Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Femeia ... (https://forum.4tuning.ro/28-femei/5688-femeia.html)

ERY 28-02-06 13:48

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Chelooo\"
Offtopik @ tuningboy chiar stie sa asculte :D:D:D

Pai daca a facut practica la SRI.....

Eugen_TL 28-02-06 16:49

Chiar am un unchi la SRI :D :pistoles: ! (sa-ti pun vreun telefon sub urmarire? :twisted: )

Chelooo 28-02-06 17:49

k sa nu zik lumea k sunt offtopik ... iti dau un nr de tel al unei femei :P

Eugen_TL 28-02-06 18:35

hahahah , sper ca nu te referi la d-soara ta? nu ma bag ,,, e mai bine sa descopere fiecare ce si-a ales 8)

Psycho 01-03-06 00:45

Re:

Quote:

Originally Posted by \"TuningBoy\"
Chiar am un unchi la SRI :D :pistoles: ! (sa-ti pun vreun telefon sub urmarire? :twisted: )

ery i`auzi ce zice asta .. ia zii da firma lui faliment sau mai are putin de supravietzuit :))

ERY 01-03-06 10:49

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Psycho\"
Quote:

Originally Posted by \"TuningBoy\"

ery i`auzi ce zice asta .. ia zii da firma lui faliment sau mai are putin de supravietzuit :))

:lol: :lol: :lol: ... lasa-l in pace ca telefonul meu este ascultat de mai bine de un an .....asa ca.... 8)

Eugen_TL 01-03-06 14:33

lol ! ti-a pus fixu portabil? :D :D :D

Chelooo 06-03-06 12:37

Re: Femeia .....

bueyyyyy sa tzin minte sa nu va dau nr meu de tel k voi suntetzi in stare sami puneti GPS si in pantaloni :D:D

EvLSant0S 07-03-06 00:32

cut the crap, stick to the topic !

mI^cHeLLe 07-03-06 10:31

cica trebuia sa se vb despre femeie ... si se pare ca vb despre voi... chiar asa putzine aveti de spus ? noi stam la panda si asteptam noi pareri ... pe care sa le comentam :twisted: :lol:

Chelooo 07-03-06 10:52

no comment :D

ERY 07-03-06 13:39

Ce draq sa vb de femeie ..... nu au fost in stare alde Eminescu, Minulescu, BUG Mafia sa zica destule...ce sa mai zicem si noi?

mI^cHeLLe 07-03-06 13:41

aaa ok ..daca nu mai aveti ce spune eu zic sa inchideti topicul ...nu ? Santos.... tu ce spui ?

Eugen_TL 07-03-06 13:52

ery nu supara fata mai! :(

uite eu propun un subiect :) ... sa vb despre " dc femeia in momentul cand se cearta cu ubitul apeleaza la minciuni de genul:nu ma mai atrage nik la u, e mai bine sa ne oprim... de 1 luna nu prea mai simt nik pt u. etc etc.... si dupa ce spune toate chestiile astea urmeaza o pauza de cateva zile iar apoi ii pare rau de cele spuse ... " eu am trecut prin asa ceva si chiar nu imi pot explica gestul asta la fete! ma daca vrea ceva sa spuna draq direct si sincera nu cu minciuni ca de ex eu daca prima data nu am pus bot, a 2a oara chiar am zis ca vb serios si chiar nu ma mai vrea.... astfel eu m-am indepartat logic de ea si ea imi spune peste cateva zile ca vrea totul ca inainte ca ii pare rau , plange... etc ! astept pareri si din partea fetelor.... numai o fata poate explica acest comportament a lor !

mI^cHeLLe 07-03-06 14:12

pff ...in general suntem nehotarate ..si actionam "la impuls" dar ce ai aspus tu TuningBoy ... ca face fata ta("nu ma mai atrage nik la u, e mai bine sa ne oprim... de 1 luna nu prea mai simt nik pt u. etc etc.... ") eu nu am mai auzit ... dar acum depinde si de om ...

Eugen_TL 07-03-06 14:23

tuningboy--- spune-ti-mi eugen ca e mai la indemana ! :)

pai imi pare rau ca am sters arhiva de pe mess sa fi vazut ca asa zicea, mai exact " de fiecare data ne scoatem ochii, chiar nu mai vreau nik, cam de la rev nu mai simt nik pt u, chiar pot spune ca nik nu ma mai atrage ..... " eu iam zis " ma bobo u esti nebuna... iar faci ca prima data si am sa te aud ca iti pare rau; stiu ca ma minti ...." dar ea tot o tinea pe a ei si astfel a reusit sa imi bage in cap ideea ca nu mai vrea nik de la je ... eu normal ca am incercat sa mi-o cam scot din cap si am reusitdar tot pe ea o iubi :( si e posibil sa fie bine dar mai incolo... acum iam zis ca nu mai vreau cel putin pt un timp ca is satul de fazele astea! asta e ! soarta :(

ERY 07-03-06 14:31

Quote:

Originally Posted by mI^cHeLLe
aaa ok ..daca nu mai aveti ce spune eu zic sa inchideti topicul ...nu ? Santos.... tu ce spui ?

