![]() |
Re: Prezentare Membri Noi
10 Attachment(s)
Va salut cu respect pe toti. Am reusit intr-un final sa imi fac cont pe 4t. Cateva poze cu masina mea, deocamdata stock, la capitolul muzica am lucrat putin, antifonat portbagajul si partea din spate, stalpi si portiere . :D
|
bine ai venit! :)
am si eu o intrebare, in poze inteleg ca este masinuta ta dar, ca persoana esti acea persoana din poze sau e prietena/sotia ? p.s. sper sa nu fie cu suparare intrebarea |
Salutiri lui Domnu Popa 8)
|
Bine ai venit ! :D
|
8 Attachment(s)
Nu sunt eu, greseala mea, nam pus poze si cu mine, e doar o prietena care a acceptat sa pozeze cu masina mea. Deoarece momentan ii cam stock, mam gandit ca daca nu se uit alumea la masina , macar la fata :lol::lol::lol: :D pun si cateva poze cu mine.
|
sper sa nu te superi pe mine RIH ca tiam luat placerea de ati posta masina aici
detalii despre papusa ta ai sa le dai tu ca stii mai multe despre ea https://www.youtube.com/watch?v=LPLWvcpomkQ am primit si critici amare si aprecieri dulci ... am sa tin cont de ele pe viitor si totusi ginditiva, ca a fost facuta cap coada hande made |
Quote:
|
da :lol::lol::lol::lol: nu, glumesc, eram pe un circuit in Danemarca 8)
|
10 Attachment(s)
cateva poze cu masinile mele
318is 140cp,cu multe dotari audi S8 400cp pe care abia am vandut-o scooter kimco agility 50 cmc 2009 dacia logan de la care nu am inca poze si ar mai fi un 330xd dar deoarece nu il am aici nu are rost sa pun poze pt ca nu vi-l pot arata |
M-ai prins cristi :-P . Pusesem si eu cateva poze cu S8-u pe forum aici :D . Bine ai venit
|
Quote:
apropo iti place ce am adus??? sau e de neam prost???am primit o multime de critici dar sa stii ca tot ce e pe bmw ul asta e de calitate si destul de scump nu sunt chestii de bazar cu toate ce pe alte site-uri oamenii m-au cam balacarit ....stii tu tipic romaneste sa vb fara sa stim despre ce vb :) |
BMW-ul arata bine , pacat ca are farurile daylight , in rest arata fain . Sa ne intalnim odata sa vad bmw-u live :-P . E un saltutz mic de la 400 cp de la minunatia aia de S8 :love: la bmw-u de 140 :-P
|
va salut pe toti ! ma numesc George, am 18 ani si ceva :D, invat la economic 3 in alexandru,..daca ma observati prin trafic sa stiti ca detin un golf IV (92 GRG) negru ( mici modificari gen folie,toba sport.....) insa va iesi in evidenta stickerul cu 4t :D....bafta la toti si sper sa ne vedem prin trafic..si la intalnirile 4t care se vor face...revin cu poze !
|
Quote:
app JASU....frumoasa colega mea (de sc)! :)))) bafta si tie si multi km fara incidente! |
;)) multe drumuri fara cuie .Respect!!
|
4 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
Salut ! Ma uit de mult timp pe aici pe 4tuning da am luat carnetu de vreo 3 sapt si am zis sa imi fac si eu un cont.
Am un Audi A4 B7 2.0 TDI 141 cp momentan nu are modificari ca nah am 18 ani si cu banii mai greu fiind elev. Daca urmeaza intalniri ceva poate particip si eu. Salutare tuturor! |
frumoasa si puternica masina ai Tudor, ai grija ca permisul este proaspat, sa nu te aventurezi :D
|
Tudor , frumoasa masinutza , s-o porti cu placere :-P
|
Bun Venit Noilor Membrii!
|
4 Attachment(s)
Salut! Cezar, 20 de ani, m-am hotarat sa ma prezint si eu. Conduc un opel tigra. Bafta si drumuri bune.
|
Salut cezare te asteptam pe la evenimentele si intalnirile noastre!
|
Quote:
|
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
salut...ti-am vazut masina vineri seara la ERA ...aveai pozitiile aprinse da nu erai pe langa ea :D:D...frumoasa masina ai grija de ea :D |
Quote:
|
Quote:
|
Da da grg_92 am fost olek pe acolo:)) dar cand am vazut ce scoruri aveau aia acolo mam linistit :)) poate ne vedem duminica la ERA
|
Ca tot vine vorba...am vazut si eu ambele masini :-P
|
2 Attachment(s)
Salut! Sunt Andrei,am 19 ani si conduc de cateva zile un Corsa B,fab.96.E prima mea masina si sper sa nu ma dezamageasca:D
Modificari de adus nu prea se vad la orizont,ca bugetu e studentesc...adica subtire:lol: |
Bun venit Jamis.. si poate ne vedem Duminica la ERA :)
|
Quote:
welcome |
Quote:
|
SRG-ul si tigra. Pe tine inca nu :d
Astept |
Quote:
@Jemis90 bun venit si te asteptam duminica la ERA. |
3 Attachment(s)
sal ...sunt dodo/20 ani din Iasi.Am un golf 3 din '93,motor 1.8 pe benzina
|
Quote:
salut si bun venit printre noi !! te asteptam duminica la ERA :D:D |
3 Attachment(s)
Salutare la toti userii 4tuning din Iasi, sunt nou pe sectiunea Iasi, am si eu de ceva timp un Polo. Urmeaza sa il inmatriculez si apoi sa ma apuc mai bine de el.
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:15. |
- Copyright 2026 4Tuning