Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Logan 1.6 Ambition vs. Cielo Executive (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/5334-logan-1-6-ambition-vs-cielo-executive.html)

Urban_Racing 23-03-06 14:23

Re: Logan 1.6 Ambition vs. Cielo Executive

atata vb .... daca nu va batetzi nu atzi facut nimic! :)

cipri4n 23-03-06 14:24

Quote:

Originally Posted by NWZeu
hmmm era disponibil si volan reglabil, cotiera pentru bancheta din spate cat despre becul de ABS este chiar primul din stanga :D, si sa nu uitam Cielo are si cutie automata, Dacia ..... lipsa

poate gresesc dar din cate stiu eu pentru curse gen drag(liniutze) e mai bine sa ai cutie manuala pt ca este mai rapida ca cea automata;)...si inca o chestie...tata are un logan laureate fara abs si exista si la el becul acela cu abs....cu toate ca masina nu are abs.....ce-o fi insemnand asta nuj....

shadow 23-03-06 18:34

Altul care incepe o discutie cu "tata are...."!!!
AOLEU....M-ATI DISPERAT!!!!!

NWZeu 23-03-06 20:55

daca ai citi cu atentie posturile ti-ai da seama de unde a plecat discutia de acel "BEC", probabil ca la 17 ani doar "liniutze" avetzi in cap ... acest VERSUS nu se refera la LINIUTZE, citeste cap-coada si apoi discutam.

George_P. 27-03-06 22:21

Quote:

Originally Posted by NWZeu
daca ai citi cu atentie posturile ti-ai da seama de unde a plecat discutia de acel "BEC", probabil ca la 17 ani doar "liniutze" avetzi in cap ... acest VERSUS nu se refera la LINIUTZE, citeste cap-coada si apoi discutam.

Tu ce aveai in cap acum 4 ani??
Da-i pace si lui.......fiecare cu cel doare,nu trebuie sa indispui pe nimeni.
:-)

NWZeu 27-03-06 22:27

aveam ??? ... inca mai am :D dar topicul nu se refera la asta ... acest lucru incercam sa il subliniez.

TYN. 31-03-06 19:23

cielo castiga la design,iar loganul are mai mult pe el,abs air-bag........

Logan_S 05-04-06 23:29

[QUOTE=adi01]avand in vedere.. ca primu CIelo a fost facut in 1995 ... si acelasi model ramane si in 2005 .. si Dacia Logan e facuta in 2004/2005 si totusi tot Cielo bate si la performante si la aspect ... Dacia tot Dacia Ramane.. macar in Cielo nu curge apa atunci cand ploua afara :lol:[/QU
[Logan_S]_Cand ai mers ultima oara cu un Logan ambition1.6?Eu zic sa te mai gandesti!{cu ploaia..., mai schimbati placa ca nu tine,iar in ce priveste motorul... astept orice provocare cielo,seat ,kalos,fiat (concurenta binenteles) in Constanta............care a mai ramas neumilit! Astept Fapte nu Vorbe!
Logan_S Powered by Borla and Zender Style .
PS;cat despre Cielo am avut 1 bucata si dupa 4 ani mi-era rusine sa plec la Bucuresti cu el ca ma faceau si daciile din 70.........Sa fim realisti,chiar daca stema Romaniei a devenit emblema <BMW>

Logan_S 06-04-06 00:18

Re:Logan Ambition vs Cielo Executive

lla[Logan_S]Powered by Borla and Zender Style.
Unde e mai fratilor Cielo ala care face un Logan Ambition 1.6 ca eu il mananc?Singurul Cielo periculos care mi-a dat-o in cabina avea un motor de Opel 2000cmc,dar si Loganul v-a recurge cat de curand la trucuri.Oricum Cielo e varza iar motorul suna a ciaun! Loganul este un RENAULT % nu o masina de unica folosinta k Cielo!Treziti-va mey!
Cat despre style,un logan tunat cu gust este mult peste un Cielo chinuit de turcisme ieftine din bazar.

Logan_S 06-04-06 01:07

Re: Logan Ambition 1.6 vs Cielo Executive

Quote:

Originally Posted by shadow
Am eu Cielo si NU ploua in el!!!
Cat despre logan.... m-am dat cu 2 pana acum si le-am facut pe amandoua!!!

