Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arad (https://forum.4tuning.ro/85-arad.html)
-   -   AMALGAM (https://forum.4tuning.ro/85-arad/5202-amalgam.html)

TEKIN 10-07-05 03:56

hikkk mah ceasu e 5 ...bip... ce dracu fac la ora asta hikkk offfff ...bip... mah vezi ca maine mis la cafeteria deci nu vin la intilnire mam in dragostit hikkk ce buna e fata :lol:

criss:am retusat un pic :lol:

RCS. 10-07-05 08:11

Pt.BlueDana: :flower:

RCS. 10-07-05 08:25

Re:

Quote:

Originally Posted by \"TEKIN\"
hikkk mah ceasu e 5 futui ce dracu fac la ora asta hikkk offfff futui mah vezi ca maine mis la cafeteria deci nu vin la intilnire mam in dragostit hikkk ce buna e fata :lol:

Propun moderatorului sanctionarea drastica a celor care folosesc un limbaj vulgar aici si mai mult ,,navigheaza in stare de ebrietate pe net''... :lol: :lol: :lol: ...simt pana aici ,,mirosul de Bachus''... :lol: :lol: :lol: ....!!! Si mai un sfat: vedeti ca aici poate mai arunca ,,geana'' si ,,curcanii'' asa ca vb si voi mai ,,in metafore'' cand, unde si cu cine ,,trageti linie'' !!!! :twisted: :twisted: ....nu dupa aia sa aveti surprize..si sa nu stiti de unde vi se trage....folositi ,,forumul privat pt asta''...eu am sugerat doar !!!!!! :paper:

criss 10-07-05 08:40

Re:

Quote:

Originally Posted by \"RCS.\"
Propun moderatorului sanctionarea drastica :

cat de drastica? :lol:

NEo007RX4 10-07-05 09:34

propun pedeapsa urmatoare...

ABSTINENTA, 3 luni... adica sex cu suspendare.. :)

RCS. 10-07-05 10:49

Re:

Quote:

Originally Posted by \"criss\"
Quote:

Propun moderatorului sanctionarea drastica :

cat de drastica? :lol:

D-nule moderator: sanctionarea nu trebuie sa fie nici prea dura ca si otelul, nici prea dulce ca si mierea si nici prea acra ca si lamaia...eu zic ca pt inceput o ,,simpla mustrare cu suspendare'' este suficienta...!!!! :twisted: :arrow: NEXT LEVEL !!!

AMBRA 10-07-05 11:29

Re:

Quote:

Originally Posted by \"TEKIN\"
hikkk mah ceasu e 5 ...bip... ce dracu fac la ora asta hikkk offfff ...bip... mah vezi ca maine mis la cafeteria deci nu vin la intilnire mam in dragostit hikkk ce buna e fata :lol:

pai spune-ne si noua unde-i cafeteria asta....sa venim sa te sustinem... :wink:
sau poate ti-e frica de concurenta? :lol: :lol:

morghen 10-07-05 12:41

sanctziunea e urmatoarea: Imi dai mie honda la o tura :P

tristan 10-07-05 14:36

Io nu am intrat de 4-5 zile pe forum.... cum a aparut o fata repede a-tzi completat 10 pagini de post-uri.... le-am citit pe toate...repede a-tzi sarit pe ea....
Anyway Welcome BlueDana.....dar totusi eu nu sunt convins ca nu eshti clona... :wink:

NEo007RX4 10-07-05 14:47

asta, asa ii
girl power :lol:

BlueDana 10-07-05 15:25

Heya tristan! Don`t u even think i`m a clone !!! :boxing:
Miam pus si poza....ce mai vrei mai mult? :?: O sa ma cunoasteti voi ku timpul :P ! Apropo... vreau sa va vad si eu ku voi... puneti linku unde aveti pozele ... k doar ati zis k nu va ascundeti :chick:

