Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Suceava (https://forum.4tuning.ro/91-suceava.html)
-   -   FOTO CU MASINI TUNATE DIN SUCEAVA(EXLUSIVITATE FOTO) (https://forum.4tuning.ro/91-suceava/5733-foto-masini-tunate-suceava-exlusivitate-foto.html)

St3FaN 11-04-07 22:26

Re: FOTO CU MASINI TUNATE DIN SUCEAVA(EXLUSIVITATE FOTO)

6 Attachment(s)
alte cateva poze cu golf`u lui andrei :) facute azi in fata la tipografie

golf II 11-04-07 22:57

e tare masina asta...e prea tare..incepe sami placa din ce in ce mai mult ;)))))

da ms pt poze...eu ink nu am avut timp sai fac nororc de voi...pakat k nu era spalata ;))

KAmikazee2005 12-04-07 09:16

7 Attachment(s)
kteva poze de la 4 tuning day cu standu Special Car Center si Crazy Drivers ;)

maf 12-04-07 10:59

bn k s-a gandit cnv sa puna poze :)

Y O B 12-04-07 20:04

10 Attachment(s)
Sal am si eu niste poze cu masini din Vatra Dornei. Sper sa nu va suparati ca le-am postat aici. Pana la urma tot din Sv sunt

Y O B 15-04-07 20:19

2 Attachment(s)
Alte masini din Vatra Dornei

maf 15-04-07 23:08

vrea cineva sa ma apuc si eu de pozat falticeni masini stock dar de patroni ? :) cu cel putin 50 de poze va incarc (bmw seria7 modelu nou, alte bmw vechi, toareguri,porsche chayenne, mercedes cum ii zice la jeepu asta nou, saab, ....... etc) :))

oliver 16-04-07 12:14

Nu vad nimic deosebit la masinile astea din Vatra Dornei :-??

-<Gedoc>- 16-04-07 12:35

salutare baietii....foarte frumos ce aveti voi in suceava chiar am fost in week-endu asta prin suceava si am vazut multe masini bestiale dar am vazut ca sunteti si vanati tare de tot de garda,k sa fiu explicit sambata dim era targul de masini la cumparatura,iar pe drum spre suceava imediat dupa targ am vazut un opel tigra verde cu un styling exterior frumos DAR tras pe dreapta de politie.......sunteti vanati tare.....re voua.....peace

golf II 16-04-07 13:22

4 Attachment(s)
poze de la Bt cu masina mea

KAmikazee2005 16-04-07 16:11

sincer.. nu cred ca suntem aja vanati... dar na cine stie ...

maf 16-04-07 19:36

iepuri vanati de testoase =)) cum sa spui ca cnv e vanat de logan 1.4 ? :))))) ..... nu sunt asa rau politistii din sv :), eram odata cu un amic cu unchiul lui si a prins 101 in curba cea din iesire spre falticeni(deci in localitate) :) , l-a oprit si i-a dat amenda de 5 lei acum 1 an jumate, la acel 1 km puteau sa ii ia permisu ;))

Y O B 16-04-07 20:44

Quote:

Originally Posted by oliver (Post 854032)
Nu vad nimic deosebit la masinile astea din Vatra Dornei :-??

Bai frate decat sa pun pe forum toate panaramele de masini, pun cateva care cat decat arata bine. Ca nu-ti plac tie asta e partea doua. Nu-ti plac nu te uita si tot asa. Pentru un oras ca si Vatra Dornei sincer nu stiu cate la fel din jud Botosani au. Asa ca........

Yonut21 16-04-07 22:14

Quote:

Originally Posted by yob_87 (Post 855049)
sincer nu stiu cate la fel din jud Botosani au.

Ai ramane uimit. ;)

-<Gedoc>- 16-04-07 22:21

Quote:

Originally Posted by maf (Post 854882)
iepuri vanati de testoase =)) cum sa spui ca cnv e vanat de logan 1.4 ? :))))) ..... nu sunt asa rau politistii din sv :), eram odata cu un amic cu unchiul lui si a prins 101 in curba cea din iesire spre falticeni(deci in localitate) :) , l-a oprit si i-a dat amenda de 5 lei acum 1 an jumate, la acel 1 km puteau sa ii ia permisu ;))

nu ca nu era oprit de logan,erau bajetii cu passat-ul si ala mai merge.....

