Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Animale de companie (https://forum.4tuning.ro/653-animale-companie.html)
-   -   Ce animale de casa aveti? (https://forum.4tuning.ro/653-animale-companie/653-animale-casa-aveti.html)

aleks 24-02-06 10:03

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
iarna fiind , eu fiind un tip mai .. lejer ... mi-a fost lene sa scot cainele afara, prea multe de facut dup`aia ,sterge-l etc, si ... saracu .. in 3 luni de zile , a uitat cum arata lumea , si ieri ...
plictisit fiind , i-am zis ,\"hai afara, mergem?\"
s-a terminat .. deci s-a blocat s-a uitat la mine .. cand m-am ridicat sa ma duc sa iau lesa , s-a terminat, a devastat toata casa, a alergat a rupt se invartea se.. doamne ... parca-i zisesem c-a castigat un milion de euro , tre sa-l filmez odata, e foarte tare cum intelege , cand ii zic , hai afara ..

deci dak tu vorbesti serios, si nu l-ai scos 3 luni din casa... sa stii k esti mai caine decat el...
bai ai innebunit?
moare catzelul ala, se imbolnaveste de nervi...
nu-i gluma, e pe bune

EvLSant0S 24-02-06 13:22

am uitat 2 chestii :

1: am terasa, destul de mare .. unde poate sa se rastogoleasca... sau .. whatever dogs do ..

2: am un frate :lol:
el e plimbatoru` .. not me

Eugen_TL 24-02-06 13:31

eu stau la bloc si vecina de la et1, o baba care se plimba pana la piata decat are o potaie corcita intre lup si rasa tomberoneza... e mic nu e f mare.... VREA sa va spun ca acest caine nu l-am vazut in viata mea langa bloc... saracul cred ca a murit acum ca nu se mai aude latrand! dar 7 ani va asigur ca a stat doar in casa si in balcon atat ! va jur! baba avea in balcoin si gaini si iepuri pana au facut vecinii sesizare si au disparut!

daca nu credeti poate confirma obraznick :)

aleks 24-02-06 13:58

trebuie dusa la azil baba aia...
iti dai seama k saracul caine a ajuns distrofic?
si cu nervii?
c idioata...

aaa, si pt santosica: asa e ok, n-ai prezentat problema corect :lol:
asa si la mine il plimba mama, dar knd ies eu cu el e in stare sa se arunce de la balcon doar sa iasa mai repede afara, sare prin casa, musca lesa si zgarda, e bahaos :lol:

needBrain 24-02-06 15:22

1 Attachment(s)
dar ce-i faci frate???
inebunesti cainele sa moara fapta

hai sa pun si io poze cu......catelusa mea care..nu mai e..... :? a murit

aleks 24-02-06 17:59

nush cum... cea mai vesela parte a forumului a ajuns cea mai trista...

EvLSant0S 24-02-06 19:39

:( sry 4 you :( sincer ..
cei mai scumpi sunt atunci cand sunt mici ..

needBrain 25-02-06 01:20

a murit la 1 an jumate.....brusc frate...
n-a mai mancat.....

minirally 25-02-06 17:09

1 Attachment(s)
de cateva zile..l-am adoptat,inca nush ce nume sa-i pun.e destul de destept si scumpic :P ah,si are un ochisor caprui si unu albastru :D

SpeedeR 25-02-06 17:34

1 Attachment(s)
:) tari ochii
bag si eu poze proaspete cu my bitch

sil4tuning 25-02-06 18:05

ce nas are .... :lol: :lol: :lol: :lol: chiar de bitch :lol:

EvLSant0S 25-02-06 20:39

Re:

Quote:

Originally Posted by \"minirally\"
de cateva zile..l-am adoptat,inca nush ce nume sa-i pun.e destul de destept si scumpic :P ah,si are un ochisor caprui si unu albastru :D

in nici un caz bruno , once upon a time , am avut o catelusha , Jessie , a murit , dupa ceva timp , a mai aparut o catelusa , am zis sa-i zic Jessie , am regretat , MULT timp , de fiecare data cand o strigam ,imi aminteam , so .. iti recomand sa .. gasesti alt nume , try ....Spike .. or something . .
sau Gugu ... numele .. si prenumele Shtiuc :lol: :lol:

minirally 26-02-06 12:32

Re:

