Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   Accidente în Neamţ (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/52155-accidente-neamt.html)

scturoag 25-04-09 17:01

Re: Accidente in Neamt

Pai e logic sa fie linie dubla continuie ... totusi e oras ... si ii o strada plina de intersectii din 80 in 80 de metri .... deci ... a fost asa cum am zis eu .. a vrut sa depaseasca si nu avea vizibilitate .... nici el .. si nici Passatu' .... oricum .. ce stiu ... stiu din auzite ...

RapJustin 25-04-09 17:25

Tragedii dupa tragedii in Neamt... Dumnezeu sa o odihneasca in pace pe ocupanta locului din dr, din fiat!!

buddy_lexx 25-04-09 17:49

mare dobi ..toc ala cu fiatu daca face figuri din astea cu maik`sa in masina. ala n`ar mai trebui sa conduca in viata lui!

mariusD 25-04-09 21:12

din pacate sunt multi ca el... si in piatra e plin... am si prin cartier la mine figuri de astea... isi cumpara masini de 1000-2 de Euro si gata sunt soferi... au dreptate cei ce zic de harburi ... poate si din cauza asta sunt accidentele astea ... acum isi permite mai tot dobitocul o masina de cateva mii de Euro... poate sute si gata... hai sa ne ardem in figuri... oricum mai grav din ce am citit mai sus ca a murit mama vinovatului... cel mai dureros asta e... dale draq de masini

Jok3r K10 25-04-09 23:27

Re: Cand am vazut ce-ai scris tu,nu m-a lasat inima sa nu spun ceea ce-am vazut eu(no

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 2265852)
Soferul Fiatului sia omorat pasagerul din dreapta (mama din cate am inteles) si mia bagat in spital unul dintre cei mai buni prieteni (soferul Passatului). Is :-| de cand am vazut pozele si am aflat...Dumnezeu sa o odihneasca pe decedata si sa'i dea sanatate si recuperare usoara soferului Passatului iar respectivului sa'i dea ceea ce merita caci pedeapsa legislativa este oricum prea mica pentru inconstienta si teribilismul lui. Nu mai comentez nimic, ma opresc aici caci daca continui is 100% sigur ca imi va fi sters postul.

Eu cred ca la pedepsit Dumnezeu destul....sa iti omori tu mama cu mana ta....eu cred ca as inebuni sa stiu ca am bagat-o pe mama in mormant...in fine....inconstienta....macar de era singur in masina ...da asa .....nu stiu nam cuvinte ma cam dat peste cap accidentul asta:sad:

morpheusmaster 26-04-09 02:24

Frate, masa a murit datorita inconstientei EI in primul rand si apoi din cauza inconstientei fiului. Baietzasu de mai sus spunea ca baietii se intreceau de la Bacau in coa (cine stie...poate de la Focsani sau Bucuresti...mai stii?)...apai eu cu mama in dreapta daca am si o tentativa de apasare a acceleratiei mai brusca imi da 2 peste cap de nu ma vad...apai curse...160 la ora...cu mama in dreapta? Doar in drum spre spital poate, in caz de urgenta majora si nici atunci. (femeia ori dormea ori era de 10x mai inconstienta decat el) Nu ma intelegeti gresit, nu spun ca saraca femeie isi merita soarta dar oricum putea sa ii spuna sa se tempereze de la Bacau pana in Roman...sau hai, macar in oras...

Iar tipul cu care se intrecea, cel din "masina neagra" este la fel de vinovat moral pt intamplarea accidentului ca si conducatorul fiatului...CEL PUTIN PUTEA SA OPREASCA IMEDIAT SI SA ACORDE PRIMUL AJUTOR dar el a hotarat sa mearga mai departe ca un las. Ce, nu este vinovat? Nu a fost el cel care a tras stanga de volan sa intre pe contrasens dar in mod sigur nu mergea regulamentar (la viteza ma refer) sau cauta sa aplaneze intrecerea, MACAR IN ORAS...

Quote:

macar de era singur in masina ...da asa
Da asa? Dar soferul Pasatului? El cu ce a gresit? Este un baiat de nota 10 de 19 ani care a scapat numai din dorinta lui Dumnezeu si a masinii pe care o conducea atunci.