NEo007RX4 10-07-05 15:35

noi nu ne ascudem.... pozele sunt pe undeva...eu nu caut... aici nu sunt matrimoniale :) asa ca cine ne cunoaste bine face...cine nu...treaba lui :oops:

morghen 10-07-05 15:36

hai sa nu fim nashpa...sa stie sa strige dupa noi pe strada :D :P

din poza aia cu cupele...de la stanga la dreapta:

1. Criss
2. Tristan aka Joane (doua shepci)
3. io(ochelarii aia sunt defapt de vedere...sunt pentru ca sa nu mai vede eu :D)
4. Ema
5. RCS aka sorin

TEKIN 10-07-05 15:46

unde sunt pozele mah eu nu vad nimic

aR99bMw 10-07-05 15:53

https://www.4tuning.ro/forum/viewtopi...r=asc&start=90

aci sunt poze...cautale.....io tekin akimoto,....mai multi.... :lol:

BlueDana 10-07-05 16:59

Ya right , morghen! Sa imi uzez eu corzile vocale pt baieti?.... no way.. dreams :P
Poate strigati voi dupa mine... :lol: :lol:
Pe akimoto nu lam gasit...
Anyway :) Nice 2 meet ya` all !
:hug:

criss 10-07-05 17:41

Re:

Quote:

Originally Posted by \"BlueDana\"
Pe akimoto nu lam gasit...

akimoto sti tu ce am vb pe ym :wink:
referitor la egoism :lol: asa ca ramane sa ne trimiteti baiatu de la voi.... :lol: :lol: :lol: [/b]

AMBRA 10-07-05 17:55

RCS absent nemotivat de la intalnire??? :lol: propun sanctionarea :wink:

AMBRA 10-07-05 17:58

Re:

Quote:

Anyway :) Nice 2 meet ya` all !

nu ii mai imbratisa si pupa atata ca li se urca la cap :wink: .....sau asa esti tu mai lipicioasa?? :lol: :lol: :lol:

NEo007RX4 10-07-05 18:10

ii fata cu lipici... :oops: 8)

RCS. 10-07-05 18:15

Re:

Quote:

Originally Posted by \"AMBRA\"
RCS absent nemotivat de la intalnire??? :lol: propun sanctionarea :wink:

Cum sa mai vin dupa aproximativ ,,2 L de suc de struguri albi la bord''...
:blink: :blink: ...RESPEKT :drunk: ...oare de ce invarte casa cu mine??? Este cutremur afara??? :confused2

RCS. 10-07-05 18:17

Re:

Quote:

Originally Posted by \"NEo007RX4\"
ii fata cu lipici... :oops: 8)

:blink: :blink: ...este cutremur si la voi, ca la mine imi fuge podeaua de sub picioare... :blink: ...miaspminsucurileastea...!!!!

BlueDana 10-07-05 18:36

Ambra everything is a joke :) u know that?
cica \"fata ku lipici \" :lol: :lol: :arrow: that`s a joke 2
RCS. sunam la salvare cumva ? :)

RCS. 10-07-05 18:51

Re:

Quote:

RCS. sunam la salvare cumva ? :)

:lol: ....si ce sa-mi faca aia de pe salvare...sau poate doctorita de pe ambulanta ,,sa-mi faca ceva''... :lol: ...aoleu numai sa nu fie doctor... :blink: :blink: !!!...este o vb din popor care zice ca ,,iarba rea nu piere'''..asa ca... :lol: !!! Hm...si cand am cumparat sucul mi-au zis ca nu este gazos... :weirdface !!!

BlueDana 10-07-05 18:59

:lol: :lol: :lol: Atunci nu ne riscam ku doctorul ! Mai ia o gura de suc poate o sa vezi lucrurile mai clare :P

AMBRA 10-07-05 19:14

Re:

Quote:

Ambra everything is a joke :) u know that?
cica \"fata ku lipici \" :lol: :lol: :arrow: that`s a joke 2

stim ca la varsta ta everything e o gluma :lol:
dar da-o mai pe romaneste ca ne-ai zapacit cu atatea limbi....straine :wink: :lol:

RCS. 10-07-05 19:27

poate unii il stiu, eu astazi l-am gasit
http://www.steb.ru/images/BigRedButton.swf :lol:

BlueDana 10-07-05 19:27

:lol: :lol: :lol: oky :)
oricum cred k in momentu asta cel mai zapacit dintr noi ii RCS. :P
si Ambra chiar daca ai 25 de ani .. macar in timpul liber ia viatza ka pe o gluma

RCS. 10-07-05 19:33

Mah fratilor acuma am facut-o lata de tot..am baut si un pahar de tequilla: deci se pune sare pe mana stanga care se linge toata( mah sarea nu altceva perversilor!!!)...se da paharul pe gat tot..dupa care lamaie..o felie..!!!!! :lol:

AMBRA 10-07-05 19:35

Re:

Quote:

poate unii il stiu, eu astazi l-am gasit
http://www.steb.ru/images/BigRedButton.swf :lol:

ma bucur ca esti asa binedispus :lol: si te-ai gandit sa imparti cu noi minunatul buton rosu... :lol: :lol: :lol:

AMBRA 10-07-05 19:38

Re:

Quote:

Mah fratilor acuma am facut-o lata de tot..am baut si un pahar de tequilla: deci se pune sare pe mana stanga care se linge toata( mah sarea nu altceva perversilor!!!)...se da paharul pe gat tot..dupa care lamaie..o felie..!!!!! :lol:

incepi sa ma ingrijorezi... :lol: :wink:
akuma sincer bei de bucurie sau de necaz? :lol: :lol: :lol:

RCS. 10-07-05 19:38

Fain aici: numai eu si doua gagici.... :lol: :lol: :lol: ...restul sunt la cules ,,graul''...!!!! :lol: :lol: :lol:

BlueDana 10-07-05 19:39

CE tare ii situ :lol: Chiar imi place bulina roshie :wink:

BlueDana 10-07-05 19:40

ambra yo cred k lo parasit gagika

RCS. 10-07-05 19:42

Re:

Quote:

Originally Posted by \"AMBRA\"
Quote:

incepi sa ma ingrijorezi... :lol: :wink:
akuma sincer bei de bucurie sau de necaz? :lol: :lol: :lol:

Deci...eu nu sunt beat..adica nu sunt manga..sunt aproape de ,,NIRVANA''... :lol: :lol: ...sunt singur acasa...si mai incerc acuma o alta specialitate de bautura...vodka cu santal...marfaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... :lol: :lol: :lol: !!!!!!

AMBRA 10-07-05 19:42

Re:

Quote:

Fain aici: numai eu si doua gagici.... :lol: :lol: :lol: ...restul sunt la cules ,,graul''...!!!! :lol: :lol: :lol:

Anita unde e? :lol:

RCS. 10-07-05 19:43

Re:

Quote:

ambra yo cred k lo parasit gagika

Mai incet.... :suspiciou ...!!!! Apropo,,E ROMANIA PE INTERNET''...care gagica???? :lol: :lol: :lol:
http://maxt.dk/archives/2005/05/12/c...-axel-f-video/

BlueDana 10-07-05 19:47

Intrebare ii : Care dintre ele ? :lol: :lol:

AMBRA 10-07-05 19:50

Re:

Quote:

Deci...eu nu sunt beat..adica nu sunt manga..sunt aproape de ,,NIRVANA''... :lol: :lol: ...sunt singur acasa...si mai incerc acuma o alta specialitate de bautura...vodka cu santal...marfaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... :lol: :lol: :lol: !!!!!!

deci...
1.ptr cineva aproape de nirvana te exprimi in scris al naibii de corect gramatical :lol:

2.nu goli de unul singur toata bautura din casa... :lol: mai pastreaza si tu ceva ..ptr ocazii... stiu eu...
mai chemi un prieten...sau mai multi... poate vreun club.... :wink: :lol:

RCS. 10-07-05 20:03

1 Attachment(s)
MADE IN PARADISE !!!!!! :yes: :yes: :yes:

All times are GMT +2. The time now is 04:20.

- Copyright 2026 4Tuning