[Logan_S]Powered by Borla and Zender Style
Pacat ca nu esti din Constanta ,dar daca esti asa curajos poate vii la Cogalniceanu la curse.Da ar fi fost mai palpitant prin oras. <Prepare to die!>
,<todo a gas!>:bat:
PS:si nu t mai da cu picii!:D

SirNenea 06-04-06 02:54

Quote:

Originally Posted by M_I_H_A_I
Probabil el se referea la discurile de frana, pentru ca placutele de frana se schimba destul de des, la mine cel putin la fiecare 12000km.
Intre cielo si logan, as alege loganul, desi cielo este superior la tinuta de drum si la confortul soferului, totusi este o masina conceputa pe baza opelui kadet, si din 95 sau de cand se fabrica putine imbunatatiri s-au facut la ea..

esti varza cum sa schimbi discul ala poate sa te tina si o viata si mai intai ala se poate rectifica si scuzati-ma dar mie asa mia zis mecanicul cand am fost la revizie acum nu stiu am facut si revizia la 60.000 si tot nu le-am schimbat

Urban_Racing 06-04-06 08:41

Logan_S eshti tembel rau tata! cum vb u despre loganu tau reiese ca e shi super limuzina shi supercar shi mashina de draguri shi ce mai aberezi u acolo !? U nu ai citit posturile proprietarilor de Logan de pe forum!? totzi au zis ca nu se poate face performanzat cu ea shi numai lucruri urate ca ceva frumos nu am auzit de ea shi u vi sa ne spui noua ca de fapt ratza impunge ..... lasa`ne ma! Pacat ca nu am mashina de clasa ta ca ne vedeam pe kogalniceanu cum strigi u in gura mare!

NWZeu 06-04-06 12:13

[QUOTE=Logan_S]
Quote:

Originally Posted by adi01
avand in vedere.. ca primu CIelo a fost facut in 1995 ... si acelasi model ramane si in 2005 .. si Dacia Logan e facuta in 2004/2005 si totusi tot Cielo bate si la performante si la aspect ... Dacia tot Dacia Ramane.. macar in Cielo nu curge apa atunci cand ploua afara :lol:[/QU
[Logan_S]_Cand ai mers ultima oara cu un Logan ambition1.6?Eu zic sa te mai gandesti!{cu ploaia..., mai schimbati placa ca nu tine,iar in ce priveste motorul... astept orice provocare cielo,seat ,kalos,fiat (concurenta binenteles) in Constanta............care a mai ramas neumilit! Astept Fapte nu Vorbe!
Logan_S Powered by Borla and Zender Style .
PS;cat despre Cielo am avut 1 bucata si dupa 4 ani mi-era rusine sa plec la Bucuresti cu el ca ma faceau si daciile din 70.........Sa fim realisti,chiar daca stema Romaniei a devenit emblema <BMW>

in afara de cuvinte ... poti arata ceva ... vin-o la etapa de viteza si o sa vedem.

NWZeu 06-04-06 12:16

Re: Logan Ambition vs Cielo Executive

Quote:

Originally Posted by Logan_S
Unde e mai fratilor Cielo ala care face un Logan Ambition 1.6 ca eu il mananc?Singurul Cielo periculos care mi-a dat-o in cabina avea un motor de Opel 2000cmc,dar si Loganul v-a recurge cat de curand la trucuri.Oricum Cielo e varza iar motorul suna a ciaun! Loganul este un RENAULT % nu o masina de unica folosinta k Cielo!Treziti-va mey!
Cat despre style,un logan tunat cu gust este mult peste un Cielo chinuit de turcisme ieftine din bazar.

deci exista si RENAULT LOGAN, poate ai auzit de el, tu ai DACIA - vezi deosebirea de calitate dintre Clio fabricat in Franta si Clio fabricat in Turcia, vrei sa vezi Cielo cu 500.000 de km, a naibii unica folosinta cat despre tuning uita-te pe acest forum , vei gasi Cielo fara "turcisme ieftine".

shadow 06-04-06 14:22

Re: Logan Ambition 1.6 vs Cielo Executive

Quote:

[Logan_S]Powered by Borla and Zender Style
Pacat ca nu esti din Constanta ,dar daca esti asa curajos poate vii la Cogalniceanu la curse.Da ar fi fost mai palpitant prin oras. <Prepare to die!>
,<todo a gas!>:bat:
PS:si nu t mai da cu picii!:D

Sa vezi ce iti mananci tu cuvintele cand ajung in Constanta!!!

