Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Suceava (https://forum.4tuning.ro/91-suceava.html)
-   -   dgdgdgdg (https://forum.4tuning.ro/91-suceava/5660-dgdgdgdg.html)

Mr.Nice 01-02-05 13:38

In afara k mi-e lene tot timpul, acum mai si casc.....

PEACE
:peace:

Singurelu 01-02-05 15:03

:arrow: pune mana la gura......ca intra......musca...baaazzzz baaaz....da e moarta!

RaveBoy 01-02-05 17:06

:D :)

Anami 01-02-05 17:53

:bored:

Speedy 01-02-05 20:12

:anger: :sadblinky :tears:

CT-03-ART 01-02-05 20:19

cine te-a suparat mah? zii lu' shefu cine te-a suparat...

EvLSant0S 01-02-05 20:36

sa-iz cia lu \"shefu\" ca \"shefu\" sa-i zica lu \"shefa-flory\" sa vina sa-l(i) cotonogeasca , este ? :)

CT-03-ART 01-02-05 20:43

lol... chiar asha? daka ii zice lu shefu vine direct shefu... nu se mai anuntz in alte partzi... sau poate il mai iau pe unu pe post de cuier sa imi tzina geaca... sa nu mi-o patez cu sange...

TheSinner2 02-02-05 10:38

page 64 of 64

Anami 02-02-05 13:37

Re:

Quote:

Originally Posted by \"TheSinner2\"
page 64 of 64

bine ca nu e 65 si 64 :lol: :lol: :lol:

Mr.Nice 02-02-05 13:40

Cica trebuie sa plec acasa k mi-am terminat programul... asa k am plecat.... ciao

PEACE

Anami 02-02-05 13:48

buh bye!

RaveBoy 02-02-05 13:49

Ce ma enerveaza scoala asta de tot ***-u
Ma pis pe el de BAC ca nu vreau sa dau la facultate
8) 8) 8)

Mr.Nice 02-02-05 13:51

Si vrei sa ramai un ratat?

PEACE

TNos 02-02-05 14:11

ma bucur ca acest topic are asa mare succes...cand l-am deschis ma gandeam ca va disparea curand..dar se pare ca face fata bine timpului si criticilor voastre... :wink:

the_mav 03-02-05 12:08

acu' 2 noptzi era sa mor... :roll: :? :shock: ... criza de gastrita (au zis aia).. cu plantoane facute toata noapte shi cu pumnul de medicamente din ora in ora...
naspa... :? :shock: :roll: :cry: :shock: :roll: :cry:

iar aseara pe la 9 ffocus mai avea 2 metri si se urca pe rechinul meu.... da omu' flashuri, claxoane, alea, alea... nimic :evil: :shock: ... el isi vedea linistit de vorba cu o tipa cu golf 4 :wink: .... bai frate vroiam shi io sa-ti mai cer autodata ca mi-a pierdut unu' cd'u meu :evil: , da' daca te-am vazut asha prins, m-am dus mai departe la banca sa scot bani.... da' nu am avut ce scoate.... :evil: :x :x :? :roll: :? :roll: :shock:

Carmen 03-02-05 15:08

Asta e un mod mai \"finut\" de a-mi spune cum isi face de cap? :ballbounc

the_mav 03-02-05 15:12

pai daca ma gandesc bine, cre' ka e foarte posibil sa fi confundat fordul lui cu altul asemanator.... nu mai stiu daca tatoo-urile lui sunt negre sau nu.... :? :roll: :wink:
iar tipa cu golful era insotzita de cineva mai in varsta ... deci chiar nu cred ca i-a trecut cuiva sa-si faca de cap :wink: ....

