![]() |
Re: Ford Focus MK1 1.8 TDDi - my YELLOW Focus
Quote:
|
stiu cum este aia ... dar crede-ma iti cere cam cat este si carbonul si nustiu daca merita .
|
Quote:
Firma la care te referi cred ca este carbonED - edi care imbraca orice prin vidare. sau mai este o firma care imbraca in folie de carbon inclusiv plasa de la spoiler prin hidro-transfer, dar acolo se lucreaza cu autocolant! |
Quote:
|
Hidrotransferul este o solutie foarte buna, asigura acoperirea uniforma a materialului, este foarte eficienta si arata super bine, daca se obtine un pret bun al lucrarii cu siguranta merita!
|
un mic upgrade.... xenon h1 55w 8000k
|
10 Attachment(s)
DE LA MONTAREA XENONULUI + NISHTE POZE CEVA MAI REUSITE DE LA INTERIOR! JANTELE:)
|
ai imbracat coaja de bord in piele neagra sau mi se pare mie?
|
Quote:
|
as putea spune ca in afara de momentele cand mai stam la o samanta si o bericioaica si o ardem aiurea prin fata blocului, tu nu prea te plictisesti acasa, sau ma rog... pe unde mai lucrezi tu la masinuta ta...intotdeauna iti vine vreo idee sau gasesti ceva de lucrat/modificat la ......... nici nu stiu cum sa o numesc...
oricum...cel mai mult imi place ca ma mai intalnesc cu cunoscuti prin cartier care imi spun: "frateee...ai vzt "OPEL-ul" ala galben...mama cum arata...cred ca a bagat ala la bani in ea...am auzit ca are vreo 200 si ceva de cai..." si multe altele... deci multa lume iti apreciaza munca si fii bucuros pt asta...;) hai bafta si spor la ... modificari.... |
Quote:
Quote:
Pastylat-ule...nu am timp de plictiseala, mereu cand am timp mai lucrez la fiat...pgo, pardon, opel-ul meu:D...nu sunt bani suficienti ca idei sunt multe! bafta si tie cu masina ta, care este foarte frumoasa si ingrijita! |
Frumos ce are nebunu' asta de Lucian în cap dar ce puşculiţă ai spart mă frate? :)) pe criza asta tu faci tuning şi alţii se chinuie să înscrie maşina :P
|
Quote:
|
hai ca dau bine jantele, dar le lasi culoarea asta? sau le faci albe?
|
Salut !
Te-am vazut luni pe langa Cora Militari. Interesanta masina :) Cand m-am uitat in oglinda retrovizoare nu mi-am dat seama din prima ce masina este :) si apoi am asteptat sa treci pe langa mine. Bafta si spor la urmatoarele modificari ! |
9 Attachment(s)
Am mai completat interiorul cu ceva, am imbracat nuca schimbatorului, a fost cam migalos dar a iesit pana l urma. Am schimbat si cotiera cu una mai....serioasa:D
|
Quote:
|
imi place, numai k trebuie sa o fac rosie:D
|
Quote:
|
Nici nu ma steptam la alta culoare. :)
|
4 Attachment(s)
the best for the best's....
POWERFLEX - 2 bucsi poliuritanice pt basculele inferioare spate, nu bat dar sunt intepenite suruburile pe ele si nu pot sa fac geometria k-lumea! EBC BRAKES - placute fata TEXACO(la recomandarea unui prieten importator de uleiuri) 5w30(la recomandarea unui prieten de pe forum:)) MANN filter - doar aer si polen + itp 15.06.2012 |
pai din talon reiese ca trebuia sa faci ITP-ul in 2011. Nu e valabil 2 ani ? De ce l-ai facut acum? Nu ca ar fi ceva rau. :) Asa de curiozitate.
|
nu, a fost valabil pana in 2009, trebuia facut anul trecut in decembrie.....da nu l-am facut atunci pt ca....nu am mai circulat cu masina:rolleyes2
|
mi-au luat cateva ore sa citesc tot topicul..dar a fost o mare placere..meriti tot respectul pentru munca depusa in cinstea unui break..mult succes in continuare mestere :P
off: unde in berceni locuiesti ? |
Quote:
Ai dat jos bara? |
Nu cred ca a fost nevoie sa urce pe ele :rolleyes2
|
Quote:
Pe huedin /miandra... Quote:
|
Atentie cu EBC ultimax la discuri, sunt dure in comparatie cu cele OEM! Ei spun ca fac si ca dreg, ca performante sunt super bune insa real cam uzeaza discurile (in special cele OEM sau de producator compatibile).
|
asa e cand mergi pe mana vanzatorului...:D oricum, nu vroiam ceva made in UE, vroiam germany sau uk. erau cele mai bune pe care le vindea, urmatoarele erau cele fara fier...amestec de kevlar cu carbon sau ceva de genu...daca nu trebuia sa iau bucsile sigur le luam pe alea...nu lasa praf, nu inegresc roata, nu scartzie, nu tocesc discul...doar calitati, des trebuie sa existe si ceva minusuri!
|
3 Attachment(s)
.....sa nu raman in urma:d
|
no acuma ii aerisesti bine plamanii is curios daca o sa se simta diferenta la cum o sa traga..ca acuma o sa aiba aer proaspat tot timpu :)
|
Chiar ma gandeam unde vei pune radiatorul:-)
|
Quote:
Frumos! Norocul tau cu asa motor, nu are nimic de la putina apa ... doar se murdareste.... |
The fuck dud???? U ruined it!!! THE FUCKK???
P.S. Aveai probleme serioase de ai recurs la astfel de metode barbare? (sau e un photoshop si's eu prea obosit sa'mi dau seama...) |
Te-ai cam stricat.....sincer:( , nu îmi place de nici o culoare frate gura aia acolo,ce încerci să imiţi Subaru?:lol::lol::lol: :( păcat....
|
Quote:
|
ce radiator fatilor? ala-i intercooler-ul :rolleyes2 parerea mea este ca degeaba racesti intercooler-ul daca o lasi sa "respire" tot de sub capota :(
|
Arata aiurea pt cei care nu au imaginatie sa o vada terminata, sau poate am eu prea multa imaginatie si sunt entuziast...dar pana acum ce idei am pus in practica, zic eu ca a iesit treaba buna!
A fost si o solutie de criza...se simtea lipsa de putere cauzata de lipsa racirii intercoolerului si decizia a fost influentata si de luftul de la capota, capota pe care am reusit sa o aduc la linie! acum...sa vedem finalul! Deocamdata se simte un plus de putere si un minus la consum:D, a primit si 2 gume 205/40/17 si o bieleta de directie. |
asta e important ca tu sa ai in minte proiectu. E normal acuma cand e in lucru sa para urat dar finalizat cine stie. Nici mie nu imi place cum da, dar astept finalu si atunci dam verdictu:evil::evil:.bafta!
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:07. |
- Copyright 2026 4Tuning