![]() |
Re:
Quote:
bai ai innebunit? moare catzelul ala, se imbolnaveste de nervi... nu-i gluma, e pe bune |
am uitat 2 chestii :
1: am terasa, destul de mare .. unde poate sa se rastogoleasca... sau .. whatever dogs do .. 2: am un frate :lol: el e plimbatoru` .. not me |
eu stau la bloc si vecina de la et1, o baba care se plimba pana la piata decat are o potaie corcita intre lup si rasa tomberoneza... e mic nu e f mare.... VREA sa va spun ca acest caine nu l-am vazut in viata mea langa bloc... saracul cred ca a murit acum ca nu se mai aude latrand! dar 7 ani va asigur ca a stat doar in casa si in balcon atat ! va jur! baba avea in balcoin si gaini si iepuri pana au facut vecinii sesizare si au disparut!
daca nu credeti poate confirma obraznick :) |
trebuie dusa la azil baba aia...
iti dai seama k saracul caine a ajuns distrofic? si cu nervii? c idioata... aaa, si pt santosica: asa e ok, n-ai prezentat problema corect :lol: asa si la mine il plimba mama, dar knd ies eu cu el e in stare sa se arunce de la balcon doar sa iasa mai repede afara, sare prin casa, musca lesa si zgarda, e bahaos :lol: |
1 Attachment(s)
dar ce-i faci frate???
inebunesti cainele sa moara fapta hai sa pun si io poze cu......catelusa mea care..nu mai e..... :? a murit |
nush cum... cea mai vesela parte a forumului a ajuns cea mai trista...
|
:( sry 4 you :( sincer ..
cei mai scumpi sunt atunci cand sunt mici .. |
a murit la 1 an jumate.....brusc frate...
n-a mai mancat..... |
1 Attachment(s)
de cateva zile..l-am adoptat,inca nush ce nume sa-i pun.e destul de destept si scumpic :P ah,si are un ochisor caprui si unu albastru :D
|
1 Attachment(s)
:) tari ochii
bag si eu poze proaspete cu my bitch |
ce nas are .... :lol: :lol: :lol: :lol: chiar de bitch :lol:
|
Re:
Quote:
sau Gugu ... numele .. si prenumele Shtiuc :lol: :lol: |
Re:
Quote:
|
cel mai tare nume pt caini....\"rex\" :))))))))))))))))))))))))))))))))))
spune-i...thibeaux-se pronunta \"tibo\" |
Eu am un cocker spaniel negru si fioros....este un adevarat pradator feroce....e mai friendly chiar si decat EvLSantOS :lol: voi baga si o poza miane cred
|
Re:
Quote:
tare asta .. |
pai dupa cum zice si nick-ul un catel :D....nu,glumeam am o pisica
|
Re:
Quote:
zi-i caine eu asa-l strig p al meu, desi il cheama riff :lol: |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
oricum , du-l in alta parte... e clar .. ur blessed ... :lol: |
Re:
Quote:
minirally, mai bine te-ai rezuma la o pisică... |
Re:
Quote:
ur blessed .. era .. sarcastic spus .. s-a prins ea .. ;) crede-ma .. sarcastic - ironic :) etc .. anyway , pisica are .. era sa spun o prostie .. :lol: |
Hopa mă, că-s mai încet la ora asta matinală :lol:
|
1 Attachment(s)
matinala ? my fuckin` god ... eu ma culc la 2 noapte ma scol la 8 ... si tu la 14;00 o dai in matinal ?
hmmmmm ... anyway ... in timp ce scriam aici ... cineva m-a batut pe umar , fiind singur acasa , m-am speriat, era .. patrupedu ... mi-a zis ca vrea sa-i fac niste poze.. si ... i-am facut .. p.s: speeder , ne-ai prezentat your bitch , i proudly present u .... Da` PimP, her pimp :lol: :lol: |
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
You sick mother fucker!!! :lol: |
Oh yes well , he`s the sick ass motha`fucka !! not me !! :lol: :lol: :lol:
eu doar am facut pozele :o :lol: nu puteam sa-i spun NU ... :lol: |
si eu am tot un cocker spaniel :lol: alb cu pete maro.....un nebun...am intreb cu cine o semana :roll:
la mine in casa nu se pronuntza cuvantul AFARA decat in soapta departe de caine :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: in poza asa ziceai k e drogat saracu....pare asa linistit.... :lol: |
:lol: La mine in casa e la fel daca aude cuvantul AFARA incepe si sare k bezmeticu pe noi sa-l scoatem afara...aaa am uitat sa va zic k il cheama MARCO...si e negru tot...k mashina 8)
|
Re:
Quote:
|
Mă, dacă vezi că ai ghinion la câini, de ce te încăpăţânezi să ai în continuare ? :roll: Oricum ai grădină zoologică acasă :P
Şi mie mi-a murit un câine, lovit de maşină, iar cel ce l-a urmat trăieşte de 7 ani. PS: fresh pics with pussy...cat :lol: |
1 Attachment(s)
super caine gabitule :P
pufuletu meu :) asa il cheama :D |
Re:
Quote:
|
Tare! Îi împerechem (pe al meu cu al tău)? :lol:
|
Re:
Quote:
|
Cu pisica... :lol:
|
Golfu', cu tine vorbeam :P Deşi aş putea face preselecţie, că are şi minirally mâţă :lol: Asta dacă nu se oferă cineva de bunăvoie să-şi dea pisica pentru prepararea unei delicioase ciorbe pentru cuţu' meu.
PS: minirally, e băiat (dacă nu crezi, îi fac poză să-ţi demonstrez) :P |
Golfu', cu tine vorbeam :P Deşi aş putea face preselecţie, că are şi minirally mâţă :lol: Asta dacă nu se oferă cineva de bunăvoie să-şi dea pisica pentru prepararea unei delicioase ciorbe pentru cuţu' meu.
PS: minirally, e băiat (dacă nu crezi, îi fac poză să-ţi demonstrez) :P |
....
1 Attachment(s)
motanu` meu ... s`ar putea sa fie fostu` :lol: :lol: (deja am clientzi )...e de vanzare...
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:17. |
- Copyright 2026 4Tuning