![]() |
sal...cine vrea sa-i fac tuning la mashina(virtual) sa le posteze pe forum la
\"CINE VREA SA-I MODIFIC MASHINA?(VIRTUAL)\" 8) |
xzibit
asta e locul in care se pun masinile pt \"preparat\" si tot aici se pune si rezultatu \"prepararii\" Topicul tau ti l-am lasat ca sa intelegi ce vreau sa-ti zic. O sa-l inchid probabil. :roll: Uite-te si tu in topicul asta la paginile anterioare si ai sa intelegi despre ce e vorba. Bafta ! |
1 Attachment(s)
filip-s... cam asa zic eu :ciggy:
|
Re:
Quote:
nu ti se pare ca esti cam nesimtit :?: |
2 Attachment(s)
Treaba simpla( pentru cine se pricepe) : Vreau sa vopsesc masina si as vrea sa vad ce culoare sa aleg : alb artika, albastru egee sau azur ? (toate culori disponibile pe Dacia Logan). Va multumesc dinainte celor care imi veti \"vopsi\" masina
|
2 Attachment(s)
doar vopsit? atat? si nu stiu exact culorile si nu am chef acuma sa caut? albastru egee e cel mai inchis?
edit: am adaugat si 2 poze; sa-mi spui dc iti plac culorile si maine le fac mai bine ca astea sunt facute in graba si au multe \"scapari\" ....ori cum macar sa-mi spui daca sunt bune culorile |
1 Attachment(s)
kickass...mi-e deja rusine sa postez :roll: .....yo nu am avut net....tot pt verde optasem :?
asta e versiunea mea...mai vielside ajea :oops: :twisted: |
2 Attachment(s)
Salut. Tbe sa recunosc ca nu e masina mea, si probabil nu mi-o voi cumpara niciodata (u can never know), dar as vrea - daca aveti timp si va plictisiti in vacanta - sa incercati sa mesteriti si 350z-ul asta.
Sunt curios cum ar arata. Inca odata, doar daca nu aveti treaba si daca il gasiti o provocare. p.s. mi-ar placea o culoare mov asa... paintjob asemanator cu cel de pe eclipse-ul spider din 2f2f merci ;) |
1 Attachment(s)
uite aici un Z350 facut de mine :wink:
|
mersi mult pentru vopsitoria de la Uno. Daca se mai baga cineva va rog sa vopsiti si partea neagra de la spoilere, bandourile si oglinzile in culoarea caroseriei.
|
DACIA ...provocarea cea mare
1 Attachment(s)
cea mai mare provocare ....akum sa vad dak putetzi sa o preparatzi[/img]
|
nissan
1 Attachment(s)
reparatzi shi jeepuri?
|
costin...sa inteleg ca esti tovarash cu sandrin.. :)) =)) Doamne ce copii....
|
2 Attachment(s)
uite uno, sper sa iti placa, daca nu iti convine ceva scrie si o sa modific....
|
Re:
Quote:
p.s. astazi am vazut pe strada o masina super, o dacia 1310, mi-am facut poza cu ea si o sa o pun aicae pe forum sa o tunati =))))) =)))))))) si prietenu-mio si-o facut una=))) o pune si el aicea :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
Re:
Quote:
hahahahahaaaa... ce faza tare :lol: :lol: :lol: |
pai pune poza sa o vedem si noi... 8)
|
soriceu
te rog frumos sa te abti ! ce vroiai sa demonstrezi cu poza aia? |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
se baga cineva la dacia lui costin..dp pagina anterioara?
|
ma bag eu=)) cu capu in perna=))
Quote:
|
Re:
Quote:
|
pai eu zic ca e deja modificata .. shi nu mai are rost sa o modificam si noi .. dupa cum vad e o dacie veche cu moaca de deasta mai noua
|
Re:
Quote:
|
mie nu imi schimba nimeni nimik :( ... pls ... :roll:
|
Re:
Quote:
|
maine vin cu poze cu masina mea... :D sper sa se ocupe si de mine cineva pls :wink:
|
@maskt
da clic asa pe ea ca merge. @steaua23 o sa ma ocup personal de una din pozele pe care le-ai pus. Dupa cum ati vazut probabil am sters cateva posturi care erau complet pe dinafara!!Va rog oameni buni,nu transformati topicurile in circ. |
ms tng :wink: ma scuzati ca nu prea m-am mai ocupat de VT in ultimul timp...am probleme cu internetul si abea mai pot sa scriu si eu 1-2 msg pe forum de la varamea .cand o sa rezolv promit k ma voi apuca de treaba :wink:
kickass imi place 350 z-ul :wink: Bafta :| |
1 Attachment(s)
Ti-am REPARAT bestia!!!! 8) 8) 8) 8)
P.S. nu m-am putut abtzine |
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: bineeee andreeeey ... cel mai mare kitch posibil ... ca la tzaranii :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: uuu nu mai pot de ras :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
|
mah sa faiu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: exact ideea ata o aveam si eu da nu am avut timp sa o pun in practica=)) eu vroiam sa se sprijine de masina da si asa ii bine :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
si gata mai acuma serios ca o dam in off topic rau de tot si se supara lumea :roll: |
Re:
Quote:
|
am o pila la circul de stat daca va intereseaza se castiga bine care vreti pm
rusine sa va fie ! |
Re:
Quote:
|
BA !
Voi ma terminati pe mine ! Am sters azi la topicuri de *** de mi s-a acrit... Ce aveti mey oameni buni? Vreti sa transformati sectiunile in CIRC ???!! Chiar nu va puteti abtine? |
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
|
nu incercatzi nishte spoilere :idea: ,ceva la bestie sa o transformati in frumoasa (frumaosa si bestia) :wink:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:38. |
- Copyright 2026 4Tuning