Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Skoda (https://forum.4tuning.ro/229-masina-mea-skoda.html)
-   -   '07 Octavia II RS - 2.0TFSI (K04, REVO Stg3, etc.) (https://forum.4tuning.ro/229-masina-mea-skoda/51751-07-octavia-rs-2-0tfsi-k04-revo-stg3-etc.html)

naka66vio 31-03-08 00:23

Re: SKODA vRS

sa pun si linkul cu filmuletzulllllll https://www.youtube.com/watch?v=OlRQTt2dTBo

naka66vio 31-03-08 00:26

daca 2 masini sunt egali eu stiu ca daca unul pleaca in fatza nu prea mai poate sal ajunga celalalt.dar la filmarea 1 cand pleci in fatza oare cum de te aunge speeder domnule draga?alooooo TREZESTETE

naka66vio 31-03-08 00:58

sunt 4 filmuletze in unul singur urmaritil cu atentie

blazeyblaze 31-03-08 01:06

nu merge linkul stimate
esti avocatul lui speeder?
vezi ca ai afirmat cu o pagina in urma parca ca tocmai si-a capatat o bataie promisa de la albush or wtf his nick is

SpeedeR 31-03-08 03:05

Nu este avocatul meu domnule Blazey,dar lam rugat sa posteze el linkul ca sa nu fac post dupa post :)

Si ca sa ne dam seama de probleme lui yoda in legatura cu perceptia realitatii ,haideti cu totii sa comparam ce este dupa cele 50 secunde din film cu ce zice el :

Quote:

Originally Posted by yoda (Post 1456614)
cursa se pleaca putin ciudat pe 2 de la 60, masinile stau una langa cealalta 3, si pe capat de 4 incep sa ma duc cam jumate de masina, dau 5 incep sa ma departez, speeder pune frana DUPA CE I-AM TRECUT IN FATA
i

Repet.. de la 0:50 pana la sfarsitul filmului vs. Quote'ul de mai sus :D si va rezulta caracterizarea lui yoda :)

"And i rest my case!" :lol:

naka66vio 31-03-08 03:09

Quote:

Originally Posted by blazeyblaze (Post 1457070)
nu merge linkul stimate
esti avocatul lui speeder?
vezi ca ai afirmat cu o pagina in urma parca ca tocmai si-a capatat o bataie promisa de la albush or wtf his nick is

nu sunt avocatul nimanui.si da am afirmat asta pt ca am vazut ca yoda a zis cai baga ceva in gura si il cunosc pe florin(albush)si stiu cam ce gandeste atata tot nam afirmat eu nimim rau.si sa numai fim offtopik sa fim atenti la filmuletz care chiar merge

yoda 31-03-08 09:14

Quote:

Originally Posted by SpeedeR (Post 1457128)
Nu este avocatul meu domnule Blazey,dar lam rugat sa posteze el linkul ca sa nu fac post dupa post :)

Si ca sa ne dam seama de probleme lui yoda in legatura cu perceptia realitatii ,haideti cu totii sa comparam ce este dupa cele 50 secunde din film cu ce zice el :

Repet.. de la 0:50 pana la sfarsitul filmului vs. Quote'ul de mai sus :D si va rezulta caracterizarea lui yoda :)

"And i rest my case!" :lol:

1.inainte de toate ai filmat fara sa-mi ceri acordul si mai mult ai pus filmuletele pe un forum public!!!asta o rezolvam cand ne vedem noi, fi sigur si iti promit ca-ti vor iesi din cap talentele de regizor!

2.prima cursa, se vede ca am plecat impreuna (un om de cuvant al curselor dadea startul) si m-am dus rau de tot(de fapt asta e diferenta initre cele 2 masini)!!!, pe cursa 2 am rata 3 de frica?!ma faci sa rad!!!, la minutul 1:05 ai editat cum treceam de tine(se poate observa cum filmuletul se intrupe cand farurile mele trec de tine), iar minutul 1:30 la fel trec de tine...deci nu inteleg unde m-ai facut si unde e problema mea sau mai bine zis caracterizarea?
iar ref eram cu prietena si 3/4 rezervor...ma lasi!si eu aveam un copil prost in portbagaj si nu prea puteam da tot ce pot!
ai grija!;) oricum ultimul post!fiecare crede ce vrea...si mai ales ce vede! ;)

yoda 31-03-08 09:17

aaaa. ..si la minutul 0:32 ai editat!!!este 3 tau cu 4 nu este filmarea de pe 2 unde eram putin in fata inainte sa ratez 3!

