![]() |
i have asked y`all for some critics or opinions.. you gave me s#!7 :cry:
|
1 Attachment(s)
va provoc :arrow:
|
2 Attachment(s)
UITA-TZTI AICI TUNING... 8)
SPER CA VA PLACE :lol: |
Re:
Quote:
daka e facuta de tine..........WOW |
normal ca-i facuta de mine...
intra pe SEE MY DESIGNS... de pe forum daca mai vrei sa vezi mashini facute dfe mine... 8) |
wot can i say.......... :yikes:...totushi potzi fi mai modest
|
PROVOCARE
2 Attachment(s)
Toti care sunteti, sau va credeti tari in vt... va provoc!
2004 BMW Alpina B7 care se baga? |
alt zeu ...
|
haidetzi mah ca de data asta basu a scos si el ceva bun din photoshop :)
mie imi place ( oricum se vede o imbunatatire :D ) |
1 Attachment(s)
va bagati la dracia asta?jenti,spoilere,eleron,praguri,scaune sport....etc
eu parca m-am saturat de tunat automobile si simt nevoie de a da viata si autoutilitarelor. bafta :wink: |
nu-i nimik..dah tu viatza...yo personal nu....
|
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
:arrow: asta e a mea... |
looool.....greu nu am zis k e....greu e sa faci o lucrare impecabila...nu sa arunci niste chestii pe ea....macar de te chinuiai si tuh sa scoti rugina si alte alea....
|
Re:
Quote:
|
buey frate...vorbaraia o pot sterge moderatorii...nu-mi fak griji.... :D ...sa revin:nu merg la mine faze cu \"maestru\" si alte alea....
p.s.:inca nu ma consider maestru...nici macar cel mai bune de pe aicea.... :lol: :wink: |
1 Attachment(s)
ok ...
plictiseala pe aici ... atzi uitat regulile de baza so TNG , MADSKILZ , BLOWWIND , GOLFTUNING VA PROVOC la urmatoarea : Skoda .. Tudor .. vedeti de unde va inspirati caci \"avem\" camere peste tot .. cheating sux .. so .. be careful .. aveti 3 zile la dispozitie .. sa terminati masina .. deci .. sambata la 12 noaptea sa fie gata va astept pe toti 4 , like the old times, ok guys ? let`s do it ... |
1 Attachment(s)
ACCEPT :D am si terminat`o :D
|
santos
de ce ai intors masina? :? |
2 Attachment(s)
Am terminat si yo.
Am o varianta cu stickere si una fara stickere. Sper sa placa. |
1 Attachment(s)
are ceva daca am facut si eu?
|
1 Attachment(s)
din partea mea e chiar ok...si nu cred k se supara nimeni altcineva :wink:
asta e facuta de mine...ma rog...nu prea s epuapa ea in design..dar...hmm...e terminata in mare graba.... |
sant0s...cer scuze....dar refuz provocarea....lucrez la BMW`ul ala...si caut sa`l fac special....si sunt in pana de idei si tot caut si nu prea mai am timp...
ehh :) intelegi tu :D |
:( pacat boss ,oricum , or sa mai fie ocazii , o sa va mai invit la asemenea \"liniutze\" oricum , mersi ca ai anuntat acum am si eu unda verde la a lucra la masina :wink: peace
|
Re:
Quote:
si o sa gasesti raspunsul la intrebarea ta ... ;) |
ma multumesc cu apa plata
|
3 Attachment(s)
Ummmm ..... e 7:13 :) sunt rupt ... r .. u .. p ...t ...
nu mai pot :) insa .. m-am jucat destul .. am facut 3 variante , a doua e cea mai slaba .. dar .. am muncit si la aia si deci o pun si pe ea cu toate ca mai era de lucrat la ea so ... uitatzi .. la ce-am lucrat pana acum hope u guys will like it XXDADIXX & KICKASS VOI DECIDETZI CINE A FOST CEL MAI BUN DINTRE NOI 4 - TNG MADSKILZ - GOLFTUNING - si subsemnatul a fost o placere.. o s-o dam cat de curand din nou ;) |
1 Attachment(s)
vad ca se poarta schimbarea fundalului,asa ca..
|
parca te multumeai cu apa plata, te rog frumos sa le postezi la various ori sa nu le mai postezi deloc, citeste REGULILE !
e ultima care ti-o las .. daca continui , sterg, e chiar atat de greu frate ? read them rules ! |
avand in vedere ca xxdadixx si kickass sunt plecati \"pe afara\" propun sa facem un poll
ce ziceti? :twisted: |
:twisted: haida, fa-l tu man :D
la mine baga varianta 3 :D |
1 Attachment(s)
santose am facut si i-o acolo stiu ca nu trebuia sa fac dar am exersat si eu un pic cona salu :)
|
mai baiete,io te-am intrebat clar:are ceva daca am postat?
tu puteai sa-mi raspunzi la fel de clar,prin da sau nu. prin regulile alea n-am vazut sa se specifice un astfel de lucru,e la un mod cat mai general. daca crezi ca este necesar,sterge ambele posturi ale mele toate cele bune |
nu sterg \"mai baiatule\" nimic, sa invete si altii din greseliile tale, cand se face un challenge, iar TU nu esti provocat , NU te bagi ... e clar ?
daca o faci , masina , o faci si o bagi la various , sau in alta parte, dar nu aici ... intelegi ?! |
si ce usor era daca imi explicai de la inceput ...
|
Re:
Quote:
|
2 Attachment(s)
EvlSant0s,GolfTuning,TNG,Blowwind si cine mai vrea sa exerseze....hai la treaba... :D
|
1 Attachment(s)
na .. a ieshit cam aiurea :?
|
hehe..pai soricelule cine te obliga sa postezi imediat?daca tu crezi ca n-a iesit asa cum iti doreai...de ce n-ai mai stat sa o bibilesthi?
madskilz..ai luat un spoilar cu rezolutie prea mica,in rest place.. |
Re:
Quote:
|
bah tu esti diliu??? :D nu am zis sa o faci..am zis k o poti lua in considerare...nu te-am pus yo sa o faci si mai ales in graba.... :? 8)
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:46. |
- Copyright 2026 4Tuning