---------------
Sunt si eu din Roman si da, e nasol ca la noi centru are doar o banda (pe sensul de mers al reisarilor)...iar daca ai "norocu" ca in fata ta sa fie o masina de scoala cu 30 la ora singura portiune unde il poti "depasi" este portiunea respectiva care are 2 benzi. Dar in ce mod il poti depasi...1) ori trece el pe banda 1 si tu te duci mai departe, cum fac de obicei masinile de scoala ori 2) treci tu pe banda 1 si il depasesti pana in trecerea de pietoni (asta daca nu mai sunt si alte masini in fata). Romascanii stiu despre ce vb. ca sigur au facut asta cel putin odata.

Dar nu cred ca este cazul reisarilor nostri. Daca respectivul cu "masina neagra" mergea cu 20 la ora si Fiatu ii dadea blitzuri sa se dea si acesta nu se dadea atunci fiatu putea face manevra de la punctul 2) de mai sus...dar din cate stiu eu baietii aveau viteza serioasa si atunci singura optiune era depasirea liniei continue, executare de depasire IN INTERSECTIE si PE TRECEREA DE PIETONI. Frumos...chiar nu am ce sa mai spun...in afara de Conduceti cu prudenta si cap caci viata nu are roata de rezerva...si mai rau decat sa mori intrun accident rutier este sa ramai schilod pe viata sau sa iti omori apropiatii sau nevinovati iar tu sa traiesti cu asta toata viata. THINK

Ali_ump 26-04-09 21:05

[B]Nu era chiar de 1000-2000 de euro masina ,,, avea jante Oz si anv semi slick cu balon mic din cate am vazut, dar orgoliul de sofer trebuie lasat deoparte uneori.
Asta a omorat in cazul de fata , cel bde la volanul Fiatului nu a stiut cand sa spuna gata , stop si a simtit-o pe pielea lui!
Esti sofer atunci cand faci niste chestii si esti sigur ca ai tot timpul cum sa eviti, sau ai cale de scapare
Si cel mai important lucru ... daca tot o faci ...fa-o cand esti singur in masina!!! Cand ai si alti pasageri si conduci...esti responsabil pt tot ce se intampla![B]

AlinutzuTNS 26-04-09 21:09

pana la urma cine era in dreapta lui...mama sau prietena? asta nu mai stiu

Ali_ump 26-04-09 21:10

Din ce am inteles era mama acestuia!

AlinutzuTNS 26-04-09 21:12

aha...pacat si a bagat singur mama in pamant:(...cred k o sa ramana cu asta pe creier toata viata

Ali_ump 26-04-09 21:15

Clar...ala nu mai e om ! O sa fie marcat...

otzy_007 26-04-09 21:18

n-are cum sa nu ramana marcat. totusi a omorat un om, si pe langa asta era si maica-sa

scturoag 27-04-09 16:34

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 2266961)
Frate, masa a murit datorita inconstientei EI in primul rand si apoi din cauza inconstientei fiului. Baietzasu de mai sus spunea ca baietii se intreceau de la Bacau in coa (cine stie...poate de la Focsani sau Bucuresti...mai stii?)...apai eu cu mama in dreapta daca am si o tentativa de apasare a acceleratiei mai brusca imi da 2 peste cap de nu ma vad...

Maicasa o luase de la Bacau de la aeroport ... nu de la focsani sau de la bucuresti ... si maicasa dormea ...

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 2268657)
[B]Nu era chiar de 1000-2000 de euro masina ,,, avea jante Oz si anv semi slick cu balon mic din cate am vazut, dar orgoliul de sofer trebuie lasat deoparte uneori.
Asta a omorat in cazul de fata , cel bde la volanul Fiatului nu a stiut cand sa spuna gata , stop si a simtit-o pe pielea lui!
Esti sofer atunci cand faci niste chestii si esti sigur ca ai tot timpul cum sa eviti, sau ai cale de scapare
Si cel mai important lucru ... daca tot o faci ...fa-o cand esti singur in masina!!! Cand ai si alti pasageri si conduci...esti responsabil pt tot ce se intampla![B]

Nu avea numai jante Oz , mai avea scaun sport Sparco(numai sofer) , Suspensii Sport , Discuri de frana aerisite , bara de rigidizare , folie pe geamuri , si la motor mai avea niste chestii(cold air intake , furtunase de silicon) dar nu puteam sa vad mai multe detalii ca erau inghesuite din cauza accidentului ...