Quote:

Quote:

in nici un caz bruno , once upon a time , am avut o catelusha , Jessie , a murit , dupa ceva timp , a mai aparut o catelusa , am zis sa-i zic Jessie , am regretat , MULT timp , de fiecare data cand o strigam ,imi aminteam , so .. iti recomand sa .. gasesti alt nume , try ....Spike .. or something . .
sau Gugu ... numele .. si prenumele Shtiuc :lol: :lol:

nop,bruno in nici un caz,pe el nici un cutzu nu l-ar putea inlocui :cry: mneh,vad eu ce nume-i pun..pana atunci e cutzu :P

needBrain 27-02-06 17:54

cel mai tare nume pt caini....\"rex\" :))))))))))))))))))))))))))))))))))

spune-i...thibeaux-se pronunta \"tibo\"

SUN 28-02-06 16:42

Eu am un cocker spaniel negru si fioros....este un adevarat pradator feroce....e mai friendly chiar si decat EvLSantOS :lol: voi baga si o poza miane cred

EvLSant0S 28-02-06 23:21

Re:

Quote:

Originally Posted by \"SUN\"
Eu am un cocker spaniel negru si fioros....este un adevarat pradator feroce....e mai friendly chiar si decat EvLSantOS :lol: voi baga si o poza miane cred

ma compari cu un cocker spaniol ..
tare asta ..

MaTzA 01-03-06 16:06

pai dupa cum zice si nick-ul un catel :D....nu,glumeam am o pisica

aleks 01-03-06 21:19

Re:

Quote:

c dulce e, super catel...
zi-i caine
eu asa-l strig p al meu, desi il cheama riff :lol:

SUN 02-03-06 03:57

Re:

Quote:

Quote:

Originally Posted by \"SUN\"

ma compari cu un cocker spaniol ..
tare asta ..

EvLSantOS a fost o gluma frate...sper k nu te-ai suparat...

minirally 02-03-06 08:56

Re:

Quote:

Originally Posted by \"aleks\"
Quote:

zi-i caine

tare :D eu ii zic cutzu.. :P azi a dat o masina peste el.. :( se pare ca n-am noroc la caini.. :roll:

ERY 02-03-06 09:22

Re:

Quote:

Quote:

Quote:

zi-i caine

tare :D eu ii zic cutzu.. :P azi a dat o masina peste el.. :( se pare ca n-am noroc la caini.. :roll:

Ce super suna fraza asta.....eeee...azi a dat o masina peste cainele meu...cre'ca n-am noroc la caini..... :lol: :lol:

EvLSant0S 02-03-06 12:46

Re:

Quote:

Quote:

Quote:

zi-i caine

si ? a murit sau a supravietuit ?
oricum , du-l in alta parte... e clar .. ur blessed ... :lol:

Gabi 02-03-06 12:49

Re:

Quote:

.. ur blessed ... :lol:

Cred că vroiai să spui \"you're cursed\", ca blessed înseamnă contrariul :lol:

minirally, mai bine te-ai rezuma la o pisică...

EvLSant0S 02-03-06 12:56

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Gabi\"
Quote:

tu chiar ai senzatia ca-s ... :)

ur blessed .. era .. sarcastic spus ..
s-a prins ea .. ;) crede-ma ..
sarcastic - ironic :) etc ..
anyway , pisica are ..
era sa spun o prostie .. :lol:

Gabi 02-03-06 12:57

Hopa mă, că-s mai încet la ora asta matinală :lol:

EvLSant0S 02-03-06 13:21

1 Attachment(s)
matinala ? my fuckin` god ... eu ma culc la 2 noapte ma scol la 8 ... si tu la 14;00 o dai in matinal ?
hmmmmm ...

anyway ...
in timp ce scriam aici ... cineva m-a batut pe umar , fiind singur acasa , m-am speriat, era .. patrupedu ...
mi-a zis ca vrea sa-i fac niste poze..
si ... i-am facut ..
p.s: speeder , ne-ai prezentat your bitch , i proudly present u .... Da` PimP, her pimp :lol: :lol:

Gabi 02-03-06 13:25

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

You sick mother fucker!!! :lol:

EvLSant0S 02-03-06 13:28

Oh yes well , he`s the sick ass motha`fucka !! not me !! :lol: :lol: :lol:
eu doar am facut pozele :o :lol:
nu puteam sa-i spun NU ... :lol:

Skillzu 02-03-06 14:26

si eu am tot un cocker spaniel :lol: alb cu pete maro.....un nebun...am intreb cu cine o semana :roll:

la mine in casa nu se pronuntza cuvantul AFARA decat in soapta departe de caine :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

in poza asa ziceai k e drogat saracu....pare asa linistit.... :lol:

SUN 02-03-06 14:50

:lol: La mine in casa e la fel daca aude cuvantul AFARA incepe si sare k bezmeticu pe noi sa-l scoatem afara...aaa am uitat sa va zic k il cheama MARCO...si e negru tot...k mashina 8)

minirally 02-03-06 15:16

Re:

Quote:

Quote:

Quote:

tu chiar ai senzatia ca-s ... :)

ur blessed .. era .. sarcastic spus ..
s-a prins ea .. ;) crede-ma ..
sarcastic - ironic :) etc ..
anyway , pisica are ..
era sa spun o prostie .. :lol:

Gabi,pisica am..trebuia sa am 3..dar 2 mi-au fost luate/furate.. :( si mai e shoarecu ala prost..cat despre cutzu..astept veterinaru..are o hemoragie interna cica..coaste intrate in plamani..sau ceva genu..Santos..f tari pozele :P norocosilor.. :roll:

Gabi 02-03-06 15:23

Mă, dacă vezi că ai ghinion la câini, de ce te încăpăţânezi să ai în continuare ? :roll: Oricum ai grădină zoologică acasă :P

Şi mie mi-a murit un câine, lovit de maşină, iar cel ce l-a urmat trăieşte de 7 ani.

PS: fresh pics with pussy...cat :lol:

GolfuletzS 02-03-06 15:25

1 Attachment(s)
super caine gabitule :P

pufuletu meu :) asa il cheama :D

minirally 02-03-06 15:26

Re:

Quote:

Mă, dacă vezi că ai ghinion la câini, de ce te încăpăţânezi să ai în continuare ? :roll: Oricum ai grădină zoologică acasă :P

Şi mie mi-a murit un câine, lovit de maşină, iar cel ce l-a urmat trăieşte de 7 ani.

PS: fresh pics with pussy...cat :lol:

ce cap are :lol: e frumoasa foc oricum :wink: de ce ma incapatanez?pt ca ii simt lipsa enorm dog-ului..si e cam pustiu fara catzel..pisica doarme toata ziua ca o vaca,miauna doar cand ii e foame iar shoarecu..ala e de forma doar.. :?

Gabi 02-03-06 15:26

Tare! Îi împerechem (pe al meu cu al tău)? :lol:

GolfuletzS 02-03-06 15:27

Re:

Quote:

Tare! Îi împerechem (pe al meu cu al tău)? :lol:

cu cine vorbesti ? :oops: :roll:

SUN 02-03-06 16:12

Cu pisica... :lol:

Gabi 02-03-06 20:34

Golfu', cu tine vorbeam :P Deşi aş putea face preselecţie, că are şi minirally mâţă :lol: Asta dacă nu se oferă cineva de bunăvoie să-şi dea pisica pentru prepararea unei delicioase ciorbe pentru cuţu' meu.

PS: minirally, e băiat (dacă nu crezi, îi fac poză să-ţi demonstrez) :P

Gabi 02-03-06 20:34

Golfu', cu tine vorbeam :P Deşi aş putea face preselecţie, că are şi minirally mâţă :lol: Asta dacă nu se oferă cineva de bunăvoie să-şi dea pisica pentru prepararea unei delicioase ciorbe pentru cuţu' meu.

PS: minirally, e băiat (dacă nu crezi, îi fac poză să-ţi demonstrez) :P

Andrei_NSL 02-03-06 21:24

....

1 Attachment(s)
motanu` meu ... s`ar putea sa fie fostu` :lol: :lol: (deja am clientzi )...e de vanzare...

All times are GMT +2. The time now is 01:17.

- Copyright 2026 4Tuning