![]() |
Re: E36 - Project MHT
Quote:
imi explici te rog si mie chestia cu nr pe sticker .. e legal ?? unde se face samd.. te rog frumos .. ms anticipat |
Quote:
|
Quote:
Si ce amenda risc ??? ce se poate intampla ?? se leaga tare de tine ?? eu p fatza vreau sa imi pun .. k dak imi scot suportul de la numar . nu am bandouri pe bara.. si nici nu se vede cum ca as fi avut suport de numar ..... |
bai..eu stiu k atata timp cat este reflectorizant e ok...trebuie sa se vada...nu stiu daca ati vazut dar mai sunt unii care au foi pe spate pt k nu au nr lor...
|
Quote:
|
am o mica intrebare: Cu ce ai dat pe faruri de se vad negre??? si daca iti afecteaza negativ luminozitatea????
multumesc! |
3 Attachment(s)
Daca nu ma insel este un spray special pt vopsirea stopurilor,si ca sa nu fio off: Cu numarul ar fi o idee dar nu cred ca este ilegala,eu am vazut la numere un font diferit fatza de cele normal ceva gen Normal >"B ?? MHT", si Diferit>"B ?? MHT"Imi explica si mie de unde se gasesc asemenea numere?;)Am adus si niste poze cred ca ar fi frumos horia sa ti le faci asa!
|
alea sunt numere cu caractere de germania .
|
asa am si eu....le-am facut afara........dar garda nu te lasa........
m-au oprit si noroc ca am avut originalul in spate....... amenda e mare + 6 puncte + talon.........cam naspa....... e 10 euro nr afara........ |
De cand tot zic ca-mi fac numerele cu caractere distantate, dar mereu uit. Cine stie, cu ocazia asta nu mai uit.
|
Quote:
Sa ne areti si noua cum arata ...:) ... |
Quote:
|
lasa dreaq numerele baga benzina! :)
|
Quote:
|
HAHAHA,SEXOYL SA SCRIE DACA NU REFUZ!ia ziceti iesim sa ne jucam putin diseara pe zapada?:))bafta!
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
iti dau eu un scaun de bucatarie sa te mai poti folosi de ea pana ies scaunele! bafta!
|
Quote:
8)8)8)8)8) |
Poate unul de bebelus din ala Recaro
Scuze de off :lol: |
14 Attachment(s)
Ce amabili sunteti voi, repede dati din gura. Dupa cum am spus masina este la retapitat, sau mai bine spus refacut tot interiorul. Cateva poze cu diverse elemente. Stalpii sunt terminati as spune eu.
|
pentru plafon mai bine optai pt unu de panza original.. pentru ca pielea e grea si cu timpu o sa se lase.. si nu e ca din fabrika.. eu stalpii si plafonu i-am preferat ca din fabrika.. gri deschis exact culoarea care i-ai facut si tu
|
Quote:
|
in caz ca nu iti place plafonul.. sau nu iti iese bine.. am eu unu cu loc de trapa.. impecabil ca nou..bafta cu masina:D
|
Cam pe cand estimezi sa fie gata interiorul ?? ce culoare il faci ???
|
Plafonul si cu stalipi sunt gata adica ultimile 2 poze culoarea o vezi si tu :)
|
Saptamana asta va fi terminat interiorul. Scaunele vor fi incalzite, deoarece cam paralizam iarna in ea sincer....pielea ramane piele, indiferent de cat de cald ar face aceea masina, iar in primele 10 min, pot spune ca imi doream tapiterie normala. Cum va arata la final, sincer si eu sunt curios, oricum cu siguranta mult mai bine decat inainte. Combinatia de culoare va fi crem cu albastru.
|
Masina este aproape gata, ma refer la interior, apoi va urma exteriorul(anularea bandourilor, refacut badboyul si umflarea aripilor...am nevoie...roti pe 17) si greul.....INIMA. Cum va fi si ce va iesi, sincer ramane de vazut, sper ca va fi ce-mi doresc.
|
Quote:
ce fel de roti p 17 ai nevoie:-D pune si tu o poza:) nu ne mai tine in suspans:) |
suna-ma cand ai timp sa vedem cum facem cu badboyul si exteriorul.....
|
Quote:
|
pai daca iti face din tabla...nu ma mai bag...fao din tabla...
app...iti vand niste frane...sunt bune nu fuu nebun...le dau si ieftin:):):) |
Quote:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Poze recente cu MHT-ul. Mult a fost...putin a ramas
|
mai vremm pozzeeee..... jantele din poza sunt cele noi ????? sunt frumoase panourile de usi ....
|
Quote:
|
bai chiar marfa marfa cum da cu jantele!!!!!!
si elementele de interior deasemenea!!! te pup |
Gogoase ... sa-ti fie de bine ... arata mai mult decat in regula! Ori mi se pare mie ... ori masina ta a inceput sa se change mult prea repede :lol:
|
1 Attachment(s)
misto rau cu jantele alea...dar parerea mea...pune capac decat cu scrisul gravat...nu cum le ai pe astea acum...uite o poza
|
Quote:
:-):-):-) |
| All times are GMT +2. The time now is 10:35. |
- Copyright 2026 4Tuning