Quote:

Originally Posted by AlinutzuTNS (Post 2268667)
pana la urma cine era in dreapta lui...mama sau prietena? asta nu mai stiu

Scrie foarte clar ... MAMA !

AlinutzuTNS 27-04-09 17:11

am intrebat pt ca unii spuneau ca e mama lui altii ca e prietena;)

scturoag 27-04-09 17:14

Informatii mai exacte sa te lamuresti : http://ziarulderoman.ro/index.php/20...rul-romanului/

AlinutzuTNS 27-04-09 17:16

Quote:

Originally Posted by scturoag (Post 2270715)
Informatii mai exacte sa te lamuresti : http://ziarulderoman.ro/index.php/20...rul-romanului/

ms ma chiriac:))

VladM 28-04-09 19:34

Tipul din masina neagra era defapt o tipa daca am auzit eu bine :)

RapJustin 30-04-09 15:21

Quote:

Originally Posted by VladM (Post 2273909)
Tipul din masina neagra era defapt o tipa daca am auzit eu bine :)

Daca ai citi si tu mai bine aici ai vedea k scrie negru pe alb: "Este vorba despre un autoturism marca Wolkswagen, condus de romascanul Calin T., in virsta de 19 ani."

VladM 30-04-09 18:14

Daca nu te-ai baga in seama fara sa citesti cu atentie intrebarea eu ma refeream la cel cu care facea intrecere. Si pe Volkswagen stiu ca era un tip ca era prieten cu mine.

scturoag 05-05-09 00:35

Quote:

Originally Posted by RapJustin (Post 2278895)
Daca ai citi si tu mai bine aici ai vedea k scrie negru pe alb: "Este vorba despre un autoturism marca Wolkswagen, condus de romascanul Calin T., in virsta de 19 ani."

Dupa cum vezi VladM locuieste in Roman ... stia foarte bine despre cine e vorba in autoturismul AVARIAT Volkswagen ... pe Calin Toma il cunoaste mai toata lumea din Roman ...
Vlad se referea la autoturismul Volkswagen care avea jumatate din vina pentru ca fugit de la locul faptei ... si nu l-a lasat pe cel cu fiatu' sa il depaseasca si a accelerat ... si apoi fiatul a intrat in coliziune cu CELALALT Volkwagen care era condus de Calin Toma :)

TZG@ 09-05-09 02:24

Quote:

Originally Posted by scturoag (Post 2289551)
Dupa cum vezi VladM locuieste in Roman ... stia foarte bine despre cine e vorba in autoturismul AVARIAT Volkswagen ... pe Calin Toma il cunoaste mai toata lumea din Roman ...
Vlad se referea la autoturismul Volkswagen care avea jumatate din vina pentru ca fugit de la locul faptei ... si nu l-a lasat pe cel cu fiatu' sa il depaseasca si a accelerat ... si apoi fiatul a intrat in coliziune cu CELALALT Volkwagen care era condus de Calin Toma :)

toti condamnati da' pot sa jur ca nu e unu' din voi sofer care sa nu se fi bagat o data intr-o depasire si sa fi scapat ca prin urechile acului si la sfarsit sa-i multumesti lui dumnezeu ca nu te-ai dus naibii... de unde stii ca ala cu volkswagenul nu l-a lasat pe ala cu fiatul sa depaseasca? sau ca n-a redus pur si simplu viteza iar ala cu fiatul s-a hotarat sa depaseasca... intr-adevar, inconstient... da' cum am mai spus-o, toti am facut candva o manevra de-ti pui mainile in cap...

scturoag 09-05-09 03:54

Quote:

Originally Posted by TZG@ (Post 2301567)
toti condamnati da' pot sa jur ca nu e unu' din voi sofer care sa nu se fi bagat o data intr-o depasire si sa fi scapat ca prin urechile acului si la sfarsit sa-i multumesti lui dumnezeu ca nu te-ai dus naibii... de unde stii ca ala cu volkswagenul nu l-a lasat pe ala cu fiatul sa depaseasca? sau ca n-a redus pur si simplu viteza iar ala cu fiatul s-a hotarat sa depaseasca... intr-adevar, inconstient... da' cum am mai spus-o, toti am facut candva o manevra de-ti pui mainile in cap...

