Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Zona comerciala Piatra-Neamt - Bazar - Servicii - Talcioc (https://forum.4tuning.ro/348-zona-comerciala-piatra-neamt-bazar-servicii-talcioc.html)
-   -   Cocktail tuning va prezinta (https://forum.4tuning.ro/348-zona-comerciala-piatra-neamt-bazar-servicii-talcioc/54179-cocktail-tuning-prezinta.html)

Jok3r K10 05-05-09 19:05

Re: Cocktail tuning va prezinta

Quote:

Originally Posted by AnDrEiCa (Post 2290946)
Ms pt incurajare;)) .......oricum thunder iti dai seama ca nu prea imi convine ca la varsta asta sa am niste kg in plus ,dar pana acum am reusit ca am facut eu ce-am facut de am mai dat jos vreo 5 ;)) deci cu timpu (si cu mult mers pe bicileta :)) poate mai dau;))....deci ,facem un club de biciclete;)) :>:>?

Quote:

Originally Posted by ThunderRa (Post 2291209)
Biker Boys :) Eu am 94 in scadere de la 115 :) Doar ca eu am 32 de ani nu 16... :)

Sala baietii .....acolo dati jos....bicicleta e de mentinut in forma;)

johnson 06-05-09 08:50

Sunt o groaza de sporturi care asigura si suficient fun si mentinerea in forma sau slabitul daca e cazul. La sala am incercat sa merg o singura data si m-am plictisit ingrozitor, nu mai calc a2-a oara, iar de fotbal nu vreau sa aud, la cati cunoscuti stiu cu operatii grele pe la picioare de la el. Mai sigur mi se pare cu motorul si nu exagerez

Jok3r K10 06-05-09 12:14

Quote:

Originally Posted by johnson (Post 2293090)
Sunt o groaza de sporturi care asigura si suficient fun si mentinerea in forma sau slabitul daca e cazul. La sala am incercat sa merg o singura data si m-am plictisit ingrozitor, nu mai calc a2-a oara, iar de fotbal nu vreau sa aud, la cati cunoscuti stiu cu operatii grele pe la picioare de la el. Mai sigur mi se pare cu motorul si nu exagerez

Depinde foarte mult si cat de bine stii sa practici acel sport.....spre exempu tu esti as pe motor de asta ti se pare mai sigur....da oricum in ziua de azi nici mersul pe jos nu mai e sigur:lol:

AnDrEiCa 06-05-09 16:05

Quote:

Originally Posted by johnson (Post 2293090)

eee.....da pe motor nu slabesti;))

johnson 06-05-09 16:10

Asta pot sa te contrazic, ca stiu ce zic. vino odata cu noi la antrenamente si o sa vezi cata transpiratie presupune mersul pe circuit, la Bacau la Selena ma refer ca e mai aproape. In 15-20 minute esti terminat, daca tii un ritm mai alert, asta si din cauza ca este f virajat, fata de cele adevarate unde mai ai timp sa te odinesti pe linia dreapta

ThunderRa 06-05-09 16:22

Din cate stiu eu, nu exista sport in care sa se piarda mai mult in greutate decat in Formula 1. Presupun ca in Moto GP e la fel...

johnson 06-05-09 17:09

In jur de 5-8 kg la formula1, probabil ca aici intervine f mult si conformatia fiecaruia, iar cu antrenamentele actuale, cred ca s-a mai diminuat putin valoarea asta. Si la ambele conteaza f mult temperatura exterioara, la motogp sigur ar fi mai mult daca nu ar mai ajuta ventilatia naturala

Jok3r K10 06-05-09 18:51

Quote:

Originally Posted by johnson (Post 2294539)
In jur de 5-8 kg la formula1, probabil ca aici intervine f mult si conformatia fiecaruia, iar cu antrenamentele actuale, cred ca s-a mai diminuat putin valoarea asta. Si la ambele conteaza f mult temperatura exterioara, la motogp sigur ar fi mai mult daca nu ar mai ajuta ventilatia naturala

adevarul ca e foarte solicitant mersul pe circuit.....m-am dat cu kartu asta vara.....dupa 10 ture ma dureau mainile de nu mai puteam....iar cand m-am oprit si nu mai era "ventilatia naturala" curgeau apele de pe mine de ziceai ca am iesit de sub dush.......iar Kartingul e minciuna pe langa Formula 1 sau Moto GP:lol:

AnDrEiCa 06-05-09 19:36

Quote:

Originally Posted by johnson (Post 2294350)
Asta pot sa te contrazic, ca stiu ce zic. vino odata cu noi la antrenamente si o sa vezi cata transpiratie presupune mersul pe circuit, la Bacau la Selena ma refer ca e mai aproape. In 15-20 minute esti terminat, daca tii un ritm mai alert, asta si din cauza ca este f virajat, fata de cele adevarate unde mai ai timp sa te odinesti pe linia dreapta

Mi-ar place sa merg sa va vad si eu:> dar asta nu depinde de mine,ci de tine sa zic asa ;)) pt ca n-am cu ce sa merg...

