![]() |
Re: Br 40 Yul
acum nu stiu cum iti place tie si cum vine mai bine dar cred ca pe grila ca si de fabrica tot pe grila se puneau daca era scris din ala ca pe frantuzesti mergea pe aripa. as vrea cateva sfaturi despre masinuta mea am un topic"sfaturi pentru 1300-tea mea" bafta
|
pe grila de faza sta cam naspa...nush ce sa zic.
io ma gandeam so pun pe aripa stg sub muchia aia de mijloc, intre pasajul rotii si usa. ast pareri... |
Iulica,eu zic sa nu incarci masina aiurea cu steme pe aripi..nu cred ca ar da bine:rolleyes2..lasa caroseria asa curata cum e ea,numai cu elementele originale la locul lor si e super ok8)..ori pui stema in grila,ori in garaj;)
Acum,cu prelata asta o sa fi undercover:lol: |
:lol:Mai bine o lasi asa cum este ea acuma....este FFF Ok :lol: mie unul imi place "pustoaica de 20 de ani" o imbatranesti cu acea stema :???: Parerea mea acuma faci ce vrei
|
ok!
fara stema!:D |
3 Attachment(s)
Am revenit cu noi...pagube!
Sa iti bagi ceva in forma de "piston" in piesele masii! Io ma intrebam dc imi scoate fum ca trenu cand ii dau jar!!! uite raspunsul!! astea sa intamplat pe pist 1 si 4. |
Quote:
|
A iesit boltul din biela si mia taiat camasa 1 si 4.
cred k au fost bielele naspa! oricum...acuma am revenit la inima ei originala, 1.3-ul, si il tin pasta pana cand gasesc ceva mai "serios" :twisted: |
Ha! Ai ganduri necurate? :D
|
Quote:
|
Ai fost azi pe la Tulcea? Te-am vazut azi la o trecere de pietoni, cred ca ti-am facut si semn... Nova albastra fara masca, eram in cautare de filler sa termin lucrarea... :D Arata bine masina si se aude pe masura...
|
Iulica ai experiente in montarea dungilor gordini?cum ma ajuti si pe mine ?
|
pai ce nu stii>?
|
salutari!
Din pacate nu mia mers netu zilele astea si in + am fost si la mare, de aceea am trecut si prin macin.Da cristi am trecut pe acolo mai in "forta" asa...:D. dak mai vazut luni, inseamna ca ma intorceam si eram mai grabit... dar cand mai plec la mare, sapt viitoare, o sa te anunt si dak e ne intalnim. Luci, nu pot sa zic k am experienta in montarea dungilor, pt k prima masina pe care am pus asemenea dungi a fost a lui bogdan. toata treaba e din masuratori, sa masori de 3 ori si sa lipesti odata!:D |
Quote:
eu ma oprisem langa biserica aia, cand teai intors, nush dak mai vazut! lasa k o sa mai trec prin tl si dak e ne intalnim!:D |
Iulica... l-ai bagat in boala pe Gomez cu oglinzile alea! :)
|
12 Attachment(s)
Salutari!
Sper k nu a-ti uitat dacia mea:D M-am gandit sa mai dau praful la o parte de pe topicul meu si sa mai pun cateva poze cu babutza mea! Sunt cateva noutati... am montat o prelungire din fibra de sticla dp modelul de dacie din 89-90. sper sa va placa!;) Dupa ce am facut praf motorul de 1.4 am revenit la motorul de 1.3, si am montat un carburator weber de pe o lancia spyder, de care sunt foarte multumit si o aprindere electronica cu senzor pe care trebuie sa o montez zilele astea. Deocamdata strang bani si ma orientez spre alt motor! Intre timp a mai suferit si o mica coborire, am mai taiat o spira jumate din arcurile de pe fatza si 3 sferturi de pe spate, deci in total 2.5 spire/fata si 1 si 3/4 de pe spate! Am tot cutreierat dezmembrarile si am luat toate tipurile de ornamente nichelate, cum ar fi, un set de bari nichelate cu flapsuri de cauciuc in PERFECTA stare, un set de stergatoare SEV Marchall Crystal GT la fel in perfecta stare, si in rest toate piesele care merita pastrate, faruri grile...etc. Ca sa nu credeti k masina mea e perfecta, am sa va pun poze si cu "bubele" ei, cum ar fi mici zgarieturi de la crengi, pietricele, "diavoli mici de copii"... panouri rutiere, :cry::cry:. dar asta e... sper sa o vopsesc acolo unde e nevoie. apropo m-am interesat de vopsea si este de la FIAT, si ma costa 2 mil litrul! :shock: Sper sa va placa asa cum este si in continuare! Acum cateva din poze, alea cu "bubele" maine!:D |
Vii la Buzau?
Isi face treaba racordul ala flexibil la filtru de aer, voiam si eu da nu stiu cat de eficient este... |
asa ma lauda-te..:D
asteptam cu nerabdare aprindera aia electronica sa ne zici c stie sa faca...8) |
Quote:
e foarte bun, nu trage aer fals, este de pe un ford tranzit. |
a mai revenit si yulica printre noi...:D
frumoasa masina ca intotdeauna.cu barile ale ce vrei sa faci ???:D....nuy de alta dar imi trebuie neaparat una de fata! |
8 Attachment(s)
pai, la cati bani am dat pe bari cred k o sa le pastrez.
poate da dumnezeu sa mai gasesc un set de deastea de TS. acum sa va arat cateva poze mai clare cu prelungirea si cu lovitura care a primit-o pe aripa datorita unui panou rutier! |
ca sa arate mai TS, fa-i panou spate negru ;)
|
Quote:
mersi:D |
Boss e frumoasa rau masina ta si culoarea asta e la fix!!Iti dau un mic pont: vopseste prelungirea aia de sub bara la culoarea masinii sa vezi apoi ce frumos se vede!!iti iei spray ca mai mult de 15 lei nu e, asa nu prea se vede ca e negru!!Bafta
|
1 Attachment(s)
asa ceva;)
|
de cand caut ornamentul ala de portbagaj...
|
Joke: ms pt info, dar in primul rand vopseaua e f scumpa... am gasit un spray care se apropie un pic de ceea ce am io, numa k e putin mai deschis.
in al 2-lea rand, dak fac spatele negru, asa o sa se potriveasca fata cu spatele. intelegi?;) dar ma mai gandesc... Apline5: ms pt poza!:D |
in mare arata bn da in interior e tiganie frate dc nu incerci ceva simplu un negru da bine oricand
|
Quote:
|
Ti-am spus k am gasit vopsea, si ma mai gandesc dak il vopsesc culoare masinii.
Da, cred k o sa vin la buzau. Cornelloco: dak faceam totul negru, la interior, nu iesea cine stie ce in evidenta fata de ce era din fabrica! |
2 Attachment(s)
poate sa imi faca cineva un VT cu spatele negru k sa vad ce si cum, pls?
|
sal frumoasa masina ta;) va asteptam la MPBZ V 6-7 Septembrie http://www.macsportiv.ro/mpbz.htm
|
Multumesc, o sa vin!
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
multumesc, STI!
|
trebuie partea de sus a dispersorului inegrita arata super tare asa 8)
|
Quote:
|
iulica daca e sa faci spatele negru fa doar pana la nivelul barii.de la bara in jos las-o culoarea ei.asa zic eu ca ar da frumos de tot!;)multa bafta la buzau...:D
|
auzi iuliane ornamentul ala la portbagaj nu se prinde altfel decat in suruburi ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:28. |
- Copyright 2026 4Tuning