![]() |
Re: Vand placute si discuri marca FERODO
up...
|
up...
|
Pentru o nubira 1 discuri fata + spate si in acelasi timp si placute cat ma ajung
motor de 2.0 16v |
Salut ,
Discuri frana fata JapanParts - 122 ron / buc Placute frana fata fara senzor Ferodo - 144 ron ..........................cu senzor Ferodo - 150 ron Placute frana spate Ferodo - 112 ron Discuri spate FEBI - 113 ron / buc |
up...
|
up...
|
pt dacia nova dicuri si placute .. preturi ..?
|
Salut ,
Nu am sorry |
up...
|
up...
|
Salut, pentru un Fiat Bravo modelul nou din 2007, motor de 1.4 T-jet 120cp, ce placute ferodo ai? Multuesc anticipat.
|
Nubira I
Model 2000 16v ma intereseaza discurile pe fata + spate si placutele de frana atat fata cat si spate Cat ma ajung ! Multumesc !! si ma intereseaza si o poza sa vad cum arata !! |
up.....
|
Salutare,
Pentru un Golf3,an fabr. 1995,motor 1.8,90CP, poti sa-mi dai un pret te rog pentru un set de placute punte fata. Multumesc |
Salut ,
sa imi spui si luna fabricatiei ca difera .Este pana in luna a 8-a sau dupa luna a8-a 1995 |
An exact de fabricatie 07/1995. Multumesc,
|
Salut ,
Placute fata Ferodo - 102 ron |
salut,pentru un e36 2.0 vanos coupe fabricatie luna 11 92 un pret pentru placute fata si pentru placute spate...stima
|
Salut ,
Ferodo quiet Term fata - 200 ron Ferodo FSL fata - 146 ron Spate nu am ferodo decat Ferodo Racing FDS - 449 ron Dar mai am asa: TRW - 134 ron Preturile includ TVA si sunt pe set. |
buna..pt un mondeo mk3 placute de frana spate...spune-mi un pret si termenu de livrare prin mesaj privat...merci
|
pt un golf 3 1.9tdi 4prezoane '95 ? m-ar interesa un pret iar in caz ca oferta e atractiva se cumpara fara discutii.
|
Salut ,
@ ford mk3 ai pm @shax - am prezoane pt jante tabla 5 lei / buc daca pt jante aluminiu sa imi spui. |
scuze am pus o intrebare total aiurea .... :)
as avea nevoie de placute frana si discuri (fata) spate am tambur... |
Salut ,
Placute fata Ferodo Premier - 205 ron Placute fata Ferodo SL - 165 ron Placute fata LPR - 85 ron Discuri fata Ferodo - 180 ron / set(ambele discuri) - dimensiuni 256x20 Discuri fata LPR - 110 ron / set - 256x20 Discurile sunt ventilate. |
Quote:
|
ceva pt solenza 1.4 ?
|
Salut ,
@nubira - sorry nu stiu de ce naiba nu am citit maine iti raspund. @solenza maine iti dau si tie raspuns. Si inca odata scuze pentru nubira. |
sal. pentru nubira am urmatoarele :
placute frana fata : ferodo 170 ; ETF 114 ; Unix 78. placute frana spate : ETF 98 ; Jakoparts 211. discuri frana fata : Jakoparts 150 ; Car 184 ; Brembo 260 . discuri frana spate : Jakoparts 144; pentru solenza placute frana fata : ferodo 155 . Daca preturile vi se par accesibile si doriti sa comandati atunci voi incerca sa pun iar cateva poze (momentan vad ca nu merge) |
Pentru un fiat punto II din 2000, motor 1.2 8v, niste discuri si niste placute fata ce ai?
|
Quote:
ma intereseaza si pozele daca le poti pune !! |
5 Attachment(s)
Salut ,
@ punto: Discuri fata Ferodo Racing semiperforate si striate dar nu ventilate - 520 / set Discuri fata Ferodo Premiere - 115 ron / set Placute fata Ferodo Racing (pentru discurile racing) - 309 / set Placute fata Ferodo premiere - 120 ron / set Poze pentru nubira: Preturile la discuri pt nubira sunt pe bucata , placutele pe set. Discurile sunt normale nu sunt perforate. |
discuri pt golf 3 , 4 prezoane?
|
discuri fata ventilate, perforate si/sau striate pt Golf 4 + placute sport?
|
Salut ,
@popica 17 - 180 ron / set ambele discuri fata ferodo @nt33exe - sa imi spui anul de fabr si ce motor ai te rog |
up...
|
up...
|
up...
|
Quote:
Pt Peugeot 107 , an 2006 , 1.0i putere 50 kw, discuri+placute |