Un singur Logan m-a facut pana acum, era un 1.6+chip+evacuare+filtru+++...si Cieloul meu este Stock!!!

Marinica 06-04-06 21:38

iti dai seama ca loganul e mai bun... dar are aspectul ala naspa.:D

AzzKikR 07-04-06 09:24

Eu am Cielo si pana acuma am observat un singur lucru,Loganul de 1.6 oricare ar fii el imi sta in fata doar in treapta 1 si 2(asta daca respectivul stie ce ii poate masina) dar dupa aceea lucrurile se cam schimba de la treapta 3 practic nu are ce sa imi faca pentru ca romanul nostru de la Dacia a umblat la tr 3,4 si 5 pt a face masina cat mai economica,si de la un anumit punct (sa zicem 80km/h) intervine si aerodinamica,aerodinamica care Loganul nu o are(Cielo are cx 0,30 iar Espero 0,29 ca idee majoritatea masinilor de seria au cx 0,33-0,34...Loganul nu are cx pt ca din cate stiu eu nu a fost testat in tunelul aerodinamic inainte de a fii scos pe piata...pe cand Cielo da)
Asa a strict vorbind de masini STOCK,Cielo e superior Loganului din toate punctele de vedere(Cielo E-TEC 80cai VS Logan 1.6 86cai).
Parerea mea.

shadow 07-04-06 13:38

Loganul are un avantaj fata de Cielo --- spatiu interior

T.rac3Er 07-04-06 14:31

cielo are mecanica de kadet mai veche de 86...eventualele teste aerodinamica probabil ca se leaga de marketing...
la vremea lui kadet era precum astra acum, deci nu o masina de conceptie "ieftina"...la proiectul logan s-au avut in cap costuri cat mai mici, cu imbunatatiri...nu e o masina de performanta stock...daca se investesc unele sume frumusele, problema sta altfel...daca renault scoate logan pt rally se va putea observa si unde este buba aerodinamica, si ce tre facut pt remediere...asta daca nu va veni un privat si va conduce o serie de teste aerodinamice de inbuntatire a curgerii aerului

DJ-24-ALN 07-04-06 14:52

Re: Logan Ambition vs Cielo Executive

Quote:

Vino tu pe Baneasa duminca viitoare ca e la mijloc intre Constanta si Craiova si vedem cum sta treaba...te astept! auzi...doar cu motor de 2000 l-au facut :)) :))

shadow 07-04-06 22:22

Stai ca vin si eu pe Baneasa, sa vedem ce ii poate Loganul!!!

tha_real_valek 08-04-06 09:47

"Din ce in ce mai multi tuneri au inceput sa fie interesati sa produca piese de tuning pentru Logan. Din nou o premiera absoluta pe 4tuning: Prima pereche de amortizoare BILSTETIN Logan sport"(4tuning)....ce vreau sa demonstrez este k asha cum spun shi sursele 4 tuning:din ce in ce mai multe firme de tuning fac piese de tuning pt logan....in skimb:cielo dispare ca o limba moarta !!!

AzzKikR 08-04-06 12:24

@shadow ai dreptate cu spatiul interior la Logan dar dupa parerea mea nu prea poti sa il valorifici.
@Logan_S esti taman pe dos...din cate stiu eu Renaultu care il ridici tu in slavi e facut tot in Turcia si asamblat in Romania.
@T Rac3r Cielou meu are motor de Astra E-TEC(cutia la fel tot Astra) asa ca te rog sa nu generalizezi,iar cat despre piese de schimb iti bag 2 exemple mari si late ca sa vezi despre ce e vb...un radiator Dacia Logan = 12 mil lei,un radiator de Passat TDI = 9 mil lei iar unu de Cielo(Koreea)=6 mil lei...sau discuri frana Logan 2 buc=8 mil lei si 2 buc de Cielo(eu am de espero ABS) 2.8mil lei(sper ca nu am fost off topic).
A,si inca ceva,Daewoo Koreea a avul licenta de la Opel pt Daewoo Racer asta da il poti numi Kadett...dar Cielo nu prea cred,sau vii cu argumente ca toti "totstiutorii" din vitan..."uite-te mancatiash la clanta de la usa ca sunt la fel".
Cu tot respectul Logan_S si T_Rac3r daca nu lucrati in domenui nu va mai dati cu parerea despre masinile altora,mai documentati-va.

tha_real_valek 08-04-06 14:09

peste tot pe unde ai cauta shi ai incerca sa te documentezi,vezi ca cielo este mai bun decat logan.nu ma oftic pentru ca nici nu sunt sunt patriot si nici masina asta nu prea e "patrioata" P.S.:degeaba ii zice DACIA k romanashul doar o asambleaza !!!

