![]() |
Re: Masini de gagici
ok, sters eu :)
la partea cu specia pe cale de disparitie, eu am inteles ca spui de soferite bune, cum ca ar fi specia asta de dispare... |
Ms Alex. La soferite bune m-am referit. Eu greu sa mai consideri femeile soferite bune cand iti e masina lovita, coincidenta numai de femei si niciodata din vina ta.
Am incercat si cu schimbatul masinii si n-a avut efectul scontat. :) Am spus si mai sus ce inteleg prin soferinte bune. |
Quote:
Quote:
|
Quote:
2 din pacate o sa ma cobor la ce spui tu 3 ai zis ca nu stii cati ani am...e si greu rau de tot...sa afli 4 te-ai contrazis : "ca pana la varsta asta nu ai invatat nimik " de unde stii ce am putut sa invat daca nu stii cati ani am 5 ma gandeam sa nu zic dar "nimiK" 6 apuca-te de gandit si nu te mai ataca 7 cand afirmi ceva afirma sa inteleaga clar si cel caruia te adresezi 8 deja mi-am pierdut prea mult timpul cu tine 9(bonus) nu te mai ataca ca pici de fraier 10(bonus 2) dc sa ma oftic cand eu mi-am luat pana acum masini cu atatia cai cat au fost suficienti...la ce sa-mi iau 500 cp si sa merg cu 50 pe magheru? gandeste-te la asta. nu m-am nascut ieri...si am indurat mai multe ca tine...muncesc pentru fiecare banut....am ajuns sa-mi permit un lux....dar nu imi bat joc de bani...ca sa vada lumea ca am...gandeste-te la asta Hai noroc si sper sa nu dea vreo gagica cu bani si masina "tare" peste cineva apropiat tie...atunci poate o sa gandesti altfel...pana atunci numai bine... on topic: imi mentin parerea cu alfa brera...dar cu o conditie sa fie rosie... |
respect pt soferitzele cu dacie din 80.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!
p.s. pt aia care le iau la femei nave spatiale ca sunt sigure.......dak leati iubi cu adevarat nu leati lasa sa conduca, dak var pasa cu adevarat de prietenele voastre |
Quote:
|
Quote:
Am observat ca cei care au "masini de masini" au un "rang" peste cei care au Dacie, Matiz, Cielo, Seat, etc etc. Spun "rang" pentru a nu folosi termenul de "sufera de ei". Majoritatea femeilor sunt praf la capitolul sofat si cu asta basta. Nu zic ca toate, ci marea majoritate. Si vreau sa iti mai zic ceva: ai afirmat ca sora-ta abia si-a luat permisul si ii da clasa lui Sindrom ... No offense mate, dar e putin cam puerila ideea ta. Incepatorul tot incepator este pentru ca nu se plimba cu masina nonstop cand nu are permis si tot ii trebuie un timp de acomodare. |
nu va mai certati ca se creeaza mult off topic...si se duce topicu asta;)
|
nu se duce, sta bine, si o sa stea :)... eu ce pazesc aici? :D:D:D
|
Quote:
Nu ma deranjeaza cu nimic cei/cele care merg cum ai spus tu prin Bucuresti, numai ca da-mi voie sa nu-i/le consider mari soferi/ite pe cei/cele din categoria de mai sus. Daca ne visam piloti si vrem sa ne vedem talentul, exista circuit de karting in Tunari, mergi, te descarci de energia negativa si apoi conduci linistit spre casa. @Mustang: Fiecare conduce masina care ii place fie ca se numeste ea Dacia, Trabant, Lastun sau Ferrari. Nu ne face nici superiori nici inferiori masina si e trist daca unii si-o cumpara pentru statut. |
Indiane sincer nu sufar ca am masina scumpa sau nu stiu cum, fiindca am inceput cu o dacie si am fost mandru de masina mea dar mi se pare total deplasat ca SINDROM sa zica ca toate femeile fac un bot si scapa, fiindca imi jigneste prietena si cred ca si prietenele voastre s-ar simti jignite daca l-ar auzi cum gandeste, de asta m-am luat de el fiindca nu mi se pare corect sa bagi toate femeile in acceiasi oala
|
Quote:
Si promit ca numai scriu nimik off-topic ca ajunge, fiecare intelege ce vrea dar un singur lucru e valabil, nu voi accepta vreodata ca unu care sufera ca alti au masini mai scumpe decat a lui, sa zica ca " femeia face un bot si scapa " |
Quote:
@Indianu: totusi ... asta se intampla in Romania. Se cauta masini extravagante pentru a rupe gura targului. ;) Si da ... este foarte trist. ;) |
toyota rav4.......
|
|
sau pt ghei
|
P.i.m.p ;)
|
da, frumoasa, nimic de zis...
|
nu m`as supara cu tt`ul ala de ghei:lol:
|
pai fetele ghei nu sunt o problema.
|
a,da???
majoritatea suntem "ghei" doar ne plac barbatii;) =))=))=)) |
pai atunci trecem pe topicul ala CE VOR FETELE? raspuns: BARBATi !
dar fetele ghei nu E alea.... |
depinde ce intelegi tu prin cuvantul "ghei"...
in fine,mult off-topic degeaba... + o masina http://inpcars.com/interior-accessor...rcar104-rh.jpg |
azi am vazut o tipa intr-un M3 rosu si ea imbracata tot in rosu.si ii venea de minune :)
|
si io ieri seara pe mosilor o blonda intr-un jaguar...da nu-i statea bine ...era mai potrivita masina pentru mine
mai e o problema aparuta intre timp....toate masinile daca le facem roz sunt pentru femei???? |
Quote:
|
deci acum stiu ce masini roz ori "este" poponari ori este gagici
|
exact...:lol::lol:
|
@Alex82: E parerea lui legata despre subiectul masina scumpa si femeie, si in general parerea nascuta dintr-o oarecare invidie nu e bine sa incerci sa o schimbi. Eu nu m-am simtit atacat de postul lui ca stiu ca nu e asa.
@Mustang: Eu nu-mi cumpar masina, ceas, etc sa rup gura targului. Cumpar pentru ca imi place modelul respectiv indiferent ce parere au ceilalti. |
Quote:
|
A...ca uitasem sa mentionez, daca e scumpa sau ieftina e problema mea ca doar eu o platesc, nu?
|
Si senor. :D
|
nici eu nu mi-am cumparat masina sa fiu mai "tare" sau mai "smecher" ci doar ca de mic visam sa am un mercedes si am reusit sa imi implinesc visu
|
deci ... masini de gagici ... ieste ? ...
|
este..este...e p vine :)
swift...de data asta cu 2 usi :love: |
da, da, foarte tare, cel mai tare ca si configuratie standard, din tot ce am vazut ;)
|
|
aha...
da'... ce-i asta? un fel de cielo cu eleron mare, nu? |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Suzie in town...azi la 4 dimineata am ajuns.:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:53. |
- Copyright 2026 4Tuning