Eu stiu ce sa intamplat .. pentru ca 2 prieteni de'ai mei mi-au spus cum s-a intamplat totul pentru ca ei erau martori .. au vazut absolut tot ...

BTW ... stie cineva mai multe detalii despre accidentul de acum 2-3 zile din Balcescu ?!? eventual poze ...

AlinutzuTNS 09-05-09 07:17

ce accident a mai fost si in balcescu?:)

scturoag 09-05-09 13:28

Cica s-a lasat cu mortaciuni ....

AlinutzuTNS 09-05-09 13:35

mor prostii in fiecare zi vad ...nu prea is constienti

scturoag 09-05-09 13:36

Dar a murit un batranel ... care mergea linistit pe trotuar .. si cica aia s-au ciocnit .. si s-au rasturnat pe trotuar si a cazut peste batranel .. si a mierlit .. :( R.I.P

AlinutzuTNS 09-05-09 13:52

da c masina e aia alba care o ai ,e golf 5 dar fatza zici ca e de polo adik farurile:)

scturoag 09-05-09 13:53

ii VW TOURAN :)

VladM 09-05-09 14:31

Da,la Balcescu a fost calcat un batranel care era pe o bicicleta,si da,a decedat.

AlinutzuTNS 09-05-09 14:37

Quote:

Originally Posted by scturoag (Post 2302316)
ii VW TOURAN :)

nu mi am dat seama ....e mai joasa in poza si de asta

VladM 18-05-09 21:26

Accident nou. Cei care il cunosc pe ciprian cu nakedu rosu: venea dinspre pod,avea vreo 70 si un nenorocit si un idiot o dat sa intoarca pe linie continua a incercat sa-l ocoleasca si nu o mai avut timp,a intrat in el,a sarit peste capota si a cazut in cap apoi cateva tumbe. Dupa vreo 5 minute state pe jos,s-a ridicat,s-a urcat in ambulanta si acum e la spital. CASCA SALVEAZA VIETI ! poze mai tarziu putin sau maine.

AlinutzuTNS 18-05-09 21:38

oricum si ala mergea de fiecare data cand il vedeam nebuneste....ia venit randul

scturoag 18-05-09 21:48

Da ... mergea nebuneste ... dar stie ce face ... crede-ma .. am mers de N ori cu el ... si niciodata nu am avut retineri sa ma urc cu el pe motor ... si el nu merge de foarte mult timp pe motor..
pe cand .. Pauletz ... care vb aia .. merge pe motor de la 14 ani ... si are 20 acum .. a fost si la Seresh si la Monte Carlo .. si pe foarte multe circuite ... si de fiecare data cand ma urc cu el .. presimt ca ar fi mai bine sa nu o fac ...
oricum .. cel mai de apreciat motociclist din Roman ramane Cristi Ionescu si Claudiu cu Gixxeru de 1000 "Tunat" ... am mers cu ei ... si .. ma simteam mai in siguranta ca intr-o masina ... foarte prudenti si cu reflexe bine formate la capitolul motociclism .. pentru ca ei nu se gandesc la intentiile lor ... ci la intentiile celorlalti participanti la trafic ...