NWZeu 08-04-06 16:12

Loganul in afara de finantare buna si spatiu interior ..... e o masina slaba ca dinamica de condus si performante.
Kadet este o masina foarte buna si este bine ca Cielo a "mostenit" mult de la ea, legat de Tuning avantajul Cielo este ca imprumuta multe piese de OPEL, la Dacia este mai nasol.
legat de Baneasa vin sa sustin "brigada Cielo" - asa ca mai aliniem inca un exemplar la start :D

ben23half 12-04-06 21:08

nu tin partea loganului...dar fata de cielo logan este superior la toate capitolele: design mult mai proaspat, spatiu interior mult...mult mai mare....motorul de 1.6 superior celui de cielo, suspenia de clio..etc! deci orice ati zice loganu1.6 este mai bun decat cielo executive....faceti un test comparativ...adika s-a facut in multe reviste si loganul a invins..>DE FIECARE DATA

NWZeu 12-04-06 21:32

spune-ne si noua revistele si Logan nu are aceeasi suspensie cu Clio, si de ce motorul de Logan este superior , pentru ca Daewoo a folosit DOHC 16V, ca Dacia are motor OHC (Dohcul de 1.6 este pe meganne si are 115 cai) cu ce este "superior" ?

shadow 13-04-06 10:20

Singurul test facut vreodata intre aceste masini, il stiu de la ProMotor, cand au comparat Fabia, Logan, Cielo!!!
Cielo a iesit castigator la motor, Loganul la spatiu interior, Fabia a iesit castigatoare per-total!!!

SirNenea 13-04-06 11:07

automondialul daca nu ma insel si loganul a castigat pana si cu hyundai accent asa ca lasti-o moarta cu marele cielo care nu are nici macar abs pe care dacia il are si e mandra de asta :) :) :)

NWZeu 13-04-06 16:27

SirNenea - eu am ABS pe Cielo (din fabrica) - acum ce mai ai de zis? (era optional pentru Cielo - costa 400USD daca nu ma insel, sa imi caut factura)

camilsoft 13-04-06 19:43

ma lesi am solenza cu 82000 de km si merge ca noua, si vrei sa zici ca loganul nu tine atata?tu compari vechile dacii cu astea noi(nici nu se poate pune problema).problema voastra e ca unii mai au idei fixe comuniste despre dacii.
Alo? 2006 nu zice nimic?
Parerea mea ca Loganul se merita de banii astia iti iei o masina super buna

T.rac3Er 19-04-06 14:07

Quote:

Originally Posted by AzzKikR
@T Rac3r Cielou meu are motor de Astra E-TEC(cutia la fel tot Astra) asa ca te rog sa nu generalizezi,iar cat despre piese de schimb iti bag 2 exemple mari si late ca sa vezi despre ce e vb...un radiator Dacia Logan = 12 mil lei,un radiator de Passat TDI = 9 mil lei iar unu de Cielo(Koreea)=6 mil lei...sau discuri frana Logan 2 buc=8 mil lei si 2 buc de Cielo(eu am de espero ABS) 2.8mil lei(sper ca nu am fost off topic).
A,si inca ceva,Daewoo Koreea a avul licenta de la Opel pt Daewoo Racer asta da il poti numi Kadett...dar Cielo nu prea cred,sau vii cu argumente ca toti "totstiutorii" din vitan..."uite-te mancatiash la clanta de la usa ca sunt la fel".
Cu tot respectul Logan_S si T_Rac3r daca nu lucrati in domenui nu va mai dati cu parerea despre masinile altora,mai documentati-va.

