![]() |
Re: CT-04-CPF - un Tico alb de Constanta
motor s-h cu totul pe el, in stare de functionare? nu prea cred...si ultima oara cand am vorbit de motor, mi-ai zis ca nu mai are pe stoc...
daca mai iei legatura cu nicu barbu, intreaba-l te rog de un motor...si de 2 fuzete si de 2 tamburi... merci mult! |
ce faci omule ..merge ..merge ? vad ca inaintezi incet ..da lent :D vb ta
o sa trec intr`o zi pe la tine ..doar sa te prind jos la masina ..sa te ajut ...sau sa dau cu presupusu :D hai ca te las ..ca maine am ex pt permis ..si vreau sa fiu odihnit ... ps: ce`ar fi sa`i zic politzaiului cand urc in masina "moshule , pregateshte`te ca decolam" ? :)))) |
oooooo, succes maine atunci! si asteptam o veste buna! important e sa treci de proba scrisa, ca astia de la pol. rutiera din ct schimba formularele la fiecare examen. doar n-o sa-mi zici ca ai emotii la condus :shock: :lol:
la masina ma gasesti cam in fiecare zi insorita (sau macar uscata) intre 2 si 6 dupa-amiaza, dar cel mai sigur in weekend. poti sa dai o fuga intr-o zi, te invatam sa lucrezi cu fibra si poate te apuci si tu de a ta...si vorba ta, mai dai un sfat, o parere...niciodata nu strica! |
ahh de ce nu stau eu in ctza... :(
|
veshti bune ..am luat ...sala cu 25 ...orashu ...pfoa ..cu ochii inchisi ...
la orash normal ca nu`mi faceam probleme ...ce naiba ... in vre`o 2 zile ..o sa il am in mana ...poate trec vineri/sambata pe acolo ... |
bravo nene , cand ma plimbi si pe mine cu masina ? :D eu deabia in vara dau ptr carnet ...deabia astept numai am rabdare !!!
|
bravo man, m-ai luat! eu am luat sala cu 24 :???:
sambata sigur ma gasesti la treaba incepand cu ora 1-2 |
:sad: schimbare de planuri. sambata nu sunt de gasit, azi am tractat masina in service si imi continui munca acolo, ca are omu' curte, garaj, CUREEEEENT! :lol:
|
ceea ce inseamna ca totul va merge mai repede ? :D bravos !!!
|
2 Attachment(s)
trebuie sa mearga mai repede, ca m-am saturat....atata munca, atata investitie si nu ma pot bucura de asta (totusi am investit ceva, desi nu se vede mai nimic....dar cand trag linie....si munca, nu mai zic, numai eu si john stim cat praf de chit era in jurul nostru :shock: :rolleyes2 )
ca de obicei, john hooked me up with some pics :D voiam sa vad daca se potrivesc barile intre ele, ca asta de pe spate da binisor pe masina, mai ales de departe :lol: |
super tari barile, va fi un tico super,defapt este! bafta!!! ;)
|
1 Attachment(s)
multzam! nu este cel mai tare si nici nu va deveni vreodata, dar va fi aproape frumos si un pic zgomotos :!:
|
eu ti`am zis si pe mess k eshti cu capu` ...
ashteptam sa iasa .. eu unu zic sa o lashi alba cu o perla ;) .. si cu o capota neagra k asa se poaarta eventual un plafon si un hayon sau o capota si un plafon negru ;) |
nebunule..ce ti-ai facut la tigolan :D
|
Marpha masina.....Bravo...dc vrei sa te apuci si de alte masini sa imi zici.:)
|
ohohooo cate pagini :) bv ma ! TOTUL e f interesant..am citit tot..abia astept sa termini( nu te grabi insa sa nu strici la final ceva...e timp :) )
|
inca odata:
1)alternatorul de tico FACE (sau mai bine zis facea) fata fara probleme instalatiei din masina mea care avea sigurante de 150a (adunate) 2) daca legi toate statiile la masa cu cabluri 4 awg, toate in acelasi punct, nu o sa ai probleme, presupunand ca in fata inlocuiesti cablurile de legare la masa cu 4 awg si cablurile de la alternator deasemenea cu 4 awg 3)cumparati dracu odata baterii deepcycle, e sub 5 milioane la wizards o baterie STINGER SPV35 si credeti-ma ca face toti banii si elimina nevoia unui condensator 4) cu un alternator mai mare sugrumi si mai mult saracul motor (asta in legatura cu postul tau de la topicul lui tico rs) |
asa e cum zice si peste, dar lasa putin muzica la o parte.....fa masina aia sa mearga....te rugam....:lol:
|
Quote:
|
@peste, nu stiu cum facea fata la tine la 150 de amperi, dar mie mi-a golit de curent, in foarte putin timp, 2 baterii originale daewoo (pe rand), noi-noute, numai cu un singur amplificator gto 301.1, fara sa ascult vreodata cu motorul oprit...am cabluri 4awg si nu inteleg cum s-a intamplat, m-am gandit ca e de la cureaua alternatorului, dar am verificat si NU e de-acolo...si nici de la alternator
|
Tico
Salut baieti...am si eu un Tico asa mai tunat un pic...ca dara si eu tunez ca ori ce om...si as vrea sa mai modific ceva si in exterior ca pana acuma nu-iam facut schimbari prea radicale...si as vrea sa-i fac ceva...imi dati ceva idei???cum si ce sa fac? uitati o poza si niste filme cam cum arata si ce poate un TICO!!!! http://localhost.nl/~laccc/Tico/! Uitati-va si ziceti pareri! :D :D :-)
Edit by ReLLaXX: Fiindca esti nou aici las post-ul cateva zile si iti recomand sa deschizi un subiect separat pentru masina ta. Aici se discuta despre Tico-ul din Constanta si pe subiectul pe care o sa-l deschizi tu se va discuta despre Tico-ul tau. Daca vrei informatii despre tuningul pe un Tico ia-ti o zi libera si citeste tot ce gasesti pe forum pe tema asta. Bafta! |
mda ...tare ,....da trebuia sa iti faci topic separat ...ca aici e prezentata alta masina
|
ok, faceti cum vreti, ru v-am spus cum am facut eu si cum trebuie facut.
