![]() |
Re: Toyota Celica VS .... ?
Da ma merge..cati cai are?
Dany nu ma ajuta farurile ma,in schimb daca nu ma opresc deschid usa si pun frana de picior:lol: Te prind io cu 316-ele tau:lol::lol::lol: |
pey da si mie ID tau Pe private ca e un vecin de aici din cartier....asa ca merge oricand sunt curios ca io m-am dat cu el cand era a mea....la stadiul stock si nu prea tragea in mintile ei
|
Quote:
maine ii fac iar skimbu de ulei,poate si vreo 2 gume:???: |
GTC e numa de design...... nu inteleg cum dreq a facut ala cu Opelul de 115 de a luat-o.Trebuia sa fiti cel putin egali, pe acolo......:D Bravo!
|
Quote:
|
Am un Citroen C4 motor 2.0 136cp diesel,vrea sa se dea cu mine(cu miza),stock,ce parere aveti?Iau "miza" sau o pierd?:???:
Masina e stock,4 usi..a mea e cum o stiti:???:.sunt curios cate kg are masina daca stie cineva |
Stii tu sigur ca e stock? Cu mine nu ai vrut cu miza....si am si putere mai putina decat c4....ca sa nu mai vb de cuplu :(
|
Quote:
In fine... |
Bah frate parca va dati pe grade aici ....e stok nu e stok...parca liniutele erau de placere ...
|
Quote:
|
pai tocmai aia e mai ...poti fii tu surpriza ...asa te dai numai cu masini pe care esti aproape sigur ca le faci...
|
Si ca sa iti dau un raspuns la intrebare ..cred ca este vb de motorul de citroen de 138 de cai ..2.0 hdi 16 v...ajunge de la 0 la 100 km/h in 9,7 secunde pe hartie ..real nu stiu.Tu iti cunosti masina si stii ce poate...
|
Quote:
|
Miza e prea mare cumva?
|
bai kidule da acu sincer ai avut vrodata vro prbl cu vro masina d pana in 110 cp cu celica ta? adik nush da cu leonu miai dato io zic ca grav si cand aveam alfa abia team facut odata la o distanta d maxim o masina......(desi erau 15 cai in plus).....cre ca a venit timpu sa vdm surprizele p care ni leai promis:D
bafta |
Am facut o mika incercare cu Citroenul astazi,n-are nici o treaba pe 400m8),pe lung ma face clar,dar in scurt nu prea are sanse,a recunoscut si el..asa k mai bine o dadeam pe miza:lol:
Anyways,"balana" inca trage,si chiar bine..chiar daca aseara mi-a accidentat-o un neatent si speriat de sofer ... :sad:,Luni intra la refacere:???: |
Vinerea trecuta a fost frumos,cel putin din punctu meu de vedere:twisted:
Yo VS pisi 1.8IS 140cp Juma de masina:oops: Yo vs e46 2.0 150cp + La fel:oops: Yo vs 525 24v 192cp o masina si`un pic:lol: P.S.: Victorii pt ei;) P.S.2: Next Buzau = Sper o SURPRIZA pana atunci:twisted: |
Sa trec si printre ultimele victime de aseara...
Calibra 4x4 115cp Alfa 120cp "cot-la-cot" cu g60 care nu era in "mintile" lui:???: 318i 116cp si cam atat pt o noapte "fierbinte" rau:???: |
ala cu alfa tre sa fi fost foarte prost....
|
Quote:
|
ce rapida e masina ta.
sunt sceptic la faza cu bmw-ul de 150 :) |
Quote:
|
DA TOYOTA MEA E MAI TARE PE 400M 8)
|
Quote:
|
vreau si io sa trag cu tine
pe sfarsitul saptamanii am o fiesta st daca tot ai zis ca ai dat bmw de 150 de cai si a mea are la fel sunt tare curios salut |
Ma bag si eu,134 HP
|
ma bag si eu . 115 cp
|
1.tauru te rog nu mai provoca aici..esti dat demult
2.baiatu cu ST,mai citeste odata ca nu am zis ca am dat bmw de 150cp :lol::lol::lol: 3. kenzo lasa-ne lasa-ne:lol: 4.nu mai postati doar de dragul de a posta daca nu citit cum trebuie totul 5. cred ca am zis ca nu mai ies din cartier pana dupa buzau |
Cu un BMX tractiune spate merge?glumeam.bafta
|
Kidule te astept la Buzau .. poate cadem si noi in aceasi grupa .. am 116 cai amarati :rolleyes2
|
Quote:
ne vdm acolo rebel |
sper sa ajung si eu la buzau
poate de data asta no' sa mai existe suspiciuni |
Quote:
|
nu cred ca sunt dat ca inca nici nu am iesit din rodaj :D
dar astept sa iti faci masina sa te dai cu masini de 180 de cai cum ai zis mai devreme acu vreo 2 luni :D:D:D :)):)):)) (ca nu are rost pana atunci ) trebuia sa comentez ceva ca deh, nu suport cand miroase in aer :D |
Quote:
salut si pa atat avem noi de discutat;) PA ! |
cum si tie iti place sa te bagi in seama pe la altii....si mie imi place sa ma bag in seama la tine.... :):):)::)
|
Ce e mah tie frica de un R5, tocmai tu care faci Audi si alte masini.
|
Quote:
|
Vezi ca la buzau esti cu mine in grupa;)
Vb serios!!! |
Sal scuze de off topic, da poate sa-mi zici si mie cineva cand sunt legalele la buzau, sau sa-mi dati un link ceva
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:45. |
- Copyright 2026 4Tuning