![]() |
ce funny e penultimu post :lol: :lol: :lol:
mai iesi din casa :lol: :lol: |
la curse mai mult de 20 de fete frumoase ma refer de prisma si de baneasa adica nu de tuning show ca acolo sunt...
asa ca... romancele sunt frumoase nu zic nu dar nu stii ce au la purtator daca ma intzelegi... :lol: :wink: |
:lol: :lol: :lol: :lol: stai linistit ca ies destul de des din casa :lol: :lol: :lol: ....nu am mers la curse ca nu am avut ocazia...mai exact nu am avut cu cine....si nici la masini nu ma prea pricep...am tot auzit de forum de la un prieten si am intrat din curiozitate...
|
:bunch:
e oricum esti bine venita aici zic eu... si asa forumul asta nu are multe fete... poate cu timpul o sa iti starneasca interesul cursele si mashinile tunate! :wink: |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
cred ca le ai cu vrajeala... ca asta e subtila rau kestia de mai sus... bv... si eu cred ca o sa fie pasionata.....de mashini....si poate si de altceva...oricum pasiunea asta nu este daunatoare... :wink: |
Re:
Quote:
|
bv orlando :lol:
adevaru-i ca-n ultimu' timp am inceput sa..........mint frumos :lol: glumeam |
1 Attachment(s)
eu m-am indragostit de tipa asta :)
|
Re:
Quote:
glumeam,no offence |
Pai \"aicad\" ce mai stai :?: :wink:
|
Re:
Quote:
|
Nu prea cred ca va fi de acord \" aicad\" :lol:
|
sunt din hunedoara... :)
|
Re:
Quote:
dupa ce imi iau carnetu nu o sa fie asa departe :lol: :lol: :lol: :twisted: |
io nu cred in acest \"principiu\"
poate doar fizic,dar nu se poate numi dragoste ci erectie(ca sa nu fiu vulgar) :lol: |
bai nu va luati de gagica aia :D
|
Re:
Quote:
cum ii zici uneia.... \"auzi,cred k intre noi doi este o erectie la prima vedere\" |
pai nu ca ii spui asa:p**@ mea s-a indragostit de tine
sant0s: vulgarule :P |
| All times are GMT +2. The time now is 23:58. |
- Copyright 2026 4Tuning