SpeedeR 31-03-08 11:41

:)) nu iubire, asa a fost filmu din pacate... sau o fi cum zici u, intro secunda anume,dezvolti cu 300cp mai mult dkt mine de treci asa "fulminant" ,super tare!!!! ah , si filmele sunt in ordine 1,2,3,4 :)

teai pierdut cand ai vazut filmele, aproape de un infarct nu?! :D bine k iam ascultat pe altii si am vrut sa fiu acoperit dupa, sa nu imi bat capul pe "vorbe" ci pe "fapte" si dovezi mai palpabile :D

dar hai sa mi scot cateva minciunele si distorsiuni ale realitatii din vorbele TALE :)

Quote:

cursa de la 40 km/h s-a dat startul , EU pe 2 am plecat jumate de masina, pe 3, 1 masina, 4 inca o masina, iar pana la 250 am fost in fata aproximativ 3 masini
deci, p a2a ai juma d masina,p 3 o masina juma,p 4 inca o masina pe langa celelalte rezulta k pe 5 ai dja aprape 3 masini in fata...oki,cum zici tu :) akum hai sa tinem minte ce ai zis,sa ne uitam la film si sa vedem ce zici in secunda urmatoare :D

Quote:

cursa se pleaca putin ciudat pe 2 de la 60, masinile stau una langa cealalta 3, si pe capat de 4 incep sa ma duc cam jumate de masina, dau 5 incep sa ma departez, speeder pune frana DUPA CE I-AM TRECUT IN FATA,
oau... daca tot e relevanta prima cursa pt tine (trecem peste faptul k nu am fost pe faza la start si nu ma scuz, my bad ) unde iti sunt masinile alea din fata mea? si unde sunt pe film?!?!?!?!
se vede clar, cum ma duc eu in fata pe 3 si 4 si u stai in spate pana las acceleratia si abia atunci "zbori" pe langa :)
in concluzie ,ca tot am tinut minte ce ai zis anterior si dupa ce am pus in paralel vorbele tale cu filmul,rezulta ca, din nou, te incurci in minciuni :)

filmele nu sunt editate, nici makar luminozitatea ..chiar imi pare rau ca era seara, nu se vede bine unde erai ,dar pt cineva care are destul creier,e usor sa isi dea seama ce si cum :)

yoda, de fapt iuda la cum vbesti in fata si minti dupa pe net, recunoaste...ai pierdut :D nu e nimic rau in asta, doar pentru tine poate ;) eu sunt f fair play cand pierd si pt asta pot garanta multi oameni, pentru tine pot garanta fix 0 oameni ;)

sa recapitulam...

eu am: filme, martor din masina,prezentare reala a ceea ce a fost
tu ai: minciuni si refulari ipocrite ale mintii tale

eu mai am: un tfsi cu soft normal ( nu race!) ,evacuare si admisie..nimic special pana la urma
tu ai : impresia ca ai cel putin un veyron :lol:

asa ca daca mai ai macar un strop de demnitate, macar taci, nu mai posta ca te afunzi si mai rau :)

yoda 31-03-08 20:09

esti un pusti gaozar care o sa-si primeasca rasplata pt toate cuvintele adresate mie.in continuare fiecare crede si intelege ce vrea.daca ai impresia ca ai castigat gresesti profund.o alta ocazie nu o sa ai decat, poate, intr-un cadru organizat cu martori, masurat, DE PE LOC.
in rest rusine pt lipsa ta de respect!esti un cacat de 2 lei si cu figuri in cap!asta e parerea mea si o sa ma opresc aici indiferent de ce o sa se mai scrie pe-aici!
iar dupa parerea martorilor de la eveniment AI PIERDUT!!!
bafta la editat filmulete.

