:165/45/14 sau 165/50/14 sau 175/50/14 stiu ca sunt dimensiuni extrem de rare,dar incerc poate gasesc. |
Quote:
|
Quote:
|
pai nu ne arati si noua modelul nou de jante? :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:26. |
- Copyright 2026 4Tuning