VladM 18-05-09 22:50

3 Attachment(s)
Conducea un barbat si a pus-o pe femeie la volan,eu cel putin asa am vazut. Acum cateva poze si 2 filmulete+amintirea mea de la accident :)) Filmuletele maine ca nu am cum sa le uploadez :)) Sa-mi ziceti cum sa fac ca nu stiu exact !

scturoag 18-05-09 22:53

Aaa .. da nu pare asa de grav ... ca daca era grav ... era juma de Roman acolo :lol: ca deobicei :lol:

VladM 18-05-09 23:01

https://www.youtube.com/watch?v=yGqeQMixsBw primu si al doilea https://www.youtube.com/watch?v=WBJUXaA7ZvI

scturoag 18-05-09 23:05

Ti-a placut semnul de la audi si te-ai gandit sa il iei tu acasa huhh ?!? :lol:

Later Edit:

1.
Cine te-o strigat ?!?
Tu: taicamiu' ..... ii beat ,mo' cheamat in casa

:lol::lol::lol::lol:=)))

2.
tu: eu si cu chiriac(scturoag) ce mai suntem cu accidentele :lol::lol:

3.
cu cine vorbeai ? :D:D

26WRC 18-05-09 23:16

Quote:

Originally Posted by VladM (Post 2331477)
amintirea mea de la accident :))

hehe eu am si acum emblema de la Su' ala care a rupt in doua un fiat vechi acu doua ierni in fata la elite:D

chiriac, te'am vazut si pe tine acum ceva timp cu ciprian pe centru, se ridica pe'o roata cu tine in spate si n'aveai casca!!!

scturoag 18-05-09 23:21

Crezi ca e prima oara cand ma urc pe motor fara casca ?!?si crezi ca e prima oara cand vad un accident?!? :lol: am mers si cu 230 km/h fara casca ... si nu stiam cum dracu sa fac sa mai respir :lol: ... ma bagam cu capul in spatele lui sa pot sa respir :lol:
Tu poate nu ma cunosti asa bine ... dar cine ma cunoaste bine(VladM) stie ca eu sunt nascut pentru 2 roti :d ... din cei 8 ani in care merg pe scutere ... apoi pe motoare ... nu am cazut niciodata !!! ... si daca n-am cazut in 8 ani .. nu cred ca voi cade nici in urmatorii 8 ... :D
cat despre casca , atunci cu ciprian .. era ceva pe moment ... fugaream pe cineva(ne jucam , nu ca vroiam sa il omoram sau ceva de genu:lol:).. si a trebuit sa ma urc repede pe motor ca sa il prindem ... si nu am mai avut timp sa-mi pun casca ... si am lasat-o la locul ei ... prinsa de manerul de la pasager :D

stefan_88 18-05-09 23:37

Quote:

Originally Posted by scturoag (Post 2331594)
Crezi ca e prima oara cand ma urc pe motor fara casca ?!?si crezi ca e prima oara cand vad un accident?!? :lol: am mers si cu 230 km/h fara casca ... si nu stiam cum dracu sa fac sa mai respir :lol: ... ma bagam cu capul in spatele lui sa pot sa respir :lol:
Tu poate nu ma cunosti asa bine ... dar cine ma cunoaste bine(VladM) stie ca eu sunt nascut pentru 2 roti :d ... din cei 8 ani in care merg pe scutere ... apoi pe motoare ... nu am cazut niciodata !!! ... si daca n-am cazut in 8 ani .. nu cred ca voi cade nici in urmatorii 8 ... :D
cat despre casca , atunci cu ciprian .. era ceva pe moment ... fugaream pe cineva(ne jucam , nu ca vroiam sa il omoram sau ceva de genu:lol:).. si a trebuit sa ma urc repede pe motor ca sa il prindem ... si nu am mai avut timp sa-mi pun casca ... si am lasat-o la locul ei ... prinsa de manerul de la pasager :D

Desi nu doresc raul nimanui ... nu prea ai dreptate ca daca in 8 ani nu ai cazut de pe motor ...nici in urmatorii 8 nu ai sa cazi ( dupa exemplul dat de tine ) . Poate , Doamne fereste , aluneci cumva cu motorul ...prinzi o portiune cu nisip sau pietris pe asfalt sau ma stiu eu ce se poate intampla si mai ai si viteza imediat aluneci daca nu esti pe faza . Aaa...si inca o chestie ...casca e bine sa o ai tot timpul pe cap cand esti cu motorul ca te poate scapa de o belea ;).
Asta e parerea mea ...daca cineva crede ca nu am dreptate ...il rog sa-mi zica si mie unde am gresit . :)

All times are GMT +2. The time now is 01:09.

- Copyright 2026 4Tuning