wtf...dude am impresia ca citesti ce scriu altii, nu eu...
vrei sa spui ca cielo nu e derivat de la platforma de kadett ?? ... bati campii in cazul asta....in rest, text de umplutura, adresat mie...si nu inteleg de ce...mai citeste o data ce am scris eu...merci...
am zis despre conceptia de la logan ca este inferioara, deci ar fi normal ca un cielo bine intretinut sa fie superior la nivel de performante...
partea a doua, cielo care se produce la noi e sub logan (ca nivel al calitatii productiei)...si in nici un caz nici logan nici cielo nu valoreaza banii de noi, cat cer firmele producatoare

F.R.Sonic 19-04-06 16:01

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by shadow
Loganul are un avantaj fata de Cielo --- spatiu interior

Asta cam asa e...DAR!! exista un "dar"...dar cam atat!!!! E mult mai avantajos si la pretz...nu mai tzin minte dar acum vreo 2 luni m-am interesat pt un prieten de logan si cielo...si e mai ieftin cielo cu full options decat un logan cu full op. in plus de asta acum cred ca e si ceva promotzie la cielo...si dak piesele de schimb sunt ieftine asa cum spune "AzzKikR" nu vad de ce si-ar lua cineva logan in dauna cielo-ului...poate doar ci care vor sa-si ia o masina cat mai asemanatoare cu un jeep :)) pt ca loganu ...cu o garda la sol(ce-i drept foarte practica pt drumurile noastre)foarte ridicata seamana teribil cu un model de jeep mai vechi..ok cu poza am cam exagerat:) dar poti sa zici ca e un fel de tuning virtual al loganului:D Imi cer scuze romanilor dar urasc loganu!!

ltd 21-05-06 09:55

sal.. mi-am cumparat si eu un logan ambition 1.6.mpi si sunt super multumit de el parerea mea :nu se compara cu cielo (pe carel conduc de la munca ) parerea mea ca golanu isi face toti bani !! am dat apr 8600E pe el si sunt super multumit de optiuni siguranta si cum merge..a m3100 si ceva de km lam bagata prin toate gropile l-am alergat o mie numai prin jud prahova..si nar enici pe dracu..atata tot sa ***u un cauciuc continetal si cand am fost la dacia intr-o ora l-am avut nici nu a trebuit sa fol casco faceti voi la DAWOO asta ;)

BLinKY 21-05-06 10:59

Nu t supara, dar eu zic sa alegi cielo, !!!!!!!!!!!!!!!!!nu suport loganurile!!!!!!!!!!!!!!

SirNenea 21-05-06 13:46

Quote:

Originally Posted by ScAcKi
Nu t supara, dar eu zic sa alegi cielo, !!!!!!!!!!!!!!!!!nu suport loganurile!!!!!!!!!!!!!!

ce dragut ai fost

maxstudio 21-05-06 14:00

nefiind nici una masina de "impresie" sa te poti mandri cu aspectul exterior cred ca loganul castiga detasat pt optiunile de la interior (asa zisul comfort daca se poate numi asa la un logan) cu toate ca cielo e mult mai fiabil (avem aici la craiova multe cielouri pe taxi cu peste 500 de mii de km si inca se mai tarasc pe strazi) ...dar la designul interior cielo e depasit -deci din pacate sLogan castigator!

BLinKY 21-05-06 17:38

Quote:

Originally Posted by maxstudio
nefiind nici una masina de "impresie" sa te poti mandri cu aspectul exterior cred ca loganul castiga detasat pt optiunile de la interior (asa zisul comfort daca se poate numi asa la un logan) cu toate ca cielo e mult mai fiabil (avem aici la craiova multe cielouri pe taxi cu peste 500 de mii de km si inca se mai tarasc pe strazi) ...dar la designul interior cielo e depasit -deci din pacate sLogan castigator!

Poftim???

Ce vezi u asa special la un logan, ca rata ca un sifonier pe 4 roti??

SirNenea 21-05-06 17:43

ma daca u ai vreun s clase normal ca asa il vezi dar cei care au doar 8-9000 E de cheltuiut pe o masina o vede altfel asa ca mai terminati cu fazele astea ca arata ca un sifonier sau mai stiu eu cum ca incepeti sa formati o turma

BLinKY 21-05-06 17:51

:D cu 9000e iti iei o masina a la cart

www.mobile.de mai aruncati si voi un ochi

http://www.foryourentacar.ro/uploads...cielo3mare.jpg

All times are GMT +2. The time now is 15:24.

- Copyright 2026 4Tuning