![]() |
Re: NSL, filiala Piatra-Neamt
poate ne primiti si pe noi :D
|
normal :)....
|
Piatra merge pe 27 la iasi?
|
inca nu se stie ...o sa vb cu lumea ..sa vad cine merge ....
100% sigur ca merge e cartman :)....restu nush |
deci 2 persoane sigur : automat si cartwoman....
|
Quote:
|
toata lumea la iasi pe 27 :twisted:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Cart , Stef , Cip ...vb vineri mai multe despre plecare :) |
Quote:
bn ;) |
Baieti, vin si eu!!! Sa imi iau ramas bun cum se cade!!! Dar am o rugaminte la voi!!! Am nevoie de un parasolar!!! Si 2 placute de pus la nr. de inmatriculare (daca are cineva pt. masina lui si nu merge cu ea aste daca mi le poate imprumuta)...platesc tot ce trebuie, normal...dar vreau neaparat masina daca merg cu ea sa mearga cu insemnele clubului. Eu tot zic ca nu merita :)) dar mam lasat convins :D
|
Quote:
|
Hai man...daca vin eu??? poti amana si tu 1 zi plecarea la facultate
|
voi face tot posibilul .....da nu promit nimic :(
|
ne vedem in roman...orice ar fi ma bag in zgomotosul PMC si venim macar noi la iasi..dar o sa mai vina si o bora si un clio cel putin + cei care se mai hotarasc..
|
5 Attachment(s)
masini reprezentative NSL Piatra Neamt :
Nick - Daewoo Matiz Attachment 662369 Cip - Renault Megane Attachment 662370 Iulian - Dacia Logan Attachment 662371 Ciprian - Audi A4 Attachment 662372 Cartman - Daewoo Cielo Attachment 662373 |
2 Attachment(s)
|
Quote:
|
sa speram .... oricum ...leu mai are de lucru ..la masina ...eu sper sa-mi iau ce vreau ...k sa incep un proiect .....:).....
|
fratilor ....da ati disparut cu totii ???....nu va mai intalniti ..sau ce s-a intampla ?....e prea liniste aici :(
|
da e cam liniste lumea e ocupata :P
|
ocupata cu ce ?....k ma indoiesc k au stat cu masinile in service :D
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
pai ...ce i-ai mai facut ...inafara d reparatia care na ..trebuia facuta ?....
|
pai dupa cum vezi spoiler fatza m stopuri cu led o alta vopsea.. oricum fatza de cum arata.. arata mai bn zic io ;)
|
2 Attachment(s)
ce fac unii tzarani coclitzi din piatra din lipsa de ocupatie....inspirati probabil de "natura"....cand ii vezi sa nu dai nici un scuipat pe creierii lor :evil:
|
... no comment stiu cine e .. nustiu ce are cu noi ... asta e rivali de club ;)
|
e un mare idiot....stie toata lumea cine e da nici asa frate...am sa`mi fac si eu o poza cu fatza lui sa o pun mare cat luneta si tot un abtipild cu caricatura aia...las`o dracu` de treaba....daca s`a ajuns pina la faze de genu e grav
|
asa ceva este inacceptabil..... cart...trebuie facut ceva cu ei ...ca nu se mai poate ... :(...
|
iti dau eu toate detaliile:
- Club: Kamikaze Racing Team - filiala Piatra-Neamt - NR de masina nu stiu ca are mai multe si nici una....care le vinde care le tine...iar le vinde si tot asa - Porecla: ByAlin....majoritatea masinilor din comunitatea 4tuning Neamt si implicit Kamikaze Racing Team is facute de el ca sa nu mai zic de comportamentul live pe care il are pe la intalniri....uneori...si ca sa nu mai zic ca Passatu ala taxiu care a fost la Iasi, facut tot de el, prieteni buni de altfel....la evenimentul ala al nostru din vara (intalnirea) o cerut 300 euro ca sa vina in parcare cu masina acolo :lol: mai multe vb pe mess cand intri ca nu are rost pe forum aici :omfg: |
Nici chiar aasa fratilor...da mai dai in moasa lor cu treaba asta...si sa ma lase pe bine Ali_ump ca a fost o gluma...ca noi nu intelegem...ca bla bla bla...astea is scuze...stii...nici chiar asa...Cartmane hai ca iti spun o faza...da p mess...oricum...RUSINE CAM.CAZI RACING! E omu vostru si in final va faceti singuri de rusine cu membrii vostri inventivi...
|
Am incercat doar sa iau apararea unui nesabuit atat...io n-am avut nici un amestec.Am discutat cu cartman si se vor lua masuri !!! Morpheus te rog sa nu mi te mai adresezi de acum inainte ca vad ca nu pricepi ce iti spun! Pana si cu Cart m-am inteles!
Numai bine! |
1 Attachment(s)
Quote:
o hidosenie facuta de el, a fost si la iasi la providenta in parcare pe 27: |
daca voi asa considerati ca trebuie tratat un club "rival" asta e....sper sa nu va duceti degeaba la Bucuresti :-)
apropo alin....asa`i ca majoritatea din clubul tau au stickerul ala? si nu numai byalin? eu in seara asta am aflat si sincer mi`o cam cazut fatza :lol: da nu`i nimik....dupa fapta si rasplata PS: va urma :lemon: |
chestia asta nu o stiam ...:(....am ramas total masca :shock:
|
Quote:
bre ai uitat sa pui cavou` :lol::lol::lol: |
Quote:
Te rog sa incetezi ...daca cumva mai exista si pe alte masini se vor da jos fara sa mai facem atata caz!!! |
1 Attachment(s)
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:36. |
- Copyright 2026 4Tuning