PoToS 17-04-07 21:48

Quote:

Originally Posted by -<Gedoc>- (Post 855264)
nu ca nu era oprit de logan,erau bajetii cu passat-ul si ala mai merge.....

offtopic! reveniti pe subiect!

St3FaN 17-04-07 22:18

3 Attachment(s)
ride`u lui potos :D

JeLuKu 22-04-07 23:04

cine a mai vazut prin oras un TT gri,(noul TT). are careva poze cu TT-ul????

KAmikazee2005 23-04-07 14:09

tre sa vb cu Sv-xx-ybg.. ca e prieten cu el ;)) :P

dober_bt 25-04-07 15:22

foarte frumos astra....modificari ceva sub capota?

maf 25-04-07 20:12

daca ti-ar spune aia ar trb sa te ucida =))

PoToS 26-04-07 15:01

trebuia sa mai astepte cateva zile..am si stopuri clare acuma :"> :"> :"> , app..MAF, nu trebuia sa-i zici..ca acuma..nu mai e surpriza:))

Y O B 06-05-07 11:06

dragutz opelu. dar parerea mea e ca se poate si mai mult.

maf 06-05-07 13:47

Quote:

Originally Posted by yob_87 (Post 886937)
dragutz opelu. dar parerea mea e ca se poate si mai mult.

asta as putea spune si de masinile puse de tn :)) el are mai multe modificari decat au alea puse de u =))

Y O B 06-05-07 13:51

Quote:

Originally Posted by maf (Post 887186)
asta as putea spune si de masinile puse de tn :)) el are mai multe modificari decat au alea puse de u =))

Eu m-am referit la masina lui, nu la celelalte. Daca stam s-o luam asa masina lui costa 3 000E, iar daca luam una din cele puse de mine nu stiu daca e una mai jos de 15000E. N-am spus ca e urata sau ceva am spus ca se paote si mai mult.

maf 06-05-07 13:56

toate ca toate .... :-? dar citeste cum se numeste topicu ,,foto cu masini TUNATE din suceava" .........asa dak o luam pun si eu aici masini de zeci de mii de euro din micu meu falticeni ;))

Low_Ridah 06-05-07 14:01

Topicul se refera la poze cu masini modificate ....nu la discutzii despre masinile modificate ce apar pe acest topic 1 la mana ......2 la mana ...dak doritzi sa apreciatzi sau deapreciatzi multe masini de pe caest topic ...va rog sa luatzi in considerare k sunt diferite stiluri de modificare ...unuia ii place mai unflat ..mai inpopotzonat ...mai bling bling...unuia ii place mai simpla ...agresiva ...unia ii place mai racing ...altu se vrea sleeper...fiecare cu pretentziile lui :)...

Normal k pe Opelul lu' Poto sar putea face mai multe ...dar si buzunaru e cusut la capat ..si stilul implementat d el ..ii sta bine pe masina si avand in vedere k d masina se foloseste omu ..si nu mers numai pana la piatza ...e folosita in mai multe scopuri care ar fi putut solicita masina si tunnigul implicat destul d tare ...totusi ...eu zic k nu sunt modificari pe masina de care sa commentatzi in sens rau ...are un aspect clean ( curat ) ..e simpla ...si ii da bine :) ....

Numai bine ...Respect ..si poate invatzati ceva din postu asta nesimtzit ...dar totusi inutil avand in vedere k suntem pe un forum d tuning ... Implicit , nimeni nu sa nascut invatzat ...