Ai inteles total gresit. Am vrut sa spun ca se dicuta despre femei de sute de ani...o sa se mai vorbeasca de acum incolo inca sute ....si tot nimic concret nu se spune. :)

EvLSant0S 07-03-06 18:23

Quote:

Originally Posted by mI^cHeLLe
pff ...in general suntem nehotarate ..si actionam "la impuls" dar ce ai aspus tu TuningBoy ... ca face fata ta("nu ma mai atrage nik la u, e mai bine sa ne oprim... de 1 luna nu prea mai simt nik pt u. etc etc.... ") eu nu am mai auzit ... dar acum depinde si de om ...

cand ti-a zis asta tovarase ?
ieri ? acum 2 zile ?
te minti pe tine ! gandind ca ea minte cand zice ce zice, fals, s-a saturat, i s-a luat, a gasit ceva mai bun , simplu , get over it ..

am patit-o si eu .. la inceput nu stiam ce sa fac sa.. fiu mai atragator .. ptr ea, dupa 2 zile am zis, woow , stai 2 secunde, dc sa ma chinui sa ma schimb sa ma placa una ,cand ma plac altele asa cum sunt ?
asa ca termina cu prostiile si vezi-ti de treaba ta, remember indiferenta si ignorantza atrag creaturiile astea ;) so .. good luck boy ..

Eugen_TL 07-03-06 18:40

pai mi-a spus acum vreo 3 sapt! de atunci pur si simplu am considerat-o amica.. primele 2-3 zile au fost normale.... apoi insa a inceput cu faze de gelozie ca ce fac? cu cine sutn? cu cine mai ies.... si i-am zis clar" ai spus ca ramanem amici.. asta ramanem nu mai cauta altceva ca e gata" si ea acum o tine pe a ei, ii pare rau,,, vrea iar ca inainte .... si te asigur ca ma iubi si o iubi si eu.. si e o fata careie nu-i pot da cu piciorul dar nici n-o pot ierta... ii trebuie o lectie! daca dupa aceasta pauza o sa mai vrea ceva bine... daca nu asta e .... pe mine prin ce a spus atunci m-a indepartat destul si i-am zis ca tre sa imi demonstreze ca ceea ce a zis nu e adevarat si necesita timp acest lucru!

nu si-a gasit altu santose asta o spun 100% sigur ...n intru in amanunte ca nu are rost... oricum v-am facut un mic rezumat :)

EvLSant0S 07-03-06 18:45

asa asa ! arata-i tu cine-i cocoshu ! arata-i tu cine-i barbatu ! fii tu tare !
invat-o lectii !
cwae, o iubesti ? te iubeste ? las-o .. vezi cat o mai pedepsesti ... ca poate se gaseste unu sa-i dea cadou , si intre unu care-i "da cadou" si altu care-o pedepseste ghici ce va alege ..

Eugen_TL 07-03-06 19:01

ne iubim ! din partea mea poate sa faca ce vrea acum i-am spus f clar... dar ea nu si nu o tine pe a ei ca nu vrea sa ma uite! ea a mai fost cu unu 2ani si ceva aproape 3... e si primul ei barbat si totusi l-a uitat! i-am zis pai mai fat-o tu daca pe ala l-ai uitat care vorba aia a fost cu u 3 ani si a fost primu, eu nici 1an n-am cu u cum sa nu ma uiti? ea o tine pe ei si gata.... deci sa faca ce vrea, ca mie nu mi-a venit bine deloc ce a zis atunci! vezi ca e fata desteapta santose: ia cadoul dar a2a zi nu-l mai cunoaste si tot la mine o sa vina :) :) :) :)

deci chiar nu stiu ce e de facut... un lucru e sigur : NOI SA FIM SANATOSI :)

Chelooo 08-03-06 06:47

femeia tot femeie da .... totusi hai le sa uram LA MULTI ANI !!! :flower::flower::flower:

steffy 08-03-06 08:14

vai..cheloo...multumim..multumim..;):D

mI^cHeLLe 08-03-06 11:28

Multumim :)

13RvR 08-03-06 23:52

1 Attachment(s)
La multi ani.... si sa ne vedem prin benzinarii.... :))

Psycho 09-03-06 05:26

De ce mintim femeile

O prejudecata comun intalnita in randul femeilor este aceea ca barbatii mint pentru ca sunt porci.

Nimic mai neadevarat.
In primul rand, porcul nu minte, este un animal cat se poate de sincer si de corect. Iar in al doilea rand, barbatii mint nu pentru ca sunt nesimtiti, ci, dimpotriva, pentru ca le pasa de femeia de langa ei.
O mint pentru ca o iubesc.