|
6 Attachment(s)
ok peste, am recitit postul tau de vreo 2 ori si acum am inteles....trebuie inlocuite toate cablurile, nu numai traseul amplificatoarelor...si o sa-mi iau si deep cycle, dar cand fac rost de bani :sad:
-deocamdata masina e la mecanic, unde imi mai fac si eu de lucru :-P -john hooked me up with the pictures, like usually :lol: : |
2 Attachment(s)
Ticooooooo Powaaaaah'
|
frumos tico
la 4tuning day a fost unu alb marfa.....cu muzica care facea cat toata masina tineo tot asa bafta |
ce suparat arata micutzu fara spoileru fatza :D
apropo...meshteru asta e de prin km5 ? |
No way Jose...faaaaar away nu e in 5
|
am vazut peisaju ala "rustic" ..si am zis ca e pe acolo ...de fiecare data cand trec pe strazile alea....daca e cald ..toti repara la masinile lor :D
|
peste: unele modele de tico cu AC aveau din fabrica alternator de 65 a, poate asa era si al tau, si tu aveai deep-cycle...
|
deci pt informatia ta generala unele ticouri aveau alternator de 35a si altele de 50a, al meu avea 50a
|
asa e ! eu am de 35 !!!
|
hai patroane nu i`ai mai facut nimik bestiei ?
|
cum merge cu tinighigeria? hai alex mai ai mult? te lasi asteptat:P:rolleyes2 :rolleyes2 ;)
|
motorul e gata, m-am si plimbat o tura mica :D dar s-a mai ivit o defectiune, din cauza careia pierdeam antigel...luni se muta in tinichigerie, unde va suferi si o mica modificare la aripi (din tabla)
|
:lol: ...si mai am niste noutati de impartasit: mi-am mai luat 2 boxe pentru usile din fatza, pioneer accelerate ts-a6910, ovale, 80 w rms, acelasi model cu cele pe care le aveam inainte (alea cu grilele vopsite cu crom)
-odata cu tinichigeria totala vor zbura 3 manere de pe usi, si anume dreapta fata-spate si stanga spate (la sofer inca nu, ca n-am sistem de deschidere cu telecomanda - inca); de asemenea si incuietorile dreapta fatza si portbagaj vor disparea, si bineinteles emblemele "daewoo" & "tico". -in paralel cu construirea noului sistem audio, care va fi galagios (sper), ma mai apuc de 2 chestii care trebuie sa iasa frumos de tot...unul dintre lucrurile astea este greu de omologat, dar frumos...urati-mi succes! daca reusesc, va fi foarte estetic si practic! si va merge numai bine cu capota si bara! (nu dati cu presupusul ca nu "suflu" nimic inca :lol: ) |
PS: psycho, ai avut dreptate: alb perlat va fi!;) (cel putin deocamdata...asta ma scuteste de schimbarea talonului - ceea ce inseamna RAR :shock: - si nici nu va fi prea tzipator in trafic...)
|
Quote:
|
peste, tu suferi din nastere, sau ai dobandit asta pe parcurs?
au fost nishte tico-uri cu alternator de 65 de a, chiar daca nu si la noi, asta nu exclude pe cele de 35. on-topic: manerele ori pe ambele parti ori pe niciuna, arata aiurea, asimetric... |
voi renunta si la manerul de la sofer, dar nu pot acum, trebuie intai sa fac rost de sistemul de deschidere a usii din telecomanda (deschidere, nu deblocare)
:lol: :lol: :lol: chiar credeti ca va putea cineva sa vada toate 4 usile (inchise) in acelasi timp??? si in plus manerul de la sofer va fi alb pana il scot. cu ce ar fi mai frumos manerul de pe usa dreapta decat lipsa lui? :rolleyes2 e vorba in acelasi timp si de o siguranta sporita (daca se poate vorbi de asa ceva in romania/constanta/cartierul meu...) |
| All times are GMT +2. The time now is 21:51. |
- Copyright 2026 4Tuning