![]() |
Re: Discutii intre membrii Crazy Drivers din Suceava
1 Attachment(s)
Sa vina Stefan si sa hotarasca care e buna si gata :D
|
Ramane varianta lui Yonut, fara oras sus si fara chenar. A ta era foarte frumoasa, Kamikaze, dar consuma prea mult cartus....Ce zici, sefu'?
|
Este OK asa. Cand vom avea mai mult timp la dispozitie si mai multi bani o sa le facem si cu loc de stampila si cu tot tacamul. Acum este bine asa. Va astept pe la mine cu ele listate.
|
legitimatia facuta de mine e exact ca a lui shumi... am renuntat la cea neagra :P eu am inceput sa fac deja legitimatiile.... imi trebuie numele membrilor ( pana acum am facut pt mine, mantus, heparu, shumi, ana si stefan) care sunt ceilalti membrii care primesc legitimatii... help D:D
|
am o intrebare.....nu toti membrii crazy drivers (suceava) primesc legitimatii?
la mine tiam zis...*****ii robert rusu la name si la nick transporter..... |
Cum il cheama pe fritz??? inafara de mine, mantus, heparu, shumi, ana, stefan, nitro, dozza, potos, robert, cristisem, golfII, si fritz cine mai primeste legitimatie??? si cui tre sa ii fac..
|
Ati uitat de ADR? :lol:
Si lui tnd-team :D Numele lui e Vieru Mihai si nick TND-TEAM :) |
si mie pe mine m-ai uiatat :(
|
ms yonut ca ai reamintit de mine :)
|
OAMENI BUNI... adik ana :P cum il cheama pre fritz:) sau la el scriu mare FRITZ4TUNING :D
nu acu serios cine mai trebuie pus... adr fritz si mai cine... si dati-mi numele lu fritzu :P |
Quote:
|
Quote:
|
Si Kamikaze, imi pare rau, dar nu pot folosi mess la serviciu...din motive evidente...si asa imi pierd destul timp cu forumul...N-am fost prea prompta cu raspunsul, dar tocmai eram cat pe-aci sa concediez pe cineva mai inainte...sorry
|
pe fritz il cheama volintiru iulian vasile(cred...asa am gasit pe fritz4tuning.go.ro)
|
am facut toate legitimatiile.... killerb.. stii c vreau sa aflu de la tine? cum dau de sotioru tau... ca vad ca nu raspunde la tel si am nevoie urgenta de el.. ca sa ii dau foile sa le semneze... ca le-am scos eu pana la urma... :D ca mi-a mers imprimanta
|
Bravooo! Pe Stefan il gasesti in fata la Casa de Cultura la Standul Toyota, ca pe acolo isi face veacul de vreo 2 zile...Te asteapta.
|
am trecut azi pe acolo si a chiulit k nu l-am vazut :)))
|
cand e gata un model sa il postezi aici sa vedem cum arata :) :) :)
|
Quote:
|
legitimatiile sunt laminate numai ca kamicazee o facut o greseala la numele lui vladutzzz o scris vald in loc de vlad dar poate nu se observa :D
|
2 Attachment(s)
asa arata dupa laminare... da vreau sa stiu cine are precizie sa le taie?
|
..si "Vald" sa-i ramana numele...
l |
nah daca asa o avut ghinionu asta vezi pe pagina aialalta ca am postat poza cu greseala
|
Mai, shi cum le mai agatam da gat/ in piept ??????
|
la asta nu m-am mai gandit sunt niste pliculete care se prind cu lant de gat dar alea nu sunt destul de late sa le poti pune pe verticala poate incap dar numai pe orizontalasau le dam 2 gauri cu un perforator si trecem lantul prin gaurile alea altfel nu ma taie capul sincer
|
Da, cred ca e singura solutie, ca le-ati si laminat...Tb avut grija la taiat ca altfel arata ca draq...Cu o linie si cu un cutter se rezolva.
|
sau de vorbit la un xerox ceva sa le taie cu un foarfec din ala special
|
si cand primim legitimatiile, ca am inteles ca sunt la plasticat...
|
sunt plasticate deja m-am ocupat eu de asta... de acuma trebuie sa plece la taiat dar nu stiu unde... cine are o ghilotina pt hartie???
|
este un xerox in obcini langa mine si acolo au chestie din aia de taiat speciala.....e cel mai bine
ca taie drept si calumea....dai 20 de mii si ti le face...ghilotina din aia ptr hartie |
api fugi fugi si taie-le:P
|
Din cate stiu eu e SCURTU VLAD< nu Petreanu...
|
nu eu le-am facut... eu numai le-am plasticat si la taiat parca nu m-as baga eu ca nah dar daca trebuie o fac si pe asta
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
vreau si eu legitimatie :))) glumeam deci ca sa fiu mai sigur ca ma recunoaste careva sambata la intalnire pun poza mea si daca ma vede sa se bage in seama ca e nu va stiu ca tocmai am intrat :-s! aaa si era sa uit daca nu am cu ce merge duminica ma ia careva si pe mine :d ca lu taimiu i s`o stricat cazanu ? ms
|
hai ma nu cred ca e asa de greu de taiat :) dar nu inteleg ce e cu imaginea din stanga si cu cea din dreapta? dc pe una scrie Crrazy Drivers Club Membru si pe clealalta numele si nickul ??? si a cui e semnatura aia :D
|
pai nu sunt autobuze care duc spre aeroport? speciale ? cum ajung spectatorii acolo?
|
na sry pt greseala da eu stiam ca il cheama petreanu si faza cu vlad=vald... m-am cam grabit la scris.... 1 legitimatie e cu nicku si numele si alea o sa le purtati si voi... iar alea cu membru sunt pt aia care vin din afara sucevei si sunt membrii cd
|
pai nu stiu nitr0 o fost aranjata asa o treaba? intreb :)
|
ma...de autobuze nici nu cred ca e vorba......din cei care vin si pe care ii cunosc, catziva miau zis ca vin cu bicicleta:lol: :lol: :-P
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:23. |
- Copyright 2026 4Tuning