SpeedeR 01-04-08 15:04

paradontologule, mai ales pt postul anterior,care este public, nush daca mai veni la vreo legala la care sunt eu pe akolo :)

iar in leg cu cursa, stii bine ce a fost si chiar si martorul tau minune stie ca eram pe akolo cum zic eu, nu cum zici tu :) teai ars rau de tot cu fazele astea brandusha mica :D ... EU 3- 1 TU ...si zi merci k ai avut ocazia sa "inscrii si u un gol" :)

si te rog, nu mai posta aici jigniri si amenintari asupra mea... ne vom vedea mai curand decat crezi tu,vin eu la tine , k sa nu te obosesti si sa slabesti cumva , si imi vei zice in fatza ce ai de spus si reciproc,ok domnule a.b.?!

Rabanne 01-04-08 15:22

:):):):):):):):):):)You will pay for this Captain Planet:))))

naka66vio 02-04-08 02:48

sa revenim la treburi serioase intre timp mia venit si mie down pipeul.

gabrielglg 02-04-08 10:19

Ce naiba de forum e asta cu atatea jigniri ce naiba nu va puteti rezolva niste probleme fara jigniri ?Sa faca cineva curat un pic pe aici ca e pacat. Din cauza asta se pierd membrii ....

pepy 02-04-08 15:36

ca martor la acel eveniment pot sa spun ca ori masinile nu trag constant ori shoferii nu le conduc constant , 1 sau amandoi, eu am vazut asa :

cursa 1 : pleaca masinile impreuna , scoda merge in fatza pe fiecare treapta nu stiu cat
nu stiu cum dar pana la frana era ceva distanta intre ei(scoda in fatza)

cursa 2 : pleaca masinile impreuna , destul de repede (3-4 sec) trece golful in fata , iar nu stiu cat nu stiu cum dar diferentza este evident mai mica decat la prima cursa si culmea sunt ordonate invers (golful in fatza)

cursa 3 : pleaca masinile impreuna , de data asta merg si eu cu ei ca sa vad mai bine pt ca eram curios , cursa FOARTE ECHILIBRATA , la un momentdat golful franeaza(mai devreme decat in cursele anterioare)

asta este ce am vazut eu.
Ciudat este faptul ca am spus asta si atunci si nu m-a contrazis nimeni(nici cei 2 shoferi) si chiar si ei s-au pus parca deacord.....

Rabanne 03-04-08 15:12

Si ce s-a intamplat cu cursa a 4-a? In cursa 2 Golful franeaza dupa ce Skoda ramane brusc in urma. Care ar fi cursele anterioare in care s-a franat mai tarziu in cazul asta? Si ca martor (desi nu inteleg ce proces se judeca aici) care a vazut cursa din spate, ai ca si confruntare filmarile din masina. Cam care este parerea ta dupa ce le-ai vazut?Se vede mai bine din spate sau din masina?;)

pepy 03-04-08 19:21

nu cred ca s-a intzeles ce am vrut sa spun, eu am povestit ce am vazut eu si cum mi-sa parut mie , CONSTIENT FIIND CA POT SA GRESESC !
iar visavi de cursa 4.... puii mei... eu nici macar nu mi-o amintesc nici nu stiam ca a existat :O.

yoda 03-04-08 19:40

culmea e ca nici eu nu-mi amintesc...dar asta e!
iar cursa 2 skoda ramane brusc in urma datorita ratarii treptei 3, recunoscuta de altfel ca infrangere.in rest poti vedea singur diferentele dintre masini...vezi cursa 1!iar la cursa 3 se vede ca skoda trece in fata inainte de franarea golfului!

yoda 03-04-08 19:41

si restul de martori pot confirma aceeasi versiune.ii rog sa intra si sa scrie.

gollum_ 03-04-08 22:22

Quote:

Originally Posted by pepy (Post 1463855)
nu cred ca s-a intzeles ce am vrut sa spun, eu am povestit ce am vazut eu si cum mi-sa parut mie , CONSTIENT FIIND CA POT SA GRESESC !
iar visavi de cursa 4.... puii mei... eu nici macar nu mi-o amintesc nici nu stiam ca a existat :O.

