![]() |
Re: Dacia RFG
Quote:
George ai pm |
5 Attachment(s)
Ce s-a dus azi RFG-ul cu 120 la ora viteza masurata cu GPS-ul...ohoohooo
|
lasa ca e bn esti pregatit pt o liniutza amicala rfg-ule? eu cu amea cu gume de 205 tu cu a ta!
|
Ms pentru poze Sorin....Păcat ca trebuia sa intram in oras ca se mai ducea saraca la cat de batrana este....
FXF nu rezolv nimic sau nu demontrez nimic daca fac o liniuta cu tine deci nu....Dupa schimbarea motorului poate,in plus tu esti la Buzau eu la Braila si sincer nu are rost sa consumi benzina pana aici pentru o intrecere... p.s pe fata am 165 |
Ce fain arata cu pleoapele...
|
Quote:
|
suparata tare rfg-ul ,f frumos cu ploapele;chiar ii sta bine de tot asa,,,bafta
|
Quote:
|
37 de mesaje , numai off topic ! Care mai posteaza aiurea il premiez cu o vacanta de 7 zile !
|
4 Attachment(s)
Mai bag si eu niste pozici.....Cam murdara ea dai ii fac maine daca am timp o baita
|
frumusica masina ,da' aveti voi ceva cu luneta plina de stickere
|
Eu zic ca ar da mai bine fara autocolantele alea mari pe luneta si alea de pe geamurile lateral spate...
|
alex 55:intradevar avem noi ceva cu stickerle alea macar eu unu am sigur deoarece mie chiar imi plac stickere gen CASTROL,ELF,MOBIL 1,VALVOLINE(aceste stickere ii da un aspect rally in opinia mea)....Precizez ca cele gen BBS,PILOT si mai stiu eu ce nu imi plac
adi:ce i-am zis si lui alex....adica chiar imi plac genul asta de stickere Nu prea este ea frumoasa deoarece ii trebuie o vopsea neaparat si schimbat fusta fata(cea de tabla ma refer) |
ce i-ai facut unde avea rugina ? si eu mai am pe a mea
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
Dupa o zi de fâtâială prin oras am zis sa trag un pic pe la dunare si sa fac si cateva poze....
|
Arata foarte foarte bine,o vopsea insa i-ar prinde bine ;)
|
Stiu ca i-ar trebuii o vopsea dar toate in timp......
Numai bine si tie Paul |
Mai usor cu galagia va rog !
|
Multumesc Daniel...
|
ce se mai aude de RFG ??
|
Quote:
idei multe,bani putini ;) |
daca ai rabdare toate se fac la timpu lor
|
Asa e,idei sunt o gramada mai greu cu banii astia......:cry:
Robert ia zii daca scot toba mica se aude rau cu toba aia care o am de la tine?:lol: bafta |
Quote:
|
Quote:
intradevar krf toate se fac la timpul lor |
deranjant pentru tine nu e! cel putin pentru mine nu a fost! :D
dar intr-o zi cand imi placea mie cum suna in frana de motor....unuia cu capu alb nu i-a placut....si dupa minute de negocieri am scapat cu o amenda de centura! :P |
La un moment dat devine deranjant chiar si pentru tine...
|
Quote:
|
Da sa vezi ce circula caschetarii prin oras...
|
frumoasa dacia ta....ma bucur cand vad ca mai sunt si baieti care nu renuta la dacii prin a le lasa prin remat-uri sau sa putrezeasca....bv tie ..ai o daice tare
|
Quote:
|
asa e bine. asa trebe.mereu in schimbary
|
un mic stat dc imi permiti : muta masina in 4 prezoane ,niste jante, faruri cu lupa..cred ca cele de ursulet se potrivesc, si o vopsea noua si ar fii super..bafta
|
Quote:
Pe parcurs sa vedem cum decurg lucrurile si o sa fac tot ceea ce mi-am propus |
O vopsea :> merge :>
|
iubesc masina ta:lol::lol::lol::lol:
|
Eu nu :x ieri ma lasat balta cutia de viteze
|
prietene, nu esti obisnuit cu problemele pe care le intampinam cu masinutzele noastre?! mie a inceput sa mi se para lojic sa schimb cate ceva mic-mare la ea in fiecare luna! :)
cam odata pe luna in ultima perioada m-au lasat asa: pompa de apa,garnitura de chiulasa,carbunii de electromotor, delcoul, bobina,detenta, acu plange cutia dupa simeringu ala de langa a 5 a....deci luna viitoare...:D |
Mai sunt obisnuit dar la un momentdat te saturi.....in fine urmeaza sa dau cutia jos,sa o desfac si daca se poate face o fac daca nu cumpar alta SH.....
Multumesc moderatorului care a facut curatenie pe aici |
| All times are GMT +2. The time now is 05:35. |
- Copyright 2026 4Tuning