:wink: :P :roll: :? :wink:

Carmen 03-02-05 15:34

Da da da... :paper:
Lasa... nu te simti vinovat ca ti-a scapat... N-o sa moara din asta :evil_laug

the_mav 03-02-05 16:02

n'am de ce sa ma simt vinovat... (asta nu ma face implicit nesimtzit :wink: )...
repet insa: nu mai stiu ce culoare au tatoo'urile lui de pe ford.... e f posibil sa il fi confundat... :roll: :?

poate confirma el.... :wink:

EvLSant0S 03-02-05 16:56

sunt sigur ca va recunoaste : )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))))

Mr.Nice 03-02-05 17:16

MANEVRA
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

PEACE

ffocus 03-02-05 17:20

Re:

Quote:

Originally Posted by \"the_mav\"
iar aseara pe la 9 ffocus mai avea 2 metri si se urca pe rechinul meu.... da omu' flashuri, claxoane, alea, alea... nimic :evil: :shock: ... el isi vedea linistit de vorba cu o tipa cu golf 4 :wink: .... bai frate vroiam shi io sa-ti mai cer autodata ca mi-a pierdut unu' cd'u meu :evil: , da' daca te-am vazut asha prins, m-am dus mai departe la banca sa scot bani.... da' nu am avut ce scoate.... :evil: :x :x :? :roll: :? :roll: :shock:

tocmai tu...nu ma asteptam la asa ceva...si postezi aici ascuns asa printre randuri... :no:

iasi_drifter 03-02-05 20:50

hosting

the_mav 04-02-05 07:34

acu' io ce sa mai intzeleg, mai frate.... deci ai tatoo-urile negre la fordu' tau.....
:wink: :? :roll: :wink: :P

mpa 04-02-05 09:18

Bah mesaje inutile :!: Fara logica :!: Ca incep sa inteleg si ma supar :evil:

iasi_drifter 04-02-05 10:27

Doi soricei spargeau cuburi de gheata intr-un bec. Vine mama lor, elefanta si le spune: -Bai fratilor, dati-va jos din corcodush ca nu-i bicicleta mea! morala : nu lasati adidasi uzi pe pervaz ca explodeaza butelia

din ciclul 3 porci:
Doua vaci stateau īntr-un copac si crosetau apa folosind 2 caramizi. La un moment dat, una dintre ele o īntreaba pe cealalta:
- Cīt e ceasul, ma?
Cealalta scoate termometrul din caciula si zice:
- Joi!
Morala: Nu īndoiti sticle de Pepsi.

motto:
foaie verde stalp
curge apa-n bec
bivolu e fotomodel...
doua vaci stateau pe-o craca si crosetau o felie de benzina.
in zbor trece un aligator inaripat care le intreaba cat e ceasul, la care una din ele scoate barometrul si ii spune azi e joi.
Morala:
nu mai bate cuie-n geam ca e bicicleta mea!

E mai bine asa sau schimbam guvernul ca sa fac un drift pe brad?

@Nos@ 04-02-05 13:00

Un crocodil crosheta dovezi intr-un bec si pe deasupra lui trecea o turma de ursi sarmosi.Unul din porci zice.Crocodilule vii cu noi!?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
AM RAS DE M-AM *** PE MINE!AUZI ......VII CU NOI? HAHAHAHA CE TARE FAZA!

Mr.Nice 04-02-05 13:53

Ursi mistreti si porci polari.....

PEACE

the_mav 04-02-05 15:18

shi cu tatoo'urile cum ramane :roll: :? :roll: :? :roll: :? :wink:

Anami 04-02-05 15:37

cand fumati nu uitati sa aprindeti geamu!

Lasati'o mai usor cu painea impaita si nu faceti multa apa in dus :lol: :lol: si aveti grija sa nu se umple apa!

as vrea si eu o punga de susan cu stiksuri! si 2 pungi de chipsuri cu cartofi!

ieri am fost la coafor si m'am scurt tuns :D si intre timp am baut si o cola de sticla si mi'au pus un film.. Cenusareala!

the_mav 04-02-05 15:48

sta asta pe auto update de juma; de ora :roll: :? :roll: :shock: :? :roll: :? :shock:

RaveBoy 04-02-05 20:14

Nu imi mere netu pe extern :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: sa vezi ce ii injur maine p'astia de la RDS

minirally 04-02-05 21:06

baba mea d romana mai asculta si parazitii..shish..au inebunit :shock:

xxdadixx 07-02-05 20:34

:D :) :( :o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :2gun: :anger: :ashamed: :baby: :ballbounc :ballbounc :bat: :blahblah: :blink: :blowme: :bong: :boogy: :bored: :boxing: :bunch: :burn: :caffine: :censored: :chainsaw: :chew: :chick: :chillpill :chuckel: :ciggy: :clap: :confused2 :drunk: :dribble: :drdodgy: :doh: :dizzy: :dance: :cry2: :crazy: :evil_laug :eyebrow: :flamed: :flower: :ford: :giggle: :google: :grandmar: :grandpa: :hahano: :headache: :headfones :help: :holden: :hug: :ihearu: :mrhappy: :love: :lips: :lemon: :lalala: :icon_kiss :joy: :inyourfac :nervious: :no: :nosebleed :nospam: :omfg: :paper: :peace: :pelvic_th :rockon: :raving: :rah: :punch: :poke: :pistoles: :pissed: :pelvic_th :rolleyes2 :sadblinky :shakefist :shrug_no: :silenced: :sleep: :sniff: :suspiciou :workout: :woowoo: :weirdface :weee: :wave: :tetter: :tenisclap :tears: :writers_b :yes: :yikes: :zombie: Astia-s toti!

EvLSant0S 07-02-05 21:34

doamne........... nebuni \"e\" unii =))

mpa 07-02-05 21:43

MUHAHAHAHAHAHAH :chillpill

@Nos@ 08-02-05 14:34

:flower: :D :) :( :o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :2gun: :anger: :ashamed: :baby: :ballbounc :ballbounc :bat: :blahblah: :blink: :blowme: :bong: :boogy: :bored: :boxing: :bunch: :burn: :caffine: :censored: :chainsaw: :chew: :chick: :chillpill :chuckel: :ciggy: :clap: :confused2 :crazy: :cry2: :dance: :dizzy: :doh: :drdodgy: :dribble: :drunk: :evil_laug :eyebrow: :flamed: :ford: :giggle: :google: :grandmar: :grandpa: :hahano: :headache: :headfones :help: :holden: :hug: :ihearu: :inyourfac :joy: :icon_kiss :lalala: :lemon: :lips: :love: :mrhappy: :nervious: :no: :nosebleed :nospam: :omfg: :paper: :peace: :pelvic_th :pelvic_th :pissed: :pistoles: :poke: :punch: :rah: :raving: :rockon: :rolleyes2 :sadblinky :shakefist :shrug_no: :silenced: :sleep: :sniff: :suspiciou :tears: :tenisclap :tetter: :wave: :weee: :weirdface :woowoo: :workout: :writers_b :yes: :yikes: :zombie:

:flower: :D :) :( :o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :2gun: :anger: :ashamed: :baby: :ballbounc :ballbounc :bat: :blahblah: :blink: :blowme: :bong: :boogy: :bored: :boxing: :bunch: :burn: :caffine: :censored: :chainsaw: :chew: :chick: :chillpill :chuckel: :ciggy: :clap: :confused2 :crazy: :cry2: :dance: :dizzy: :doh: :drdodgy: :dribble: :drunk: :evil_laug :eyebrow: :flamed: :ford: :giggle: :google: :grandmar: :grandpa: :hahano: :headache: :headfones :help: :holden: :hug: :ihearu: :inyourfac :joy: :icon_kiss :lalala: :lemon: :lips: :love: :mrhappy: :nervious: :no: :nosebleed :nospam: :omfg: :paper: :peace: :pelvic_th :pelvic_th :pissed: :pistoles: :poke: :punch: :rah: :raving: :rockon: :rolleyes2 :sadblinky :shakefist :shrug_no: :silenced: :sleep: :sniff: :suspiciou :tears: :tenisclap :tetter: :wave: :weee: :weirdface :woowoo: :workout: :writers_b :yes: :yikes: :zombie:

Astais toti de doua ori!Tulai Doamne!

Singurelu 08-02-05 16:48

De 4 Ori!

ffocus 08-02-05 16:55

:yikes: ...sunteti chiar nebuni

All times are GMT +2. The time now is 14:35.

- Copyright 2026 4Tuning