Am fost si eu acolo si confirm ceea ce spune Pepy.
Eram cu alta masina tot in spate. Culmea clumilor este ca dupa ce s-au terminat cele 3 curse (nu 4 in mod sigur) cu toti am oprit foarte aproape de Mol-ul de la intrarea in Buc. si am tras o concluzie legat de ceea ce s-a intamplat cazand de acord cu toti Speeder/Yoda/Pepy/Doc/Primaru/Gollum ca scorul este 2-1 pt. Yoda.

Dl dumnezeu Speeder nu a comentat atunci deloc legat de faptul ca nu a inteles ca este momentul startului, etc fiind cu totul de acord cu Yoda si asta nu cu cutitul la gat sau cu pumnul in gura.
Un om vertical daca are ceva de spus spune pe loc care este parerea lui.

Deasemenea s-a lasat asteptat vreo ora invocand tot felul de motive puerile (dupa parerea mea a fost si si-a rescris softul si a facut o strategie legat de ceea ce va urma ulterior gen aceste discutii de cacat, filmuletul, atitudinea, etc).

Amenintarile astea cu bataia din partea celor doi oricum nu au nici un rezultat si cred ca cel mai frumos ar fii sa se orgazizeze o noua cursa cu martori de pe loc pe 400 m ca sa se confirme care Tfsi este mai bine tunat software.

Refuz sa intru in comentarii despre cei care au focut soft tunning la aceste masini pentru ca nu este bine sa arunci cu noroi.
Cursa spune tot. Haide-ti sa organizat ceva si avem un rezultat ferm.

Cu respect,

naka66vio 04-04-08 01:49

Quote:

Originally Posted by gollum_ (Post 1464266)
Am fost si eu acolo si confirm ceea ce spune Pepy.
Eram cu alta masina tot in spate. Culmea clumilor este ca dupa ce s-au terminat cele 3 curse (nu 4 in mod sigur) cu toti am oprit foarte aproape de Mol-ul de la intrarea in Buc. si am tras o concluzie legat de ceea ce s-a intamplat cazand de acord cu toti Speeder/Yoda/Pepy/Doc/Primaru/Gollum ca scorul este 2-1 pt. Yoda.

Dl dumnezeu Speeder nu a comentat atunci deloc legat de faptul ca nu a inteles ca este momentul startului, etc fiind cu totul de acord cu Yoda si asta nu cu cutitul la gat sau cu pumnul in gura.
Un om vertical daca are ceva de spus spune pe loc care este parerea lui.

Deasemenea s-a lasat asteptat vreo ora invocand tot felul de motive puerile (dupa parerea mea a fost si si-a rescris softul si a facut o strategie legat de ceea ce va urma ulterior gen aceste discutii de cacat, filmuletul, atitudinea, etc).

Amenintarile astea cu bataia din partea celor doi oricum nu au nici un rezultat si cred ca cel mai frumos ar fii sa se orgazizeze o noua cursa cu martori de pe loc pe 400 m ca sa se confirme care Tfsi este mai bine tunat software.

Refuz sa intru in comentarii despre cei care au focut soft tunning la aceste masini pentru ca nu este bine sa arunci cu noroi.
Cursa spune tot. Haide-ti sa organizat ceva si avem un rezultat ferm.

Cu respect,

f frumos asa.bv.

Rabanne 04-04-08 14:25

Si-a rescris softul, s-a lasat asteptat, a abordat o strategie:))))))))))))))))))))LOOOOOOOOOOOOL!!! Teoria conspiratiei si planul de dominatie mondiala. Eu cred ca este vorba de ceva implicatie masonica aici:)))))))))))))))))))) Filmari trucate, OZN-uri, comunicari cu lumea de dincolo, prezenta lui Bush si cea de ultim moment a lui Putin la Bucuresti, culoarul unic, noua taxa de inmatriculare, accidentul lui Basescu si cel al lui Geoana, toate acestea nu ma fac sa-mi pun decat o singura intrebare: atat de bun este Speeder incat a reusit sa ne pacaleasca pe toti cu iluziile optice pe care el le-a numit filmari ale curselor inventand si o a4-a cursa?Astept raspunsurile dvs la adresa redactiei:))))))

