![]() |
Re: Noul Bravo 150 de cai vs Octavia 1.8T
banuiesc ca e motorul 1.8 t de 150 d cai...care esti si pe g4 gti...dar nu e gti...e highline:)) apropo...jacku...highline se refera numai la dotari nu si la motor.motorul este chiar de gti
|
SUnt diferente la cutie, la suspensii, la directie intre gti si highline. pe golf 4 gti aniversar exista 1.8 t de 180 cp, tdi gti are 150, si e ARL - ul ( codul de motor).
asta vroiam sa specific ca nu e gti, e g4 normal cu 1.8 t. El normal re 150 cai, am un filtru de aer panel bmc ( in carcasa) si soft facut la tcm turbo. Dyno nu am facut, si cei de la TCM ziceau ca ajunge cu softul ala la 190. Acum, nu stiu ce sa zic. POate intre timp s-au mai pierdut caluti, si de la o vreme incoace ( bat in lemn) paremi-se ca patineaza ambreiajul putin intre 3000 - 4000 de ture, unde e cuplul maxim. Repet, sper ca doar sa mi se para :) |
si eu sper sa ti se para......cel mai nasol lucru e sa stai cu simturile ascutite la maxim pentru ca "parca" se aude ceva, "parca" bate ceva....... e oribil. Omule, oricum esti peste mine, insa ne dam, vedem care e treaba.....:)
bafta! |
careva diseara???
|
asta seara?? io ies.... masina mea e asa si asa cam 60% gata poate ma risc si ies cu ea depinde daca ma agita cineva deci tzatzichi astept un pm de la tine daca e sa iesi...numa bine
|
bah, frate, tu niciodata nu ai masina 100% gata. mereu ai cate ceva de zis ...... chiar atat de rau iti este frica sa nu ti-o iei? sunt convins ca zici asa pentru eventualitatea in care ti-o furi, cum a fost atunci cu BMW-ul, iar daca tu castigi, poti sa zici" si nici nu e la putere maxima!" :D da-o-n .... de treaba! si daca ti-o iei ce ? :D
|
Quote:
Cand iti incerci puterile cu un Civic, 1.6l 125hp? |
salut, dupa ce imi schimb placutele de frana, ca le-am terminat! :D cu cea mai mare placere, insa am avut vreo 2 masini peste un C2 VTS tot de 125 de CP care are 1000 de kg. Oricum, merg cu placere! take care!
|
nu m-ai speriat delok :D
ultima oara am avut in spate o fiesta st cu ceva modificari... let me know when u are ready. see ya |
Quote:
Negru cu WSA la numar? |
Quote:
|
Dap .
|
de curiozitate intreb,stii cumva ce modificari are la ea?
|
Din cate stiu eu : soft, admisie si evacuare.
Oricum pana nu ii schimba axa cu scame nu are rost sa te dai cu el. Mai ales de pe loc cu 4motionul tau. Masina trage aproximativ la fel cu a mea si cu ibiza lui Kimi. |
pai deja m-am dat acum cu el acum vreo 2 saptamani :) de aia eram curios:)
|
Ai incercat sa te dai si tu cu un 4X4??
Sau ai o placere la astia cu 2 roti motrice?? :D |
stiu eu un G3 vr6 syncro
|
Acum pe la inceputul lui august,o sa vin in Buc si atunci ce zici tzatzichi poate ne vdm si noi ca tot ai zis, da eu nu prea am onorat invitatiile(ba am fost plecat ,ba masina nu era...masina:lol:).si cu bluey era vb odata sa incerc...asa ca poate ne vdm...GTV-ul e tot GTV dar nu mai e T- spark e un V6 Tb( am zis asta asa ca sa ma laud:lol::lol:).
|
Quote:
|
fara doar si poate :D
|
Quote:
|
Quote:
|
a zis cineva 4x4? :evil: i'm in! :) pm :P
|
Quote:
|
conteaza? am baut niste vin... :P si ce? loganurile nu sunt masini?
|
Quote:
|
pai cred ca vb serios :) d'aia m-am si bagat in seama :d
|
knock! knock!........ racerii? mai misca vreunul?In ultima vreme am vazut un nou fenomen pe strada.....cine nu trece pe rosu e prost!cine nu parcheaza IN STRADA e fraier..........incredibil la ce s-a ajuns.....
|
vreo oferta?astept provincia...stiu ca sunt restant :d
|
pana una alta hai cu mine:) un golf 3 amarat ce zici???
|
incerci cu ceva mai jos decat s3 dar asemanator?leon 1.8turbo 4x4
|
Quote:
PS @hardworker - sper ca vorbeai cu mine si nu cu VR6-ele PPS @ kiki - ma dau bah "disperatule" si cu tine...... imi vii cu un golf 3 amarat - VR6 adica - atat de amarat e! :)) |
e amarat frate 174 cai..plm:D din 93 au mai murit ia zi iesi azi mai stam la o maslina vb un suc? parca tre sa iti fac cinste cu un suc ce zici?? suna-ma 0761670307
|
reintru si eu in carti,de data asta cu o balena?
|
oooo ce mai faci coaneee?? mai traiesti?? hai sa facem azi o intalnire "old boys" ce zici vechea gasca?? hai ne vedem la 9 jumate in kiss pe dreapta ca pe stanga e patinuar o sa fiu acolo te astept si pe tine si pe rokerash:D
|
sa vedem cum ajungem
|
hai stiu ca poti te astept acolo
|
ca sa nu mai plangeti ca plecam de langa voi....mi-am luat tractiune spate :P
|
tati nu plangeam te asteptam cu golfu meu si tu cu pasatu chiar imi pare rau:(( ca nu il mai ai....dar vedem cum e tigaia care o ai acum
|
daca vrea Bravo (si mai e stock) pun la bataie Accordul
daca sunteti mai "seriosi" pun la bataie Civicul ;) dar pana atunci Sarbatori fericite! si ne auzim cand e putin mai frumos pe jos (astept pm sa ma chemati la joaca ;) ) @ B11EAU: ambele de mai sus te asteapta si pe tine :D |
| All times are GMT +2. The time now is 15:28. |
- Copyright 2026 4Tuning