Jok3r K10 06-05-09 19:48

Quote:

Originally Posted by AnDrEiCa (Post 2294969)
Mi-ar place sa merg sa va vad si eu:> dar asta nu depinde de mine,ci de tine sa zic asa ;)) pt ca n-am cu ce sa merg...

Dute cu trenu:lol:

johnson 07-05-09 08:19

Quote:

Originally Posted by AnDrEiCa (Post 2294969)

nu-mi place sa iau pasageri la drum, mai ales cand e de mers la circuit ca ajung obosit, exceptii mai fac cand imi iau prietena. Va puteti cupla mai multi la o masina, solutii nu sunt? se pot inchiria si karturi, care merg un pic altfel decat astea de la noi, distractie este, iar vremea se anunta fierbinte in weekend, asa ca sambata mergem sigur

AnDrEiCa 07-05-09 14:26

Quote:

Originally Posted by johnson (Post 2296021)
nu-mi place sa iau pasageri la drum, mai ales cand e de mers la circuit ca ajung obosit, exceptii mai fac cand imi iau prietena. Va puteti cupla mai multi la o masina, solutii nu sunt? se pot inchiria si karturi, care merg un pic altfel decat astea de la noi, distractie este, iar vremea se anunta fierbinte in weekend, asa ca sambata mergem sigur

Deci care are masina si se ofera:> ??punem bani la benzina....mai gasim noi ceva oameni:D

ThunderRa 07-05-09 18:17

Care sunt preturile?

johnson 07-05-09 18:21

pt kart e 40 lei 15 minute, la cele mai mici si ajunge la 100euro pt alea de competitie. Orice ai alege, te racoresti suficient in timpul respectiv

johnson 09-05-09 09:38

zeul comunicarii s-a induiosat pana la urma si m-a fericit intr-un final cu telefon fix si numar, bineinteles.
Ma gasiti acum si la 0233 24 24 24

VaLeX 09-05-09 11:35

1 Attachment(s)
:rolleyes2:rolleyes2

johnson 09-05-09 13:20

saru mana, vreau si eu unul. Am uitat sa spun ca numarul de telefon este triplul numarului meu de curse si cel norocos in acelasi timp 24 24 24

razvy_2002 09-05-09 15:00

si ai uitat sa-mi spui pe ce canal va mai uitati la moto gp...
deci?pe internet presupun...:(

ThunderRa 09-05-09 15:49

Sa inteleg ca ai depus destule ofrande Zeului Romtelecom? :P
Moto GP parca era pe Eurosport...
P.S. Vreau inele :)

johnson 09-05-09 16:21

Moto gp se vede oficial numai in sistemul pay for view, eurosportul a pierdut contractul de difuzare in Europa, iar tvr a adormoit in papuci cand trebuia sa semneze contractul... In romania numai pe net, sunt situri capusa care au rezolvat aspectul

ThunderRa 09-05-09 17:20

Hmm... bine macar ca ne vor da Formula BMW :) sa-l vedem si noi pe Doru Sechelariu... Sper sa aud imnul Romaniei de cat mai multe ori anul acesta!

johnson 12-05-09 15:10

Ii tinem pumnii, merita la cat a muncit sa ajunga acolo si nu e singurul care ne da sperante, mai avem fratii Vrajitoru in campionatul superstock 600 european, moto ca sa fie mai simplu. Dorulet in schimb e vecin de-al nostru

scturoag 18-05-09 17:10

In sfarsit am vazut si eu ceva din atelierul de tuning care ziceai ... f frumoase lucrarile tale !
am vazut pe prima pagina .. ai specificat ceva de chip-uri ...
ma intereseaza si pe mine unul pentru un microcar ... de 500cmc diesel .. daca ai sau aduci la comanda... sau daca exista?!? ...
Oricum ... in vara .. daca ai sa ai timp .. presupun ca o sa ajunga prin mainile tale pentru o mica modificare :D

johnson 18-05-09 17:55

Ai vazut o mica parte, multumesc pt aprecieri oricum.
Partea cu chipul pt microcar, f greu de relizat, ar trebui ceva custom, nu face nimeni cred. Ciudat ca fac diesel, eu stiam de 50cmc in 2 timpi, am condus unul odata, dar la cat ma intereseaza orice e posibil. Tu fa-ti curaj si vino cu el pe aici, desi la 50km/h cat e proiectat sa mearga, ai nevoie de multa vointa. Succese

scturoag 18-05-09 18:11

Cel care l-ai condus nu ii a lu' Claudiu de la Roman ?... baiatu' cu Gixxeru care am venit la piatra atunci ...

johnson 25-05-09 16:24

Il stiu prea bine pe Claudiu, cat sa pot spune sigur ca nu era al lui.

scturoag 25-05-09 16:42

Stiu ca il stii .. dar am crezut ca l-ai condus p'al lui :D:D
App ... tocmai am vazut pe niste forumuri din anglia ... cum modifica astia microcaruri ... deci ... nu se complica cu chip-uri si alte chestii care costa mult si bataie de cap ... pur si simplu ii pune motor de motocicleta ... unul de 400 sau 600 care ii suficient pentru cele 500 de kg care le are microcaru ...
eu am vazut ca le puneau motoare de 600 de 120bhp+ ... eu nu cred ca ar merita ... pentru ca ii periculos ... 120 de bhp pe un microcar ?!? ... ma gandeam la un 400 cmc de VFR sau de Suzuki Bandit, au in jur 60 de cai ... ii de ajuns ...
crezi ca se poate face un "transplant" de motor de pe o motocicleta ?!? ...

