![]() |
Re: 4T 3D Car Battle -DISCUTII-
deci particip :)
am pana acum 3 randari si i-am dat durmu la cea de-a patra... nu sunt ele cele mai reusite... dar sunt.... in caz ca termin rpd cu resut si se prelungeste timpu de predare ma bag si eu la animatie :) |
Quote:
|
o sa aduc un proiector pentru animatii...
parca am mai scris pe un topic... dar nu mai stiu care... |
am gasit...
mai sus... sorry de repetitie la filme, puteti preda cu o zi sau 2 mai tarziu, sa iasa cum trebuie.... |
Ok multam de prelungire, sper sa apuc sa termin si a doua animatie.
Ink o mik dilema, cum trimitem animatiile, ca pe yahoo nu am sanse sa le trimit, una din ele are 20 de mb, si a doua probabil tot atat va avea.Le uploadam pe Privat Vt, dati si voi cu parerea. |
daca va dau un ftp e ok?
sau... sunt mai multe metode |
Cu FTP e o idee buna,sau poti sa dai un PM cu o adresa de messenger ca si acolo se poate transfera bine.Tu alegi :)
|
haideti baietii bagati tare cu randarile
:D |
am 7...mai sper la inca una acuma seara....mai am vreo 3 ore:-s...
|
io nam nici1 :| ... si sar putea sa intarzii q 1 ora fata d termen ... sanse sa fiu asteptat?
|
cu o ora ..eu zic k nu e nicio problema....:d..din partea mea poti fi asteptat...sa nu fie jumate de zi sau asa...k le pui la 1....parerea mea..no problem...acuma sa zica cineva mai important:D
|
eh oricum chiar daca apuc .. nor sa fie cine stie c .. mai ales k am grabi ultimile 2 elemente si arata groaznic
|
portofoliile le trimitem impreuna cu pozele????ast rasp repede...sa stiu dak le pun in acelasi mail sau nu:D
|
pff ... i ofac rendere p 2 pcuri si tot nu cre k o sami ajunga timpul ... in 1 ora 3 rendere ... outta control :|
|
cei care nu au trimis portofoliile pentru 3D le mai puteti trimite acuma seara la Ace Axel ,data limita fiind ieri :D ...bafta la randat eu leam trimis..si repede cu portofoliile...
|
zicetimi si mie c mai tre sa scriu in mail p langa faptu k atasez pozele ... e prima oara cand aprtiicp si nush :P ... k in 15-20 min max e gata si ultimu render si trimit
|
Eu acus termin si ultima randare, mai am o ora de asteptat, si apoi dau mailu cu pozele.
Clipurile probabil o sa le trimit maine sau poimaine cel tarziu, momentan a doua animatie e pe stand by ca sa termin repede ultima randare. Sariti cu idei cum trimitem clipurile mai mari de 10 MB. |
incercati sa le arhivati kt se paote d bine
|
randati randati randati .... bagati mare
haideti ultima suta de metrii in mail scrieti neaparat nickul si numele Moraru Adrian Gabriel ..... zimi nickul :D |
Ca si D_DooM, si eu sunt la prima participare, si ma intrebam daca primim mail de confirmare sau ceva..
|
am aflat .. tre sa scrii nicku d p 4tuning si nume-prenume
|
pana acum am primit
frost_dany Cipriany maZda170 ruver mba GRIGO D_Doom Pion33r Sleepy_85 Silva REACTUALIZATA |
cei care nu ati trmis mail pt legitimati de acces incercati sa trimiteti cat mai repede ...
pana acum sunt eu si Sleepy pe lista bagati mare si trimiteti... detalii aici https://forum.4tuning.ro/513-4tuningdays-2008-15-16-martie-romexpo/67340-legitimatii-acces.html |
Lucrarile o sa se afiseze pe forum si o sa se faca un pool sau o sa se afiseze numai la Romexpo?
|
Ce format trebuia sa aiba animatia? .mov e bun?
|
frost_dany
Cipriany maZda170 ruver mba GRIGO D_Doom Pion33r Sleepy_85 StefanMarius Silva nu mai participa nu are lucrarea terminata. deci astia suntem. Succes tuturor participantilor si ne vedem la 4Tuning Days ;) @mazda170 incearca totusi sa il faci avi @Cipriany - lucrarile nu vor fi facute publice pana la 4Tuning Day, castigatorii vor fi anuntati la salon o data cu ceilalti castigatori de le concursurile reale, se va face o premiere ca la carte. :D castigatorii o sa fie urcati pe scena si din cate am inteles o sa fie pupati de Miss 4Tuning .... :D va dati seama ca o sa fie ditamai bunaciunea eu numai de aia particip :D ( a fost o gluma evident ) dupa concurs lucrarile se vor pune si pe un topic pe forum cum s-a facut si la editia trecuta |
si cum sunt lucrarile grigo....sunt frumoase sau sunt mai slabutzE?:))
|
si chestia cu premiile se intampla duminica nu??? :(:(:(:( eu nu pot sa vin numai sambata:(:( ..oricum va fi super...si eu sunt foarte curios cum sunt lucrarile....
si fac si eu animatie...va fi ceva scurt(15-20 sec).. da incerc |
premierea ar trebuii mai bine sa se faca sambata k ma gandesc k majoritatea participantilor sau mai toti sambata or sa fie acolo ...
|
Quote:
premierea se face odata cu toate premierile si asta nu se schimba nu pot sa dau un verdict despre lucrari .... nu sunt in juriu :D asteptam decizia juriului .... :D |
aaa ... deci toate premierile or sa fie duminik ... pf ... cam naspa pt unii :(
|
felicitari tuturor
am ramas masca .... s-ar putea face un salon cu masinile alea felicitari inca o data... o sa fie jurizarea grea de tot oricum, sambata, putem sa facem o discutie cu sfaturi pe tuning, design, si modeling... facem o conferinta pe virtual, ca si asa am inchiriat spatiu exclusiv pt asta eu nu prea scriu pe aici, imi cer iertare... dar ca post simplu de vizitator va spun : SUPERTARI LUCRARILE |
sa vedem cati iau cupe...
diplome au toti participantii |
in plus, articol special in revista, mail pe newsletter cu castigatorii, si...
noua sectiune pe site... |
Quote:
cate sunt? tre sa stiu, ca poate aranjez si ceva tv |
Pai e numai una.. termin pana la 12.. seara.
Am inceput tarziu cu treaba pt battle, ca altfel puneam jumatate din Concept Smoke si gata. Oh well... pacat. |
la mine va fi gata in curand... duar ce am terminat de randat o mare parte din ea... mai ramane putin apoi pusa pap la cap...
|
Mai am si eu o animatie de trimis e trecuta de jumatate mai am cam 100 de frame-uri, adik ink o zi cred, o sa incerc sa scot cat mai putin timp, mai reduc putin din detalii, promit sa nu dezamagesc :D
De venit la salon nu stiu sigur daca mai apuc sa vin, sapt viitoare mai am de facut un drum la Pitesti si nu ma tine buzunaru.:( |
am si eu animatie....dar nu e completa ..care e data limita??? k dak puteam pune si maine o termin ... dak este azi obligatoriu nu o sa fie completa...dar trimit ...deci count me in
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:37. |
- Copyright 2026 4Tuning