Rabanne 04-04-08 14:32

P.S. "Haide-ti" se scrie de fapt "Haideti";)

alexGTI 04-04-08 14:37

eu propun sa se mai faca 1 cursa. pe 1 mai la mare

gollum_ 04-04-08 15:40

Quote:

Originally Posted by Rabanne (Post 1465503)
Si-a rescris softul, s-a lasat asteptat, a abordat o strategie:))))))))))))))))))))LOOOOOOOOOOOOL!!! Teoria conspiratiei si planul de dominatie mondiala. Eu cred ca este vorba de ceva implicatie masonica aici:)))))))))))))))))))) Filmari trucate, OZN-uri, comunicari cu lumea de dincolo, prezenta lui Bush si cea de ultim moment a lui Putin la Bucuresti, culoarul unic, noua taxa de inmatriculare, accidentul lui Basescu si cel al lui Geoana, toate acestea nu ma fac sa-mi pun decat o singura intrebare: atat de bun este Speeder incat a reusit sa ne pacaleasca pe toti cu iluziile optice pe care el le-a numit filmari ale curselor inventand si o a4-a cursa?Astept raspunsurile dvs la adresa redactiei:))))))

Frate ironiile tale nu au nici un rost. Comentezi de pe langa problema si nu ai fost acolo.

Nu stiam ca esti si profesor de limba si literatura romana si analizezi fiecare cuvintel poate poate ai de ce sa mai bagi un post sa fii in carti sa nu te uite lumea. Cunosc acest stil de a face promovare la o compania/tunner si te inteleg. Ai reusit sa faci cunoscut un brand cu succes prin aciditatile tale.:sad:

yoda 04-04-08 15:57

Quote:

Originally Posted by alexGTI (Post 1465528)
eu propun sa se mai faca 1 cursa. pe 1 mai la mare

cursa nu s epoate face din 3 motive:
1.masina e la avia avariata
2.programul nostru de 1 mai este altul, programat de ceva timp
3.pana speeder nu-si cere scuze pt mizeriile scrise nu se intampla nimic...cel putin bun pt el!

yoda 04-04-08 15:58

Quote:

Originally Posted by Rabanne (Post 1465503)

pastile..ceva?!siexact cum a scris si gollum...nu pre ai fost pe acolo asa ca lasa teoria conspiratiei cu cea a realitatii!

SpeedeR 04-04-08 16:12

gollum... sincer, noi 2 nu cred k am vorbit mai mult de "salut/pa" si la fel si cu ceilalti de pe acolo,mai putin pepy care a zis k a vazut ca am franat,si nu am facut vreo dezbatere dupa ca sa poti zice ca am stat si am discutat,cazut de acord,asa e?! ... am vb cu yoda si am tras concluzia ca a recunoscut din ceea ce a zis,daca zicea ce a zis pe forum aici, faceam un "remake" cum ar fi si frumos sa fie si acum

iar cu intarziatul da, e vina mea...puneam la punct toate detaliile zise de tine, impreuna cu colegii mei de la diviziile speciale Kgb,Cia si alte servicii secrete si de parapsihologie:rolleyes2 stiati ca si camera de pe care sa filmat, plutea in aer,motorul nu mergea pe benzina si aer ci pe robby bubble in combinatie cu parfum de levantzica,motorul meu nu se bazeaza pe tehnologia tfsi normala ci pe cea tfsi phase2 (Trage ca Forta Sunetului Inebunit) si de multe alte lucruri dubioase ce sunt la mijloc?!?!?!:shock:
;asand glumele... eu, stiu sa pierd si nu ma enervez la culme daca se intampla numai k ma oftic atunci cand celalat,in general, sustine contrariul realitatii .. nu cred ca exista cineva, in 4 ani, care sa imi reproseze ca am pretins altcva decat ceea ce a fost ;)

Pepy,obiectiv.. a zis ceea ce sa vazut din spate, fara subiectivism, parerea mea...bravo!