Respect ink odata ..si la mai multe posturi ...on topic ...si cu scop ;)

T E N N Y - E 07-05-07 01:25

3 Attachment(s)
SALUT SUCEAVA. IMI CER SCUZE CA MA BAG ASA IN SEAMA, DAR DUPA CE AM VAZUT T4-le LUI C&O TUNING NU M-AM PUTUT ABTINE SA-I ARAT SI EU T4-le PE CARE LUCREZ. EU AM VENIT CU IDEEILE SI SEFU' CU BANII.:lol:

maf 07-05-07 01:38

haha :)) , la ala e fain sa faci remorca din fibra in forma cabinei(cum is daciile papuc la care nu se dau in jos marginile remorcii ......... ;)

Y O B 07-05-07 22:49

foarte draguta. In spate sa pui numai boxe dintra-lea marin si faci disco

Heparu_Boy 08-05-07 03:03

da aleea chiar sunt tari ,... serios

PoToS 14-05-07 16:25

Quote:

Originally Posted by yob_87 (Post 887193)
Eu m-am referit la masina lui, nu la celelalte. Daca stam s-o luam asa masina lui costa 3 000E, iar daca luam una din cele puse de mine nu stiu daca e una mai jos de 15000E. N-am spus ca e urata sau ceva am spus ca se paote si mai mult.

nu ma intereseaza daca masina aia de nu stiu de unde costa 15000 de euro, dar degeaba..ma abtin de la alte comentarii..., macar masina asta.a mea.isi face toti banii..aia 3000 de care zici tu, tu ce masina ai? cati cai?

Low_Ridah 14-05-07 18:44

Andrei ...omu are masina din poza de la avatarul lui :| ....oricum ...nu asta conteaza...chiar nu conteaza cat ai dat pe masina ...poti sa cumperi un harb si sa il faci de toti banii ...si sa iei ochii unuia cu o masina de 40000 euro ...masinile scumpe nu atrag priviri ....cel putin nu ale mele ...un harb care a fost adus la viatza este ceva de invidiat si admirat ...

Si ink un lucru e de zis ...dak un om are bani si se arata k are bani...asta nu e de admirat ....nu e frumos sa faci aja ...ejti grandoman prin treaba asta ....totusi ...las loc de gandit aici ...si precum am zis si mai sus ...topicul e pt poze nu discutzii ....

respect si numai bine....

Heparu_Boy 16-05-07 13:55

8 Attachment(s)
sa imi pun si eu foto cu masina

KAmikazee2005 16-05-07 14:33

te felicit inca odata pt c ai facut majinii... arata superb ;)

Y O B 16-05-07 19:07

Quote:

Originally Posted by Low_Ridah (Post 900910)
Andrei ...omu are masina din poza de la avatarul lui :| ....oricum ...nu asta conteaza...chiar nu conteaza cat ai dat pe masina ...poti sa cumperi un harb si sa il faci de toti banii ...si sa iei ochii unuia cu o masina de 40000 euro ...masinile scumpe nu atrag priviri ....cel putin nu ale mele ...un harb care a fost adus la viatza este ceva de invidiat si admirat ...

Si ink un lucru e de zis ...dak un om are bani si se arata k are bani...asta nu e de admirat ....nu e frumos sa faci aja ...ejti grandoman prin treaba asta ....totusi ...las loc de gandit aici ...si precum am zis si mai sus ...topicul e pt poze nu discutzii ....

respect si numai bine....

Auzi frate nu m-am laudat ca am bani sau ca nu stiu ce. In primul rand ca nu toate masinile din poze sunt ale mele. In al doilea rand eu i-am rasp lui maf la ramarca facuta de el, asa ca............no coment

Heparu_Boy 19-05-07 21:05

mersi mult ..... kam

no limits design 22-05-07 19:12

bestial a3-u` tzine-o tot asha mane ..... bv arata f f bine

Y O B 30-05-07 17:16

Am fost acum cateva zile prin Suceava si am vazut la Kaufland noul Porsche Cayenne. Are cineva poze cu masina?

KAmikazee2005 30-05-07 19:37

ala alb.. ;)) dak o sa il mai vad pe acolo o sa ii fac o poza ;) azi l-am vazut si eu .. ;)

All times are GMT +2. The time now is 21:47.

- Copyright 2026 4Tuning