![]() |
Re: BRC - Bistrita Racing Club
Quote:
|
Quote:
|
Tu crezi ca eu am bani de distractii,cand saptamana asta trebe sa trimit masina la Bucuresti.
As vrea eu!!!!!!!! Pai azi am vorbit cu Sorin si noi mergem,probabil numai duminica, inca nu am stabilit detaliile,dar ori cum mai pove. |
Quote:
|
am mai cooptat inca vreo 2-3 prieteni care sa vina cu noi in speranta sa nu fim numai 2 masini pe dumul in colo
|
Super,inseamna ca vom fii catva.
|
2 Attachment(s)
Vineri 25 iunie am dus masina la Tarnafes sa monteze motorul un SR20DET.revin cu noutati.[ATTACH]Attachment 1538523[/ATTACH]
|
Fain ca mergem mai mult sa vedem saptamana viitoare cum ne inpartim eu sigur merg.
E obligatoriu sa mergem in coloana. P.S. Tony Dumnezeu sai dea un motor sanatos si potent la S13 |
Duminica,la 8 dimineata placare la Satu Mare.
Cei care vin ne vedem la OMV(fostul PETROM V) de pe visoarei de langa pasarela. |
na aici nici o miscare????
|
TIC-TAC
TIC-TAC TIC-TAC TIC-TAC ?????????????????????????????????????????????????? ? ?????????????????????????????????????????????????? ? |
Quote:
Da chear in topicul acesta de club cam nimica..... Stie bine lumea se lucra la masini, se viziteaza evenimente ca spectatori/participant, se iau concedii, se suspenda permise, sa lucrat la refacerea logoului BRC si cam atata. Eu zic ca nu ne lasam si vom face ceva cumva cu cineva :lol:... si nu se va misca treaba pana nu termina lumea masiniile... |
TIC-TAC
TIC-TAC TIC-TAC |
TIC-TAC
TIC-TAC TIC-TAC ????????????????????? |
Vorba lu Tony
TIC-TAC TIC-TAC TIC-TAC ???????????????? |
DA DA
TIC-TAC TIC-TAC TIC-TAC ???????????????????????????? ???????????????????????????? |
TIC TIC TIC
TIC TIC TIC |
bing bang
bing bang (tony stie ce zic) |
Tony nu stie bing bang
Tonii stie ca imediat se gata tic tic tic si dupa aia vina tac tac tac |
Se gata si TAC_TAC_TAC
si apoi intram in legalitate asa ca deocamdata mai tac tac un pic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Sa gatat si ultimul TAC
|
Quote:
|
Da asa este BRC este istorie,am inceput demersurile pt un nou inceput.
Cred ca sant cel mai fericit ca s-a gatat perioada "povesti"-lor,s-a creat un nucleu puternic care este hotarat sa faca treaba. Cum unii stiu cele mai importante proecte sant in derulare,se lucreaza intens la masini,in viitorul apropiat se va mai naste inca un proiect,pe care il asteptam cu mare interes(da Gonzy!!!!!!!!) Detalii mai concrete pe parcurs. SR powerx2!!!!!!!!!!!!!! |
THE END
|
:twisted:
i'm here. |
All times are GMT +2. The time now is 16:58. |
- Copyright 2025 4Tuning