johnson 26-05-09 08:17

Am sursa f buna pt kit modificare cu motor de motocicleta pe masini usoare, afara se omologheaza, dar la noi ai curaj sa faci asta? Si ma refer aici la Mini, Golf1, Smart, adica masini, microcar nu tine pt asa ceva, doar de show extrem poate

scturoag 26-05-09 08:40

oricum daca ii fac transplantul ... nu o sa o omologhez ca daca o omologhez nu o sa mai am voie sa o conduc de la 16 si fara carnet ... deci sare din schema ... oricum ... eu ma gandeam la un motor mic ... ca daca ii pun un motor de 600 ... imi iau zboru' ...chiar si ceva de 250 i-as pune ... depinde ...oricum .. momentan nici nu stiu ce sa fac ... sa il pastrez sau sa il vand ... oricum eu l-am bagat la vanzare ... daca gasesc sa il dau cuiva .. il dau ... si im iiau o Yamaha R125 sau un Aprilia RS250 ... habar n-am ce sa fac ... stii cum e ... cand trebuie sa iei o decizie si nu stii ce sa faci ... iti vine sa pleci in lumea ta :lol:

johnson 26-05-09 10:18

Eu as vinde intai cusca aia si dupa aia m-as gandi ce fac mai departe. ca nu e asa usor sa stii, posibil sa-ti mai vina alte idei pana scapi de ea

johnson 04-06-09 08:08

Nu uita ca am pt prietenii motociclisti, echipamentele din Louis, Auner si inca cateva la pret de catalog, pe stoc sau la comanda

johnson 11-06-09 15:05

Filtre aer Pipercross viper la numai 500 ron, montaj inclus, carcasa metalica si tubulatura izolata termic, cica asigura intre 6 si 12 cp, iar sunetul e marea smecherie. Pt necredinciosi, fac proba gratis, fara nici o obligatie.
Filtru normal, la numai 200 ron, redus de la 380, tot Pipercross
Becuri H4 Philips extrem Power, la numai 90 ron setul sigilat
Becuri H7 Blue vision , la numai 70 ron setul sigilat si alte becuri Philips la reducere, stoc 2008.
Si multe altele pt masina ta

scturoag 14-06-09 00:38

Johnson... de cusca am scapat ... e ca si vanduta ... dar ... tot trebuie sa vin la tine la garaj ... am nevoie de mici modificari la un motor... saptamana viitoare am sa vin in Piatra ...sa-mi lasi un PM cu numarul tau te rog :)

johnson 14-06-09 08:56

Te astept cu mare placere, esti norocos daca ai gasit client in conditiile actuale, vino sa vad ce vrei sa-i faci. Numerele de telefon le gasesti pe situl meu la contact, daca le pierzi sau 0722699014 0753993816 0233242424.
Noutati:
-folia Llumar prin gama de produse 2009, va avea garantia extinsa de la 7 la 12 ani-
-voi aduce si un material mai ieftin, dar nu mai prost decat alte produse de pe piata si pretul va fi la jumatate

AnDrEiCa 14-06-09 09:51

Quote:

Originally Posted by johnson (Post 2405687)
Te astept cu mare placere, esti norocos daca ai gasit client in conditiile actuale, vino sa vad ce vrei sa-i faci. Numerele de telefon le gasesti pe situl meu la contact, daca le pierzi sau 0722699014 0753993816 0233242424.
Noutati:
-folia Llumar prin gama de produse 2009, va avea garantia extinsa de la 7 la 12 ani-
-voi aduce si un material mai ieftin, dar nu mai prost decat alte produse de pe piata si pretul va fi la jumatate

Folie pentru geamuri din fata pui:D?

ThunderRa 14-06-09 09:57

Johnson, pentru mine ai vreo veste?

johnson 14-06-09 13:15

pt tine au ajuns toate vineri, cel tarziu marti ai toata comanda
Se pune folie si pe geamurile fata, dar cu transparenta mai mare

johnson 16-06-09 11:02

Pt cei cu farurile matuite, zgariate am adus mai nou kit de polishat. Bun pt cele din plexiglass, policarbonat
Si cica chiar functioneaza

GTRs 16-06-09 11:04

Quote:

Originally Posted by johnson (Post 2411330)
Pt cei cu farurile matuite, zgariate am adus mai nou kit de polishat. Bun pt cele din plexiglass, policarbonat
Si cica chiar functioneaza

Nu poti da mai multe detalii?? De la ce firma e si ce contine kit-ul?

johnson 16-06-09 12:45

E vorba de paste si pasle speciale, asemanatoare cu cele pt vopsea, dar mai mici si mai fine. Firma e neimportanta, ceva cu glass

All times are GMT +2. The time now is 08:16.

- Copyright 2026 4Tuning