Rabanne... pentru ca ai dezvaluit intunecatele secrete de stat si faptul ca eu sunt in spatele conducerii lumii,dute langa geam ,te rog, sa te vada lunetistii mai bine8)

SpeedeR 04-04-08 16:22

Quote:

Originally Posted by yoda (Post 1465689)
cursa nu s epoate face din 3 motive:
1.masina e la avia avariata
2.programul nostru de 1 mai este altul, programat de ceva timp
3.pana speeder nu-si cere scuze pt mizeriile scrise nu se intampla nimic...cel putin bun pt el!

uite, imi cer scuze ca teai simtit ofensat de faptul ca team facut "trist, ipocrit" si alte adjective , pe un forum public,trec si peste alte amenintari, dar promitemi ca atunci cand iti este gata masina, ne vedem si facem cumva sa nu mai se poata intrepreta in nici un fel, sa fie ceva obiectiv iar apoi terminam cu totul intre noi2...ok?!

Rabanne 04-04-08 17:25

Quote:

Originally Posted by gollum_ (Post 1465662)
Frate ironiile tale nu au nici un rost. Comentezi de pe langa problema si nu ai fost acolo.

Nu stiam ca esti si profesor de limba si literatura romana si analizezi fiecare cuvintel poate poate ai de ce sa mai bagi un post sa fii in carti sa nu te uite lumea. Cunosc acest stil de a face promovare la o compania/tunner si te inteleg. Ai reusit sa faci cunoscut un brand cu succes prin aciditatile tale.:sad:

Profesor de Limba si literatura Romana nu sunt, insa vorbesc extrem de corect si tin la acest timbru, denota multa clasa;) Lumea nu are cum sa ma uite pt ca masinile tunate de mine sunt si vor bate mereu la varf, dupa cum se si vede aici. Vorbim despre un Golf GTI care s-a confruntat cu cel mai tare tfsi de 200 de cai care a existat pana acum la noi nu?:) Cat despre felul in care ma promovez, cred ca ma priveste strict. Aici discutam despre curse, nu despre softul lui RBN sau felul in care eu imi conduc activitatea;) Incerc sa n-o iau ca pe o frustrare personala ce o ai, ci doar ca pe o exprimare raspuns la ironia mea;)

alexGTI 04-04-08 17:38

sincer nu vreti sa-l lasati pe naka sa ne povesteasca de masina lui ? ca totusi ... asta e subiectul topicului :)

yoda 05-04-08 01:07

Quote:

Originally Posted by Rabanne (Post 1465856)
Lumea nu are cum sa ma uite pt ca masinile tunate de mine sunt si vor bate mereu la varf, dupa cum se si vede aici.

:lol::lol::lol: ce se vede aici?!se vede cum o skoda bate un gti ! :D

p.s.azi ne-am mai intalnit pe la master tuner cu un bmw 530 d :lol: ;) tare nene! :-P:lol:

naka66vio 05-04-08 07:00

va rog schimbati locul de cearta si restul

naka66vio 05-04-08 07:02

facetiva topic `pt asa ceva si pt magarii si mancatorii.ce topik de kk kiar nu exista moderatori aici

naka66vio 07-04-08 02:12

le vand si eu tot pe 17 700 de euro cu cauciucuri pe fatza noi noutze good year eagle f1 si pe spate continental sport contact aproape noi

roberto69 07-04-08 19:35

Naka spune-mi te rog daca la lipirea ornamentelor carbon pt. stalpi ai folosit vreo solutie sau numai banda adeziva de pe ele. Mersi.

central 07-04-08 20:54

iti pot raspunde eu aici;) s-a folosit doar dublu adeziva:)

naka66vio 08-04-08 01:35

nu ma folosit nimik decat ceea ce este in kitul care vine odata cu ele.adica pt cele de e stalpii banda adeziva de pe ele si doar ca pt geamurile din spate a trebuit dat cu primer care vne odata cu ornamemntele se lipesc f bine

roberto69 08-04-08 10:27

Va multumesc pentru raspunsuri si mai am o intrebare, la pleoape recomandati solutia lor de lipit sau alt produs ?

naka66vio 10-04-08 23:47

astazi am comandat de la skodatuning masca fatza pe negru ,grila fatza tot pe negru,pleoape milotec carbon,oglinzi carbon,eleron luneta si telescop capota motor cateva din piese nu erau pe stok acum astept sa vedem cand vor veni si sa mearga piesele care trebuie la vopsit:rolleyes2:lol:

All times are GMT +2. The time now is 03:36.

- Copyright 2026 4Tuning