Se stie ca omul este o fiinta care suporta greu adevarul. Sa spunem, de pilda, ca ai iesit de la serviciu si te-ai dus cu baietii sa bei o berica. Vrei sa bei o singura bere: pe a cincea. Deci, se face 10 fara un sfert. Incepe Milan - Real. Desi ti-ai dori foarte mult sa fii acasa cu nevasta-ta/amica-ta si sa va uitati impreuna la o comedie romantica cu Ben Stiller sau Adam Sandler, nu poti sa-i lasi pe oamenii aia singuri la meci - doar sunt colegii tai.
Se face 12, mai beti o berica si-ati plecat. Se sparge gasca si tu pleci decis acasa, cu un coleg care
are acelasi drum. La crasma din colt, mai beti o bere, sa va puneti pe picioare. In fine, ajungi acasa. E unu' jumate.

Spuneti si voi: ai tu, ca barbat, inima sa-i spui nevesti-tii/amica-tii:"Bai, stiu ca m-astepti de la 7, ca ai fost la piata si ca ai gatit, da' io am fost la bere cu baietii, m-am uitat la meci si m-am simtit excelent si fara tine"?
Ce suflet de caine trebuie sa ai ca sa-i spui asta? Cat de mizerabil sa fii?

Si-atunci vii acasa cu niste ochi lacrimosi, o iei in brate, o pupi, iti smulgi parul din cap de ciuda ca n-ai putut fi cu ea in seara asta si-i spui ca, exact cand te pregateai sa vii acasa, a venit patronul si-a dat
de baut, era ziua lui sau i-a nascut nevasta, gasesti tu ceva, n-ai mai sunat pentru ca mereu te gandeai ca mai stai cinci minute si pleci, da' ala nu mai pleca si tu crapai de nervi.
Si-atunci, vin eu si va-ntreb: asta inseamna sa fii porc? Sa te gandesti la femeia de langa tine? Sa n-o faci sa sufere? Nu cred...

rdf

steffy 09-03-06 07:36

tare asta..psycho..:)

EvLSant0S 09-03-06 10:14

mda .... asta probabil e facuta de unul care .. chiar face chestia asta... si .. nevastasa il face porc ... si .. tot incearca sa se scoata... :D

Mustang 09-03-06 10:52

nimic mai "adevarat" :lol:

mI^cHeLLe 09-03-06 11:03

aha asta e ceea ce vreti voi sa credem cand ati fost la "gagice" sa credem ca ati fost la bere cu baietii atunci cand mintiti ca ati fost cu sefu`:chainsaw: :bat: :lol:

Mustang 09-03-06 11:04

acum e prima data cand regret ca's gagici pe forum :lol:

mI^cHeLLe 09-03-06 11:23

de ce? Mustang Mach One

Mustang 09-03-06 11:37

pentru ca voi spuneti la alte fete...fetele alea duc vorba mai departe...si acum nu iti mai poti minti nevasta...ca stie deja adevarul :p :lol:

mI^cHeLLe 09-03-06 12:25

oare voi chiar credeti ca noi inghitim tot ce indrugati voi acolo ... de cele mai multe ori inchidem ochii si ne facem ca ploua ... si uneori ..ne mintim singure ...asa ca sa fie toate ok fara certuri ...bla bla

Mustang 09-03-06 12:45

nu zic numa' de minciunele ;)

d3vilish_lips 09-03-06 13:27

....si de ce mai multe ori aflam ce cum si unde...si va lasam sa aberati k erati cu nush cine pe nush unde ....asa k mai lasati minciunile k fetele stiu ele multe ....

EvLSant0S 09-03-06 16:17

nu si daca stii sa minti ... si stii sa-ti ... tzii iubita ... departe de anturaj .. si de prietenii tai ...
e perfect ! nu ARE cum sa afle ..
mai ales cand nu e disperata sa-ti verifice mesajele si etc..
so ... trebuie sa stii .. doar .. cum se face... atat ..

d3vilish_lips 09-03-06 19:14

Quote:

Originally Posted by EvLSant0S
nu si daca stii sa minti ... si stii sa-ti ... tzii iubita ... departe de anturaj .. si de prietenii tai ...
e perfect ! nu ARE cum sa afle ..
mai ales cand nu e disperata sa-ti verifice mesajele si etc..
so ... trebuie sa stii .. doar .. cum se face... atat ..

....wrong santos si stresant gest cu stersul posurilor :twisted: ....nu e neaparat sa aflam din anturaj....dak eu as incerk asa ceva nu am nici o sansa garantat u stii :twisted: :twisted: ....fetele au alte metode da orikum lasa nu konteaza k de aia suntem fete sa le stim pe ale noastre si sa va lasam in pace....deci e ca tine :) :)

BlueEyes 09-03-06 21:47

sincer !? o femeie dk vrea afla .... dk intr-adevar vrea sa-si bata capul ..... CREDE-MA!!

13RvR 09-03-06 22:12

Quote:

Originally Posted by BlueEyes
sincer !? o femeie dk vrea afla .... dk intr-adevar vrea sa-si bata capul ..... CREDE-MA!!

E valabil si invers ... ;)

All times are GMT +2. The time now is 21:47.

- Copyright 2026 4Tuning