![]() |
hikkk mah ceasu e 5 ...bip... ce dracu fac la ora asta hikkk offfff ...bip... mah vezi ca maine mis la cafeteria deci nu vin la intilnire mam in dragostit hikkk ce buna e fata :lol:
criss:am retusat un pic :lol: |
Pt.BlueDana: :flower:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
propun pedeapsa urmatoare...
ABSTINENTA, 3 luni... adica sex cu suspendare.. :) |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
sau poate ti-e frica de concurenta? :lol: :lol: |
sanctziunea e urmatoarea: Imi dai mie honda la o tura :P
|
Io nu am intrat de 4-5 zile pe forum.... cum a aparut o fata repede a-tzi completat 10 pagini de post-uri.... le-am citit pe toate...repede a-tzi sarit pe ea....
Anyway Welcome BlueDana.....dar totusi eu nu sunt convins ca nu eshti clona... :wink: |
asta, asa ii
girl power :lol: |
Heya tristan! Don`t u even think i`m a clone !!! :boxing:
Miam pus si poza....ce mai vrei mai mult? :?: O sa ma cunoasteti voi ku timpul :P ! Apropo... vreau sa va vad si eu ku voi... puneti linku unde aveti pozele ... k doar ati zis k nu va ascundeti :chick: |
noi nu ne ascudem.... pozele sunt pe undeva...eu nu caut... aici nu sunt matrimoniale :) asa ca cine ne cunoaste bine face...cine nu...treaba lui :oops:
|
hai sa nu fim nashpa...sa stie sa strige dupa noi pe strada :D :P
din poza aia cu cupele...de la stanga la dreapta: 1. Criss 2. Tristan aka Joane (doua shepci) 3. io(ochelarii aia sunt defapt de vedere...sunt pentru ca sa nu mai vede eu :D) 4. Ema 5. RCS aka sorin |
unde sunt pozele mah eu nu vad nimic
|
https://www.4tuning.ro/forum/viewtopi...r=asc&start=90
aci sunt poze...cautale.....io tekin akimoto,....mai multi.... :lol: |
Ya right , morghen! Sa imi uzez eu corzile vocale pt baieti?.... no way.. dreams :P
Poate strigati voi dupa mine... :lol: :lol: Pe akimoto nu lam gasit... Anyway :) Nice 2 meet ya` all ! :hug: |
Re:
Quote:
akimoto sti tu ce am vb pe ym :wink: referitor la egoism :lol: asa ca ramane sa ne trimiteti baiatu de la voi.... :lol: :lol: :lol: [/b] |
RCS absent nemotivat de la intalnire??? :lol: propun sanctionarea :wink:
|
Re:
Quote:
|
ii fata cu lipici... :oops: 8)
|
Re:
Quote:
:blink: :blink: ...RESPEKT :drunk: ...oare de ce invarte casa cu mine??? Este cutremur afara??? :confused2 |
Re:
Quote:
|
Ambra everything is a joke :) u know that?
cica \"fata ku lipici \" :lol: :lol: :arrow: that`s a joke 2 RCS. sunam la salvare cumva ? :) |
Re:
Quote:
|
:lol: :lol: :lol: Atunci nu ne riscam ku doctorul ! Mai ia o gura de suc poate o sa vezi lucrurile mai clare :P
|
Re:
Quote:
dar da-o mai pe romaneste ca ne-ai zapacit cu atatea limbi....straine :wink: :lol: |
poate unii il stiu, eu astazi l-am gasit
http://www.steb.ru/images/BigRedButton.swf :lol: |
:lol: :lol: :lol: oky :)
oricum cred k in momentu asta cel mai zapacit dintr noi ii RCS. :P si Ambra chiar daca ai 25 de ani .. macar in timpul liber ia viatza ka pe o gluma |
Mah fratilor acuma am facut-o lata de tot..am baut si un pahar de tequilla: deci se pune sare pe mana stanga care se linge toata( mah sarea nu altceva perversilor!!!)...se da paharul pe gat tot..dupa care lamaie..o felie..!!!!! :lol:
|
Re:
Quote:
ma bucur ca esti asa binedispus :lol: si te-ai gandit sa imparti cu noi minunatul buton rosu... :lol: :lol: :lol: |
Re:
Quote:
akuma sincer bei de bucurie sau de necaz? :lol: :lol: :lol: |
Fain aici: numai eu si doua gagici.... :lol: :lol: :lol: ...restul sunt la cules ,,graul''...!!!! :lol: :lol: :lol:
|
CE tare ii situ :lol: Chiar imi place bulina roshie :wink:
|
ambra yo cred k lo parasit gagika
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Anita unde e? :lol: |
Re:
Quote:
http://maxt.dk/archives/2005/05/12/c...-axel-f-video/ |
Intrebare ii : Care dintre ele ? :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
deci... 1.ptr cineva aproape de nirvana te exprimi in scris al naibii de corect gramatical :lol: 2.nu goli de unul singur toata bautura din casa... :lol: mai pastreaza si tu ceva ..ptr ocazii... stiu eu... mai chemi un prieten...sau mai multi... poate vreun club.... :wink: :lol: |
1 Attachment(s)
MADE IN PARADISE !!!!!! :yes: :yes: :yes:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:20. |
- Copyright 2026 4Tuning